Facebook

  • 934 923
  • 2 928

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ohhoh, juuri pari päivää sitten sanoin puolivitsillä että toivottavasti vaikka joku kiinalainen hakkeriryhmä tekee "iskun" ja kaataa kaikki sosiaalisen median alustat maailmasta. Päästäisiin pykälän verran takaisin lähemmäs sitä kun palstatilaa saavat ne joilla on jotain sanottavaa eivätkä kaikenmaailman somessa mesoavat hörhöt lähes kulttimaisine seuraajakuntineen. Olisi eheyttävä vaikutus yhteiskunnalle.

No eiköhän nuo kaikki taas parin tunnin päästä ole käytössä...
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Kivasti muuten huomaa miten koukussa näihin palveluihin on. WhatsAppin pidempi katko saa kyllä miettimään jonkinlaisia vaihtoehtoisia viestintäratkaisuja esimerkiksi työpaikan kiireellisiin asioihin liittyen.

Telegramissa itse keskustelen paljon työhön ja harrastuksiin liittyen. Ei ole vielä koskaan kaatunut, kun sitä on tarvinnut. Muutenkaan ei valitettavaa. Puhelinnumero ei näy ryhmissä muille, jossei sitä ole tallennettu omaan osoitekirjaan. Hyvä ominaisuus monessa tilanteessa.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Päästäisiin pykälän verran takaisin lähemmäs sitä kun palstatilaa saavat ne joilla on jotain sanottavaa eivätkä kaikenmaailman somessa mesoavat hörhöt lähes kulttimaisine seuraajakuntineen. Olisi eheyttävä vaikutus yhteiskunnalle.

Kyllähän tuolla tubessa niilo22 parhaillaan tykittää uutta kahvinkeittovideoo eetteriin autuaan tietämättömänä maailman menosta. "Ylilaudalla taas kuhisee". Laittais yläfemmat aurinkokuninkaan kanssa jos vaan lempäälän tubetähti tietäis kuka hän on.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, Jukka Jalonen

– Näyttäisi siltä, että Facebook on ikään kuin poistettu verkkoavaruudesta. Tätä ei ulkopuolinen pysty helposti tekemään. Ylläpitäjä on todennäköisesti tehnyt virheen. Virheen perumiseen menee aikaa. Osittain ne järjestelmät, joilla virhe pitäisi perua, ovat poissa verkosta, Hyppönen jatkaa.

Voi mennä hetki.
 

juba

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät
Siis jos Facebookin, Instagramin ja WhatsAppin lisäksi Twitter, YouTube ja Google sattuis kaatumaan samaan aikaan niin kyllä mua rupeis vähän jänskättää että mitäköhän on samaan aikaan tapahtumassa.
Koko internet suljetaan. Ja kenelläkään ei ole mitään suunnitelmaa tämän varalle.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.

Mikko Hyppösestä on muodostunut eräänlainen tietoturvamaailman piispa Eero huovinen eli aina, kun jotain puhuttavaa tai kansakuntaa puhuttelevaa tapahtuu, kaivetaan hänet jostain kommentoimaan syvällisiä.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos Spotify vielä kaatuisi, niin siinäpähän olisi musiikin kertakäyttökuluttajat ihmeissään, kun ainoa mistä meteliä kuuluu, olisi vinyylisoitin ja vinyylilevyt. Siinä olisi moni torppa hiljaa.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Hah hah. 3miljardia käyttäjää hiljaisuudessa. Mua ei haittaa yhtään, mutta aika surkeaa ylläpitoa. Varmaan säästetty siinä, ettei hommata kunnon ammattilaisia ja joku junnu laittaa koko paskan bittiavaruuteen. No nyt saattaa hieman osake ottaa hittiä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Siellä on joku TET-harjoittelija käynyt painamassa enteriä vähän väärässä kohtaa.
Kävi kyllä mielessä että onkohan ollu vahinko kun ton jutun luin. Facebookhan on ollu viimepäivinä taas vaihteeksi negatiivisessa julkisuudessa:
Joku "viimestä päivää duunissa" päättänyt kaataa koko roskan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös