Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Forssan Palloseura 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Viltin Varapakki, 14.03.2016 klo 16.50.

 1. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Teemu Karjalainen, saataisiinko tästä se uusi Don Tami? Statsien puolesta näyttää kyllä hyvältä. Alakoskella vähän pelejä viime kaudelta, mutta toissakaudella tehnyt kanssa hyvät tehot A:n liigassa. Näitä lisää...

  Ettei peräti maalivahtiakin hommata HPK-yhteistyön kautta. Siellä olisi nimittäin viime kauden A-junnujen ykköskassari Henri Viitala (Linkki Eliteprospectsin pelaajakorttiin) vapaana?

  "Omia poikiakin" saisi kyllä kiinnitellä lisää...

  Mutta hyvä meininki on nyt kyllä Palloseuran tekemisessä!
   
 2. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Viitala ilmeisesti lyömässä hokkareita naulaan ja keskittyy jatkossa opintoihinsa.
   
 3. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  no perskele...
   
 4. Asleri Jäsen

  Lainaus:

  Muuten ihan hyvä idea Mauri-Anterolta, mutta kuka olisi myymässä kioskissa edustuksen peleissä?? Varmaan aika harvan pelaajan vanhempia/tyttöystäviä kiinnostaisi ja talkoolaisia on jo nyt liian vähän!
  En minä ainakaan junnu-vanhempana haluaisi istua kioskissa edustuksen hyväksi...Ja voin sanoa ettei se kioskikaan mikään kultakaivos ole!!
   
 5. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Lainaus:
  Niin, onhan se vähän erikoista, että tapahtumanjärjestäjä ei saa kioskista tuottoa, vaan se menee toiselle järjestölle. Minimissään Fps:n pitäisi vuokrata kioski ja sitten on aivan sama kuka pitää ja paljonko myy.
  Aslerinkin poika saattaa jonakin päivänä pelata edustuksessa. Mistä silloin nariset? Siitäkö, ettei poikasi saa mailaa, ruokaa pelimatkoilla tms. Ihme kitinää. Pitäisi kaikkien näin pienessä seurassa puhaltaa yhteen. Esitäppäs sitten vaihtoehto. Helppo on huudella nurkkapöydästä ilman parannusehdotuksia.
   
 6. Asleri Jäsen

  Lainaus:
  En kyllä tarkoittanut narista mistään, kunhan vain toin esiin että jo nyt tekijöitä on liian vähän ja talkoolaisille tulisi lisää tehtäviä...onko se maksimissaan muutama satanen joka pelin aikana tuottoa tulee, niin mitenkään ratkaisevaa joukkueen taloudessa? Ja kioskinhan on pyörittävä päivittäin ja sitä tuskin pystyvät tekemään muut kuin juniorien vanhemmat. Juniorityö on aika tärkeää näin pienessä seurassa ja sitä työtä tuo kioskin tuotto jo helpottaa paljon.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2016 klo 16.41
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  JHT nappasi tämänkin FPS-taustaisen pelaajan pois markkinoilta.
   
 8. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Olisi vähintäänkin mielenkiintoista kuulla/tietää, mitä sellaista JHT tarjosi Lintoselle, mihin FoPS ei pystynyt vastaamaan?
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tuskinpa mitään sen ihmeellisempää kuin työpaikan + siihen päälle vielä jonkinlaisen kuukausikorvauksen pelaamisesta.
   
 10. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Voisin heittää tällaisen puolimelkoisen veikkauksen että Lintosella on nippu kavereita täällä ja seurassa tekeminen on tällä hetkellä hyvällä tasolla. JHT on kyllä imaissut Forssalaisia kovalla kädellä tälle kesää.
   
 11. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  On äärimmäisen helppo tehdä sopimus seuraan, jolla on ajatuksissa sarjanousu, sekä myös tarjoaa työpaikan sekä vähän palkkaakin pelaamisesta.

  Täällä taas saa sopimuksen mallia kaksi mailaa kausi, eikä tietoakaan nousu tavoitteista ja tekemisen meininki jäi yleisöltä ja seuralta kaudelle 13-14.

  Tämä ei ole vittuilua, vaan faktaa. Toivottavasti saadaan joskus muutos aikaiseksi.
   
 12. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Maurilta asiaa. Yksi toisensa kokeneimmasta kaartista jättää seuran. Olisiko aika tarkistaa seuran neuvottelustrategiaa? Tosin jos ei riitä kapasiteetti niin ei riitä. Nyt on nuorille pelaajille hyvä mahdollisuus näyttää kykynsä. Tästä päästäänkin mukavasti näihin jo hankittuihin pelaajiin. Ei aivan aukea mulle tää rekrytointipolitiikka. Jos joku voisi vähän auttaa. Esim. Juuso Hämäläinen on pelannut 3:n viime kauden aikana A-nuorten sm-sarjaa ja A:n suomi-sarjaa(!!) yhteensä n. 80 ott. tehoin 16+3=19 pist..... Joona Tala taasen A:n sm + A:n suomi-sarjaa (edelleen !!!!!) kahtena kautena 75 ott tehoin 4+17= 21, joista peräti 0+1 sm sarjassa. Ei aukea logiikka vaikka kuinka yritän. FoPs:n A pelasi mestistä varsin mallikkaasti. Miten voi olla mahdollista, että muualta tullut suomi-sarjan A-Junnu menee omien Mestis pelurien ohi?! Otetaan vertailun vuoksi pari omaa hyökkääjää ja oma pakki: Miku Ronkainen 85 ott 32+19= 51 pist. (2 viime kautta), Aleksi Karlsson 133 ott 66+109= 175 pist., Samuli Virtanen 133 ott 23+44=67 pist. Tämmöiset kaverit ei kelpaa seuralle?!! Auttakaa ny hyvät veljet kun mää en ymmärrä. Mää en vittu tajua ton wilun logiikkaa. Ei ole mikään ihme, että junnut lähtee muualle ( nämäkin ovat kai jo menneet..?) kun omista junnuista ei välitetä.

  Olen toistuvasti yrittänyt tuoda julki huoleni , että pienen seuran on pidettävä pelaajistaan huolta paremmin kuin isossa seurassa. Taloutta on tarkasti katsottava minne eurot sijoitetaan. Tänä(kään) vuonna ei näin tunnu olevan. Vaikka kuinka yrittää ajatella positiivisen kautta, niin en vaan onnistu. Näin ollen kun minulla ei ole muuta sanottavaa kuin negatiivista, kirjoitan seuraavan kerran kun ilmenee positiivista, toivottavasti pian.
   
 13. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Eikös Ronkainen, Karlsson ja Virtanen pelanneet viime kaudellakin joitakin pelejä edustuksessa, osa enemmän ja osa vähemmän? Mä oon vähän uutena kasvona tullu mukaan seuraamaan FPS:ää, mutta voisko tässä nyt olla jotain sellasta kuvioo, että jos jätkät on A-ikäisiä ei niille suotta tehdä mitään sopimuksia. Pelaavat molemmissa joukkueissa tarpeen mukaan....? Ja mitä noihin pisteisiin tulee niin ei ne aina kerro koko kuvaa pelaajasta. Roolit kuitenkin vaikuttaa pisteiden syntymiseen hyvinkin paljon.
   
 14. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Kaikkien kanssa ollaan varmasti puheväleissä. Nyt on vaan niin että Karlsson ja Virtanen ovat lähdössä opiskelemaan kauemmaksi. Miku hakee jälleen paikkaa nuorten Sm-liigasta.
  Petu valitsi JHT:n eräästä syystä joka ei mitenkään liity Palloseuraan . Hänen kanssa käytiin neuvotteluja hyvässä hengessä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2016 klo 11.23
 15. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Jep. Tämähän on se ongelma, jota kaikki eivät tunnu tajuavan. Etenkin nuoret pelaajat liikkuvat paljon opiskelupaikkojen perässä. Otetaan esimerkiksi nyt sopimuksen tehnyt Vuorela, lähti opiskelupaikan perässä Vierumäelle, vaikka olisi takuulla mahtunut edustukseen ja palasi nyt "kotiin". Vasta sitten kun pystytään takaamaan pelaaminen täysipäiväisenä, voidaan haaveilla omien junnujen kattavasta sitouttamiseta vihreäpaitaan. Realiteettejä, jotka on pakko myöntää...
   
 16. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Pahoittelut kaikille turhan voimakkaasta avautumisestani. Oikeassahan te olette, myönnetään. Harmittaa vaan, kun pelureita suuntaa muualle. Laus taitaa olla asian ytimessä. Mielelläni olisin nähnyt Petun maalissa ja muutaman muunkin jatkavan vihreäpaidoissa.

  Mutta löpinät sikseen, oikein hyvää Jussin jatkoa kaikille :)
   
 17. Hana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fopsi
  Noniin Petu myös hiekkasärkille. Kuvittelin jo omassa pienessä päässäni, että saatais maalivahti osasto kuntoon Petulla.. Eikai siinä, onhan meillä 2kpl loistavia 3 veskareita. Valtonen ei vakuuttanu viimekaudella ja Laaksonen ollu monta vuotta edustuksen mukana. Eipä siinä tais Laaksonen olla viimekauden paras kolmesta mitä meillä oli. Hatun noston arvoinen suoritus!
  Mutta nyt tarvis äkkiä saada joku hyvä veskari vartioimaan maalia, ettei ny vittu oma pää vuoda samanlailla ko viimekaudella. Kamalaa katsottavaa et 2-3 ekaa vetoo menee omii. Huhhuh onneks kohta alkaa uus kausi ni nähää mitä tuleman pitää!!!
   
 18. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Olisikohan Pyryssä ilman sopimusta jäänyt Sami Koskela varteenotettava vaihtoehto? Runkosarjassa mies oli välillä elävä muuri ja yleisestikin hyvä mutta pleijareissa miehen taso oli jotain kauheaa. On silti yhä Suomi-sarjassa hyvä molari.
   
 19. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Oman lusikkansa tässä maalivahtiasiassakin soppaan heittää HPK:n kanssa tehty sopimus ja eritoten sen sitovuus. Eli jos HPK lähettää poikkeuksetta kaikki ylimääräiset ja junnuihin yli-ikäiset pelaajat Forssaan, niin ei mitään hätää. En oikein usko että tuolla triolla (Lawson, Larmi, Luukkonen) HPK kauteen lähtee, vaan joku kiinnitys Hämeenlinnassa vielä tehdään.
   
 20. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Ymmärsinkö nyt oikein.

  Olet sitä mieltä, että HPK tulee hankkimaan vielä maalivahdin?
   
 21. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Larmin ja Lawsonin riittävyyttä en lähde nyt epäilemään. Luukkonen lähtökohtaisesti junnujen ykkönen. Edellinen viestini kuitenkin lähti siitä odotuksesta, että Luukkonen pelaa vain ja ainoastaan A:n Liigaa, eikä FPS enää yhtä maalivahtia tulevalle kaudelle hommaa, vaan se tulee "HPK:n miehenä". Mielipiteeni on siis heitetty puhtaasti FPS:n näkökulmasta ja viimeksi vallinneesta keskustelusta.

  Anteeksi epäselvä argumentointi!
   
 22. Hana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fopsi
  Vihdoin se kaipaamani sopimus tuli!
  Forssan Palloseuran maalivahtiosasto täydentyy kun Henri Viitala siirtyy HPK:n A:sta Palloseuran paitaan. 195 senttinen Viitala toimi viime kaudella Kerhon A:n liigajoukkueen ykkösmaalivahtina.

  Tällä sopimuksella uskoisin maalivahtiosaston olevan kunnossa tulevalle kaudelle!
   
 23. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Aloitti ykkösenä, mutta joutui luovuttamaan paikkansa Ukko-Pekka Luukkoselle ja mitä pidemmälle kausi meni sen selvemmin jäi statistin rooliin. Mutta hienoa, että sai pelipaikan Forssasta.
   
 24. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Ja slovakipakki Matej Baca Forssaan...
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Erittäin mielenkiintoinen haku ja jännä nähdä pureeko parikymppisen slovakin kovuus vastustajiin myös aikuisten sarjassa. Baca on kevään ja kesän aikana ollut tyrkyllä muihinkin Suomi-sarjajoukkueisiin, joten hyvä, että FPS uskalsi katsoa tämän kortin, niin muutkin ehdokkaat näkevät minkälainen pelimies on oikein kyseessä.