Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Florida Panthers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana punasydän, 01.05.2017 klo 23.03.

 1. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Niinhän tuo vahvistus tuli. Linkki Panthersin sivuille ilmoitukseen: Florida Panthers Name Bob Boughner Head Coach

  Itselleni tästä tulee ihan positiiviset fiilikset. Ilmeisesti Boughner on onnistunut haastatteluissa vakuuttamaan Tallonin innostuksellaan, tiedoillaan jne., joten eiköhän tuo ihan tosissaan halunnut tuon päävalmentajan paikan. Boughnerilla on yhteistä historiaa jo useamman Panthers pelaajan kanssa, mistä tuskin ainakaan haittaa on. Entisenä puolustajana tuo tiennee jotakin puolustuspelaamisestakin, niin ehkä Panthersin puolustus ei ensi kaudella romahda yhtä toistuvasti kuin tänä vuonna nähtiin. Mielenkiintoista nähdä, että miten Boughner pystyy ottamaan sen viimeisen askeleen eteenpäin valmentajana ja nousemaan NHL-joukkueen päävalmentajaksi. Positiivisia signaaleja on kuitenkin jo ihan niistä junnujoukkueiden kanssa saavutetuista mestaruuksista lähtien.

  Ei tää ainakaan Rowea huonommin voi vetää...
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Toivottavasti muuten tuo ukko potkittiin mahdollisimman kauas Panthers-organisaatiosta. Vai jäikö johonkin suojatyöhön vielä seuraan? Aivan kammottava ajanjakso Panthers-historiassa joka tapauksessa.
   
 3. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Käsittääkseni Rowelle kaavailtiin jotain roolia toimistolla, koska tuolla on aika hyvät välit omistajiin. Missään ei tosin ole taidettu tarkentaa, että mihin suojatyöpaikkaan tuo sijoitettiin. Ei suuremmin harmittaisi itseänikään tosin, jos tuo olisi kaikessa hiljaisuudessa sitten kuitenkin potkittu mahdollisimman kauas koko organisaatiosta.
   
 4. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Lainaus:
  Toimii organisaatiossa Tallonin "special advisorina". En sitten tiedä tarkoittaako tuo kehitysvammaista neuvonantajaa vai mitä.

  Noh, vitsit sikseen, toivottavasti miehestä on hyötyä. Ihmiset ovat kuitenkin erilaisia ja esim. jotkut ovat loistavia johtamaan ja toiset kouluttamaan. Toivottavasti Rowen tilastotiedoista on organisaatiolle jotain hyötyä.

  Itse tykkään Boughnerin palkkauksesta, pressissä sanottiin, että oli tullut Tallonin haastatteluun kaksi suurta paperipinkkaa kädessään, toisessa strategia-asioita ja toisessa henkilöstö/visio tjmsp. juttuja, mitä mies ajatteli toteuttaa joukkueessa (en muista hirveän tarkkaan, kuuntelin pressiä livenä samalla kun siivosin kellaria eli aikalailla sivukorvalla). Eli mies vissiin halusi paikan tosissaan ja hienoa, että sai.

  Itse luotan täysin Tallonin harkintaan. Dalella oli nyt viimeinen palkkaus, hyvässä tai pahassa. Toivottavasti Bob on oikea valinta ja johtaa joukkueen yhdeksään perättäiseen mestaruuteen. On kuitenkin mahdollista, että Bob ei onnistu ja siinä tapauksessa keikkuu Bobin lisäksi Tallonin palli.

  Kattellaan miten mies ja joukkue suoriutuu. Mutta hyvä, että valinta on nyt tehty.
   
 5. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Panthers on kuitenkin melko hyvin onnistunut tulokasvalmentajien kanssa, McLean, DeBoer, Dineen ja keta niita onkaan.

  JOL
   
 6. ~POSEIDON~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Ducks, Kings, Blackhawks,
  Erik Gudbranson sai vuoden jatko diilin Vancouveriin, jonka jälkeen on UFA. Vieläkin hieman kaihertaa kyseisen pelaajan kauppaaminen kun olisi ollut niin kapteeni ainesta ja taisi olla myös Tallonin suunnitelmissa. No vuoden päästä meille sitten.
   
 7. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Aika vaikea nähdä kyllä, että Gudi enää Panthersiin palaisi. Toki mahdollista, mutta se vaatisi kyllä Demersistä eroon pääsemisen. Yandle, Demers ja Ekblad -kolmikon yhteenlaskettu caphit on yli 18 miljoonaa ja sitten siellä on vielä Pysyk ja Petro nyt RFA-pelaajina (joista toinen tosin lähtenee) ja ensi kauden jälkeen Mathesonin soppari on katkolla. Jos joku em. kolmikosta saa pidemmän ja rahakkaamman sopparin, Gudbransonin paluun tielle nousee... Demers. No, todellisuudessa ei ehkä, mutta noin minä tilanteen lasken, koska olen maailman kovin Demersin dissaaja ja näen kaikkeen syynä Demersin. Ehkä Demers pelaa sitten uransa loppuun huipputehoilla ja huipputärkeänä palasena Panthersin kokoonpanoa ja johdattaa jengin Stanley Cupiin voittamalla Conn Smythen, niin minäkin pääsen yli näistä antipatioista. Eikä Demers olisi edes niin paska pelaaja, jos ei olisi Rowen hankinta.
   
 8. punasydän Jäsen

  Noniin, nyt on sitten huhuiltu, että Panthers suojaisi 4+4+1 ja suojattavat pelaajat olisivat Huberdeau, Barkov, Trocheck, Bjugstad / Ekblad, Yandle, Pysyk, Petrovic / Luongo.

  Mitähän tuohon nyt sanoisi. Ensimmäisenä tuli mieleen (toivoin), että Panthers olisi tarjoamassa ykköskierrosta siitä, ettei Vegas nappaa hyökkääjää, eli valinta olisi Demers.

  Jos pitää suojata tuolla 4+4-taktiikalla, niin onhan se nyt käsittämätöntä, että siellä on suojattuna Bjugstad ennen Smithiä tai JAMia. Keskustaan on jo nyt kevyttä ylitarjontaa, puhumattakaan tilanteesta Bjugstadin sopparin parilla viimeisellä kaudella, kun toiveissa olisi Borgströmin, Hawrylukin (ja Malginin) nousua runkomiehistöön. Toki Bjugstadin tulevaisuus voi olla laidalla, mutta en näe umpisentteri-Bjugstadin uudelleensyntymistä laiturina. Smith on oikeastaan pelin jokaisella osa-alueella parempi, kuin Bjugstad ja varsinkin työmäärältään erottuu edukseen. Eroa Bjugerin ja Smithin caphiteissä on 0,9m, eli täysin marginaalinen ero, joka ei selitä suojausta.

  Jos ja kun Vegas nyt nappaa Smithin täyttämään cappia (hyvä capintäyttöhankinta, koska suoritustaso heikolla kaudellakin on kohtalainen ja upsidea on) tai Marchessaultin ja Jagr jätetään resignaamatta, niin laituriosastolla on yhden laiturin vaje ykkös-, kakkos- ja kolmosketjuissa. Tällä hetkellä sopparin alaiset laiturit olisivat siis Huberdeau, Smith/JAM, Jokinen, Sceviour ja mahdollisesti Bjugstad. UFAna Jagr ja Vanek, joista kumpikaan ei kyllä kuulu viime kauden näytöillä ykkösketjuun. Tällä hetkellä ykkösketjun tasoisista UFA-laitureista ilman sopimusta ovat Oshie ja Radulov (hädän edessä paikkaa voisi sovitella Vrbatalle, Marleaulle ja Justin Williamsille, mutta heistä yksikään ei ole oikeasti ykkösketjun tasoa). Eli mahdollisuudet löytää UFA-markkinoilta mitat täyttävä laituri on joidenkin prosentien luokkaa.
   
 9. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Ei näitä voi järjellä käsittää tällä hetkellä. Siellä on pakko olla Tallonilla joku suuri suunnitelma, jota ei ole vielä avattu meille tavallisille kuolevaisille.

  Lainaus:
  Eihän tuolla tosiaan ole kärkiketjuihin kuin kaksi laituria tällä hetkellä, Huby ja Smith. JAM sitä periaatteessa voisi olla, mutta ykköseen ei riitä eikä kemiat Barkovinkaan kanssa ihan natsanneet. Kakkosessa tuo voisi mennä, mutta varmempi kortti siihenkin kiva olisi. Pidän JAMia tuommoisena "2-3 -ketjun tweenerinä", kunnes selviää oliko viime kausi pelkkä tähdenlento. J. Jokinen ei voi viime kauden tasolla pelatessaan olla kolmosta ylempänä. Sceviour hoitaa tonttinsa nelosessa ja tarvittaessa stunttaa joitakin pelejä ylempänä. Toiseen nelosen laitaan lienee paikkaa kaavailtu aiemmin signatulle Maxim Maminille. Ei kai seurassa lasketa odotuksia Haapalaan heti alkuun? Toki kun Floridan laituritilanne on mitä on, niin Haapala haastanee tosissaan noista middle-6 laituripaikoista...

  Bjugstad taas? Olisiko nyt se viimeinen mahdollisuus Bjugylle? Kolmossentterin paikka pitäisi jotenkin sementoida. McCann tai Malgin haastavat, mutta ei riitä vielä ensi kaudelle? Toivotaan, että se parin vuoden takainen Bjugstad tai Islanders-sarjassa nähty itsevarma, laukoa ja maalille ajaa uskaltava Bjugs vielä löytyisi jostakin. Tuo joukkue tarvitsisi sen maalintekopotentiaalin realisoitumista. On se sitten laiturina tai sentterinä-

  Nykytilanteessa olen sitä mieltä, että Vanekille kannattaa jatkoa tarjota, jos tuo on halvalla saatavissa. Joku vuoden lappu kouraan, niin ei Panthersin cap tilanteessa harmita, vaikka kevyesti ylihintaakin maksettaisiin. Jagrille voisi jatkossa käyttöä nähdä, jos tuo tyytyy pienempään vastuuseen. Viime kauden perusteella jalka ei enää riitä ykköseen. Tuskin tuo nopeutta ainakaan lisää on saanut. Jotenkin näyttää siltä, että ilman kauppoja lähdetään kauteen tilanteessa, jossa Panthersin ykköskejtussa on kaksi ykkösketjun tasoista pelaajaa + joku, joka kykenee jotenkin roikkumaan Hubyn ja Sashan mukana...
   
 10. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Joo-o. Näki taas, että Tallon luottaa niihin omiin poikiin. Tietty vasta dräftin jälkeen nähdään, että mitkä jäätävät salaliitot tässä on taustalla.

  Mutta tosiaan, näyttää vähän siltä, että ensi kaudella joukkue olisi muodossa:

  Huberdeau-Barkov-Bjugstad
  Smith/JAM-Trocheck-Jagr/Vanek
  Jokinen-Malgin-Hawryluk
  Mamin-MacKenzie-Sceviour
  McCann, Rau, Haapala, Lammikko?, Sgarbossa?

  Yandle-Petrovic
  Matheson-Ekblad
  Demers-Pysyk
  McCoshen, Weegar

  En tiedä, ohkaiselta näyttää. Tuosta ei tarvitse kuin Barkovin, Hubyn ja Trocheckin mennä sairastuvalle niin käytännössä tuolla hyökkäyksellä ei tee mitään. Pelkkiä nelosketjuja jokainen. Ei kisuilla vaan oikein ole sitä, mitä treidata, jotta saisi lisää laadukkaita laitureita sisään. Tietty Vanekin sopparia voi jatkaa, samoin Jagrin, mutta eivät he mitään aivan hirveän pitkän ajan suunnitelmia ole.

  Huberdeau, Smith, JAM, Jokinen. Siinä sopimuksenalaiset top9-laiturit ensikaudelle. Tietty monia, esim. McCanniä ja Malginia yritetään varmaankin ajaa laidalle, mutta uskoisin, ettei heitä voi vielä laskea NHL-tason top9-hyökkäykseen kuuluviksi pelureiksi. Eli lähtökohtaisesti jos Vegas tuosta vielä yhden vie, tarvitaan ne kolme top9 laituria joukkueeseen, kuten @punasydän tuossa ylempänä toteaa.

  Itse Tallonina suorittaisin seuraavan kolmen stepin suunnitelman:
  1) Kovaa UFA-pelureiden perään, aivan Oshieta ei tarvita, mutta aggressiivisesti tarjoilemaan sopparia henkilöille Radulov/Marleau/Williams/Vrbata.
  2) Jordan Weal vapaista kolmosketjun laitaan
  3) Kolmas, eli tärkein kohta, on upottaa Henrik Haapala taikajuomapataan*. Täten hänestä saadaan uusi ykkösen laituri, eikä Jagrille tarvitse tarjota jatkoa.

  Huberdeau-Barkov-GodTierHaapala
  Smith/JAM-Trocheck-Radulov/Marleau
  Jokinen-Bjugstad-Weal
  Mamin-Cap'nKenzie-Sceviour

  Täten voidaan ylläolevan hyökkäyksen tykittämänä hakea sen entisen Kanadan kenraalikuvernöörin muki talteen.

  *taikajuomaan sekoitetaan mm. rottia, Patrick Royn virtsaa, John Vanbiesbrouckin varpaankynsiä ja Denis Potvin.

  Nyt näin seriously speaking, toivotaan, että vapailta saadaan juurikin edes se yksi Jordan Weal otettua talteen, koska loukkaantumisia kuitenkin sattuu.
  Vaikuttaa siltä, että toimisto uskoo, että McCann, Malgin, Mamin, Hawryluk, Haapala ja kumppanit kehittyvät sen verran, että heistä osa kykenee ottamaan isojakin rooleja. Mutta tosiaan, toivottavasti otetaan paljon kokeilusoppareita näille tutkan alla lentäville pelureille (mieluiten 2v pituisia) ja mieluiten ei tuntemattomille kavereille yli neljän vuoden sopimuksia. Muuten voi käydä Demersit.

  Ja jos taas haetaan treidillä porukkaa, niin itse soittelisin Winnipegin suuntaan, siellä on legendaarisen Dave Lowryn poika ja muuan Armian Jope. Brendan Lemieuxin arvosta en tiedä, että onko pudonnut jo tarpeeksi vai kannattaisiko vielä odottaa vuoden verran. Olisi aika jees, jos saataisiin kunnon nelosketju, joissa olisi pari soturia (Mamin, Sceviour) ja tuollainen kunnon agitaattori. Sitten vielä kolmoseen Hawryluk, niin olisi mukavasti noita takiaisia kokoonpanossa. Hyvin muuten huomaa tämän realistisuuden tässä omassakin päässä, kun tietää, että Tallon ei halua luopua mistään isoista palasista, niin ei voi treidilläkään koittaa ottaa sisään kuin näitä "toivotaan" -tapauksia.
   
 11. Bulihefe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Porin Ässät
  Marchessault sekä Smith Vegasiin? Nyt en oikein ymmärrä tätä siirtoa ellei sieltä ole varmasti tulossa jotain Radulovia sisään...

  E: Sieltä ilmeisesti tulossa huomenna vasta ilmoitus että saatiin jotain vaihdossa joten odotellaan...
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2017 klo 03.55
 12. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Viime kauden sekoilun keskellä porukka manaili kuinka Tallonin lähteminen on saanut paketin sekaisin. Viime päivät näyttäneet, että kyllä siellä taitaa olla koko organisaatio sekaisin eikä Tallon näytä suuntaa muuttaneen..
   
 13. Louis Jäsen

  Marchessault siis oli Vegasin valinta ja sen lisäksi Vegasiin treidattiin Reilly Smith ja neloskierroksen varaus vuodelta 2018. Odotellaan onko sieltä tulossa vastineeksi vielä joku pelaaja jonka nimeä ei ole vielä huudettu.

  Evgeni Dadonovia on ainakin huhuiltu korvaajaksi vapailta markkinoilta.
   
 14. Louis Jäsen

  Korjataan sen verran että tuo neloskierroksen varaus on Vegasin vuodelta 2018 ja saapuu Floridaan korvaukseksi Reilly Smithista. Todella halvalla kyllä lähti, mutta tosiaan jää nähtäväksi mitä suunnitelmia Tallonilla nyt on hihassa. Joka tapauksessa surkeaa kaupankäyntiä, löytyi sieltä hihasta ihan mitä tahansa ässiä. Ja Gerard Gallant kertoi jo Sportsnetin haastattelussa Marchessaultin ja Smithin kuuluvan Vegasin kärkiketjuihin.

  Näitä Vegasin varaamia pelaajia voidaan kaupata muihin seuroihin taas siirtoikkunan auetessa tänään ilmeisesti kello 17 Suomen aikaa.
   
 15. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Juu, aluksi tuli aivan jäätävän ristiriitaiset fiilikset, mutta toivottavasti vaihtoikkunan avautuminen hieman selkeyttää niitä. Koska Smith ei oikeasti ole mikään capdumb, vaan uskoisin, että GG halusi miehen joukkueeseen. Jos esim. se rotta-Neal liittyy tähän joukkueeseen, niin olen tyytyväinen. Jos taas Reilly ja Marshmellow annettiin täysin ilmaitteeksi pois, niin sitten leikkaan kiveskarvani irti machetella. Eipä siinä.

  Jotenkin tuntuu siltä, että ainakin kaksi top9-hyökkääjää tulee joukkueeseen joukkueen ulkopuolelta.
   
 16. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Mainitaampa muuten vielä täällä, että Darren Dregerin mukaan tulevien päivien aikana julkaistaan Chris Prongerin sopimus jossain management-hommissa. Tämä meinaa siis sitä, että toimistolta löytyy aika hyvä d-core.

  Dale Tallon - Denis Potvin
  Chris Pronger - Randy Moller
  Bryan McCabe - Bob Boughner

  Housley tietty olisi ollut tuonne hyvä lisä, mutta kyllä Boogiemankin kelpaa tuohon kolmospariin. Menee kätisyydetkin oikein 2. ja 3. parissa.

  Eli käytännössä jos ensi kaudella ei mikään onnistu, niin potkitaan kaikki puolustajat helvettiin joukkueista, massiiviset määrät varausvuoroja sisään ja loppukaudeksi front-office jäälle.
   
 17. Louis Jäsen

  Lainaus:
  Top 9 hyökkääjiä tosiaan tarvitaan kun hyökkääjätilanne näyttää tällä hetkellä tältä:

  Huberdeau-Barkov-X(Jagr?)
  X-Trocheck-X
  Jokinen-Bjugstad-Mamin
  Sceviour-MacKenzie-X

  Maminin ja Bjugstadin läpimurto kolmosketjun pelaajiksi on kyllä myös jossittelua ja optimistista ajattelua.
   
 18. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Lainaus:
  Bjugstadin pelaaminen missään ketjussa ensi kaudella (yli 41 ottelua) on jossittelua ja optimistista ajattelua.
   
 19. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Oltaisko Smithin kauppaamisella tehty tilaa Iljalle? Itse kyllä pitäisin Smithin ennemmin.
   
 20. Bulihefe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Porin Ässät
  Sieltä on vapailtamarkkinoilta pakko tulla joku herroista Radulov, Oshie, Dadonov, Marleau, Eaves, Kovalchuck ym. mitä nimiä pyöriikin. Kannu jahtiin ei enää Jagr ykkösessä riitä. Jos treidaamalla haetaan, niin millä asseteilla sitänkin tehdään, kun prospecti pooli on tyhjä ja nyt menetettiin kaksi top9 jannua vegasiin. Toivotaan että Malgin, McCann, Haapala ja kumppanit ottavat isoja askelia kesän aikana ja joku pystyisi ottamaan vaki paikan ylhäällä.
   
 21. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Mamin tosiaan lienee ennakkokaavailuissa enemmän nelosketjun laituri, mikä loisi tarpeen neljän (4!!) top9 laiturin hankkimiselle. Bjugstadin kohdalla toivon tässä kohtaa hartaasti, että Tallon tietää jotain, mitä me ei palstalla tiedetä. Ehjänä pysyessään tuolla on kuitenkin potentiaalia tuoda joukkueeseen varsin hyvin sitä secondary-scoringia. Toki koska kyse on Tallonista, niin saattoihin tuo Bjugyn suojaaminen olla puhtaasti, "koska omia poikia" -ratkaisu. Tallon on tupannut olemaan aika lojaali pelaajilleen vuosien varrella, joidenkin mielestä ehkä liiankin. Kaikkien tuon joukkueen perversioiden vuoksi en lainkaan hämmästyisi, jos Gudbransson palaisi Floridaan viimeistään ensi kesänä vapaana agenttina...

  Mutta joo. 4 top9 laituria. Tallonilla on pakko olla joku suunnitelma. Smith 4. kierroksen varausvuoroon on idiotismia, varsinkin kun joukkue on tässä kunnossa. Lievästi ylihintainen viiden millin lapullaan, mutta olihan Smithillä arvoa jäljellä. Marchessaultista luopuminen kirpaisee, mutta ei tuo ehkä ihan niin paha menetys ole todellisuudessa kuin joistain puheista voisi päätellä. March on nähdäkseni enemmän "30 maalin mies" kuin 30 maalin mies. Todistettavaa on JAM:lla paljon jäljellä. Toki noin 20 maalin mies tuo voisi NHL:ssä aidosti ollakin, joten luopuminen siinä mielessä on idiotismia, kun joukkueen laituritilanne on mitä on eikä maalejakaan osata juuri tehdä.

  Mutta katsellaan rauhassa. Lokakuuhun on pitkä aika. Eiköhän Tallon taio kaneja hatustaan. Toivottavasti tuolla ei liikaa lasketa Haapalan, McCannin, Malginin jne. kehitysaskelten varaan kuitenkaan. Batting näytti eilen jossain vaiheessa heittäneen Vegasiin huhutun Dadonovin nimen esiin HFboardsilla jossain panthers-alueen ketjussa. Ehkä Tallon hakee Dadonovia yhdeksi neljästä puuttuvasta top9 laiturista?

  Positiivista on tässä vaiheessa se, että mikään Panthersin ratkaisu ei taida enää onnistua yllättämään. Viimeksi kuluneen reilun vuoden aikana on nähty sen tason sirkusta, että osaa jo valmiiksi odottaa sitä kaikista epätodennäköisintä/järjenvastaisinta liikettä organisaatiolta...
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Catsien kohdalla kun ei oikeasti tiedä mitä sieltä tulee, niin veikataanpa seuraavaa skenaariota:

  Patrick Sharp Tallonin suojiin tuttuna pelaajana. Dadonov on huhujen mukaan signaamassa itäisen konferenssin joukkueeseen. Oshie hakee pitkää diiliä isolla rahalla, Floridan alhainen verotus ja kauppa valmis.

  Yhteensä noihin menee se ~12 miljoonaa palkkakatosta. Kuuteen pelaajaan 9 miljoonaa käytettävissä. Mamin sekä McCann ELC-diileillään mukaan, neljään pelaajaan 6,4 miljoonaa eli kokoonpanossa näkyviin X:iin.

  Huberdeau - Barkov - Oshie (6mil)
  McCann - Trocheck - Dadonov (3mil)
  Sharp (3mil) - Bjugstad - Jokinen
  Sceviour - MacKenzie - Mamin
  Malgin, X

  Yandle - Ekblad
  Matheson - Demers
  X - X(Petrovic)
  X(Pysyk)

  Luongo
  Reimer

  Puhdas arvaus siis vaan, on tylsää duunissa.
   
 23. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Olosuhteet huomioon ottaen tuo ei itseasiassa olisi kovin paha edes. Ensi kautta ajatellen. FA-sopimus Oshielle olisi todennäköisesti liian kallis/pitkä ja tulisi jossain vaiheessa kummittelemaan, mutta niinhän ne aina. Hyökkäyksen osalta tuossa hahmotelmassasi ainoa selkeämpi ongelma on McCann. Viime kauden näyttöjen perusteella tuo ei vielä ansaitse top6 paikkaa NHL:n puolella. Todennäköistä kuitenkin on, että joku Haapala/McCann siellä middle-6 osastolla laidalla painaa, niin McCann lienee vahvin kortti tässä vaiheessa.

  Pakiston osalta hämmästyisin, jos Demersiä ei vähintään yritettäisi liikuttaa. Toki riippunee aika paljon siitä, että onko tuokin jo pelkkä cap dump, vai saisiko Tallon edes jotain arvoa revittyä miehestä irti. Olisi jotenkin Floridamainen liike nostaa Petro kakkospariin. Ei ehkä hyvä liike, mutta ei välttämättä täysi katastrofikaan. Pysyk kuuluu ehdottomasti pelaavaan kuusikkoon tuossa kolmosparin roolissa.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Puhtaasti McCannia asettelin tuonne siksi, että potentiaalia on kuitenkin omissa papereissa enemmän kuin Haapalalla, mutta oikeassa olet siinä, että viime kausi oli pettymys. Näitä hahmotelmia on helpompi jaella pistämällä pelaajia potentiaalin mukaan slotteihin, varsinkin kun joukkue ei ole loppujen lopuksi niin tuttu.

  Teki mieli ennustaa Demersin liikkuvan, mutta onko liian iso riski lähteä Petrovicilla sekä Pysykilla ilman tuommoista kokenutta, joskus tasonsa todistanutta top-4 puolustajaa? Demersikin kohdalla tämä arvio perustuu vain siihen mututuntumaan, joka on jäänyt.

  Odottaisin ainakin itse Floridan lähtevän ensi kaudelle selkeästi tavoittelemaan mestaruutta, varsinkin kun divisioona ei se vaikein ole. Jos pelaajat ovat terveinä, Ekblad sekä Bjugstad nostavat tasoaan ja Luongolla kiekko tarttuu, niin ei tuo huonolta näytä ollenkaan. Toki se vaatii sen, että niitä hyviä hyökkääjiä jostain löydetään eivätkä nuo omat arvaukseni ole edes välttämättä realistisia.
   
 25. punasydän Jäsen

  Mun on pakko siirtyä kuvitelmaan, että Smithillä on ollut jotain asenneongelmaa. Rowe heitti jannun viime kaudella verbaalisesti bussin alle ja pelaaminen oli yleisesti tahmeampaa, kuin edelliskaudella. Kuitenkin jo ensimmäisen kauden osalta laskin Smithin totaaliseen coreen ja en jaksa uskoa pelkkään slumppiin. Tässä on pakko olla taustalla jotain muutakin kuin Iljan/vastaavan hakeminen kokoonpanoon. Ja koko kuvio on niin käsittämätön, että jätetään JAM suojaamatta pakin menetyksen pelossa ja lisäksi tungetaan vielä Smith "ilmaiseksi" pois. Eli koko kuvion on pitänyt tukea Smithin ulostamista jotakuinkin tyyliin "jätetään JAM suojaamatta, jos otatte Smithin".

  Käy miten käy, Haapalalla on elämänsä tilaisuus breikata NHL:ään, koska neljää top9-hyökkääjää ei UFA-markkinoilta tai treideillä tule. Lisäksi yhteinen historia Sashan kanssa huokuttelee varmasti kokeilemaan kemiaa Hubyn kanssa. Sasha ja Huby ovat kuitenkin tottuneet paikkaamaan kolmannen laiturin puolustuspään heikkouksia ja vastaavasti hyökkäyspäässä Haapala kykenee pelaamaan tuollaista pikkunättiä lyhytsyöttöpeliä, joten mahdollisuuksia on. Silti suhtaudun skeptisesti siihen, että Haapala breikkaisi suoraan NHL:n kärkiketjuun, valitettavasti sen kokeileminen alkaa olemaan olosuhteiden pakkoa.