Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko Vaasassakaan mitään tietoa Oskar Osalan liikkeistä? Osala on jo pitkään vaikuttanut siltä, että lätkä ei enää hirveästi nappaa. Oskuhan ei kuitenkaan kiekkoilijaksi ole vielä hirveän vanha. Jos motivaatiota löytyisi, uraa olisi huipputasolla vielä helposti viisi vuotta jäljellä.

Kiekkoromantikkona katsoisin ilolla sitä, jos Osala päättäisi palata vielä Vaasaan kiekkoilun merkeissä. Silloin kun Osala lähti maailmalle, Sport ei pelannut Liigassa, eikä ollut kovin todennäköistäkään että Osku voisi joskus pelata Liigaa Sportissa. Tänä päivänä se kuitenkin olisi mahdollista. Pelillisesti uskon, että Osalalla olisi kyllä annettavaa Sportille.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport

Järän mielestä viime kaudella pärjättiin niinkin hyvin, koska monessa pelissä kävi hyvä tuuri ja ihmettelee myös joka kausi toistuvia tappioputkia. Olen kyllä samaa mieltä hänen kanssaan. Aika kauas oltaisiin jääty playoffeista ilman niitä useita viime minuuttien nousuja etenkin JYPiä vastaan.


Samalla Saksan divariseura antoi kenkää Tomekille. Saa nähdä poimiiko Jämsä hänet takaisin.
 
Yo Buddy. Still alive?

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Tomekin valmennusura se vaan jatkaa nousuaan... eiköhän nämä ulkomaankeikat ole viimeistään paljastanut, että ei Tomekista kyllä valmentajaksi ole. Jokereissa heikkoa tekemistä, Sportissa heikkoa tekemistä ja nyt nämä viime vuosien ulkomaan floppaukset.

Toki surullista Sportin kannalta, että Tomek taitaa olla parempi valmentaja mitä meidän nykyinen... Järäkin oli sitä mieltä, että Tomekin lätkä sopi paremmin Vaasaan. Se on kyllä totta, että ei tuolla rosterilla kovin kiekollista pelitapaa voi toteuttaa, vaan pitäisi mennä ennemminkin ryminäkiekolla.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hieno kirjoitus ja inhimillinen elämäntarina. Tuollaisesta oppii elämästä enemmän kuin tarunhohtoisesta kaikki onnistuu -meiningistä. Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä loppupeleissä prospektistatuksilla ole merkitystä. Eikä tuohon henkiseen valmennukseen varmaan edelleenkään panosteta riittävästi. Se on usein vähän ironista, että mitä ajattelevampi tyyppi on urheilijana niin sitä enemmän ja herkemmin reagoi niihin ulkoapäin tuleviin paineisiin. Mulkumpi jätkä ei niistä niin veisaa ja pääsee sikäli vähemmällä. Reilua ei ole elämä.

Kirjailijaksi näyttäisi myös olevan lahjoja Iilahdella.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sitkeä sissi tämä Tomekki:

"Allsvenskan-joukkue Mora IK on antanut potkut Jeff Jakobsille ja palkannut hänen tilalleen Tomek Valtosen. Sen sijaan AIK:ta päävalmentanut Jussi Salo on saanut potkut. "
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Colby Robak siirtyy DEL:iin. Hieman yllättävää, että jatkaa sittenkin euroopassa, kun tuntui perheelle olevan tärkeää, että olisivat saaneet Amerikassa asua.

Harmittaa kyllä, että Sport ei onnistunut Robakia pitämään. Oli kyllä erinomainen ja monipuolinen puolustaja.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Muutama sana Vänttisen kanssa tauolla. Kovasti tekisi mieli auttamaan kotkia, on kyllä reilunoloinen kaveri. Mikä ettei, jos kerran Filippikin on vahvistus........
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Brent Burns
Jonathan Iilahdesta mielenkiintoinen juttu:

 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy