Mainos

Florida Panthers 2006 - 2007

  • 46 606
  • 233

X-Hearted

Jäsen
Kuten viime vuonnakin, odotukset ovat korkealla pantteripesueen Stanley Cupin suhteen. En tahdo tänäkään kautena olla nihilisti, vaan luotan joukkueeseen täysin.

Peruselementit näin äkkiä katsottuna joukkueessa näkyy olevan kunnossa eli Panthersien pelillinen selkäranka ja ydin on pysynyt kutakuinkin samana. Arsenaali ei ole paljoakaan heikentynyt, vaan päinvastoin, mielestäni kärkiosaaminen – niin hyökkäys– kuin puolustuspäässä – on nyt laadukkaampi kuin koskaan ennen.

Pelaajat ovat myös vuoden vanhempia ja jälleen kerran konkariosasto loukkaantumisherkempi. On kuitenkin varmaa, että terveenä pysyessään Roberts, Nieuwendyk, Stümpel, Gelinas ja toista yritystä tekevä Ville Peltonen kylvävät tuhoa nollatoleranssin elinympäristössä.

Kokemus on huikea ja se tavallaan symboloi pantterijengiä. Kombinaatio nuoruuden kanssa on silmiä hivelevä ja joukkueesta näkyy Keenanin kädenjälki.

Eritoten hienona hyökkäyksen painepelaajana ja nyt Florida Panthersiin siirtynyt isokokoinen ja kohuttu, aina pitämäni, Todd Bertuzzi antaa sielun floridalaisille – yhdessä hienon kapteenin, timantinkovan Olli Jokisen kanssa. Bertuzzi on Mike Keenanin onnistunut siirto, jolla saatiin ahne, tosin voittamiseenkin kärsimätön, maalivahti Roberto Luongo Vancouveriin metsästämään voittoja ehkä sitten paremmassakin seurassa.

Tottakai, pre-seasoniinkin on vielä aikaa, mutta hyökkäyspaketti näyttää kauttaaltaan erittäin hyvältä ja valmiin kypsältä – ja hyvä näin. Särkymävaraa on tosin hankittava ehdoin tahdoin jonkun verran lisää.

Bertuzzi – Jokinen – Peltonen
Roberts – Nieuwendyk – Horton
Gelinas – Stümpel – Kolnik
Olesz – Weiss – Gratton
Stewart


Puolustuksen jatkopaperit innostivat.

Tervetulleita sopimuksia, joista erityisesti kiekollisen pelin sielu, Mike Van Ryn, saatiin pidettyä Floridassa. Tärkeä elementti kiekollista peruspelaamista niin yli- kuin alivoimillakin. Richard Jackman ja ikilupaus Jay Bouwmeester antavat erinomaisen taustatuen Van Rynille, jonka harteilla lepää eittämättä vieläkin liikaa tehoja.

Ruslan Salein kaappaus Anaheimista antaa paljon kovuutta ja syvyyttä, mutta ei hyökkäystehoja. On kuitenkin huomattava, että Salei antaa vaihtoehtoja puolustuksen peluutukseen. Ruslan Salei kunnossa pysyessään on luunkova puolustava puolustaja, jota pesue olisi tarvinnut jo edelliskaudella.

Keenan tarvitsee joka tapauksessa yhden profiilipuolustajan, joka osaa tehdä pisteitä. Ari Vallin ei siihen taida vielä riittää, vaikka lähtee taistelemaan tosissaan pelipaikkaa Panthersin avaavaan kokoonpanoon. Positiivisinta puolustuksen imagollisessa laatutekemisessä on se, että peluutussysteemit sekä liikeradat tunnetaan kauttaaltaan aika hyvin viime vuosilta.

Van Ryn – Jackman
Bouwmeester – Salei
Mezei – Montador
Allen – Kwiatkowski
Vallin


Maalivahtikaksikko on tulevalle kaudelle tasaisempi ja parempi kuin koskaan. Kilpailu ykkösmaalivahdin paikasta on osittain häilyvä, johtuen ennen kaikkea Ed Belfourin ikärakenteesta.

Onko 41-vuotiaasta konkarista enää pitämään joukkuetta pystyssä, vai ottaako Alex Auld automaattisesti ykkösveskarin viran?

Näkisin asian rakenteellisesti niin, että Auld`n motoriikka ja psykologinen painepelaaminen riittää koko runkosarjan ylittämiseen – tai ainakin suurinmaksi osaksi sen pelaamiseen. Belfour on kuitenkin tärkeä osa maalivahtipeliä Auld`n sparraajana ja stunttaajana. Toimiessaan erittäin kilpailukykyinen maalivahtikaksikko, jolla kelpaa lähteä liigaan.

Auld
Belfour
 
Viimeksi muokattu:

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienoa että joku jaksoi vaivautua avaaman viimeinkin uuden Panthers-ketjun. Hyvät spekulaatiot ja pohjustukset Routaiselta Sydämeltä. Itekkin pyöritin vähän ketjulottoa tossa aiemmassa FP-ketjussa, joten kopion sieltä suoraan aikaisemman viestini.

Iron-Mike tykkää kyllä pyöritellä ketjuja, on todella vaikea arvioida mitää pysyvää. Joukkueessa tuntuu olevan tusinan verran senttereitä ja muutama laituri. Monet näistä niinsanotuista senttereistä pelasi viime kauden kylläkin laidoissa. Ainota puhtaat sentterit taitaa olla Jokinen ja Stumpel sekä Nieuwendyk.


1.kenttä

Vaihtoehto 1.

Peltonen - Jokinen - Bertuzzi

Jos Peltosta meinataan tosissaan peluuttaa hyökkäävässä roolissa, uskon hänen pelaavan Jokisen vieressä. Kaikki riippuu tosin siitä, miten harjoituspelit menevät. Itse en jaksa uskoa siihen että Ville raivaa tiensä 33-vuotiaana NHL:n 1. kenttään.

Vaihtoehto 2.

Viime kaudella hyvin yhteen pelannut kenttä taisi olla:

Gratton - Jokinen - Horton

Myös Gary Roberts voisi pelata toisella laidalla, ehkä Grattonin tilalla. Luotan kuitenkin siihen että Roberts loukkaantuu jo harkkamatseissa ja hänen panos tulee olemaan todella pieni. Bertuzzi voisi pelata myös oikealla laidalla, niinkuin varmaan pelaakin, jolloin Horton voisi siirtyä vasemmalle.

2.kenttä

vaihtoehto 1.

Gelinas - Weiss - Horton

Weiss on hyvä syöttelijä, mutta melko pehmeä ja laiskan oloinen kaveri. Viime kausi meni loukkaantumisen takia pilalle. Horton on oikeastaan sentteri, mutta taisi pelata laidalla viime kauden (?). Gelinas on hyvä kahden suunnan pelaaja, vaikka parhaimillaan mies taitaakin olla hyökkäyspäädyssä.

vaihtoehto 2.

Roberts - Nieuwendyk - Olesz/Horton/Kolnik

Roberts ja Nieuwendyk ovat keskenään hyviä ystäviä jäällä sekä siviilissä. Heillä on vuosien kokemus ja lukevat hyvin toistensa peliä. Jos molemmat pysyvät ehjinä, uskon että he pelaavat yhdessä. Kolnik on villi kortti. Parhaimmillaan nopea ja hyvä maalintekijä, pahimillaan turha neloskentän laituri. Rostislav Olesz pelasi hienon tulokaskauden ja hänet voitaisiin nähdä laidassa ensi kauella.


3. kenttä

vaihtoehto 1.

Gratton - Weiss - Kolnik

vaihtoehto 2.

Gelinas - Olesz - Stewart/Horton

4. kenttä

vaihtoehto 1

Gratton/Gelinas - Stumpel - Stewart/Olesz


Stumpel on kyllä taitava pelaaja ja uskon että hän on tärkeässä roolissa ylivoimalla. Liike ja puolustuspelaaminen on kuitenkin sillä tasolla että ei taida 1-2 ketjuun ensi kaudella yltää valitettavasti.

vaihtoehto 2

Peltonen - Stumpel/Olesz - Kolnik/Stewart

Jos Villeä halutaan pitää jengissä, vaikkei vakuutakkaan ykköskentässä. Ns. junnukenttä jos Olesz ottaa sentterin paikan.

Pakkipareja on uskalla edes lähteä arvioimaan. Ainoa varma on se, että Bouwmeester pelaa 1. pakkiparissa ja sen lisäksi ylivoimaa ja alivoimaa.

Lopuksi vielä oma veikkaus ensi kauden avausottelun kentällisistä:
1.kenttä LW Gelinas - C Jokinen - RW Bertuzzi
2.kenttä LW Gratton - C Nieuwendyk - RW Horton
3.kenttä LW Weiss - C Olesz - RW Kolnik
4.kenttä LW Peltonen - C Stumpel - RW Stewart

Allen - Bouwmeester
Salei - Jackman
Mezei - Van Ryn

Injured reserve: Roberts, Gary

Auld aloittanee 1. maalivahtina, mutta jos Belfourilla paikat kestää, hänkin voi pelata vielä yhden kauden huipulla. Jos nyt kerrankin päästäisiin playoffeihin, Belfour on erittäin kova apu maalissa. *koputtaa puuta*
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Routainen Sydän kirjoitti:
Van Ryn – Jackman
Bouwmeester – Salei
Mezei – Montador
Allen – Kwiatkowski
Vallin

Hyvä avaus RS, mutta mielestäni Allen kuuluu selvästi ylemmäs puolustajien "deep chartissa". Viime kaudella Canucksissa mies alkoi vihdoin pelaamaan potentiaaliinsa nähden hyvää kiekkoa, ja raivasi tiensä Canucks-puolustajien top 4'een. Hän on vielä nuori, ja jatkaa edelleen kehittymistä. Sanoisin että Allenissa ja Saleissa Floridalla on kaksi hyvää puolustavaa puolustajaa, ja erityisesti, kaksi kovaa taklaajaa. Bouwmeester & Allen/Salei, ja Van Ryn & Allen/Salei olisivat hyvin tasapainoiset ja laadukkaat pakkiparit.

Routainen Sydän kirjoitti:
Onko 41-vuotiaasta konkarista enää pitämään joukkuetta pystyssä, vai ottaako Alex Auld automaattisesti ykkösveskarin viran?

Näkisin asian rakenteellisesti niin, että Auld`n motoriikka ja psykologinen painepelaaminen riittää koko runkosarjan ylittämiseen – tai ainakin suurinmaksi osaksi sen pelaamiseen. Belfour on kuitenkin tärkeä osa maalivahtipeliä Auld`n sparraajana ja stunttaajana. Toimiessaan erittäin kilpailukykyinen maalivahtikaksikko, jolla kelpaa lähteä liigaan.

Auld
Belfour

Samaa mieltä. Sanoisin että Auld pelaa noin 55-60 peliä (ilman loukkaantumisia). Belfourille jää noin 20 ottelua, ja hänen rutiininsa takaa hyvän tason näissäkin peleissä. Playoffit taas, riippuu aivan miten vielä nuori ja kokematon Auld onnistuu. Jos Auldin peli ei kulje, tilalle on heittää kokemuksella varustettu maalivahti pitämään huolen menestyksestä(?).
 

X-Hearted

Jäsen
Chip Whitley kirjoitti:
Hyvä avaus RS, mutta mielestäni Allen kuuluu selvästi ylemmäs puolustajien "deep chartissa". Viime kaudella Canucksissa mies alkoi vihdoin pelaamaan potentiaaliinsa nähden hyvää kiekkoa, ja raivasi tiensä Canucks-puolustajien top 4'een.
Aivan oikein näin oli.

Tottakai puolustajahierarkia ei varmaankaan näytä ihan tuolta, miksikä ne alunperin laitoin. Bryan Allenin paikka tosiaan huitelee jossain tuolla 2-3 pakkiparin huiteilla, mutta ennenkaikkea puolustavassa roolissa hyökkäystehojen puuttumisen takia.

Hän on erittäin pätevä pelaamaan vastustajan huippumiehiä vastaan, joten roolituspoliittisista syistä hänet voitaneen nostaa jopa ykköspakkipariin Van Rynin rinnalle. Asettelin Allenin puolustuskykyllisistä avuista nelospariin - en hänen potentiaalinsa takia. Kokonaisuudessaan hän on pesueelle hyvä hankinta.
Chip Whitley kirjoitti:
Jos Auldin peli ei kulje, tilalle on heittää kokemuksella varustettu maalivahti pitämään huolen menestyksestä(?).
Nimenomaan näin. Rutinoituneen ja kokeneen Belfourin rooli kasvaa mahdollisissa kevään pudotuspeleissä, mikäli siis Auldin hermokontrolli pettää.
 
Viimeksi muokattu:

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Nyt kun Luongosta on päästy eroon, tällä kokoonpanolla, johon Ville Peltonen tuo mukavan elementin (nyky-säännöt), voidaan mennä pitkälle. Jos kokeneen ketun, Eddie the Eagle Belfourin paikat kestävät, hän osaa pudottaa jatkosta muita joukkueita pudotuspeleissä, siitä on näyttöjä. Eagle pystyy tälläkin kaudella terveenä antamaan joukkueelleen mahdollisuuden voittaa sellaisiakin otteluita, joissa muu kokoonpano ei välttättä ylisuorita. Myös rauta-Gary Roberts antaa varmasti tällä kaudella tuntuvamman panoksen kuin viime kaudella, herra on taatusti treenannut entistä kiivaammin kesällä.
 
Mr Scarface kirjoitti:
Myös rauta-Gary Roberts antaa varmasti tällä kaudella tuntuvamman panoksen kuin viime kaudella, herra on taatusti treenannut entistä kiivaammin kesällä.

Varmasti Gary on kovassa kunnossa kauden alkaessa ja sen vanhetessa, mutta onko Roberts sellainen pelaaja joka syö kiekkoja tiukan paikan tullen?

Niin, ja miten aikaero vaikuttaa väsyneeseen Ville Peltoseen. Euroopan aikavyöhykkeiltä P-Amerikkaan siirtyvä Peltonen ei voi millään olla huippukunnossa kauden alkaessa jetlagin painaessa armotta päälle.
 

pot67

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mängimies kirjoitti:
Varmasti Gary on kovassa kunnossa kauden alkaessa ja sen vanhetessa, mutta onko Roberts sellainen pelaaja joka syö kiekkoja tiukan paikan tullen?

Niin, ja miten aikaero vaikuttaa väsyneeseen Ville Peltoseen. Euroopan aikavyöhykkeiltä P-Amerikkaan siirtyvä Peltonen ei voi millään olla huippukunnossa kauden alkaessa jetlagin painaessa armotta päälle.

Meinaatko,että Ville matkustaa Suomesta Floridaan vain pari päivää ennen kauden alkua..Ehkä ei kuitenkaa käy samoin,ku jossai olympialaisissa,et nhl-pelaajat väsyy-.-
 

X-Hearted

Jäsen
Harjoituspelien aikataulua

Koodi:
2006 PRESEASON SCHEDULE:

Sun. Sept. 17 @ Calgary Flames Pengrowth Saddledome 8 p.m.
Mon. Sept. 18 @Edmonton Oilers Rexall Place 9:30 p.m.
Wed. Sept. 20 @ Atlanta Thrashers Philips Arena 7 p.m.
Thu. Sept. 21 @ Chicago Blackhawks United Center 8:30 p.m.
Sat. Sept. 23 vs. New York Rangers Puerto Rico TBD
Sun. Sept. 24 @ Detroit Red Wings Joe Louis Arena 7 p.m.
Wed. Sept. 27 vs. Atlanta Thrashers BankAtlantic Center 7:30 p.m.
Thu. Sept. 28 vs. Chicago Blackhawks BankAtlantic Center 7:30 p.m.
Mielenkiintoisia pelejä, joista Thrashers kohdataan kahdesti. Preseason alkanee kahdella vieraspelillä Kanadassa. Muutenkin pelit ovat aika lähellä toisiaan, jolla varmasti haetaan rytmiä tulevaa liigaa varten.

Jääkiekkoa viedään oletettavasti myös uusille ulottuvuuksille, sillä Puerto Ricossa pelataan Rangersia vastaan syyskuun 23. päivä.
 

ndal88a

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee, Tampere
Katastrofi ennustus

HFBoards:lla joku aina tekee ennen jokaista pelia katastrofi ennustuksen joten pistetaan yksi ennen kauden alkua.

Yleisesti:
Pari hurrikaania jyraa Browardin/Palm Beachin piirikuntien yli syys-, lokakuussa ja kotiotteluita joudutaan siirtamaan niiden takia, lisaksi BankAtlantic Center ei ole kaytossa koska Browardin piirikunta ottaa areenan kayttoon hatatilamajoitukseksi. Joukkue joutuu palaamaan Miami Arenalle. Myos yleisomaarat ovat pienet, ihmisten taytyy harkita tarkkaan mihinka ylimaaraiset taalat pitaa hakata, kilpailu on kovaa, Miami Heat saa jokaisen ottelun loppuunmyydyksi ja Dolphins etenee Super Bowl:iin asti (pelattaneen Miamissa).

Areenan/Seuran paasponsori BankAtlantic (paikallinen pieni pankki) laitetaan kiinni liittovaltion pankkitarkastusviraston toimesta, tama on jatkoa pankin saamalle $10 miljoonan sakolle.

Seuran omistaja, Cohen, erottaa Keenanin ja palkkaa hanet takaisin kauden lopussa tarjoten myos pienta osuutta seurasta.

Joukkue:
Maalivahdit:
Auld:sta ei ole Luongon korvaajaksi ja Belfour eksyy South Beach:lle, yrittaa lahjoa ihmisia mutta kukaan ei puhu englantia. Panthers joutuu tekemaan paniikkikaupan, a`la Dvorak/Vernon, hankkiakseen maalivahdin.
Puolustajat:
Puolustuksesta ei kait voi sanoa oikein pahaa, ainoastaan Mezei loukkaantuu kolmannessa pelissa ja on loppukauden syrjassa. Vallin ei mahdu pelaamaan Panthersien riveissa ja palaa Eurooppaan.
Hyokkaajat:
Roberts ilmoittaa elakkeelle jaannistaan ja lahtee Torontoon lapsen vahdiksi. Nieuwendyk suivaantuu siita ja jaa myos elakkeelle. Olli Jokinen kohtaa uransa ensimmaisen loukkaantumisen. Bertuzzi ei saa konettaan kayntiin ja kun on saamassa sen kayntiin, Steve Moore pistaa painetta pyttyyn ja haastaa Bertuzzin 100. kerran oikeuteen, loppujen lopuksi Bertuzzi karkoitetaan USAsta. Peltonen palaa myos kesken kauden Eurooppaan.

Farmijoukkue:
Teknisten syiden (telefax tjs) takia Panthers ei voi kayttaa ketaan Rochesterin pelaajaa, korvauspelaajat joudutaan kutsumaan Everblades:sta

Ei vaiskaan, kai ne playoffsiin menee talla kaudella, jopa Las Vegas sijoitti Panthersien vedonlyontiarvailussa jaetulle kahdeksannelle sijalle kahden muun joukkueen kanssa.

JOL
 

Bloogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ny Rangers.Chelsea&Man City.
Enpä ole mikää Florida fani ,mutta kaksi ensinmäistä ketjua voisi näyttää esim. tältä.

Bertuzzi – Jokinen – Weiss
Roberts – Nieuwendyk – Peltonen

Toisaalta Bertuzzi ja Jokinen ovat enemmän maalintekijöitä joten siinä mielessä Peltonen sopisi hyvin tuohon ,mutta itse en usko että Jokinen&Peltonen muuten kuin Yv:llä pelaa samassa ketjussa. Mielenkiintoista kyllä nähdä syttyykö vanhat patut Bertuzzi&Belfour vielä kerran huippuvireeseen joka vihdoinki veisi Floridan play-offeihin. Maalivahti ja puolustus ovat aika kysymysmerkkejä ainakin minulle.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Dodi, Jacques Martin ratin takana ja Floridasta tulee 3-kerroksista vessapaperiakin pehmeämpi ryhmä.

ei näin.
 

X-Hearted

Jäsen
General Manager Mike Keenanin yllättävä lähtö juuri ennen harjoitusleiriä saattaa olla Panthersien joillekin pelaajille jopa käänne parempaan, mikäli tästä episodista halutaan etsiä jotain positiivista.

Sikäli mietityttää, sillä Keenanillahan oli Panthersien kanssa monivuotinen rakennusmenetelmä, joka olisi nostanut joukkueen huipulle. Nyt, kun pesue on suurinpiirtein valmiina, GM Keenan jättää Sunrisen.

Onkin mielenkiintoista seurata, lieneekö Florida Panthersin taustalla jokin riidan siemen, joka on kylvänyt ja puhjennut negasävyiseksi symbioosiksi juuri silloin, kun joukkue on suurin piirtein kasassa. Siitä ei ainakaan ulkoisessa mediassa ole mitään tietoa.

Kauteen valmistautuminen saattaa kokea nyt psykologisia häiriötekijöitä, joita ei kyllä missään nimessä saa tulla. Onneksi kokenut kalusto osaa käsitellä nän epäinhimilliset asiat hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

ndal88a

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee, Tampere
Ensimmainen osa katastrofi ennustuksesta on kaynyt toteen, lisaksi Ernesto (vain trooppinen myrsky) aiheutti pienen paniikin.

JOL
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Riidalta haiskahtaa

Bertuzzi, McCabe, Ruutu <--> Linden

Luongo, Krajicek, 6:th'06 <--> Bertuzzi, Allen, Auld

Canucksin suhteen Keenan on ollut välillä "hyväkin" manageri ja vielä kummallakin puolen aitaa. Valmentajana sitten sitäkin ikävämpi ja tämäkin molemmin puolin aitaa...

Voi olla, että tämän erottamisen taustoja ei saada koskaan luotettavasti tietoon, mutta jostain riidasta tämä taitaa lopulta juontua. Mutta kuten nimimerkki Routainen Sydän totesi, voi olla, että tämä kääntyy joidenkin pelaajien kohdalla jopa parempaan suuntaan.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
JP kirjoitti:
Tämä kohta Martinin lausunnoissa pääsee lähes allekirjoitukseksi;

"solidified the goaltending position. He got a younger guy in Alex Auld and a guy who's won the Stanley Cup in Ed Belfour."

Kai se on sitten niin, että tälläisen eron hetkillä entisen managerin työt saavat suuren kiitoksen, olivatpa siirrot sitten millaisia tahansa.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Täysin OT, mutta oletteko huomanneet että resign ja re-sign ovat lähes toistensa vastakohtia!!

Vaan mitenkä on, tuleeko mieleen oikeasti yhtään esimerkkiä jossa toimari/valmentaja-kaksoisrooli olisi toiminut? Kaikki kerrat jotka itsellä tulee mieleen, ovat vain olleet enemmän tai vähemmän surkeita viritelmiä. Sather ainakin Nykissä tuntui olevan aika hakoteillä joukkueen kanssa. Viimeisimpänä yrittäjänä nähtiin Virmanen täällä kotoisessamme.

Eikö tällaisissa tapauksissa olisi luontevampaa kun vara-TJ hyppäisi kehiin?
 

NHL

Jäsen
Ronning kirjoitti:
Vaan mitenkä on, tuleeko mieleen oikeasti yhtään esimerkkiä jossa toimari/valmentaja-kaksoisrooli olisi toiminut?

Eikö tällaisissa tapauksissa olisi luontevampaa kun vara-TJ hyppäisi kehiin?

Darryl Sutter Calgary? Pat Quinn Toronto?
 
Viimeksi muokattu:

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Ronning kirjoitti:
Sather ainakin Nykissä tuntui olevan aika hakoteillä joukkueen kanssa.

Entäs Slats aikoinaan Edmontonissa?
 

scholl

Jäsen
Jotenkin tämä tilanne vituttaa. Kun Martin tuli valmentajaksi, odottelin parempaa menestystä. Sitä ei ole tullut, vaikka viime kevään pelit olivatkin jo parempaan suuntaan. Mutta nyt... Luongon myynti on anteeksiantamatonta. Ei voi oikein käsittää sitä vitutusta, mikä tuli siitä, kun Alex Auld tuli. Siis kun joukkue ei ole menestyvä niin sen pitää pystyä luottamaan tunnettuun, kokeneempaan maalivahtiin niinkuin Vanbiesbrouck oli. Nyt Auld on liian tuntematon ja Belfour taas liian vanha. Se on hazardiosastoa tuo maalinsuu.
Eikä muukaan joukkue ole sitä, mitä toivoisin.

Toivottavasti muutos tarkoittaa nyt sitä, että Cohen on valmis satsaamaan lisää joukkueeseen ja Keenan oli se hiertävä kivi kengässä ;)
 

will

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Ilves
Miami Heraldin mukaan Keenania ei erotettu, hän erosi omasta tahdostaa. Kaiketi halusi vaihtaa uusien haasteiden pariin. Cohen oli ilmeisesti yrittänyt saada miestä jatkamaa joukkueessa. Tiedä sitten miksi Mike halusi itse lähteä, tai miksi hänet olisi erotettu. Niinkuin joku tuossa aiemmin sanoi, varmasti niitä juttuja joista ei viimeistä totuutta saada koskaan. Mutta jos joku haluaa katsoa jutun niin linkki on tossa.

http://www.miami.com/mld/miamiherald/sports/15435330.htm
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Keenan oli juuri saanut joukkueen ihan kohtalaisen hyvälle pohjalle, Luongo kauppa oli mielestäni erittäin hyvä Floridan kannalta ja se antaa hyvän pohjan ensi kauteen.

harmi, tykkään Keenanin joukkueiden pelityylistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös