Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Ai että! Comeback cats! Ja vielä monessa merkityksessä. 6-0-0 häviöiden jälkeen, mutta myös vain 7/19 pelissä kissat ovat tehneet ekan maalin ja silti johtavat keskistä divisioonaa rekordilla 13-4-2 (ja periaatteessa koko NHL:ää, koska Kanadan divisioonaa en laskisi, kun siellä ei ole ainuttakaan huippujoukkuetta, joten Atlantin divisioonassa parhaimmillaan kolmanneksi sijoittuva Toronto hyötyy tilanteesta).

"You can't lose two in a row. We actually mentioned that before the game. It's going to get us far if we keep playing like this, playing extra hard, kind of pissed off hockey after we lose. We obviously don't want to lose at all, but it gives us an extra boost for us to come out harder during the next game."
-Kapu

Kyllä kelpaa! Tosi tuskaista peli, etenkin ekat 45 min, mutta hienosti kissat pelasivat ärsyyntymättä liikaa Dallasin likaisuuteen. Käännekohtana pleksin korjaus, jonka aikana Sasha & kumppanit (ml. siis uudet johtajat, kuten Hörnqvist) sytytteli joukkuetta + ukkelit vetivät vähän lepiä ja kapu tietty esimerkillään aloitti kirin kavennusmaalilla (vaikka tietty hyviä tilanteita oli jo sitä aiemmin).

Panthers treat us like an abused spouse. Beat us down for more than 2 periods tonight and then are like, sorry baby, here's a few goals make you feel better
-PSLguy hfboardsilla

Dallas pääsi veräjästä kyllä todella monen kampin kohdalla. Jännä juttu, että (omaan silmään on osunut tämä eikä minulla siis ole esittää tästä tilastoja) Youtubessa koko kansan suosikki Wes McCauley viheltää aika surkeita pelejä kissoja vastaan. Mutta varmaan joukkuettakin se innostaa pelaamaan vielä paremmin, kun peli vaikeutuu tuomarilinjan ollessa epätasapainoinen. Ja kyllä vaan tekee miehen iloiseksi nähdä Benn, Faksa, Oleksiak ja Pavelski miinuksella! (Ja Dallas on ehkäpä 2. suosikkini NHL:ssä, mutta heitä vastaan on vaan todella kettumaista pelata, varmaan olisi ollut hirveää olla Avalanche-fani syksyllä.)

Mutta tosiaan: Kissoilla koko NHL:n mullistava pelitapa: haalarikissat. Eli (myös) tähtipelaajat lähtevät paiskimaan hommia ja voidaan vertailla tätä peliä vaikkapa syksyn pleijareihin. Silloin Sasha näytti välillä esimerkkiä, muttei muut (etunenässä Yevgeni ja Mike (joo, teki maaleja, muttei vetänyt haalareita jalkaan, vaikka paransi runkosarjaan verrattuna puolustuspeliään) innostuneet. Nyt on kova kilpailu pelipaikoista (ja hyvä niin, kun esim. puolustuksestakin Forsling, Nutivaara ja Gudas klesana) ja ne pelaa, jotka tekee töitä. Kirimaalit Dallasia vastaan syntyivät todella aktiivisesta ja työteliäästä pelaamisesta ja sitä on nähty monessa ottelussa.

On kyllä ihmeellistä aikaa olla elossa. Huberdeaustakin jotenkin ärsyttävästi on hankala olla tykkäämättä, vaikka yritän päässäni valmistautua miehen kauppaamiseen, koska 30v kaverille kun tekee 8v diilin voi käydä huonosti. Niin ja Sasha... Suosittelen katsomaan tuon kirivaiheen uudelleen, mies tuo jatkuvasti neljän pelaajan läpi kiekon alueelle ja maila aina oikeassa asennossa. Absoluuttinen hullumies! Niin ja hyvä debyytti Connautonilta, kädellisempi, kuin mitä oletin ja silti melkoinen jässikkä. Niin ja BOB! Toivottavasti aloittaa seuraavan, nappasi naturalstattrickin mukaan 12 laukausta high-danger alueilta, joten nyt vaan lisää pelejä alle, kun itseluottamus on korkealla ja rohkeasti haastamaan Carolinaa, niin ehkä pystyy nostamaan tasoaan lähemmäs palkkapussiansa.
 
Kävin @jatkoaika'n keskustelupalstalla. Hitto et ihmisillä on huono olla. Paha olo oksennetaan anonyyminä oikeiden ihmisten päälle. Kuvottaa.
- Osku Valtonen

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers, Venäjä
Edelleen tulee pisteitä todella hyvään tahtiin mutta hyökkäyksen kapeus alkaa näkymään. Nyt pitäisi Ziton taikoa joku treidi jolla saataisiin yksi kärkiketjujen laituri sisään. Granlund voisi olla sopiva palanen Barkovin laidalle? Verheaghekin on vajonnut harmaaseen massaan loistavan alun jälkeen kun taas Duclair ei meinaa saada maalia tehtyyn mistään ja on nyt muutenkin loukkaantuneena.

Yksi hankinta saisi ketjut näyttämään paljon paremmalta paperilla:

"Granlund" - Barkov - Verheaghe
Huberdeau - Wennberg - Hörnqvist
Duclair - Luostarinen - Vatrano
Marchment/Connolly - Lammikko - Acciari
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy