Fanitoiminta ja -matkat kaudella 2012–2013

  • 210 811
  • 528

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Itse luulen/oletan yksi syistä on se, että joskus muutama vuosi sitte Stadin Kingit sekä silloinen G09 jaksoivat käydä lätkä peleissä. Nythän näitä ei paljoa enään "kendo" kiinnosta ja jos kiinnostaa niin viimeistää peliin tulo kaatuu lippujen hintaan mitkä esim Nordiksella ovat aika kalliit opiskelija ikäisille faneille.

Harmi sinänsä oli hienoja matkoja turkuun, Hämeenlinnaan, Lahteen jne. Eikö nyt kuitenki joku fanimatka oltu turkuun järjestetty?

Juu, olen kyllä tietoinen, että Kingit ja G09:t käyvät enemmän bandymatseissa ja futiksen ja lätkän mennessä päällekkäin, vie futis voiton.
Mutta kyse ei olekaan siitä, vaan enemmänkin siitä, mistä saadaan uusia innokkaita faneja seuraamaan IFK:ta Suomen joka kolkkaan, jossa SM-liigaa pelataan.
Tokihan se vaikuttaa, että nämä kaksi edellä mainittua ovat jossain muualla kuin vaikka Porissa tsiigaamassa lätkää.
Mistä saataisin se jengi, joka on innostunut lätkästä, jaksaa istua dösässä monta tuntia, huutaa äänensä käheäksi vieraspeleissä omaa jengiä edustaen ja viedä IFK-henkisyyttä maakuntiin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
No jos perjaatteessa ihan alusta lähdetään liikkeelle niin toimiston pitäisi luoda joku "opiskelija kausari", joka olisi paljon halvempi kuin nykyiset. Sillä tavalla saataisiin nuoria miksei vanhempiakin uusia faneja katsomaan vakituisesti pelejä. Sitä kautta saataisiin luotua uusi porukka, joka todennäköisesti sitten myös vieraspeleissä olisi kannustamassa. Osa tietenkin enemmän ja osa vähemmän.

Lisäksi viime Turun reissulle piti olla Fan Clubin jäsen, missä mielestäni ei ollut mitään järkeä. Todennäköisesti aika harva varsinkin nuori jaksaa nähdä vaivaa siirellä rahaa tilille täytellä lippulappukaavakkeita, jotta pääsisi Turkuun mukaan. Kai tässä, joku pointti oli mukana oisko se ettei tule näitä käyttäytymis ongelmia?

Joka tapauksessa asiat pitäisi tehdä halvemmaksi ja helpommaksi, että ihmiset jaksaisivat kiinnostua. Lisäksi näkyvämpi pelireissujen mainostaminen olisi hyvä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Mistä saataisin se jengi, joka on innostunut lätkästä, jaksaa istua dösässä monta tuntia, huutaa äänensä käheäksi vieraspeleissä omaa jengiä edustaen ja viedä IFK-henkisyyttä maakuntiin.

En välttämättä haluaisi tehdä tässäkin näin, mutta onhan se ainakin osittain Petun vika. Kun joukkue pelaa noin surkeasti, niin onko sitä pakko lähteä katsomaan merta edemmäs. Tiedän kyllä, että HIFK on vieraspeleissä pelannut paljon paremmin, mutta ei se paljon auta asiaa. Jos joukkue on kärjessä, jengikin innostuu.

Toinen syy voi olla eräänlainen ukkoutuminen. Se jengi, joka on vuodesta toiseen kulkenut reissuissa on vakiintunut, mennyt naimisiin ja saanut lapsia; ei siinä niin helposti enää lähdetä.

Vetäjät ovat tehneet hyvää duunia vuosikausia, mutta jostain syystä uutta sukupolvea sitten ilmeisesti on hankalampi saada liikkeelle. Stadin kingit ja vastaavat ovat kai jääneet pois siksi, ettei heidän anneta reuhata niinkuin haluaisivat. Mielestäni se reuhaamisen poistuminen on kuitenkin hyvä juttu, sillä mitään ultras-juttuja ei todellakaan kaivata.

Rahasta ei voi olla kiinni, fanijäsenyys on yhden bissen hinta, ja kun on kerran rekannut itsensä faniksi niin pääsee kaikkiin vieraspeleihin. Tuo syy ontuu.

Itse tällaisena wanhan kaartin miehenä olen ollut joillain reissulla mukana vuosien varrella ja havainnut ne varsin hauskoiksi tapahtumiksi. Ei vaan enää tahdo fysiikka kestää niiden tuomia rasituksia ;-)
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Toinen syy voi olla eräänlainen ukkoutuminen. Se jengi, joka on vuodesta toiseen kulkenut reissuissa on vakiintunut, mennyt naimisiin ja saanut lapsia; ei siinä niin helposti enää lähdetä.

Niin. Tässähän on selkeästi yksi syy. On ihan luonnollista, että porukkaa jää pois, kun ikää tulee lisää ja elämään ilmestyy uusia tekijöitä.
En itsekään ehdi enää niin paljon käydä fanimatkoilla, toki niin usein käyn kuin se vain on mahdollista.
Mutta mistä ja miten saada uutta porukkaa innostumaan IFK:sta ylipäänsä. Kotimatseissa on hyvä meininki ja kuten todettua, ennen se hyvä meininki matkusti Ventoniemen busseilla ympäriinsä.
Esim. Naapurissa on myyty 3 bussia täyteen johonkin 4 viikon päästä järjestettävään reissuun. Taisi se olla joku pikkujoulumatka tai jotain, mutta silti.
Ovatko sitten reissut liian kalliita, eikö niitä mainosteta tarpeeksi vai eikö yksinkertaisesti kiinnosta lähteä landelle IFK:n perässä?
Varmaan kaikki yhdessä vaikuttavat asiaan.
Fan Clubin jäsenyyttä en pidä minkäänlaisena ongelmana. Fanipisteessä voi kuitenkin täyttää minuutin vaivalla lippulappusen ja kortin saa heti mukaan. Sitä paitsi, kortti on tyylikäs. :).
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhä useammalla IFK-henkisellä mitä fudiksessa ja bandyssa pyörii, on yhä enemmän ongelmia samaistua tähän lätkän kannattajakulttuuriin. Sitä ei ainakaan edesauta järjettömät lippujen hinnat kotimatseissa ja nettisivuille julkaistavat veljeilyvideot ties minkä Rihilatien ja klubirunkkareiden kanssa. Täysin samaa mieltä siitä, että vanhat parrat ovat tehneet hyvää duunia, mutta juuri tämän kaltaiset "Kingien reuhaamista ei kaivata"-jutut pistävät hämmentämään. Ensinnäkin haluaisi tietää mitä se "reuhaaminen" on. Kannattajakulttuurin pitäisi antaa elää omaa elämäänsä ja uusiutua vuosien saatossa mutta totta puhuen en ihmettele tippaakaan, miksi nuorilla on aika vaikeaa samaistua tähän IFK-lätkän fanikulttuuriin ja porukkaan.

Itse henk.koht. lähden mielummin Kingien kanssa "reuhaamaan" fudispeliin Utsjoelle vaikka tsygäillen kuin lätkämatsiin Lahteen.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Sentteri-tifo buuaksineen lähti tänään.Ansaitusti.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Sentteri-tifo buuaksineen lähti tänään.Ansaitusti.
Olisin odottanut persetifoa! Mutta matkalaiset tuntien, tämä oli ehkä riittävä mielenosoitus. Joo, tervetuloa räkänokat vinkuun, että nyyh nyyh, ei saa kiusata. Vitut, peli on niin perseestä, että edes persetifo ei riitä tässä vaiheessa.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Sentteri-tifo buuaksineen lähti tänään.Ansaitusti.

Hui kauheata! Olikos kaikki jeesustelijat myös paikalla nuhtelemassa teitä, että ei noin saa kannattaa? ;)
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Jyväskylän reissu oli muuten erittäin hauska (mitä nyt HIFK pelasi paskasti) mutta pakko ihmetellä eräiden HIFK fan clubin aktiivien asennetta HIFKn epäviralliseen kannatusryhmään, La Famigliaan. Heidän hupparit ja HIFKn värein värjätyt naamat ovat muka jotenkin sitä kuuluisaa väärin kannattamista. Onko HIFK fan clubilla muka joku etuoikeus HIFKn kannattamiseen? Ja onko tämä asia nyt sen arvoinen että pitää nyrkit ojossa haastaa riitaa omien kannattajien kanssa?

-Tinke-80
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Täysin samaa mieltä siitä, että vanhat parrat ovat tehneet hyvää duunia, mutta juuri tämän kaltaiset "Kingien reuhaamista ei kaivata"-jutut pistävät hämmentämään. Ensinnäkin haluaisi tietää mitä se "reuhaaminen" on.

Olettaisin Fiftyeightin tarkoittavan reuhaamisella tiettyjen Kingien harrastamia tappeluita, luvattomia soihtuja, paikkojen rikkomista sekä mm. "Kingit raiskaa kaikki XXXX:n (tietyn pelaajan) lapset" -chanttia ynnä muita mauttomuuksien huippuja.

Jos yllä kuvatun kaltainen reuhaaminen (tai miksi sitä nyt haluaakaan kutsua) on mielestäsi kannatettavaa tai edes hyväksyttävää toimintaa, todella toivon, että jatkossakin pysyt poissa Jäähallilta.

Asiallisesti käyttäytyvät Kingit ovat tervetulleita ja tuskin kenelläkään on mitään äänentuottamista vastaan, kunhan sisältö on edes suurimmaksi osaksi painokelpoista.

Kuten aiemminkin olen tähän ketjuun kirjoittanut, yksi asia on käyttäytyä kuin itähelsinkiläinen suoralippa-white trash-vittumarko ja huudella homoa tai huoraa päivästä toiseen. Toinen asia on se, että kannatetaan tyylillä, mutta joskus vati menee nurin joukkueen jatkuvien surkeiden esitysten jälkeen, ja vaaditaan kaikille kenkää keskarit pystyssä.

Jyväskylän reissu oli muuten erittäin hauska (mitä nyt HIFK pelasi paskasti) mutta pakko ihmetellä eräiden HIFK fan clubin aktiivien asennetta HIFKn epäviralliseen kannatusryhmään, La Famigliaan. Heidän hupparit ja HIFKn värein värjätyt naamat ovat muka jotenkin sitä kuuluisaa väärin kannattamista.

Tästä kaivattaisiin nyt hieman tarkempaa tietoa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä kaivattaisiin nyt hieman tarkempaa tietoa.

No, todellakin! Henkilökohtaisesti suhteellisen hyvin Fan Clubin toimintatavat ja johtohenkilöt tunteneena sanoisin, etten usko sekuntiakaan tällaista tapahtuneen. Ainoa asia, miten Fan Clubin vetäjät voisivat palautetta muille faneille antaa on, että nämä toiset kannattajat eivät käyttäydy asiallisesti ja ovat lokaamassa "kaikkien IFK-fanien" mainetta käytöksellään. Kukaan ei varmastikaan ole kieltämässä kasvomaalauksia, sillä tiedän myös aktiivisesti fanitoiminnassa mukana olevien itse kasvomaalauksia harrastaneen.

Joten haluaisinkin nyt mielelläni saada yksiselitteistä faktaa siitä, mitä on tapahtunut ja jonkinlaista tietoa siitä, että onko tämä väitetty "uhkailu" ollut muka HIFK Fan Clubin aktiivien Fan Clubin nimissä tekemää vai kenties yksityishenkilönä heitetty läppä. Voisin melkein 100%:lla varmuudella sanoa, että joku on nyt jossain vetänyt hiekat munareihinsa täysin syyttä ja ollut vähän turhan herkillä.
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Jyväskylän reissu oli muuten erittäin hauska (mitä nyt HIFK pelasi paskasti) mutta pakko ihmetellä eräiden HIFK fan clubin aktiivien asennetta HIFKn epäviralliseen kannatusryhmään, La Famigliaan. Heidän hupparit ja HIFKn värein värjätyt naamat ovat muka jotenkin sitä kuuluisaa väärin kannattamista. Onko HIFK fan clubilla muka joku etuoikeus HIFKn kannattamiseen? Ja onko tämä asia nyt sen arvoinen että pitää nyrkit ojossa haastaa riitaa omien kannattajien kanssa?

-Tinke-80

Tähän minullakin kolme pientä kysymystä. 1) Mikä on La Famiglia 2) Kuka olet 3) Mitä on tapahtunut?

Kaikkein mieluiten voisin tavata henkilökohtaisesti niin saadaan tapahtunut selvitettyä, otathan yhteyttä pate(ät)hifkfans.com
 

Siiklake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä fanimatkat, joilla olen ollut, ovat olleet tapahtumina erittäin viihdyttäviä. Tähän ei ole onneksi vaikuttanut edes pelien tulos ja hyvä niin, sillä muuten olisivat matkat voineet olla melkoista kuraa. Mitään reuhaamista en todellakaan kaipaa näille matkoille ja ihmettelen miten Kingien reuhaamismatka Utsjoelle voisi olla kiintoisampi kuin fanimatka Lahteen. Potkupallo on mielestäni lajina jo niin paljon tylsempää, että ihmetykseni kasvaa entisestään.

Fanimatkojen järjestäjät tekevät todella hyvää ja arvokasta työtä ja reuhaaminen näillä matkoilla olisi melkoista perseennäyttöä matkojen järjestäjille. Onneksi rangaistukset esim. aiheutetuista järjestyshäiriöistä ovat suurimmalla osalla tiedossa eikä tarvitse lukea, että joku meidän fani olisi heittänyt katsomosta irroittamansa tuolin porilaisen pikkutytön päähän niin niinkuin mikäkin ilmalalainen.

Fanimatkat ovat kyllä kohtuu hintaisia ottaen huomioon mitä niihin sisältyy. Usein samalla hinnalla pääsisi Nordiksen yläkatsomoon. Joten hinta ei voi olla tässä esteenä. Mainostaminen sen sijaan on kyllä fan clubin omilla sivuilla kohdillaan. Olisi kuitenkin hienoa, että fanimatkoista tulisi infoa sekä kuulutuksena Nordiksella että HIFK:in omilla sivuilla. Saataisiin varmasti lisää porukkaa käymään fanimatkoilla vähän paremmalla mainostamisella. Tuntuu, että jollain ylemmällä taholla olisi negatiivinen vaikutus tähän, sillä uskon, että fan clubissa tätä on varmaankin yritetty saada aikaiseksi. Eipä ole kyllä juurikaan faktoja tähän heittää, mutta ainakin muu toiminta hoidetaan hienosti niin miksei tätäkin?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
La Famiglian asianosaiset ottavat yhteyttä Pateen koska sitä hän kyseli. Minulla ei ole mitään syytä uskoa että ko. La Famiglian jäsenet valehtelisivat tai värittäisivät lausuntojaan. Toki hemmetin harmillisia tuollaiset välikohtaukset ovat.

-Tinke-80
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
La Famiglian asianosaiset ottavat yhteyttä Pateen koska sitä hän kyseli. Minulla ei ole mitään syytä uskoa että ko. La Famiglian jäsenet valehtelisivat tai värittäisivät lausuntojaan. Toki hemmetin harmillisia tuollaiset välikohtaukset ovat.

Otin tuossa kuuman linjaan suoraan Vermoon. Keskustelun toisen osapuolen mukaan homma meni niin, että nk. La Famiglian jäsenillä oli pientä kärhämää ja tönimistä keskenään, johon liittyen myöhemmin kommentoitiin, ettei tuollainen ole suotavaa ja että teidän pääkallokuvioista ei muuten mitenkään käy ilmi, mitä joukkuetta kannatatte.

Lisäksi Mouho (toim. huom., nimi mainittu koska sitä erikseen pyydettiin), jolla muuten oli playoffien aikaan useinkin maalatut kasvot, toivoo, että jatkossa menet vaikka hallilla nykäisemään hihasta ja kysyt, mitä tapahtui, sen sijaan että huutelet täällä pelkkien kuulopuheiden perusteella.

Edit. Uskot pääkalloihin viehtyneitä tuttujasi ennemmin kuin vuosia fanitoiminnassa mukana ollutta ja mm. vierasmatkabusseja ajoittain vetävää Mouhoa? Asia kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Otin tuossa kuuman linjaan suoraan Vermoon. Keskustelun toisen osapuolen mukaan homma meni niin, että nk. La Famiglian jäsenillä oli pientä kärhämää ja tönimistä keskenään, johon liittyen myöhemmin kommentoitiin, ettei tuollainen ole suotavaa ja että teidän pääkallokuvioista ei muuten mitenkään käy ilmi, mitä joukkuetta kannatatte.

Lisäksi Mouho (toim. huom., nimi mainittu koska sitä erikseen pyydettiin), jolla muuten oli playoffien aikaan useinkin maalatut kasvot, toivoo, että jatkossa menet vaikka hallilla nykäisemään hihasta ja kysyt, mitä tapahtui, sen sijaan että huutelet täällä pelkkien kuulopuheiden perusteella.

Soitin La Famiglian jäsenelle joka oli mukana tässä ikävässä välikohtauksessa ja hän antoi täysin erilaisen version tapahtumasta. Ikävä kyllä uskon häntä paljon enemmän.

-Tinke-80
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Pyytäisin tässä välissä asianosaisilta anteeksi että otin asian esiin julkisella palstalla. Pahoitteluni. Asia vain jäi vituttamaan tuon tapahtumaan jälkeen.

-Tinke-80
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Mikä ryhmä on La Famiglia?Onko se ns. ulkopaikkakuntalaisten ryhmä,vähän niin kuin Lohjalla on omansa?Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn,kun aiemmin en itse tästä ole kuullut.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Koska Mouholla ei ole tunnuksia tänne, hän pyysi ilmoittamaan vielä, että lauantainen mitätön suukopu ja verbaliikan tasolla pysynyt kinastelu on sovittu oikeiden asianosaisten kesken. Anteeksi on pyydetty ja annettu - molemmin puolin.

Jatkossa tosiaan ensin kannattaa tiedustella kaikilta asianosaisilta, miten homma meni, ennen kuin tullaan tänne tekemään kärpäsistä härkäsiä edes näkemättä itse tilannetta. Kuullun perusteella kumpikaan osapuoli ei ole järin iloinen saamastaan - suurelta osin aiheettomasta - kyseenalaisesta kunniasta.
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Lisäksi viime Turun reissulle piti olla Fan Clubin jäsen, missä mielestäni ei ollut mitään järkeä. Todennäköisesti aika harva varsinkin nuori jaksaa nähdä vaivaa siirellä rahaa tilille täytellä lippulappukaavakkeita, jotta pääsisi Turkuun mukaan. Kai tässä, joku pointti oli mukana oisko se ettei tule näitä käyttäytymis ongelmia?

Vastataanpa tähänkin kun löytyi ihmettelyjä: Viime kausina matkat hinnoiteltiin niin, että Fan Club-jäsenet saivat viisi euroa alennusta joka reissusta maksettuaan viiden euron jäsenmaksun. Sinnikkäimmät tekivät neljä-viisi reissua viiden euron extramaksuilla liittymättä jäseneksi, joten otimme ohjat omiin käsiin ja tänä vuonna vain yksi hintaluokka 5eur KERTAmaksun suorittaneille.

Toisekseen SM-Liiga on viemässä järjestäjän vastuuta siihen, että vieraskannattajien liput saa myydä vain rekisteröityneille jäsenille. Parempihan se on meillekin tietää ketä on kyydissä sitten jos jotain seuraamuksia tulee. Jäsenmäärä lähestyy jo 1.600 virallista IFK-fania, ja vielä ehtii mukaan ryhmään fanisivujen kautta Liity jäseneksi - HIFK Fan Club linkki liittymislomake / HIFK Fan Club
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
SEURAAVA FANIMATKA Pelicans-HIFK La 26.11.

Pelicans - HIFK , La 26.11. klo 14:30
Matka + lippu 30 eur
Pelkkä lippu 19 eur


Matkan hinta sisältää meno-paluu bussikuljetuksen laadukkailla Ventoniemen turistibusseilla sekä istumapaikkalipun. Pelkkä pääsylippu ilman kyytiä 19 €. Pääsyliput jaetaan fanibussin saavuttua pelipaikalle noin 45 min. ennen ottelun alkua. Paikkoja on varattu 150 IFK-kannattajalle. Ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostilla lippuvaraus(a)hifkfans.com sekä HIFK Fan Club-fanipisteessä perjantaihin 25.11. HIFK-Pelicans -otteluun asti. Paikkoja varatessa on maksettava 20 € varausmaksu ennakkoon, kaikilta matkalle osallistujilta vaaditaan Fan Club-jäsenyyttä. Jäseneksi voit liittyä IFK-fanipisteessä F1-katsomon kohdalla, tai netissä fanisivujen kautta. Matsilipun voit varata myös ilman bussikyytiä.

HUOM! Lähtöpaikkana kaikilla tämän kauden fanimatkoilla on Helsingin Jäähalli (pääsisäänkäynti / Nordenskiöldinkatu). Lauantaina 26.11. Lahteen lähdetään kello 14:30. Paluu Helsinkiin tapahtuu välittömästi ottelun päätyttyä, arvioitu paluuaika Jäähallille on noin klo 20:30.


HIFK Fan Clubin vierasmatkasäännöt
1. Fanimatkat ovat avoimia kaikille IFK-kannattajille, mutta osallistujien tulee olla Fan Club-jäseniä (2011-12 kausimaksu 5 €)
2. Fanimatkat varataan hyvissä ajoin etukäteen IFK-kotiotteluissa tai sähköpostillalippuvaraus(a)hifkfans.com, matkoille ilmoittautuessa maksetaan varausmaksu
3. Kaikki osallistujat edustavat HIFK Fan Clubia ja haluamme koko faniryhmän käyttäytyvän asiallisesti jokaisessa ottelussa IFK:ta kannattaen.
4. Häiriköinti tai aggressiivinen käytös matkalla tai jäähalleissa johtaa porttikieltoon koko kaudeksi.
5. Vakavista järjestyshäiriöistä seuraa Fan Club-jäsenyyden menettäminen.

Olet lämpimästi tervetullut iloitsemaan IFK-fanien seuraan vieraskentilläkin, luonnollisesti kauniin punaiseen pukeutuneena.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Vastataanpa tähänkin kun löytyi ihmettelyjä: Viime kausina matkat hinnoiteltiin niin, että Fan Club-jäsenet saivat viisi euroa alennusta joka reissusta maksettuaan viiden euron jäsenmaksun. Sinnikkäimmät tekivät neljä-viisi reissua viiden euron extramaksuilla liittymättä jäseneksi, joten otimme ohjat omiin käsiin ja tänä vuonna vain yksi hintaluokka 5eur KERTAmaksun suorittaneille.

Selvä homma kiitokset vastauksesta! Hienoa, että matkojen kehittäminen ja muiden auttaminen on ollut ideana.

Itse siis olen jo Fan-Clubin jäsen, ajattelin vain, että nuoriso ei välttämättä jaksa tätä toimenpidettä tehdä jotta pääsee fanimatkalle.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Niin, ja eikös tuon jäsenmaksun ole voinut maksaa jopa jäähallilla, fanipisteessä, 5€ suoraan käteen, jos se tilisiirto on niin monimutkainen asia?
 
Viimeksi muokattu:

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Niin, ja eikös tuon jäsenmaksun ole voinut maksaa jopa jäähallilla, fanipisteessä, 5€ suoraan käteen, jos se tilisiirto on niin monimutkainen asia?

Kyä näi o. Eli en missään nimessä näe ongelmana tuota Fan Club-jäsenyyden pakollisuutta.
Fanimatkoilla joilla itse olen ollut mukana, on aina ollut ratkiriemukasta ja mahtavia muistoja on kerääntynyt roppakaupalla.
Joku keino vain pitäisi olla, millä saadaan fanimatkoilla vielä käymättömät henkilöt innostumaan lähtemään.
Ensimmäisen kerran jälkeen useimmat tulevat kyllä uudestaankin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös