Ex-Sportilaiset maailmalla

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Millaista kommenttia Pennasesta? Ihan ilmeisen potentiaalinen kaveri?
Hermeksessä pelasi Mestiksessä hyvin ja sai alun tehottomuuksien jälkeen lopulta tehojakin aikaan.

Liigassa oli täysi turisti ja jos mahdollista, niin jopa Ville Saukkoa huonompi pelaaja kyseessä Liigatasolle. Liike oli sen verran heikkoa, eikä pelannut Liigassa niin miehekkäästi ja fyysisesti miten on junnuissa tai Mestiksessä esimerkiksi pelannut.

Nuori kaveri ja varmasti kehittyy vielä ja liikkeen jos saa kohdilleen, niin ehkä voi Liigaan vielä joskus päästä koittamaan. Mestiksessä menee jo nyt peruspakkina.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Nyt kun katsoin tuon Pelicans-KooKoo matsin, niin täytyy kyllä olla tyytyväinen, että Oskari Manninen ei pelaa enää meillä. Ikävä sanoa näin, mutta on kyllä noiden isojen vammojen jälkeen laskenut taso hurjasti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Islanders
Onko tietoa miksi Tuhma Olavi ei oo ollu porkkanan pelaavassa kokoonpanossa ? Ei oo ainakaan loukki listalla! Vai eikö mahdu ketjuihin ?
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kiviranta näköjään tiputettu farmiin. Eikö ole mitään tietoa onko mahdollisuus että Dallas lainais Jollen Sporttiin? Tuskin?
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Kiviranta näköjään tiputettu farmiin. Eikö ole mitään tietoa onko mahdollisuus että Dallas lainais Jollen Sporttiin? Tuskin?
mietin samaa kun Sund palas Tepsiin, mutta Jolle on sen verran paljon lähempänä änäri kuin Sund että tulee tahkoamaan tarkkailun alla farmissa. Kyllä palautus Suomeen olisi virhe
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport & Flyers
Kyllähän Jollen kohdalla nyt totutellaan pieneen askiin ja ollaan ekana stunttaamassa loukkeja. Jolle on siitä tärkeä farmipelaaja, että pystyy pelaamaab roolissa kuin roolissa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sähän hänet hyvin tunnet ja taustatkin varmaan tiedät? Kyllä mä sanon, että Sami on edelleen loistava maalivahti. Oli sitä meillä ja oli Prahassa. Vaasassa huonompi kausi, mutta syitä oli myös muualla, kuin jäällä tekeminen.
Menee enemmän ketjun aiheeseen:

Puhutko nyt "meillä" = Kärpissä? Ensimmäisellä kaudella hävisi torjuntavastuun Rajaniemelle. Eikä mies tuolla kaudella ollut mitenkään "loistava". Tasoa ok, mutta liian epätasainen mestaruutta tavoittelevan joukkueen ykkösveskariksi.

Toisella kaudella Rynnäs oli selvä ykkönen, ja Aittokallion pelatessa hajamatseja tämä nokkimisjärjestys vain vahvistui. Tuolla Suikkasen kaudella huippuveskarin tarve oli vielä entistä suurempi, Aittokallio ei sitä ollut. Rynnäs taasen ollut Kärpissä aina hyvä runkosarjavahti, siinä se. Maalivahtivalmennuksen taakse on aivan turha mennä Ari Hillin toimiessa tuossa roolissa myös Aittokallion aikana.

Mitäs herran taustoista minun tulisi tietää? NHL:ssä ura ei ottanut tuulta alleen ymmärrettävistä syistä. Miehen esityksiä en Prahassa nähnyt, joten täysin tilastopohjalla mennään, ja ne näyttävät ailahtelevaisilta (2,35gaa, 91,8%).

Olen iloinen siitä, jos Aittokallio on nyt näiden vaikeiden kausien jälkeen noussut _uudelle_ tasolle (hox. ei normaalitasolle). Sympaattiselta kaverilta vaikuttaa ihan haastatteluiden pohjalta, joten kaikkea hyvää, mutta "loistava maalivahti" mies ei liigatasolla ole toistaiseksi ollut.
 

nevins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Se on tänään tiedossa Ilveksen pelissä silkkaa hymyä, kun Mikko Pukka pelaa yhden ottelun lainapestillä.

Oli hieno pelaaja Sportissa aikanaan! #pukkaparty
 

tootsi

Jäsen
Tomi Körkkö tehnyt sopimuksen EBEL- liigaan Dornbirn Bulldogin riveihin. Eliteprospectsin mukaan ilmeisesti jokin pätkäsopimus kyseessä kun päättyy 3.11.

Tuolla näyttäisi olevan ennestään aika vahva ex-sport edustus: Rasmus Rinne, Mikko Vainonen ja Markku Kyllönen.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tomi Körkkö tehnyt sopimuksen EBEL- liigaan Dornbirn Bulldogin riveihin. Eliteprospectsin mukaan ilmeisesti jokin pätkäsopimus kyseessä kun päättyy 3.11. Tuolla näyttäisi olevan ennestään aika vahva ex-sport edustus: Rasmus Rinne, Mikko Vainonen ja Markku Kyllönen.
Lisätään tähän listaan vielä viime kaudella Sportissa hyökännyt William Rapuzzi. Saunakerho elää ja voi hyvin!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko Vaasassakaan mitään tietoa Oskar Osalan liikkeistä? Osala on jo pitkään vaikuttanut siltä, että lätkä ei enää hirveästi nappaa. Oskuhan ei kuitenkaan kiekkoilijaksi ole vielä hirveän vanha. Jos motivaatiota löytyisi, uraa olisi huipputasolla vielä helposti viisi vuotta jäljellä.

Kiekkoromantikkona katsoisin ilolla sitä, jos Osala päättäisi palata vielä Vaasaan kiekkoilun merkeissä. Silloin kun Osala lähti maailmalle, Sport ei pelannut Liigassa, eikä ollut kovin todennäköistäkään että Osku voisi joskus pelata Liigaa Sportissa. Tänä päivänä se kuitenkin olisi mahdollista. Pelillisesti uskon, että Osalalla olisi kyllä annettavaa Sportille.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport

Järän mielestä viime kaudella pärjättiin niinkin hyvin, koska monessa pelissä kävi hyvä tuuri ja ihmettelee myös joka kausi toistuvia tappioputkia. Olen kyllä samaa mieltä hänen kanssaan. Aika kauas oltaisiin jääty playoffeista ilman niitä useita viime minuuttien nousuja etenkin JYPiä vastaan.


Samalla Saksan divariseura antoi kenkää Tomekille. Saa nähdä poimiiko Jämsä hänet takaisin.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Tomekin valmennusura se vaan jatkaa nousuaan... eiköhän nämä ulkomaankeikat ole viimeistään paljastanut, että ei Tomekista kyllä valmentajaksi ole. Jokereissa heikkoa tekemistä, Sportissa heikkoa tekemistä ja nyt nämä viime vuosien ulkomaan floppaukset.

Toki surullista Sportin kannalta, että Tomek taitaa olla parempi valmentaja mitä meidän nykyinen... Järäkin oli sitä mieltä, että Tomekin lätkä sopi paremmin Vaasaan. Se on kyllä totta, että ei tuolla rosterilla kovin kiekollista pelitapaa voi toteuttaa, vaan pitäisi mennä ennemminkin ryminäkiekolla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös