Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Ex-Sportilaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana red&white, 04.11.2008 klo 14.08.

 1. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Tästä oli puhetta jo tuossa toisessa ketjussa, joten eiköhän laiteta meillekin oma ketju, joka käsittelee entisiä pelaajiamme ja omia kasvattejamme maailmalla.

  Aloitan ketjun hieman tutummilla pelaajilla ja jokainen saa lisätä jatkoon mitä haluaa.

  Patrik Westerback - Patte on laittanut tuulemaan oikein kunnolla Sveitsin maalla. En tiedä kuinka ajan tasalla tuo mun seuraama tilasto on, mutta Patella on 10:stä pelistä hyvät tehot 3+13=16.

  Pete Suonpää - Peten kausi on ilmeisesti mennyt enemmän tai vähemmän sairastuvalla sillä Petellä on tilillään vain 4 peliä ja niissä tehot 0+2.

  Filip Riska - Riska on vakiinnuttanut paikkansa JYPin nelosen keskellä ja tehojakin on tullut jonkin verran. Tehot 2+1 ja peliaikaa 9 minuutin keskiarvolla peliä kohden.

  Oskar Osala - Osala on ottanut paikkansa Pohjois-Amerikassa ja on AHL:n tulokkaiden pistepörssin toisella sijalla tehoilla 8+2 12 pelissä. Ode on myös AHL:n tulokkaista paras maalintekijä tuolla 8 häkillään. Go on OO!!

  Niklas Fogström - Lukossa peliaikaa tuli 8 ottelussa ja ainoat tilastomerkinnät Fugille on yksi kakkonen. Morassa on tullut 3 pelissä 3+1 tehot. Ruotsissa näyttää Fugilla kulkevan.

  Oskari Hakomäki - Furusetissä ei tullut tehoja (en ainakaan löytänyt), mutta Ruotsin 3-4 korkeimmalla sarjatasolla Hako on kunnostautunut pisteiden ja yllättäen tappelun osalta. 3 peliä ja tehot 2+3 ja 25 jäähyminuuttia. Sarjan tasosta en tiedä, mutta saapahan ainakin kokemusta jos ei muuta.

  Ian MacNeil - Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Heilbronner EC riveissä Mäkkäri on tehnyt 9 pelissä tehot 4+2 ja ilmeisesti myös tippunut hanskat sillä jäähyjäkin on kertynyt kunnioitettavat 37 minuuttia.

  Otetaan nyt 1 vielä.. Pari vuotta sitten Vaasassa ihastuttanut ja joitakin ehkä vihasuttanut..

  Viktor Blinov - Blinov on päässyt erittäin kovaan seuraan, kun Dinamo Riga liittyi Venäjän KHL-Liigaan. Tällä kaudella 19 peliä ja tehot 2+1. Viime kausi meni Valko-Venäjällä Gomelin riveissä, jossa Blinov iski 51 pelissä tehot 14+11.
   
 2. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Patten tehot tähän mennessä 18:ssa pelissä 7+22=29, eli hyvään vauhtiin on mies Sveitsissä päässyt. Ajantasaiset tilastot täällä.

  EHC Baselin kausi kokonaisuudessaan ei kuitenkaan ole kovin hyvin sujunut, sijoitus tällä hetkellä toiseksi viimeinen. Kirjoitinkin jo aiemmin, että jos Westerback säilyy terveenä ja Basel menettää mahdollisuutensa pudotuspeleihin, voisi Patte tehdä vielä yhden comebackin.
  Play-outit näyttää olevan tuolla Sveitsinkin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ohjelmassa, mutta kevättalven tyhjennysmyynnit on yleensä Alpeillakin olleet tavallisia. Ja yleensä ne kalleimmat äijät on myyntilistalla kärjessä.
   
 3. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Missäpäin menee vielä viimekaudella Sportissa puolustanut Risto Leppiniemi?
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Suomi-sarjan S-Kiekossa (eli Seinäjoella) pelannut kolme matsia. Niissä yksi maalia ja kolme kaksiminuuttista.
   
 5. Freddi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Georges Laraque , Pittsburgh ja punneruspenkki
  Andrè Smulter pelaa Englannin Premier LEaguessa. 12 ottelua 10+7 ja joukkuen paras pistemies. Joukkue on MK Lightning.
  Andrè vihtyy hyvin, tempo on kohtuulinen mutta peli fyysinen ja kaukalo kapea. Eli sopii hänelle. Muuten liigassa on melkein joka joukkueessa joku vanha NHL-pelaaja.
   
 6. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Tuomas Nikoskelainen Kiekko-Vantaa 8.11.2008
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mukavasti Mikkeliin kotiutuneen Markus Talaksen tunnelmia. Ei taida paluu Sporttiin olla ensimmäisenä Markuksella mielessä, vaikka Tamminen niin jossain mainitsi.
   
 8. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Talas tulee kiljuen takaisin Vaasaan, kun mr. Yritysvalmentaja poistuu takavasemmalle.
   
 9. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Alkukaudesta huhuiltiin Kuusistoa takaisin kotkanuttuun, mutta samaan hengen vetoon funtsittiin ja melkein tyrmättiin, että ei tänne koska on keskenkuntoinen.

  Kovaa vauhtia Teme on Ruotsin 1 divisioonassa pitänyt (3. korkein sarjataso). 11 peliä ja tehot 12+9=21. Sarjan taso lienee jossain Mestiksen ja Suomi-Sarjan välimaastossa. Eli kunnossa näyttää olevan.
   
 10. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Päivitetääs Osalan pistesaldo AHL:ssä eli 21 peliä tehoilla 15+5. Koko sarjan pistepörssin 19, toiseksi parhaana suomalaisena Janne Pesosen jälkeen (5+16) ja AHL:n maalintekijätilaston toisena juuri tuolla 15 kaapillaan. Kärjessä oleva Chris Minard on tehnyt 16 häkkiä.

  Samaan hengenvetoon Patten tehot juustomaasta. 23 peliä ja 33 pistettä (8+25).
   
 11. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  UpDate: PW:llä nyt takana 25 peliä ja pisteet 8+26=34 oikeuttavat pistepörssin sijalle 12. PS: Pistepörssiä johtava Lee Jinman onkin sitten tahkonut 28 ottelussa pisteet 24+43=67. Toi jätkä meille, kiitos!

  Mäkkärikin alkaa pikku hiljaa kotiutumaan Saksaan. Otteluita takana 17 ja pisteet 7+7. Ei häävit pisteet sinänsä, mutta viimesissä otteluissa Mäkkäri on ollut joukkueen johtava hahmo. Näin, vaikka joukkue on lievässä tappioputkessa.
   
 12. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Hei, täähän on kanukkisentteri! Eli siis Tamille sopiva pelaaja, mutta tajuaako johto tätä? Missähän määrin NLB:n huippupelaajien palkat liikkuvat? Tosin kaveri on pelannut Sveitsissä jo pidemmän aikaa eli ei ole tulossa meille...

  Noh, me edelleen tarvitaan sitä sentteriä...
   
 13. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Taitaa liikkua palkat kakkosliigassa Sveitsissä SM-liigan tasolla. Eikä noita jannuja tuolta veroparatiisista, niin vaan saada pois. Varsinkin kun pelaa noin hyvää kautta.
   
 14. Freddi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Georges Laraque , Pittsburgh ja punneruspenkki
  Smulter Premier Leaguessa 20 ottelua 15+14=29
   
 15. moonshainrider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
  Tekisi mieli avata uusi ketju Ex-Maailmalaiset Sportista, ja analysoida miten heille menee ja miten halukkaita he olisivat tulla takaisin Vaasaan.

  Miten Ian menestyy tällä hetkellä?

  Tämä Ian on minua jäänyt vaivaamaan. Olisi voittanut tämän kauden Keskushyökääjä-ulkomaalaiset 100-0. Juttu oli mielestäni vaan se ettei Tami viittinyt käyttää hänen taitoja optimaalisella tavalla: maalin edessä ylivoimassa. Ian antoi sellainen kuvan itsestäänsä että hän on hyvin lojaali ja ammattilainen. Voimakas, kova, pitkä ulottovuus ja rauhallinen.

  Jotenkin on sellainen kuva että tamminen yrittää muokata pelaajista hänen pelityyliin mielummin kuin se että näkisi pelaajien potentiaalit ja muokaisi ketjut ja pelisysteemit tämän mukaan.
   
 16. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Mäkkäri menestyy ihan ok Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 20 peliä 7+10 ja 67 jäähyminuuttia.

  Ian on loistava pelaaja ja oli sitä myös viime vuonna vaikka oli keskenkuntoinen. Mäkkäri olisi omiaan maalin edessä ottamassa mustelmia ja hakkaamassa ripareita sisälle. On sellainen joka koutsin unelmapelaaja, tekee sitä mitä käskee.
   
 17. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mika Suoraniemen seura Tanskassa Herlev taitaa olla pienissä talousvaikeuksissa ja joutuisi vapauttamaan ulkkarinsa? Tarttuuko Sport tilanteeseen?
   
 18. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tässä kohtaa mitään Suoraa emme tarvitse vaikka aivan hyvä peluri onkin. Sportin tarpeet ovat aivan erit mitä Suoran avut ovat.
   
 19. 667677 Jäsen

  Lisäisin tohon listaan Olegs Sorokins yksi parhaista Sportissa ikinä pelanneista pakeista. En tiedä kaverin nykykuntoa tai pelaako enää mutta oli todellakin vahvistus eikä mikään täytemies kuten nyky ulkkarit sportissa.
   
 20. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Lego pelasi alkulauden KHL:ssä, Dynamo Rigassa ja vieläpä tilastollisesti ihan hienosti. 13 ottelua ja 0+4 pistettä noin kovassa liigassa ei ole huonosti.

  En sitten tiedä, mitä on tapahtunut, mutta seura on nyttemmin vaihtunut Latvian pääsarjassa pelaavaan HK Riga 2000:een.
   
 21. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Voishan tänne allekirjoittaneen, kautta-aikain kaksi suurinta Sport suosikkiakin lisätä.

  Ali Antti Virtanen paukutti taas vähän maaleja opiksi Kärppiä vastaan, tehoilla 4+1.

  Toinen suosikki, eli Tero Leinonen pelaa edelleen liigassa myös ja seurana tietty Ilves. Hippoksen Hasekilla pelejä takanaan vain 5 ja torjuntaprosentti 91,72%.

  Voi niitä aikoja.....
   
 22. Nicotsein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
  Sama täällä, Antti Virtasen muistan erityisen hyvin. Oli jo niihin aikoihinkin loistava pelimies.

  Jostain ihmeen syystä muistan aina Virtaselta sellaisen maalin Sport paidassa, että hän tarkoituksella yritti tehdä maalin takaa maalivahdin selän kautta maalia, ja onnistuikin siinä!
   
 23. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  PW ei pelannut, eikä ollut Baselin kokoonpanossakaan viimeisimmässä ottelussa. Oliskohan loukkaantuminen kyseessä?
   
 24. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  UpDate: PW:llä 33 ottelua ja 13+30=43. Pistepörssisija 13.
   
 25. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Sean Collins pelaa nykyään CHL:ää Tulsa Oilersissa.
  Takana nyt 13 ottelua ja ihan mukavat 5+5=10 pistettä. Miinussarake näyttää rumaa lukemaa -10.

  Myös Sportista toinen tuttu, Kevin Cooper pelaa samaa sarjaa.
  Takana nyt 21 ottelua ja pistetili näyttää lukemaa 9+10=19.

  No eipä toi Central Hockey League nyt mikään Änäri olekaan, mutta lienee silti kovempitasoinen tai ainakin samaa tasoa, kuin Mestis. Liiga ei ole mitenkään kovin fyysisen liigan maineessa, joten onko siinä syy, että mm. SC pärjää ko. liigassa?