Stig Jenssen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Circus Columbudos, Anaheim Ducks
Huhujen mukaan Malkin olisi valmis siirtymään ainoastaan Floridaan. Mikäli tällainen treidi tapahtuisi, mitä Florida olisi valmis tästä laittamaan vaihdossa?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Floridan sentteristö siis ensi kaudella:

Barkov-Lundell-Luostarinen-Lammikko. Olisihan tuo aikamoista jos joskus tämmönen tilanne NHL joukkueessa olisi.

Todellisuudessa Lundell aloittanee 3. sentterinä ja Luostarinen/Lammikko taistelevat 4. sentterin roolista. Joskin Lammikolla ei ole edes ilmeisesti sopparia tulevalle sesongille? Ja onhan siellä vielä Heponiemi ja Saarelan (oikeudet?) Floridalla. Ja toki Nutivaara pakistossa.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Mikä mahtaa olla Bennettin hintalappu tässä vaiheessa? Loppukauden sisääntulo joukkueeseen Huberdeaun sentteriksi oli vahva. Yli PPG-tahtiin ja muutenkin vahvaa energisyyttä. Energisyyttä, joka sitten meni yli ja kostautuikin... Loppukauden viitisentoista peliä ovat kuitenkin vahva poikkeus herran uratilastoihin. Tekihän se maisemanvaihto varmasti hyvää ja Huberdeau auttaa tilastojen kanssa. Mutta ei siltä pohjtalta vielä mottipäistä tarjota voi... Hieman saisi suurempi otanta olla sitä varten. Mutta kyllähän herralla jatkosopimus tehdä kannattaa. Hiukan vaikea on tosin arvioida, että mihin Bennettin tuloksenteko asettuu. Lienee jossain loppukaudesta Panthersissa ja aiemmin Flamesissa nähdyn välillä.

Barkov - Bennett - Lundell vaikuttaisi ihan OK pohjalta ensi kauden sentteristöksi. Nelosena sitten joku Acciari / Lammikko / Luostarinen / ketä nyt joukkueessa syksyllä onkin vielä. Barkov ja Bennett kykenevät hiukan isompaa taakkaa syömään, niin Lundell ei aivan syvään päähän joutuisi, vaan saisi kolmosesta alkaa NHL-maailmaan totuttautua.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Yandlen ja Strålmanin + spessuna päälle myös Bobrovskin :)
Vanha kunnon pikkulapsen kusetus. Mä annan sulle kolme rahaa, jos sä annat mulle ton yhden rahan. Mutta mitäs tuo Pens tarttee, mitä Panttereilla olisi tarjota? Äkkipäätä katsoen kai ei oikein mitään. Kunnon ykkösmokkea niillä ei ole, mutta ei taida Bob liikahtaa mihinkään.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Ihan höpöhöpö-juttuja Malkinin treidi vielä tässä vaiheessa. Eiköhän tuo kauden aloita Pensissä ja jos joukkue jatkaa playoff-putkeaan (ja siellä rämpimistä) niin eiköhän tuo jatkosopimuksen teräskaupunkiin tee. Jos taas sattuisi käymään niin, että Pens sukeltaa jo runkosarjassa ja Hextall&Burke kaksikko päättää aloittaa rebuildin niin sitten voidaan palata tähän keskusteluun pohtimaan tosissaan kauppaa. Siinä vaiheessa olisi myös täysin selvää mitä Pens haluaisi; tulevaisuuden palasia tietenkin vauhdittamaan rebuildia.

Tällä hetkellä tuohon skenaarioon ei kuitenkaan kannata liikaa päätä vaivata.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy