Finaalit kevät 2010: HPK - TPS

  • 122 028
  • 516

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siinäpä varmaan syy, miksei Teemu ole lennellyt rapakon taakse, niinkuin monet muut Urpon opissa olleet molarit. :)

Tuossa videossa Upin näkemys asiasta. Ei paljasta Teemun heikkouksia valmennusjohdolle ja sanoo että mailapeli on Turun vuosien jälkeen muuttunut: http://www.youtube.com/watch?v=FxksZXsf8G4

Ja mitäs niitä kertomaan kaikkihan ne tietää. Hieman Mäkinen ensin tökkimään, niin että kuuppa vetää jumiin ja seuraavaksi EJ liruttaa längistä.
 

12961

Jäsen
Näiden pleijareiden Kerho on hiukan kuin Star Trekin The Borg. Ei puhuta siis monikossa, vaan yksikössä. Ensin viisi jätkää puolustaa, hetken päästä se sama viisi jätkää hyökkää. Päällystakkitaktiikassa tarvitaan siis The Plihal, joka koostuu aina yhdestä kentällisestä.

Kumma kyllä, näiden playoffien TPS:n otteet eivät myöskään kulminoidu yksilöihin muutoin kuin YV:lla.

Päällystakkitaktiikkaa olisi hyvä aloittaa ketjulla Kolu-Plihal-Mäkinen, joka nähtiin jo JYPiä vastaan. Pakeiksi vaikka Järvinen-Vittasmäki. Tämä on selkein puolustava kenttä, toki esim viime pelissä taisi tehdä siinä sivussa 2 pussiakin.

Tuskin tässä sarjassa on kummallakaan varaa alkaa jarruttamaan yksien ketjujen peliä, ratkaisijat ovat löytyneet niin laajalta rintamalta molemmissa leireissä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tuossa videossa Upin näkemys asiasta. Ei paljasta Teemun heikkouksia valmennusjohdolle ja sanoo että mailapeli on Turunvuosien jälkeen hieman muuttunut: http://www.youtube.com/watch?v=FxksZXsf8G4
Mailapelistä tuli mieleen sen verran, että 10 ekaa matsia huusin aina kotikasomossa, että "älä Lassila mee sinne maalin taakse". Kahdessa viimeisimmässä tähän ei tarvinnut ryhtyä. Joko Kerhon viisikko tuli riittävästi Lassilan tueksi, tai sitten se mailapeli parani ankaran harjoittelun tuloksena. Anyway, Lassila on ottanut Kaarelan koulussa huimia harppauksia eteenpäin. En mitenkään halua mollata turkulaisia, jos tämä ohuen ohut teoreettinen mahdollisuus on jäänyt teiltä huomaamatta. Wiikmanin ja Puurulan kanssa kun tuota kehitystä ei juuri tapahtunut. Tai jos tapahtui, se meni väärään suuntaan.
 

12961

Jäsen
En mitenkään halua mollata turkulaisia, jos tämä ohuen ohut teoreettinen mahdollisuus on jäänyt teiltä huomaamatta. Wiikmanin ja Puurulan kanssa kun tuota kehitystä ei juuri tapahtunut. Tai jos tapahtui, se meni väärään suuntaan.

Kyllähän tämä on tullut huomattua. Pikku piikittelyähän tuo vaan oli, kun muistissa on Lassilan melkoinen mureneminen hyvästä, tasaisesta veskarista kimmoleckliniksi kahden playoffsarjan aikana. Hirveitä gamesavereita otti, mutta vastaavasti päästi helpohkoja.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Käkisalmi (Nyk. Priozersk)

Siinäpä varmaan syy, miksei Teemu ole lennellyt rapakon taakse, niinkuin monet muut Urpon opissa olleet molarit. :)

Niin, eipä ole myöskään Urpo Ylönen pelannut, saati valmentanut, Änärissä, tahi rapakon takana.

Mikäli näin olisi käynyt, kyseessä lienee ollut ensimmäinen käkisalmelainen, tai Priozerskiläinen, Änärissä.

Täältä tähän
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Otteluketjua torstaille ei ole vielä edes aukaistu, mutta en kyllä mene itsekkään aukaisemaan. Ei riitä "taidot" siihen. Mutta kyllä tulee jännittävät finaalit pakko myöntää. Kaksi altavastaajajoukkuetta finaalissa. Nähnyt yhden Kerhon pelin näissä pleijjareissa tv.stä ja sekin oli se 4-0 turpiinotto KalPalta. Ei ainakaan siiinä vakuuttanut yhtään. Mutta kyllä se peli on näköjään parantunut kun ne KalPankin tiputti. Pieniä torikokouksia sarjassakin tiedossa eli loistava juttu, että on tunnetta pelissä. Filppulaa ne väittää kuumentavan, mutta eikö kukaan ole nähnyt miten Filppula Jyppiä vastaankin taklasi minkä kerkesi. Sai Hytönenkin kerätä kamojaan etc etc. Ekasta pelistä se ryöstö ja sarja kokonaan 4-1 Turkkuseen.

P.S enkä ymmärrä vertausta finaaleihin 2006. Silloin HPK oli selkeä suosikki ja Ässät vaan koitti pyristellä vastaan.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivotan onnea molemmille jengeille taistelussa Hämeen Härkätien mestaruudesta!

Parempi voittakoon!

(Toki omia sympatioita on suuntaan tai toiseen - mutta koska se todellinen OMA JENGI ei ole näissä geimeissä tällä kertaa mukana - sympatiseeraan molempia ja FINAALIEN puolesta. Upeeta, mahtavaa, että saatiin kevään huipennukseksi näin yllättävä finaalipari.)
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kivoja toiveita sulla. Itsekin toivon Mäkelältä ylälyöntejä. Vaikka siihen Plihaliin. Todennäköisesti Mäkelän kohteena on kuitenkin Filppula. Erkinjuntille riittää Syväsalmi.

Jeps, todennäkösesti Mäkelän kohde on Filppula, koska Plihaliin ei Mäkelän poeka uskalla koskea. Kuuppa olis sen käsittelyn jälkeen sen verran sekasin, ettei edes HPK:n hopeesaunaan tokenis. Heh, Syväsalmi nyt sais ajettua vaan ittensä.

No joo, se siitä =) Vierasvoitto tekis terää heti alkuun. Ei tässä malta enää odottaa että kiekko tippuis jäähän. Hyvä sarja tulossa, HPK:lle toivon paljon onnea, sitä meinaan tuutte tarviin ;)
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
P.S enkä ymmärrä vertausta finaaleihin 2006. Silloin HPK oli selkeä suosikki ja Ässät vaan koitti pyristellä vastaan.
On tässä tiettyjä yhtäläisyyksiä tuohon 2006 kevään finaaleihin.
- HPK:n joukkueen sisällä oli jo kesken kauden ajateltu, että tää kausi on nähty, mutta sieltä on noustu.
- Turussa on samanlainen nousubuumi kannattajien keskuudessa kuin Ässillä tuolloin
- TPS on noussut Suikkasen komennossa kuin Ässät ikään Toivolan komennossa, molemmat valmentajat nousussa finaalisarjaan
- TPS nimetön porukka, joka laittaa ennakkoluulottomalla omaan peliin uskomisella kaksi ennakkosuosikkia laulukuoroon ala Ässät.
- Ässiä kyllä hehkutettiin suhteellisen paljon noihin finaaleihin mentäessä ja ihan samanmoinen "suosikki" se oli kuin TPS nyt lähtökohtaisesti, niin vakuuttavat välierät ja puolivälierät oli takana.
- HPK:lla yllätyskotietu finaaleihin.

Toivottavasti yhtäläisyydet eivät tulevaisuudessakaan jää tähän.
 
Viimeksi muokattu:

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
Pimentämisestä

Itse lähtisin pistämään Filppulan sijasta pimentoon Sweattia, ainakin YV:lla. Ns. Andersson-kohtelu. Pisteitä molemmin puolin (RS+PO) tarkkailleena näyttää ainakin tasaiselta joskin Kerhon pakisto vaikuttaa kiekollisesti olevan palloseuraa edellä. TPS:n puolustuksessa vaan tuntuu tuo Sweatt olevan sellainen "valo pimeydessä" mitenkään provosoimatta Turku-leiriä liekkeihin.
 

12961

Jäsen
On tässä tiettyjä yhtäläisyyksiä tuohon 2006 kevään finaaleihin.
- Turussa on samanlainen nousubuumi kannattajien keskuudessa kuin Ässillä tuolloin, joukkue on noussut Suikkasen komennossa kuin Ässät ikään Toivolan komennossa, molemmat valmentajat nousussa.

Toisaalta buumia oli Turussa nähtävissä jo viime keväänä. TPS:lla on kyseessä enemmänkin koko organisaation nahanluonti ja sen aiheuttama buumi kuin Ässien yhden kauden ihme. TPS:ssa on myllerretty organisaation sisällä, löydetty aivan uusia toimintatapoja (esim. facebook ja youtube tiedottamisen välineinä) ja erityisesti toimiston asennepuoli on muuttunut avoimemmaksi. Ts. tekemisen meininki on löydetty uudestaan.

Erityisesti Facebook ja YouTube ovat tuoneet lisää kiinnostusta yksittäistä runkosarjapeliä kohtaan. Vaikka se ei näkyisi erityisesti hallilla, on kannattajapohja laajentunut, kun organisaatio on helposti lähestyttävissä. Tämä taas on sitä lisänäkyvyyttä.

Itse lähtisin pistämään Filppulan sijasta pimentoon Sweattia, ainakin YV:lla. Ns. Andersson-kohtelu. Pisteitä molemmin puolin (RS+PO) tarkkailleena näyttää ainakin tasaiselta joskin Kerhon pakisto vaikuttaa kiekollisesti olevan palloseuraa edellä. TPS:n puolustuksessa vaan tuntuu tuo Sweatt olevan sellainen "valo pimeydessä" mitenkään provosoimatta Turku-leiriä liekkeihin.

Sweattia piti JYPkin erittäin tiukasti, erityisesti YV:ssä, mutta nousihan sieltä niitä uusia miehiä parrasvaloihin. Lisäksi YV:aan reagoitiin, ja sitä alettiin pelaamaan eri tavalla JYPin scoutattua hyvin aiemman TPS yv:n, ts. toimittamalla kiekkoa Kiprusoffmaisin rannelääpäisyin maalille ja ohjauksia väliin/äijää perään.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Toivotan onnea molemmille jengeille taistelussa Hämeen Härkätien mestaruudesta!

Jos HPK voittaa mestaruuden ratkaisemalla sarjan Turussa kuudennessa ottelussa, lupaan yrittää puhua kuskia ympäri ajelemaan takaisin Hämeenlinnaan Hämeen Härkätietä pitkin. Ei se varmasti paljoa hitaampi olisi, kuin legendaarisen paska ja umpitylsä kymppitie. Ja jos vähän onkin hitaampi, siinä on sitten aikaa nautiskella tunnelmista, kauniista hämäläisistä ja varsinaissuomalaisista maisemista sekä oluesta ynnä kuohuviinistä.

Tässä asiassa on tosin vielä muutama tiukka mutkaa:

1) HPK:n pitää ensin voittaa se mestaruus.
2) HPK:n pitää ratkaista sarja Turussa.
3) HPK:n pitää ratkaista sarja kuudennessa ottelussa, sillä pimeällä ei pysty nauttimaan niistä maisemista.
4) Tuhkapilven pitää väistyä lopullisesti, jotta matkani Suomeen ylipäätään onnistuisi.

***

En aio analysoida tämän sarjan aikana yhtään mitään, koska en pysty siihen. Menee liikaa tunteen puolelle.

On täysin mahdotonta sanoa, kumpi mestaruuden lopulta vie. Fifty - sixty. Sixty meille.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tiukkaa tulee olemaan

HPK on varmasti vaikea ja ikäväkin vastustaja. Joukkue on myöskin hyvässä lennossa. Rautakorpi nyt ärsyttää jo muutenkin, sillä mielikuvissa herra on kahvakiekon soihdunkantaja nykyään.
Pienempi kaukalo oletettavasti aiheuttaa TPS:lle jonkin asteisia sopeutumisvaikeuksia, mutta sopeutumisen vauhdista ei osaa sanoa vielä vai sopeutuuko ollenkaan. JYPiä vastaan vasta kolmannessa ottelussa peli sujui TPS:ltäkin hyvin.

TPS on hienossa iskussa myöskin, mitä nyt jonkin verran loukkaantumisia on vaivana. Pelit saadaan ilmeisesti kuitenkin pelattua, ettei tarvitse luovuttaa heti alkuunsa. Luotto on kummallakin puolella varmaan kova voiton puolesta ja itsekin uskon vankasti TPS:n hoitavan mestaruuden Turkuun.

Kun Keski-Suomen jyväjemmarit on nyt jo tiputettu, niin perunakerho on aivan looginen jatke edelliselle. Totta, aivan uskomattoman väsynyttä, mutta onneksi pelit alkavat tänään. Hymiöt hemmettiin, sillä ne vasta väsyneitä ovatkin.

TPS finaaliotteluissa on kyllä jotain niin hienoa. Ei tahdo helpolla uskoa tilannetta, kun miettii omia tunnelmia parin vuoden takaa matkalla hallilta kotiin.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Otteluketjusta poimittuna ja vastailen tänne, koska ei liity pelkästään ensimmäiseen peliin.

Itse ihmettelen ettei skriiniä ole pystytetty torille, näillä säillä saattaisi olla sielläkin yksi jos toinenkin hassu ihminen seuraamassa peliä!

Juuri kävin torinseudulla pyörimässä. Raatihuoneen edessä, torin laidalla liehuu HPK:n liput ja torin lavalla on lakana jossa mainitaan että HPK:n kaksi viimeistä finaalia näytetään jättiskriiniltä. Mitkä ovat nuo kaksi viimeistä? -kuka sen tietää etukäteen? Vai aiotaanko ne näyttää vasta jossain juhlallisuusseremonioissa sitten ratkomisten jälkeen, kävi miten kävi? Itse olisin sen kannalla että pelit skriineille heti kun alkaa ratkaisut häämöttämään tai vaikka heti.
 

Morgoth

Jäsen
Miten se Upin mainitsema kahdenkeskeinen luottamus Lassilan kanssa mahtaa pitää, paljastaako jotain?

Toisaalta tuskin Lassilan heikkouksia lukiakseen tarvitaan edes Upia? Lassillalle vain painetta kuuppaan ja mies murenee ja mitään kelvollista kakkosveskaria kerholla ei ole edes heittää peliin.

Toisaalta en usko, että Rautakorpi edes laskee Lassilan varaan lopulta ihan hirveästi. Eiköhän kerhon menestys riipu miten hyvin pystyvät omaa pelisysteemiä noudattamaan joukkueena, jos se pettää niin joku teemulassila ei kyllä pelasta siinä vaiheessa, joskaan ei sitä kyllä tee TPSnkään veskarit jos joukkue muuten 'pettää'.

Kaarela, mitkä tämän miehen meriitit muuten ovat? Joku raja nyt ironiallakin, vaikka varsin hyvin se sujuu ervatsalolta noin muuten.
 
Viimeksi muokattu:

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenkin yhä epätodellinen olo. ME ollaan finaalissa!! Nyt on vastus taas pykälää kovempi, kovin mahdollinen. Epäilemättä sarja, jossa kumman tahansa voitto, on iso voitto sm-liigalle ja sen urheilullisuudelle. Kauden urheilullisen annin olisi kruunannut toki vielä Mestiksen voittajalta viimekevään kaltaista "tasonmittausta". Mutta asiaan. Kaksi joukkuetta, jotka molemmat ovat kokeneet kauden aikana nimenomaan joukkueena isoja asioita, ja ehkäpä juuri siksi ovat nyt finaalissa. Kauden aikana voitetut vaikeudet kantavat hedelmää nyt, kauden tärkeimmällä hetkellä. Jos mestaruus jaettaisiin syksyllä, olisi pytty Raumalla, jos taas keskitalvella, olisi poika jäänyt keski-suomeen. Nyt kannu parka saa taas uusia maisemia nakinkeittoon. Ja mikä hienointa, paljon taas uusia nimiä kannun kylkeen!!

Empä tiedä, ei tästä osaa oikein vetää mitään analyysiä, nyt ollaan siinä pisteessä kautta, että isoimmassa osassa on ehdottomasti tahtotila ja vireys. Kumpi joukkue pystyy paremmin pelaamaan vaihto kerrallaan, kaksinkamppailu kerrallaan, hengenveto kerrallaan, vie Pojan saunaan. Thats it. Kuudes peli, ja täysi Turkuhalli saa todistaa mestaruusjuhlia. Onko ne sitten hunajaiset vai oranssit, sen aika näyttää.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Nytkö ne jo alkaa. Eipä ole tullut analysoitua finaalisarjaa millään tavalla koska tuntuu että tämä kaikki ei ole totta. Aina kun näkee otsikon SM-liigan finaalit 2010 HPK-TPS niin ensin tulee mieleen että "niin tosiaan!" Ihan liian hyvää ollakseen totta! Täytyy varmaan seurata peli tai pari jotta pääsisi kärryille koko touhusta.

Tasainen sarja - tai sitten ei. Mikäli sarja venyy, Kerhon mahdollisuudet paranevat. Jos jompikumpi voittaa sarjan 4-0 niin se on TPS. Maalivahtipeli ratkaisee todella paljon ja tässä suhteessa etu on mielestäni Tepsillä, kaksi tasavahvaa veskaria on parempi vaihtoehto kuin yksi hyvä (niin, yleensä hyvä) paras seitsemästä-sarjassa. Jotenkin on sellainen kutina että Lassila avittaa Tepsiä omalla panoksellaan tässä sarjassa. Ans kattoo.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tehdäänpä nyt yksi asia selväksi. Seuraava teksti ei ole tarkoitettu mollaamaan Tepsiä eikä vähättelemään sen voittomahdollisuuksia tässä sarjassa. Päin vastoin, TPS on hieno joukkue, jolla on minun mielestäni liigan paras valmentaja. Erkinjuntti olisi ollut jo viime vuonna oikein tervetullut kaveri Kerhoon, mutta valitsi Tepsin - harmi.

Mutta!

TPS kannattajien kannattaisi hehkutuksessaan muistaa kaksi asiaa:

1. Lukko oli ennen neljännesvälierien alkue jo valmis kriisijoukkue, jolla ei toiminut mikään. TPS ei siis kaatanut syksyn Lukkoa, vaan kevään kriisi-Lukon.

2. Jyp hävisi välieräsarjan jo Kärppiä vastaan pelatussa ylipitkässä pelissä. Hyvin levännyt Tepsi luisteli hämärän rajamailla haahuilleen Jypin yli viimeisessä matsissa. Levännyttä Jyppiä vastaan tilanne olisi ollut hieman toinen. Kerhon kuntopohja on aivan toinen kuin Jypin, joten yhtä helppoa ei tule olemaan.
 
"Ammattilaiset ei väsy", näin sanoi maajoukkuevalmentaja.

Vajaat puolitoista tuntia...pitäsikö katsoa nauhalta joku aiempi peli?

Kyllä tässä rupeaa pikku hiljaa jännittämään. Vaikea sanoa miten ottelussa käy. Paljon kysymysmerkkejä ilmassa. Kova luotto on kuitenkin tepsiin. Kai matskulaisella on tuurihuppari päällä tänään? Saadaan tepsin voittoputki jatkumaan :)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
TPS kannattajien kannattaisi hehkutuksessaan muistaa kaksi asiaa:

TPS on finaalissa ja sitä hehkutetaan. Omaa joukkuetta kehutaan ja vastustajaa hieman mollataan. Jos tulee takkiin niin mitäs siitä. Kyllä tässä vaiheessa saa leijua ja unohtaa analyyttiset tutkielmat joukkueiden heikkouksista ja vahvuuksista...siis varsinkin meidän jotka emme lätkästä niin mitään tiedä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kyllä, Tepsi on päässyt täysin ilmaiseksi finaaliin kaatamalla runkosarjan kolmosen ja ykkösen kymmenessä ottelussa. Minua se ei kuitenkaan haittaa, koska pääasia, että se on päässyt finaaliin. Jos kävisi niin onnettomasti, mikä tietysti on mahdotonta, että TPS voittaisi Suomen mestaruuden, se olisi täysin ansaitsematonta, koska finaalissa kaatuisi runkosarjan vitonen, eli ei edes neljän sakkiin päässyt joukkue.

Onkohan koskaan SM-liigan historiassa mitalijoukkue päässyt yhtä ilmaiseksi finaaleihin kuin tämän kauden TPS?
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
HPK:n puolustus on kuitenkin murrettavissa, mistä kertoo sekin, että KalPa teki vielä viimeisessäkin pelissä kolme maalia, joista kaikissa oli puolustuksen virhe taustalla.

Tartun tähän hieman. Kerhon puolustus ei tosiaankaan ole haavoittumaton tai virheetön. Ongelma on vain siinä, että sen puolustuksen murtamiseen vaaditaan hirvittävä liike ja fyysisyys, joka kuluttaa joukkuetta kuin joukkuetta. KalPa on tuota pelitapaa harjoitellut monta kautta, ja varmasti harjoittelussakin on pyritty siihen, ettei KalPa varmasti ole kuntopohjaltaan heikommasta päästä. Silti tässä mainitussakin viimeisessä pelissä KalPa hyytyi jo ensimmäisen 15 minuutin jälkeen, ja loppu on historiaa.

Jos Kerholle antaa aikaa omassa päässä, se on lähes mahdoton voitettava. Tässä ne reunaehdot jolla Tepsin on toimittava, enkä usko että sillä riittää nälkää mestaruuden voittamiseen, koska pelaaminen ei ole enää tässä vaiheessa mukavaa Kerhon jauhamista vastaan.

Ainoa mitä toivon on, että Tepsi saavuttaisi ainakin kaksi voittoa, jotta pääsisin itse paikan päälle katsomaan - ennen vappua kun ei ehdi. Onhan se vähän noloa tulla mestaruusjuhliin glooryhunttaamaan ilman ainuttakaan paikan päällä nähtyä playoff-peliä.

P.S. Puheet Lassilan murtumisesta saavat hymynkareen kapeille kasvoilleni.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
P.S. Puheet Lassilan murtumisesta saavat hymynkareen kapeille kasvoilleni.

Niin varmasti, mutta teillä ei ole kokemusta, kun Lassila on oman joukkueen maalilla SM-finaaleissa, Tepsillä on. Ei paljon aiheuttanut hymynkareita silloin, saa nähdä aiheuttaako nytkään. Tuolla Tepsin ketjussa kirjoitinkin, että toki Lassi on voinut kuuden kauden aikana jotain oppia, mutta siihen vastattiin, että henkistä kanttia on vaikea kehittää. Totta sekin, mutta jos elämässä on jotain henkilökohtaisia asioita tapahtunut, niin ehkei SM-finaaleista jaksa ottaa paineita samalla tavalla kuin parikymppisenä Kärppiä vastaan.

Fakta on, ettei Lassila ole ollut tänä keväänä näkemissäni otteluissa yhtä varma kuin niissä muutamassa matsissa, jotka runkosarjassa näin mieheltä. Jos lipsauttaa muutaman vedon omiin ja ottaa pari tyhmää jäähyä, niin muutapa en oikein Temeltä kaipaakaan. Mitään totaalista romahtamista tuskin tullaan näkemään yhdenkään maalivahdin osalta, enemmän pelkään sitä tepsiläiskaksikon osalta kuin Lassilan.

Turussa on aika monta finaalimaalivahtia vuosien varrella nähty ja niistä maalivahdeista Teemu Lassila on ainoa, joka varsinaisesti on romahtanut tiukan paikan tullen. Runkosarjassa ja pudotuspeleissä muuten hyvä, mutta finaaleissa täysi lapanen yhtä nollapeliä lukuunottamatta. Samoissa finaaleissa muuan Tuomo Karjalainen oli varmempi tapaus, vaikka pelasi vain hetken ja senkin huonosti. Se nyt ei kovin mairittelevaa Lassilan kannalta ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös