Feminismin uhrit

  • 134 869
  • 1 202

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
En muista, että mihin topikkiin ja kuka kommentoi, että Naisleijonien voittoa Kanadasta nostetaan ylös ennen kaikkea naisten voittona ja osin jopa sellaistenkin toimesta, joille jääkiekko on ihan tyhjänpäiväistä, miehistä kilvoittelua. Noh, itse näen asian niin, että toki jotkut voivat tehdä siitä yksittäisestä pelistä naisasiakysymyksen, mutta eroaako tämän voiton hehkutus sitten paljoakaan siitä kuin Suomi alkoi kehitysmaakiekollaan aikoinaan kaatamaan suuria, esim. NL:n ensimmäistä kertaa? Joukkue X on saavuttanut jotain kaatamalla joukkueen Y, siis kehittynyt.

@aceman81 ja tässä topicissa :)
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
No en tiedä onko näytöt mitään kovin kevyitä, kaiketi puhutaan kuitenkin Suomen kaikkien aikojen parhaasta nais pika-aiturista kun on Suomen ennätyksen juossu ja ollut esim. MM-välierissä.
On ollut MM-välierässä, mutta toisaalta EM-finaali on vielä valtaamatta. Mitä taasen tulee statukseen Suomen kautta aikain parhaana pika-aiturina), lienee niin, että Suomen taso naisten pika-aidoissa on ollut sen verran huono historian saatossa, että Nezirin näytöt kuulostavat vähän paremmilta kuin ovatkaan.

Mielenkiintoinen ja lahjakas urheilija, muttei kyllä urheilullisten saavutustensa puolesta pitäisi Suomen kuudenneksi suosituin yksilöurheilija olla. Edellä olivat Mäkäräinen, Kimi, Bottas, Pitkämäki ja Tähti, keitä aika eri tason urheilijoina omissa lajeissaan pidän kuin Neziriä. Kilpailumääristä toki voidaan keskustella.

E: Korvattu Suomen ennätys statuksella,
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
. Noh, itse näen asian niin, että toki jotkut voivat tehdä siitä yksittäisestä pelistä naisasiakysymyksen, mutta eroaako tämän voiton hehkutus sitten paljoakaan siitä kuin Suomi alkoi kehitysmaakiekollaan aikoinaan kaatamaan suuria, esim. NL:n ensimmäistä kertaa? Joukkue X on saavuttanut jotain kaatamalla joukkueen Y, siis kehittynyt.
mielenkiintoista on nähdä kenestä tulee naisten tami joka seuraavina vuosina jaksaa jokaisessa kissanristiäisissä pellepuvussa kertoa miten hän veti forehand-backhandit Kanadan reppuun
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös