Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Florida Panthers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana punasydän, 06.06.2018 klo 22.29.

 1. RFistioKing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  http://fuldans.se/?v=xapeifcwtg
  helposti

  EDIT: linkki vanhaan OJ tanssi flashipätkään, kuvauskin jäi pikkukaljoissaan laittamatta ja innostuksissaan Barkovin floridan piste ennätysten saattelemana.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019 klo 17.07
 2. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Sellaista.

  Barkovin 96 pistettä on Panthersin seurahistorian yhden kauden piste-ennätys.
  Huberdeaun 62 syöttöpistettä on Panthersin seurahistoria yhden kauden syöttöpiste-ennätys.
  Yandlen 62 pistettä on Panthersin seurahistorian yhden kauden piste-ennätys puolustajalta.
  ...ja taisi siellä jokunen muukin seuraennätys tulla. Yandle YV-pisteissä, Barkov yhdessä pelissä kerätyissä syöttöpisteissä jne...

  Huberdeaun ja Barkovin myötä Panthersilla on ensimmäistä kertaa historiassaan kaksi pelaajaa, jotka kykenivät samalla kaudella rikkomaan 90 pisteen rajapyykin.

  Panthersin hyökkäys oli jopa loistava. Kauden 9. eniten maaleja runkosarjassa tehnyt joukkue. Ylivoiman 26,8 % tehokkuus oli toisiksi paras heti Tampan jälkeen. Mutta...
  George Richards on Twitter:"Regardless of how this game ends, #FlaPanthers will end with franchise record for goals scored (264 now) as well as goals against (272). Not easy to do."

  Eihän Panthers olisi Panthers, jos se ei kykenisi omaan jalkaansa ampumaan. Hyökkäys joukkueella oli kovin seurahistoriassa. Terävä keihäänkärki, mutta tällä kertaa vain yhden pelaajan ei tarvinnut kantaa. Tulitukea tuli ympäriltä. 9. eniten tehtyjä maaleja kertoo siitä, että hyökkäys oli riittävä pudotuspeleihinkin. Alaketjut vaatinevat hieman huomiota, mutta isompaan remonttiin ei tarvetta ole.

  Puolustus sitten sakkasikin huolella. Surullisten kausien joukossa tämä jää kirjoihin mielenkiintoisena lukuna. Hyökkäyssuuntaan hyvin pelannut joukkue oli samalla seurahistorian huonoin, jos mittarina käytetään päästettyjen maalien määrää. Vain kolme joukkuetta päästi Panthersia enemmän maaleja tällä kaudella. Maalivahtipeli, puolustuksen "pelikirja" sekä yksilöt... Eihän tämä nyt hyvin mennyt.

  Luongolle kiitokset kaikesta ja hatunnosto, jos tämä nyt oli se viimeinen peli. Eihän Bobby Luu valitettavasti kovin vetreältä enää näyttänyt...

  ***
  Joukkueen toimistolle pari ranskalaista viivaa kesää silmällä pitäen:

  - Älkää torpedoiko tuota hyökkäystä uudelleen. Smith & Marchessault riitti.
  - Maalivahti. Jostakin ykkösmaalivahti sisään. Reimer / Luongo tai molemmat ulos, Luongon tapauksessa ehkä eläkkeelle /LTIR-listalle.
  - Puolustus. Mukaanlukien valmentaja, joka osaa organisoida puolustuksen. Jos Boughnerista ei tähän ole, niin uutta miestä sisään. Nyt on kaksi kautta katsottu totaalista perseilyä alkukausi. Tällä kaudella puolustuspeli ei optimaalisesti toimimaan alkanut missään vaihessa.

  ***
  Jotenkin hämmentävän kaksijakoiset fiilikset jäi Panthersista 2018-2019.

  Yksilövetoisesti Panthers tarjosi huimaakin viihdettä parhaimmillaan. Barkov & Huberdeau erityisesti kevään puolella klinikan pystyyn laittaessaan jaksoivat viihdyttää illasta toiseen. Samalla Panthersin peli joukkueena jätti aivan liian monta kertaa tällä kaudella haromaan hiuksia. "Se tehtiin itse" aivan liian monta kertaa.

  Noh. Ensi kaudella sitten.
   
  pahakurki, banaaninviljelijä & astraljava tykkäävät tästä.
 3. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Boughner sai kenkää, haussa valmentaja seuraavin saatesanoin: "...transformative, experienced head coach with Stanley cup pedigree..."

  Laskin yhteen 1+Tallon ja sain vastaukseksi Joel Quenneville.

  Lähde: Florida Panthers on Twitter

  Ja linkkihän vie Twitteriin. Tiedätte.
   
 4. TaiDoumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SashanPantterit
  Lainaus:
  Ensimmäinen odotettu askel otetettu.

  Linkki vie Twitteriin, jossa on uutinen Boughnerin potkuista:
  Florida Panthers on Twitter


  Floridalla on iso kesä edessä, kun joukkueessa on palasia joilla pitäisi pelata vielä runkosarjan jälkeenkin, mutta vene vuotaa liian monesta kohtaa. Toivottavasti heikkoja kohtia paikataan järjellä. Aloittaen valmentajasta, joka saa peräpään kuntoon
   
 5. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Tämä oli ainoa oikea ratkaisu Florida Panthersin tulevaisuuden kannalta! Mielestäni Boughner ei missään vaiheessa saanut panttereita "lentoon". Koko hänen valmennusjaksonsa ajan Floridaa vaivasi epätasaiset otteet, surkea rankkarimenestys, puolustuksen toistuvat käsittämättömät aivopierut ja ikään kuin defensiivisen pelisapluunan puuttuminen. Panthersin pelityyli oli pelkästään tilastojenkin perusteella päästä päähän koohotusta vailla todellista punaista lankaa.

  Olen sanonut tämän aiemmin ja sanon sen edelleen: Gerard Gallantin poiskenkiminen oli ei pelkästään hätäinen ratkaisu, vaan yksi koko Panthersin seurahistorian käsittämättömimpiä valmentajan kenkimisiä. Floridan joukkuepeli ei kehittynyt koko Bougnerin valmentajakautena mihinkään, mutta kiitos loistavien yksilöiden se oli sentään kuluneella kaudella sarjataulukossa liigan alempaa keskikastia. Mutta tuolla rosterilla mikä Panthersilla tällä kaudella käytössä, olisi käytännössä pitänyt päästä pudotuspeleihin ja kirkkaasti. Quenneville voisi tosiaan olla mielenkiintoinen värväys, mutta saas nyt nähdä ketä sieltä tulee.
   
 6. Louis Jäsen

  Hieno uutinen. Olisi ollut ankeaa lähteä seuraavaan kauteen samoissa merkeissä, ja jos luotto ei ole sataprosenttista valmennukseen niin on joskus parempi vain jatkaa eri teillä. Varsinkin jos on Quennevillen tasoinen valmentaja halukas tulemaan valmentamaan Floridaan. Tämän avulla omistajat myös näyttävät teoillaan sen, että ovat tosissaan ja tämän avulla varmasti houkutellaan Panarinia ja Bobrovskia vapailta markkinoilta.

  Erityisesti ketutti tällä kaudella kykenemättömyys jäädyttää pelejä johtoasemassa. Se oli semmoista että hyökkäyspeli lopetettiin samalla kokonaan, pelattiin trappia ja kioski oli silti täysin helposti avattavissa vastustajalle. Kun taas jos Panthers lähti itse tappiomatkalla jahtaamaan vastustajaa, vastustaja laittoi yleensä ravintolan kiinni. Toivottavasti tähän tuodaan ensi kaudella muutos.

  Joukkuessa on paljon aukkoja kyllä vielä. Erityisesti Bobrovski on kyllä lähes pakko saatava Floridan maalille. Yksi rightin pakki myös tarvitaan joukkueeseen. Borgströmin täytyy treenata kovaa kesällä, nostaa tasoaan tai joukkue tarvitsee vielä yhden sentterin mielestäni lisää kilpaillekseen Atlantin divisioonan kärkijoukkueiden Toronton ja Tampan kanssa. Nyt on organisaation aika lopettaa tyytyminen muuhun kuin parhaaseen.
   
 7. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Kun laitatte näitä linkkejä palstalle, kuvailkaa edes jotenkin, mitä sieltä linkistä löytyy. Tämän viestin perusteella ainakaan meillä ei ole mitään hajua, mitä tuota linkkiä painamalla avautuu.

  Nimimerkki @RFistioKing sai tästä viestistä rikepisteen.

  Moderaattorit
   
 8. Filari Jäsen

  Q Is here kertoo Floridan Twitter.

  Eiköhän ensi kaudesta saada aika mielenkiintoinen.
   
 9. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Mahtavaa! Florida on ollut yksi lemppareista jo Päällikön ajoilta ja hienoa nähdä siellä osaava valmentaja! Toivottavasti saisivat samanlaisen nosteen kuin Islanders tällä kaudella.
   
 10. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Q vaikuttaa parhaalta vapaana olleelta vaihtoehdolta. Kokenut kaveri, joka tietää, mitä voittaminen vaatii. Tämän kun Q saa jalostettua pelitavaksi Sashan ja kumppanien ympärille, niin hyvä tulee.

  Nyt vielä pakisto ja maalivahtiosasto kesällä kuntoon, niin vähintään pudotuspeleihin pitää päästä
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kuulostaa hyvältä. Uskon vahvasti, että Q tuleminen meinaa sitä, että Florida on tosissaan niin Panarinin kuin myös Bobrovskyn perässä kesällä.
   
 12. DavyJones Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  John Vanbiesbrouck
  Q:n mukana tulee ilmeisesti myös uudet aseenkantajat. Capuanonkin sopimus taisi (onneksi) loppua.
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Puolustukseen luulisi tulevan lisää järkeä, samalla tavalla kuin Islandersissa kävi Trotzin johdolla tällä kaudella. Barkovin ja kumppaneiden henkilökohtaiset tehot saattavat kärsiä siitä jonkin verran (eli ensi kaudella ei välttämättä parannella Floridan piste-ennätyksiä), mutta se ei varmasti kapteenia haittaa, jos joukkue selviää pudotuspeleihin.
   
 14. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Massiivinen homma kyllä. Aivan valtava suunnanmuutos joukkueelle. Nyt jos Q tuo vielä Panarinin ja Panarin Bobin kesällä, niin alkaa olla jo pullat hyvin uunissa. Jännittävin kausi pitkään aikaan tulossa Panttereille. Huh huh, on hienoa.

  Panther Parkway on Twitter

  Vapaita agentteja vartenkin on annettu lupa tuhlata, Tallonin mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019 klo 21.03
 15. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Panthers ilmeisesti maksaa Q:lle 5,25m /vuosi + bonukset, jotka toteutuessaan voivat nostaa miehen palkan seitsemään milliin /vuosi. Varsin kilpailukykyinen palkka, kun huomioi Floridan verotuksen ja muille valmentajille huhujen mukaan maksettavat palkat. Vaikuttaisi tosiaan siltä, että Panthersin omistus on tosissaan valmis laittamaan kättä taskuun.

  George Richards on Twitter"#FlaPanthers contract with new coach Joel Quenneville is this according to a source: 5 years, $5.25m per with bonuses that can hit $7m. Philly, apparently, did not get outbid but Q wanted to work with Dale and Barkov. And he likes Gulfstream Park."

  Ihailtavaa on myös se, että Panthers oli hyvissä ajoin liikkeellä, kuten huhuista saattoi päätellä, kun Q:n nimi niin äkkiä esiin leivottiin. Nyt ei jääty vatvomaan mitään, vaan tartuttiin tilaisuuteen:
  George Richards on Twitter"I will have the full Joel Quenneville hiring timeline soon, but word from a #FlaPanthers source is they had a handshake agreement by Saturday, everything was worked out by Sunday afternoon. Sounds like #Sabres too late to the party. Q flew into FTL executive airport today."


  Mielenkiintoinen kesä edessä. Q:n palkkaus kaikkineen vaikuttaa "voitetaan nyt" -liikkeeltä. Mielenkiintoista nähdä, että millaisia liikkeitä pelaajistossa tehdään tämän jälkeen. Vähintään maalivahti, mutta olisiko lisäksi hakusessa Panarin / vahvistusta pakiston top-4 -rooliin. Tilaa olisi palkkakatossa...
   
 16. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Facebookissa vaikuttava "Complete Hockey News" kertoo, että Philadelphia oli lyönyt Q:lle isomman rahan pöytään, mutta Q oli valinnut Floridan mm. siksi että pääsee valmentamaan Barkovia. Varmasti toki Tallon ja Panthersin varsin potentiaalinen rosteri lisättynä mukavalla säällä painoi vaakakupissa.
   
 17. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Nyt tuntuisi kyllä enemmän kuin loogiselta, että ainakin Panarin siirtyy ensi kaudella Panthersiin. Tuttu valmentaja ja Barkovin laidalle pelaamaan.

  Huberdeau - Barkov - Panarin
  Hoffman - Trocheck - Vatrano
  Dadonov - Borgström - Tippett

  Olishan tuossa jo joitain aihioita.
   
  astraljava tykkää tästä.
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Olisi vähän tuhlausta laittaa ensinnäkin Panarin väärälle puolelle pelaamaan. Ja toisaalta jättää hyödyntämättä tuttu ketjukaveri Dadonov.

  Huberdeau - Barkov - Vatrano
  Panarin - Borgström - Dadonov
  Hoffman - Trocheck - Tippett

  Ai että kyllä siinä jo miltei kusee hunajaa kun noita katsoo. Vaikka on noissakin omat kysymysmerkkinsä. Kuitenkin potentiaalia kolmeen hyvään maalintekoon pystyvään ketjuun on olemassa. Jos taas halutaan laittaa kaikki munat samaan (tai tässä tapauksessa kahteen) koriin, niin sitten voisi kokeilla Panarin-Barkov-Dadonov ja toiseen kärkiketjuun Hubi-Trocheck-Hoffman.
   
 19. Scipio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Upeita hyökkäysketjusommitelmia, mutta kuten täällä on jo aikaisemminkin puhuttu, niin täydennystä pitäisi hankkia johonkin muualle kuin hyökkäykseen.
  Vai luotetaanko siihen, että Q laittaa oman pään kuntoon nykyisillä miehillä?

  Toisaalta maalivahdin päivitys onnistuu todennäköisesti vain sillä tavalla, että uhrataan joku pelimies hyökkäyksestä, että joku huolii toisen meidän maalivahdeista. Sittenhän Panarin kelpaisi.
   
 20. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tervetuloa Coach Q! Meriittejä löytyy ja se tuntuu just nyt hyvältä kun pelaajilta ne pitkälti puuttuu.

  En jotenkin usko että Panarin Floridaan tulisi. Eiköhän tuo mene Rangers/Blackhawks akselille ja toisaalta hyvä niin, jotta jää paukkuja puolustuksen upgreidaukseen.

  Katsoitteko muuten päätöspelin highlightsit? Ei jäänyt itselleni mitään muuta mieleen kuin se vastustajan maali jossa ykköspakki Ekbladia viedään puhtaassa 1vs1 tilanteessa kuin mitäkin junnupakkia. Aivan uskomatonta.

  Toivottavasti paremmin organisoitu viisikkopuolustus saisi Panthersin puolustajatkin edes näyttämään paremmalta ensi kaudella.
   
 21. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Panarin omistaa kuitenkin kämpän Etelä-Floridassa ja on hyvää pataa Q:n kanssa. Kyllä minä luulen, että jos Pantterit on valmiita maksamaan niin Panarin on valmis tulemaan. Barkovi ja Dadonov löytyy puhumaan venäjääkin, niin tuntee olonsa kotoisaksi.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Quennevillen suurin ongelma viimeisen parin kauden ajalta oli saada puolustuspelaaminen kuntoon ihan koko viisikolta. Varmasti osasyynä oli Blackhawksin nimet selässä eli materiaali ei ollut mitään mestaruusvuosien tasoa, mutta joka tapauksessa suhtaudun tähän entisenä Quennevillen suhteellisen aktiivisena seuraajana vielä realistisesti. Malttakaa ainakin kannattajat.

  Se täytyy toki mainita, ettei Quennevillella ole ollut vastaavaa sentteriarsenaalia käytössään Chicagossa. Barkov saa Toewsin kohtelun ja Trocheck on helposti paras kakkossentteri, joka hänellä on ollut valmennettavana.

  Toivottavasti Panthers palkkaa ylivoimalle jonkun tekijämiehen valmentamaan sitä, sillä Quennevillen systeemit eivät toimi. Mike Kitchen tulee ilmeisesti Q:n mukana valmentamaan puolustusta pääasiassa.
   
 23. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Malgin lisäksi myös ja mikäli Bobrovsky saapuu Panarinin vanavedessä Floridaan niin onhan noita tovereita.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Venäjän maajoukkueen kasaaminen Floridaan olisi kyllä joukkueen markkinoinnin näkökulmasta varteenotettava liikku ja muutenkin erittäin Tallonin näköinen kuningasidea.

  Toimivuudesta en sano mitään.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Saattaa toimia koska siinä olisi suomalaisilla prinsiipeillä varustettu kapteeni, joka kaiken lisäksi osaa noiden Jevgenien kieltäkin.