Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Suomen u20-jengissä mukana pari Jokerien junnuputken helmeä:

Linus Nyman ja Sami Moilanen.

Mukana myös Jokerien junnuissa pelannut Henri Jokiharju, sekä "oma poika" Eeli Tolvanen.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
The Athleticissa pitkä ja hieno juttu Glen Metropolitista, hänen vaikeasta nuoruudestaan ja uran jälkeisestä tyhjyydestä. Aika rankkaakin tekstiä ajoittain ja se saa toivomaan vain, että miehellä on kaikki hyvin. Ymmärrän täysin, että noin suurella palolla jääkiekkoa elänyt äijä on vähän tyhjän päällä, kun ura loppuu eikä hallille enää pääse. Hieno mies se silti tämänkin jutun perusteella on, vaikkei se kenellekään yllätyksenä tulekaan.

Jos ja kun kaikilla ei ole tuonne tunnuksia, niin ilmaisen testijakson saa viikoksi. Voin suositella ihan sitä maksullistakin versiota, mutta välttämätöntä siihen ei ole eurojaan tuhlata.
 
DON'T PANIC

jundebooY

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilya Kovalchuk
Sean "Olen aina ollut HIFK-fani" Bergenheim puki ylleen jokeripaidan ilmeisesti vklp:na pidetyssä Jokerit "Allstars" vs EPS04 junnut. Kannatti aikoinaan huudella tommosia kun sai kun saikin alleen sen 2 ottelua jullipaidassaan. :) En voi sanoa että olisi silloin hänen loukkaantuminen harmittanut...

Mutta miksi pyydellä tollasia messiin mihinkään tapahtumiin missä jokeripaita puetaan ylle? Ainiin, this is KHL...
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HIFK teki SaiPaa ja Tepsiä vastaan yhteensä 6 maalia. Kaikki entisten Jokeripelaajien toimesta. Aika vahvasti nojaa näköjään naapurin tehot ex-Jokereiden varassa. Toki joukkuessa näytti muutenkin olevan 8 exää.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hotsi olisi ehdottomasti kaveri jonka ottaisin koskavaan takaisin Jokereihin. Kaveri on todellinen taistelija ja varsinkin pleijareissa kultaakin kalliimpi pelaaja.
 
Menisi kyllä hyvin Jokereissa sellaisena kiekkokovuus/-ilkeys tekijänä Jokereissa. Kuten @HokiTero87 sen sanoi, arvonsa kasvaa kun aletaan pelata tosipelejä.

Toinen näkökulma tähän on, että never förget, vittu mikä kusipää. Kovanen sai maistaa Huhtalan kovuutta, ja sen jälreen, juoda puoli vuotta mehuruokaa.

Sekaisia tunteita joka kerta, kun tämä nimi tulee esiin.

Mutta, kun puhutaan tämän kauden Jokereista, niin onhan siellä edellä niin paljon arvokkaampia palasia, maalien tuottamisen suhteen, että melkein tiukkaa tekisi, että Huhtala mahtuisi tämän kauden Jokereihin. Sitäkin vastaan sotii, että Vesalaisen saamisesta saatiin tietää vasta kauden aikana. Mutta ymmärrän, että Huhtalaa toivottaisiin tässä vaiheessa kautta omaan jengiin. Hassu maali kaljaliigassa @juhna Hieno nosto
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hassu maali kaljaliigassa @juhna Hieno nosto
Pikkaisen olisin varovainen jos DEL liigaa kutsut kaljaliigaksi.
Sen verran mitä työmatkalla näin (yhden pelin,heh) niin tuo ainakin oli erittäin viihdyttävää, vauhdikasta kiekkoa jossa taklattiin paljon ja yleisö piti kovaa meteliä.

Eikös siellä ollut saksalainen joukkue tsämppäri hoki liigan finaalissa?
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Pikkaisen olisin varovainen jos DEL liigaa kutsut kaljaliigaksi.
Sen verran mitä työmatkalla näin (yhden pelin,heh) niin tuo ainakin oli erittäin viihdyttävää, vauhdikasta kiekkoa jossa taklattiin paljon ja yleisö piti kovaa meteliä.

Eikös siellä ollut saksalainen joukkue tsämppäri hoki liigan finaalissa?
Tähänhän Jukka Jalonenkin otti vähän aikaa sitten kantaa: Uusi liiga voi viedä Leijonien pelaajia – Jukka Jalonen: ”Varmaan jatkossa Ruotsin rinnalla kilpailemassa”
 
" I only shoot and score then you score then will come "

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KL 30.01.2019 uutisoi että ex-Jokeri Jali Wahlstenin perustama Nordic Bakery on ajautunut konkurssiin.

Jutun mukaan Jali Wahlsten asustelee (työskentelee) nykyisin Argentiinassa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Mutta, kun puhutaan tämän kauden Jokereista, niin onhan siellä edellä niin paljon arvokkaampia palasia, maalien tuottamisen suhteen, että melkein tiukkaa tekisi, että Huhtala mahtuisi tämän kauden Jokereihin. Sitäkin vastaan sotii, että Vesalaisen saamisesta saatiin tietää vasta kauden aikana. @juhna Hieno nosto
Naurettavaa puhua jostain Vesalaisesta edes samassa lauseessa, kun kaverista ei ole tällä hetkellä mitään hyötyä tämän kauden Jokereille. Tuhoaa jokaisen ketjun pelin, missä vain pelaakaan. Ainoa oikea paikka olisi katsomossa. Pelaa ainoastaan nimensä ja potentiaalinsa takia. Vituttaa katsella tuollaista surffailua Jokeripaita päällä. Jos joku muu on myös huomannut, alkukauden loistava ylivoima tuhoutui samalla hetkellä, kun Vesalainen liittyi joukkueeseen ja oli "loistavan" laukauksen takia pakko laittaa yvlle.
 
@Palokan Keisari no se on kyllä nyt sitten todistettu, että Vesalainen on huonompi pelaaja kuin Huhtala. Hyvä, että sait naurusi.

Ja sitten vähän toisenlainen näkökulma.

Pelaajia voi verrata toisiinsa monenlaisista näkökulmista. Huhtalan anti ja hyöty joukkueelle tuli esiin etenkin pudotuspeleissä. Vesalaisen antia joukkueelle kannattaa arvioida sitten, kun kausi on paketissa.

Ja vielä muihin aiheisiin. Tolvanen on palannut loukkaantumisen jälkeen AHL-peleihin. Teki kahdessa ensimmäisessä pelissä maalit, kolme yhteensä. Peli kulkee AHL:ssä, mutta tie NHL-kaukaloihin on tukossa? Siirto toiseen seuraan, ja sitten Jokereihin? ;)
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisaalta Vesalaisen pistekeskiarvo on Jokereitten hyökkääjistä 6. paras ja veikkaanpa tuon vielä parantuvan loppukaudesta. Kyllä silläkin joku arvo on. Hyöty joukkueelle on vain ihan toisissa asioissa kuin esimerkiksi Pihlströmillä tai Niemellä.
 
@McMulligan, älähän nyt. Se on vaan tosi hauskaa puhua Huhtalasta ja Vesalaisesta samassa lauseessa, vai mitä @Palokan Keisari ?

Mielestäni hauskaa on myös, että todella suuri moni pelaaja HIFKin nykyrosterista pelannut Jokereiden edustusjoukkueessa lähi- tai "lähi"-aikoina. Ja joidenkin kohdalla on erityisen hauskaa se, että nämä pelaajat olivat Jokereissa luokkaa epäonnistujia.

Eliteprospectista katson rosteria ja kommentoin vain mieleen tulemisen järjestyksessä mitä mieleen näistä ex-jokereista tulee mieleen.

Teemu Eronen
Paitsi huonompi puolustamaan, myös mainettaan huonompi tekemään tulosta. Onnistui Karlssonin rinnalla. Ja siihen ne onnistumiset kokonaisvaltaisessa pelaamisessa sitten jäivätkin Jokereissa. Viimeisin havainto tästä puolustajasta on kun katsoin leijonien rimpuilua venäläisiä vastaan torstaina. Katseli yhtä maalia aitiopaikalta kuten Jokereissakin.

Markus Kankaanperä
Eipä tästä tarvitse mainita muuta kuin, että on tehnyt kovan lätkäuran. Ikoninen Liiga-pelaaja.

Henrik Koivisto
Täysin triviaali pelaaja Jokereissa aikanaan. Lähinnä tuli mieleen, johtuiko Karalahden tulo Jokereihin aikanaan Henrikin siskosta. Mutta taisi olla että nuo tapasivat vasta kun Karalahti veteli viivoja areenalla.

Ilmari Pitkänen
Silloin aikanaan ei ollut tarpeeksi hyvä junnu nousemaan Liiga-aikojen Jokereissa vakiokokoonpanoon. Tämä oli se Jokereiden ongelma silloin aikanaan organisaatio-tasolla, pois lukien Kekäläisen lyhyt vierailu: Junnuja ei osattu nostaa kokoonpanoon, vaan rahalla hankittiin varmempia arpoja ties mistä. Onkohan koskaan tuhlattu enempää rahaa jääkiekkopiireissä Suomessa, kuin mitä Virmanen tuhlasi?

Joonas Rask
Suurin saavutus Jokereissa oli olla Lepistön korvaaja suuressa julkistuksessa. Energinen tsemppaaja, jolle olisi toivonut onnistumisia. Kiva katsella tilastoista, että on saanut tehtyä maaleja ja pisteitä Liigassa.

Sakari Salminen
Ei saatu mitään Salmisen oletetuista vahvuuksista. Jäi mieleen vaan tunne siitä, että on sittenkin vaan ketjukavereiden kautta pärjännyt pelokas luuseri. Vahvuudet ja heikkoudet tällä "taiturilla" jatkaa mitä ilmeisimmin samalla tavalla läsnäoloa kuin Jokereissakin, jopa Liigassa.

Tommi Santala
Jos miettii Jokereista "hukattuja" junnuja, on Santala aika lähellä sitä. Paitsi että oli tarpeeksi hyvä pelaaja, jotta palasi Jokereihin käytyään ensin muualla. Oma kasvatti. Ei mahtunut omaan kokoonpanoon A-junnuikäisenä, vaikka olisi pitänyt. 2007-2008, never forget!

Juhani Tyrväinen
Tiedä sitten mitä tästä pelaajasta pitäisi olla mieltä. Kuvastaa kai parhaiten nyky-liigan menoa, että tälläinen pelaaja voi tehdä kauden aikana yli 30 pistettä? Tämä nyt tietenkin ihan vaan vanhoihin muistoihin perustuen analysoituna. Mutta oli Jokereissa silloin aikanaan jotain 24 tai 25 vuotias, ja sokea reettakin näki että tässä on puukäsi, jolla ei silloisessa liigassa ollut mitään annettavaa tuloskenttiin. Erityismaininta kuitenkin omista muistoista sille, että kun kerrankin onnistui tekemään maalin, tuuletti sitä vanhalla kunnon maila jalkojen väliin ja sitä vasten istuen -tuuletuksella.

Edit. Ja heitetään vielä toteamalla, että eipä näistä tämän hetken HIFK:n Ex-Jokereista olisi tämän kauden Jokereihin. Ei lähellekään.

Sen sijaan tämän kauden Kärpissä pelaa lukuisia pelaajia, joiden olisi toivonut pelaavan tämän kauden Jokereissa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy