Fanitoiminta ja -matkat kaudella 2012–2013

  • 182 347
  • 667

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Varmaankin fanimatkalle lähtemällä tai Ripaa kuuntelemalla on suuremmalla todennäköisyydellä paremmin kartalla. Sen verran huonostihan nuo tv-oikeudet/lähetykset on tällä hetkellä PO:iden suhteen hoidettu.
Ripaa kuuntelemalla joutuu ainakin olemaan aivan eri lailla paniikissa kuin tv-kuvan perusteella. Vähän väliä kuulostaa siltä, että vastustajalla on joku katastrofitilanne ja Lukkovahti tekee paraateja toisensa perään.
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Kaikki täältäkin vaan nyt ilmottautumaan tuohon lauantain reissulle Kotkaan, että matka järjestetään. Vai onko muka kellään parempaakaan tekemistä lauantaina kun nauttia pitkästä bussimatkasta ja Kuopion kultuurisesti rikkaasta kaupungista?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
TimanttiLada kirjoitti:
Kaikki täältäkin vaan nyt ilmottautumaan tuohon lauantain reissulle Kotkaan, että matka järjestetään.

Mitä siellä tapahtuu ? Mieluummin Lukon puolivälierää katsomaan Kuopioon ;)
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office

Joonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, OTP
Samaa tiedustelisin täältäkin suunnalta. Ja pitäisikö ottaa mallia änäristä tai rauman änäristä,turusta? Elikkä kysellä että jos joku lukon yhteistyökumppaneista jakaisi areenalla jotain sinisiä paitoja tai pyyhkeitä/huiskia... Tässä hyvä esimerkki vancouverista: http://www.youtube.com/watch?v=JSlbfueKikM&feature=related

Pakko tulla huutelemaan vähän vieraisiin pöytiin, mutta onko sen pakko olla paita tai pyyhe? Yhteistyökumppani painattaa yhden mainoksen niinkin arkiseen välineeseen kuin kaulahuivi ja sellaiset jaetaan jokaiselle paikalle. Lopputuloksesta voidaan saada aika komea. DIF-Luleå toinen puolivälierä.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Tuonkaltaisesta "hallitifosta" olen haaveillut jo pitkään, niin pitkään, etten enää usko sen toteutuvan. Ehkä sitten, jos Kettu pääsee finaaliin, saatetaan repiä jotain paperia ja tehdä sellaisia cheerleader-huiskia, joita oli joskus 90-luvun puolessavälissä hallilla jaossa.

Toivoisin, että jokainen Kettufani laittaisi jokaiseen playoff-kotipeliin jotain sinistä tai keltaista päälleen. Ei ole iso homma eikä paljon pyydetty. Toki siellä on niitä pukumiehiä aitioissaan, joille ainoa tuttu väri on musta. Toivottavasti edes seisomakatsomo olisi kokonaan sinikeltainen. Taitaa vaan olla liikaa vaadittu raumalaisilta...
 
No mulla on Lukon kaulahuivi, eli lupaan sitä ainakin heilutella, kun joukkue tulee jäälle. Olisi kyllä mukavaa jos jaettaisiin jotain sinikeltaista jokaiselle paikalletulijalle, kun sitä rahaakin kerran on. Voidaan sitten kesällä jättää se yksi "purolinna" hankkimatta.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Kuopioon 26.3!

Noniin kaikille Jatkoaikalaisillekkin tiedoksi, että fanimatkaa Kuopion lauantaiseen mittelöön kasataan, ja uskallampa nyt jo väittää, että bussi saadaan lähtemään. Joten kaikki ilmoittautumaan fanimatkalle. Jokaisen fanin tuki on tärkeä.

Hintahan on jäseniltä 40€ ja muilta 50€, että eihän tuo ole edes kallis sisältääkseen kuljetuksen ja lipun.

Lisätietoa täältä
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Käsitykseni mukaan jatkoaikaa lukee aika moni, joten ajattelin laittaa tänne vetoomuksen: Tänään molemmat joukkueet ovat erittäin väsyneitä järjettömästä ottelu-ohjelmasta johtuen, joten paikan päälle saapuville; Meteliä halliin alusta asti ihan järkyttävät määrät, kättä yhteen ja kurkku käheäksi! Autetaan meidän lukko sarjassa 2-0 johtoon ja askel lähemmäs sitä kaikkein kauneinta!!!! Ja kyllä viimeistään tässä vaiheessa täytyy jo alkaa tunnustamaan sitä väriä! Joten kaikille joko sinistä tai keltaista tänään päälle! Meikäläinenkin aikoo vetästä Riihijärven Jussin paidan piiitkästä aikaa päälle.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Pe 15.04 Jyväskylä

* Liput seisomakatsomosta

* Hinnat jäsenet 30€ / muut 40€

* lähtö savilanpuistosta klo 13.00

*sitova ilmoittautuminen Janille to 14.4 klo 12.00 mennessä 044-597 5251 tai jktoivonen@gmail.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

* matka maksettava lukkofanit ry:n tilille to 14.4 mennessä tai sovittava maksusta Janin kanssa. Maksun tiedot, saajan nimi Lukkofanit Ry, tilinumero 563076-29730, viestiksi matkan kohde ja maksajan nimi, esim: Matti Töllönen Jyväskylä pe 15.4.

Nyt kaikki mukaan! Paikkoja on vielä! Jos haluat olla mukana palauttamassa Lukkoa mitalli kantaan niin heti yhteys Janiin!

KAIKKI KANNUSTAMAAN LUKKO PRONSSILLE!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ilahduttavaa, että Rauman bojat ei ollut pelkkä playoff-tähdenlento. Komiaa oli kuunnella ensimmäisessä (HIFK-Lukko) vierasmatsissa rytmiryhmää, joka paineli pisin vanhan hallin käytäviä. Iso peukku.

Piraattiryhmä tulee jaloa toimintaanne. Vai tukeeko? En tiedä, tämä on vaan tällänen yhden miehen kannanotto.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Pataljoona katso viestiketjua - Katsomokulttuuria muualla

Linkki Ässien faniyhdityksen Pataljoonan keskustelufoorumille.

Hyvää keskustelua katsomokulttuurin kehittämisestä ja mukavaa palautetta "vihulais"leiristä. Raumam Bojat aloittivat viime kaudella iskuilla Lukon peleihin ja näyttää, että viime kaudella aloitettu yrittäminen kantaa hedelmää myös tulevalle kaudelle.

Mielestäni pitsiturnauksessa saatiin erittäin hyvää meininkiä päälle ja mikä ilahduttavinta niin peleissä uskollisesti kannustavien Lukkofanien kanssa saatiin hyvä yhteismeininki aikaiseksi. Pelicans pelissä oli jo huomattava määrä kansaa laulamassa muutamia tarttuvia kannatuslauluja. Ja mikä parasta : nuorta polvea tavailemassa sanoja ja ottamassa chantteihin osaa.

On selvää, että jokaiseen otteluun ei Raumam Bojat saa kasaan isoa ryhmää, joten Lukkofanien kannattaminen on edelleen kannatuksen selkäranka. Iskuja tehdään pääasiassa viikonloppupeleihin.

Tästä on hyvä jatkaa!

Poriin vaan vinkiksi, että se ei muuta vaadi kuin muutaman aktiivisen ja idearikkaan ihmisen, toiminnalle oikeat arvot ja loppu hoituu lumivyöryn tavoin. Tällaiselle fanikulttuurille on tilausta joka puolella Suomea.

ps. jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan Raumam Boikien toimintaan niin laita sähköpostia : kannattajaryhma@gmail.com.
 
Iso peukku vielä Rauman bojille täältä. Pitsissä pääsin vaan siihen viimeiseen Pelicans-peliin paikalle, mutta hienon meiningin saivat aikaiseksi, ja siihen oli itsenikin helppo yhtyä, vaikka peli oli mitä oli. Hienoa myös, että UR:stä luin ko. porukan pyrkivän lehväslukon palauttamiseen. Toivottavasti saadaan Rajalan pää pois perseestä tässä asiassa!
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Raumam boikien suunnittelukokouksen antia | Rauman Lukko werkossa

Linkissä Raumam boikien suunnittelukokouksen antia. Seuraava isku on perjantaina pitsiturnauksessa, jossa paljastetaan myös uusi erittäin hieno tifo.

Lakana oli todella tyylikäs, :peukku: siitä. Logo näytti hyvältä ja hyvin suunnitellulta.

Eniten silti miellytti chantti "keltainen - sininen..." Aivan mahtava! Jos alussa oli syytöstä kopioinnista ym, niin nyt on osuttu kyllä kerralla oikeaan. Tuota oli itsekin ensimmäisen kerran jälkeen todella helppo huutaa mukana, rumpukin kuulosti älyttömän hyvälle taustalla. Välissä olevaa laulua ei luonnollisesti kuulu kauhean pitkälle, mutta kun tulee taas huudon aika niin on helppo uskoa että tähän jengi tulee liigapeleissäkin lähtemään mukaan.

Ja kun muihin katsomoihin ja kentälle kuuluu "keltainen - sininen - joukkue(en)" niin se on kaikki mitä tarvitseekin kuulua, kertoo kaiken minkä vuoksi huudetaan.

Nämä sanat vielä nettiin niin jengi voi tutustua etukäteen ennen liigakauden alkua... (tai video Pitsin chantista jos joku otti?)

EDIT: Ainiin ja lakanahan näkyy esim Rauman Lukon sivuilla olevasta Pitsin raportista:
Rauman Lukko
 
Viimeksi muokattu:

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Eniten silti miellytti chantti "keltainen - sininen..." Aivan mahtava! Jos alussa oli syytöstä kopioinnista ym, niin nyt on osuttu kyllä kerralla oikeaan.

Jostain oli tietysti aloitettava ja aluksi oli turvauduttava muiden tuotoksiin. Nythän on mukavasti jo omia chantteja ja erikoisuutena on puhtaat raumangiäliset chantit, jotka on tehty yhteistyössä raumangiältä edistävän seuran kanssa. Tulevat varmasti jossain vaiheessa repertuaariin.

Taatusti ainutlaatuisia.

Sininen-keltainen toimii ja sitä varmasti tullaan vielä kuulemaan. Kiitos palautteesta.

Nämä sanat vielä nettiin niin jengi voi tutustua etukäteen ennen liigakauden alkua... (tai video Pitsin chantista jos joku otti?)

Raumam Bojille on tulossa omat nettisivut, josta ne voi käydä lukemassa. Sivut ovat työn alla vielä. Olemme ennen peliä jakaneet flyereitä, jossa chanttien sanat joita kulloinkin käytetään, mutta niitä tietysti ei aina riitä kaikille.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään oli Länsi-Suomessa Raumam Boikitte (menik taivutus oikke?) yleisönosastokirjoitus lehväslukon pelipaitoihin palauttamisen puolesta. Hyvä ja asiallinen kirjoitus se oli, saas nähdä vastaako Timi siihen mitenkään.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Sillä välin kun Raumam Boikien nettisivusto saadaan valmiiksi niin facebook-sovellusta käyttävät voivat tykätä Raumam Boikia ja saada sieltä tietoa ja uusimmat uutiset. Sivuilla mm. chantitkin.

Yhteensopimaton selain | Facebook

Linkki vie facebook-fanisivulle.
 
Viimeksi muokattu:
Mikäs on muuten 1936 uusin johdon (timon) antama meriselitys raumam bojille siitä, miksei sitä kettua voida vieläkään vaihtaa Lukkoon?

Niin kauan kun logona on kettu, tulevat ihmiset vaatimaan Lukkoa takaisin, mutta jos se Lukko joskus paitaan pistetään, niin tuskinpa kukaan haluaa kettua enää takaisin. Poislukien rahala.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mikäs on muuten 1936 uusin johdon (timon) antama meriselitys raumam bojille siitä, miksei sitä kettua voida vieläkään vaihtaa Lukkoon?

Lukon johdolta ei ole tullut mitään vastinetta tai perustelua, mikä sinänsä kyllä ihmetyttää, koska monenlaista toimintaa logon palauttamiseksi on ollut. Myös asallista keskustelua, jolloin henkilökohtaisesti odotin jotain esiintuloa asian suhteen Lukolta.

Olisihan Lukon johto voinut kommentoida vaikka, että emme aio siirtyä vanhaan logoon näistä syistä : jne jne. Toisaalta tarkoittaako epäröinti ulostulon kanssa sitä, että jotain keskustelua käydään Lukon johdossa tällä hetkellä..

Toivoa kuitenkin on ja olen aivan varma siitä, että lehväslogo vielä komeilee Lukon paidassa. Raumam boikien tavoite se on ja sunnitelmia asian eteenviemiseksi on olemassa.

Katsotaan nyt..
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Mikäs on muuten 1936 uusin johdon (timon) antama meriselitys raumam bojille siitä, miksei sitä kettua voida vieläkään vaihtaa Lukkoon?

Niin kauan kun logona on kettu, tulevat ihmiset vaatimaan Lukkoa takaisin, mutta jos se Lukko joskus paitaan pistetään, niin tuskinpa kukaan haluaa kettua enää takaisin. Poislukien rahala.

Toisaalta jos tämä asia on nyt jo Timonkin aikana nostettu esille kymmeniä kertoja ja eri medioissakin on ollut seuran johdon kommentit viitisen kertaa perusteluineen, niin hölmömmän kuvan mielestäni johto antaa itsestään jos se toistaa samoja lauseita kerta toisensa jälkeen...

Kanta tiedetään ja perustelutkin on sille annettu, nämä kannanotot ovat sillä hyviä että seuran johto tietää asian olevan edelleen fanien toivelistalla ja että tätä tilannetta ei hyväksytä, mutta ei sitä aina tarvitse mielestäni kommentoida. Kommentoidaan sitten kun asiassa tapahtuu jotain muutoksia tai on jotain uusia perusteluita suuntaan tai toiseen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Toisaalta jos tämä asia on nyt jo Timonkin aikana nostettu esille kymmeniä kertoja ja eri medioissakin on ollut seuran johdon kommentit viitisen kertaa perusteluineen, niin hölmömmän kuvan mielestäni johto antaa itsestään jos se toistaa samoja lauseita kerta toisensa jälkeen...

Sen jälkeen kun Lukon johdolle on toimitettu galluppien tulokset ja maksavan yleisön mielipiteet niin täydellinen radiohiljaisuus Lukon päässä on ollut. Ei mitään "kiitämme faneja palautteesta, analysoimme sen ja palaamme asiaan jne" kuten TPS:n johto reagoi. Tästä on koko ajan puuttunut normaali vuorovaikutuksellinen suhde Lukon johtoon.

Muuten kyllä ihan samaa mieltä kanssasi asiasta. Lukon olisi pitänyt jollain tavalla avata peli, nyt kaikki on jätetty fanien arvailujen varaan. "Rajala ei halua" "Hallitus ei hyväksy" jne jne. Siitäkin voisi jo lähteä eli kertoa hallituksen tekevän logo-päätökset, ei Rajala.

ps. Tällä hetkellä Raumam Boja facebook fanisivustolla on äänestetty Lukko-logon puolesta 347 kertaa ja kettu-logon puolesta 37 kertaa.
 

peliitat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestari 2021
Ikävä kyllä sinne ei pääse äänestämään ne 0-4 vuotiaat joille tää kettu jää sydämmeen pienestä pitäen. Oma poikanikaan ei vielä ymmärtänyt jääkiekosta mitään, eikä lukosta ja kuitenkin hän kaikenlaista kettu krääsää aina halusi. Ymmärrän kyllä tän keskustelun tästä logo asiasta, mutta et aikuiset ihmiset sillä kapealla katseellaan näkevät vain sen oman kantansa, eivätkä laajempaa kuvaa. Ajatelkaapa nyt kun isät ympäri suomea katsovat telkkarista jääkiekkoa, niin siinä sivussa sitä katsoo monta pientä ihmisen alkua. Joista vanhempina voi kasvaa lukko kannattajia tämän teille niin hirveän ketun takia. Ja väitän että te ette osta niin paljon fani krääsää, kuin mitä sitä ostetaan tuttujen ja sukulaisten lapsille muodossa kettu mm. tuttia,potkuhousua,pieniä paitoja,ym.
Vai meinaatteko tosiaan että joku lapsi puettaessa huutaa, että ei sitä paitaa vaan se lehväslukko paita. Jos te oikeesti kannatatte tätä seuraa niin miettikää nyt ja menkää vähän itseenne. Olis kyllä hienoa jos myytäisiin pelipaitoja lehväslogolla, niin nähtäisiin kuinka paljon niitä menisi. En usko että lähellekkään niin paljon kuin kettu tavaraa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös