Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Yhtään Roopea väheksymättä tämä toive on molemminpuolinen ;)
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Suomen u20-jengissä mukana pari Jokerien junnuputken helmeä:

  Linus Nyman ja Sami Moilanen.

  Mukana myös Jokerien junnuissa pelannut Henri Jokiharju, sekä "oma poika" Eeli Tolvanen.
   
 3. Ole Fart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja lisätään vielä Jesse Ylönen joka pelasi aikoinaan Jokereiden B- ja A-junnuissa.
   
  powerplaymaker tykkää tästä.
 4. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Talajalle jatkopahvi Vaasaan. Huh.
   
 5. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kanki ei taivu millään. Tänään 1000 liigapeliä täyteen!
   
  flintstone tykkää tästä.
 6. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Sakke Salminen IFK:n seuraava tähtihankinta. Aina on positiivista huomata, että naapurissa rakennetaan joukkuetta meillä flopanneista pelaajista.
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 7. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  The Athleticissa pitkä ja hieno juttu Glen Metropolitista, hänen vaikeasta nuoruudestaan ja uran jälkeisestä tyhjyydestä. Aika rankkaakin tekstiä ajoittain ja se saa toivomaan vain, että miehellä on kaikki hyvin. Ymmärrän täysin, että noin suurella palolla jääkiekkoa elänyt äijä on vähän tyhjän päällä, kun ura loppuu eikä hallille enää pääse. Hieno mies se silti tämänkin jutun perusteella on, vaikkei se kenellekään yllätyksenä tulekaan.

  Jos ja kun kaikilla ei ole tuonne tunnuksia, niin ilmaisen testijakson saa viikoksi. Voin suositella ihan sitä maksullistakin versiota, mutta välttämätöntä siihen ei ole eurojaan tuhlata.
   
  flintstone ja V-G- tykkäävät tästä.
 8. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilya Kovalchuk
  Sean "Olen aina ollut HIFK-fani" Bergenheim puki ylleen jokeripaidan ilmeisesti vklp:na pidetyssä Jokerit "Allstars" vs EPS04 junnut. Kannatti aikoinaan huudella tommosia kun sai kun saikin alleen sen 2 ottelua jullipaidassaan. :) En voi sanoa että olisi silloin hänen loukkaantuminen harmittanut...

  Mutta miksi pyydellä tollasia messiin mihinkään tapahtumiin missä jokeripaita puetaan ylle? Ainiin, this is KHL...
   
 9. Kynäilijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  HIFK teki SaiPaa ja Tepsiä vastaan yhteensä 6 maalia. Kaikki entisten Jokeripelaajien toimesta. Aika vahvasti nojaa näköjään naapurin tehot ex-Jokereiden varassa. Toki joukkuessa näytti muutenkin olevan 8 exää.
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 10. juhna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins & Jokerit
  Ergie tykkää tästä.
 11. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hotsi olisi ehdottomasti kaveri jonka ottaisin koskavaan takaisin Jokereihin. Kaveri on todellinen taistelija ja varsinkin pleijareissa kultaakin kalliimpi pelaaja.
   
 12. sporttipappa Jäsen

  Menisi kyllä hyvin Jokereissa sellaisena kiekkokovuus/-ilkeys tekijänä Jokereissa. Kuten @HokiTero87 sen sanoi, arvonsa kasvaa kun aletaan pelata tosipelejä.

  Toinen näkökulma tähän on, että never förget, vittu mikä kusipää. Kovanen sai maistaa Huhtalan kovuutta, ja sen jälreen, juoda puoli vuotta mehuruokaa.

  Sekaisia tunteita joka kerta, kun tämä nimi tulee esiin.

  Mutta, kun puhutaan tämän kauden Jokereista, niin onhan siellä edellä niin paljon arvokkaampia palasia, maalien tuottamisen suhteen, että melkein tiukkaa tekisi, että Huhtala mahtuisi tämän kauden Jokereihin. Sitäkin vastaan sotii, että Vesalaisen saamisesta saatiin tietää vasta kauden aikana. Mutta ymmärrän, että Huhtalaa toivottaisiin tässä vaiheessa kautta omaan jengiin. Hassu maali kaljaliigassa @juhna Hieno nosto
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pikkaisen olisin varovainen jos DEL liigaa kutsut kaljaliigaksi.
  Sen verran mitä työmatkalla näin (yhden pelin,heh) niin tuo ainakin oli erittäin viihdyttävää, vauhdikasta kiekkoa jossa taklattiin paljon ja yleisö piti kovaa meteliä.

  Eikös siellä ollut saksalainen joukkue tsämppäri hoki liigan finaalissa?
   
 14. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lainaus:
  Tähänhän Jukka Jalonenkin otti vähän aikaa sitten kantaa: Uusi liiga voi viedä Leijonien pelaajia – Jukka Jalonen: ”Varmaan jatkossa Ruotsin rinnalla kilpailemassa”
   
 15. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Onpa hyvä, että varoitit, @YamahaGPR , tiedä mitä sitten tämän varomisen huolimatta jättämisestä mahtaisi seurata? Silmää iskevä hymiö tähän perään, *;)*
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No eipä sitten varmaan muuta jos kerran itsekin tajusit mikä aivopieru tuo DEL liigan dissaaminen oli. Ajat ovat muuttuneet.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  KL 30.01.2019 uutisoi että ex-Jokeri Jali Wahlstenin perustama Nordic Bakery on ajautunut konkurssiin.

  Jutun mukaan Jali Wahlsten asustelee (työskentelee) nykyisin Argentiinassa.
   
 18. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  IS.fi osaa kertoa, että Sean Bergenheim pyrkii eduskuntaan. Varmaan äänivyöry tulossa kasvattajaseuran kannattajilta. Puolueena todnäk RKP, joka toki käy järkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2019 klo 21.24
 19. sporttipappa Jäsen

  Takinkääntö ainakin onnistuu, joten kuten @Varis totesit tämä uusi ala/alatoivomus sopii Sean Bergenheimille oikein hyvin. Onko tietoa missä vaalipiirissä tämä pyrkiminen tapahtuu?
   
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Siellä on todellinen dream team kohta kasassa. Hjallis ja Bergenheim... voi #ittu, ei tarvitse äänestää tälläkään kertaa.
   
 21. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Naurettavaa puhua jostain Vesalaisesta edes samassa lauseessa, kun kaverista ei ole tällä hetkellä mitään hyötyä tämän kauden Jokereille. Tuhoaa jokaisen ketjun pelin, missä vain pelaakaan. Ainoa oikea paikka olisi katsomossa. Pelaa ainoastaan nimensä ja potentiaalinsa takia. Vituttaa katsella tuollaista surffailua Jokeripaita päällä. Jos joku muu on myös huomannut, alkukauden loistava ylivoima tuhoutui samalla hetkellä, kun Vesalainen liittyi joukkueeseen ja oli "loistavan" laukauksen takia pakko laittaa yvlle.
   
 22. sporttipappa Jäsen

  @Palokan Keisari no se on kyllä nyt sitten todistettu, että Vesalainen on huonompi pelaaja kuin Huhtala. Hyvä, että sait naurusi.

  Ja sitten vähän toisenlainen näkökulma.

  Pelaajia voi verrata toisiinsa monenlaisista näkökulmista. Huhtalan anti ja hyöty joukkueelle tuli esiin etenkin pudotuspeleissä. Vesalaisen antia joukkueelle kannattaa arvioida sitten, kun kausi on paketissa.

  Ja vielä muihin aiheisiin. Tolvanen on palannut loukkaantumisen jälkeen AHL-peleihin. Teki kahdessa ensimmäisessä pelissä maalit, kolme yhteensä. Peli kulkee AHL:ssä, mutta tie NHL-kaukaloihin on tukossa? Siirto toiseen seuraan, ja sitten Jokereihin? ;)
   
 23. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toisaalta Vesalaisen pistekeskiarvo on Jokereitten hyökkääjistä 6. paras ja veikkaanpa tuon vielä parantuvan loppukaudesta. Kyllä silläkin joku arvo on. Hyöty joukkueelle on vain ihan toisissa asioissa kuin esimerkiksi Pihlströmillä tai Niemellä.
   
 24. sporttipappa Jäsen

  @McMulligan, älähän nyt. Se on vaan tosi hauskaa puhua Huhtalasta ja Vesalaisesta samassa lauseessa, vai mitä @Palokan Keisari ?

  Mielestäni hauskaa on myös, että todella suuri moni pelaaja HIFKin nykyrosterista pelannut Jokereiden edustusjoukkueessa lähi- tai "lähi"-aikoina. Ja joidenkin kohdalla on erityisen hauskaa se, että nämä pelaajat olivat Jokereissa luokkaa epäonnistujia.

  Eliteprospectista katson rosteria ja kommentoin vain mieleen tulemisen järjestyksessä mitä mieleen näistä ex-jokereista tulee mieleen.

  Teemu Eronen
  Paitsi huonompi puolustamaan, myös mainettaan huonompi tekemään tulosta. Onnistui Karlssonin rinnalla. Ja siihen ne onnistumiset kokonaisvaltaisessa pelaamisessa sitten jäivätkin Jokereissa. Viimeisin havainto tästä puolustajasta on kun katsoin leijonien rimpuilua venäläisiä vastaan torstaina. Katseli yhtä maalia aitiopaikalta kuten Jokereissakin.

  Markus Kankaanperä
  Eipä tästä tarvitse mainita muuta kuin, että on tehnyt kovan lätkäuran. Ikoninen Liiga-pelaaja.

  Henrik Koivisto
  Täysin triviaali pelaaja Jokereissa aikanaan. Lähinnä tuli mieleen, johtuiko Karalahden tulo Jokereihin aikanaan Henrikin siskosta. Mutta taisi olla että nuo tapasivat vasta kun Karalahti veteli viivoja areenalla.

  Ilmari Pitkänen
  Silloin aikanaan ei ollut tarpeeksi hyvä junnu nousemaan Liiga-aikojen Jokereissa vakiokokoonpanoon. Tämä oli se Jokereiden ongelma silloin aikanaan organisaatio-tasolla, pois lukien Kekäläisen lyhyt vierailu: Junnuja ei osattu nostaa kokoonpanoon, vaan rahalla hankittiin varmempia arpoja ties mistä. Onkohan koskaan tuhlattu enempää rahaa jääkiekkopiireissä Suomessa, kuin mitä Virmanen tuhlasi?

  Joonas Rask
  Suurin saavutus Jokereissa oli olla Lepistön korvaaja suuressa julkistuksessa. Energinen tsemppaaja, jolle olisi toivonut onnistumisia. Kiva katsella tilastoista, että on saanut tehtyä maaleja ja pisteitä Liigassa.

  Sakari Salminen
  Ei saatu mitään Salmisen oletetuista vahvuuksista. Jäi mieleen vaan tunne siitä, että on sittenkin vaan ketjukavereiden kautta pärjännyt pelokas luuseri. Vahvuudet ja heikkoudet tällä "taiturilla" jatkaa mitä ilmeisimmin samalla tavalla läsnäoloa kuin Jokereissakin, jopa Liigassa.

  Tommi Santala
  Jos miettii Jokereista "hukattuja" junnuja, on Santala aika lähellä sitä. Paitsi että oli tarpeeksi hyvä pelaaja, jotta palasi Jokereihin käytyään ensin muualla. Oma kasvatti. Ei mahtunut omaan kokoonpanoon A-junnuikäisenä, vaikka olisi pitänyt. 2007-2008, never forget!

  Juhani Tyrväinen
  Tiedä sitten mitä tästä pelaajasta pitäisi olla mieltä. Kuvastaa kai parhaiten nyky-liigan menoa, että tälläinen pelaaja voi tehdä kauden aikana yli 30 pistettä? Tämä nyt tietenkin ihan vaan vanhoihin muistoihin perustuen analysoituna. Mutta oli Jokereissa silloin aikanaan jotain 24 tai 25 vuotias, ja sokea reettakin näki että tässä on puukäsi, jolla ei silloisessa liigassa ollut mitään annettavaa tuloskenttiin. Erityismaininta kuitenkin omista muistoista sille, että kun kerrankin onnistui tekemään maalin, tuuletti sitä vanhalla kunnon maila jalkojen väliin ja sitä vasten istuen -tuuletuksella.

  Edit. Ja heitetään vielä toteamalla, että eipä näistä tämän hetken HIFK:n Ex-Jokereista olisi tämän kauden Jokereihin. Ei lähellekään.

  Sen sijaan tämän kauden Kärpissä pelaa lukuisia pelaajia, joiden olisi toivonut pelaavan tämän kauden Jokereissa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2019 klo 21.19
  YamahaGPR tykkää tästä.
 25. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys