Florida Panthers (1.) – Tampa Bay Lightning (3.), Atlantic 2. kierros

  • 30 972
  • 200

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pudotuspelikiekko on sillä tavalla yksinkertaista, että maalinedustat ratkaisevat. Panthers pääsi omista ulos, pääsi alueelle, sai suorahyökkäystilanteensa, mutta maalit jäivät puuttumaan, koska kakkoskiekot ja ohjaukset puuttuivat.

Samasta aiheesta on keskusteltu Bruinsin osalta. Athletic-beat Fluto Shinzawa on kaudenjälkeiskirjoituksissaan tuonut esiin sen, että toimiston ja valmennuksen välillä on kevyttä näkemyseroa siitä, mikä pudotuspeleissä toimii. Cassidy uskoo transitioon ja suorahyökkäykseen, Sweeney ja Neely ovat sitä mieltä, että se ei pudotuspelikiekossa riitä, vaan pitää olla pitkät hyökkäykset, cycle ja pakit mukaan.

Itse olen aika pitkälti jälkimmäisen kannalla. Hyvä transitiopelaaminen ja paikkojen luonti suorista hyökkäyksistä on välttämätöntä vuonna '22, koska pelkällä päätykiekolla pelaaminen käy liian raskaaksi, mutta pudotuspeleissä ja hyviä maalivahteja vastaan jää vajaaksi, jos ei pysty pelaamaan pitkiä hyökkäyksiä viivan kautta ja mene maalille sotimaan.

edit: tämä nyt olisi sopinut johonkin yleisempäänkin ketjuun, mutta kun tuosta taktisesti puolesta oli asiantuntejahuteja aiemmin, niin jatketaan tässä. Träppiin tai transitiopelaamisen heikkouteen Panthers ei kaatunut, luvut kertovat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös