Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Helgestä oli joku vastaava juttu muistaakseni viimeisellä Jokerikaudellakin (16-17). Posket oli lommoilla tuolla viimeisellä kaudella ja kertoi alkaneensa elää tosissaan huippu-urheilijan elämää.

  Liekö sitten tullut hetkellisesti kiloja takaisin kun jälleen on tehty sama uutinen, mutta ainakin nyt on Liigan sivujen pelaajakuvassa erittäin hoikan oloinen kassari jälleen.
   
 2. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Jokerivahti Riku Helenius heräsi ammattilaisuuteen: "Muutin kaiken" Tuossa Jatkoajan jutussa Helenius toteaa suoraan, että:"Muutin viime kesänä kaiken tekemiseni, mitä tulee elämiseen, treenaamiseen, syömiseen. Se tuotti tulosta."

  Tuollakin kaudella Helenius aloitti hyvin, mutta julmasti se päättyi...

  Kauden viimeiset pelit:
  26.1.2017 Jokerit - Avtomobolist 5GAA, 78,3% (2-6 tappio)
  14.1.2017 Admiral - Jokerit 5GAA, 87,2% (5-4 JA tappio)
  9.1.2017 Jokerit - Lada 3 GAA, 85% (3-4 RL tappio)
  21.12.2016 Novokuznetsk - Jokerit 5GAA, 87,5% (3-4 voitto)
  6.12.2016 Jokerit - Medvescak 3 GAA, 90,3% (4-3 JA voitto)
  = kerran yli 90% torjuntaprosentti, 3,8 GAA ja vastustajat lähtökohtaisesti heikompia.

  Kauden ensimmäiset:
  23.8.2016 Spartak - Jokerit 1GAA, 96,8% (1-2 voitto)
  27.8.2016 Torpedo - Jokerit 2 GAA, 93,8% (3-1 tappio)
  8.9.2017 Ufa - Jokerit 2 GAA, 94,3% (2-3 voitto)
  13.9.2017 Riika - Jokerit 1 GAA, 96% (1-3 voitto)
  17.9 Jokerit - Omsk 3 GAA, 85,7% (3-4 RL tappio)
  = Kerran alle 90%, GAA 1,8 ja vastustajat lähtökohtaisesti loppukautta kovempia.

  Otanta on tasan puolet Heleniuksen kaudesta jos KHL:n sivuille merkitty ottelumäärä (20) pitää paikkansa. Koko kauden statseiksi ilmoittavat 90,2% ja 2,66GAA, joten tuohon nähden alkukausi ja loppukausi kuvastavat mielestäni melko hyvin kauden kehitystä.

  Saa nähdä miten kevyemmän Heleniuksen kausi menee. Uraa KHL:ssa varjosti aina loistava alku ja tason dramaattinen lasku kauden edetessä. Kolmena kautena pidin Heleniustan hetken aikaa jopa ykkösveskarina tai erittäin pätevänä ja paljon pelaavana kakkosena, kolmena kautena en ~joulukuun tietämillä enää luottanut pätkääkään.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ex-Jokeri Tero Lehterä siis Liigajoukkue Saipan päävalmentaja. Jotenkin on sellainen kutina, että Lappeenrannan pojat tulevat tällä kaudella pelaamaan yläkanttiin ja Lehterän ura valmentaja ottaa yläkierroksia. Ties vaikka valmentaisi joskus vielä Jokereita?
   
 4. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nevöforget Tero Jokereissa. Kaverilla oli yhdessä vaiheessa sellainen vähän kuivempi (eli ei saanut mistään paikasta limppua sisään) jakso menossa, aina kun Lehterän ketju pääsi ylivoimahyökkäykseen ja Lehterä oli laidassa vapaana, joku irvileuka huusi: "Terolle!!!"
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Duunissa kaveri jutteli että naapurilla joku juhlapeli tms jossa hela -98 mästare gängen paikalla. Mahtaakohan Ruutu ja Karalahti saaneet kutsun myös? *hymiö*
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Ex-Jokeri Tolvanen lähetettiin AHL:n, mutta toinen Ex-Jokeri Jokiharju näyttäisi aloittavan kauden ylhäällä.
   
 8. ilu Jäsen

  Ex-Jokeri Jori Lehterän epäillään sotkeutuneen kokaiinirinkiin Tampereella. Toinen ex-Jokeri Juha Virtanen puolestaan sai kahden vuoden ehdottoman tuomion törkeästä kavalluksesta.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Heh, tätä naureskelin itsekin yksi päivä mutta en viitsinyt tänne naputtaa.
  Lehterä elämänsä kunnossa, vetänyt kesän viivoja mutta ei nyt tuomita ketään ennenkuin tuomioistuin sen tekee tai sitten ei.
   
 10. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Tässä on pari surullista esimerkkiä, mitä voi tapahtua kun muuttaa provinssiin. Ei ole Turku eikä Tampere tervehenkisiä paikkoja.
   
 11. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Pululle 1+2 tähän iltaan ja pistesaldo siten 5+4 kun 11 peliä tulee täyteen tänään. Suomalaisten kooste kohelosta olisi kiva lisä @ViasatOfficial.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onhan tuo tosiaan hieno suoritus. Stadissa näytti jotenkin vaikealta, yritti varmaan liikaa.
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko kukaan tarkemmin seurannut Tommi ”haba” Huhtalan otteita Saksan kaukaloissa?

  Pystyykö ottamaan miten paljon enemmän kiekollista roolia?
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jokerikasvatti ja ex-Jokeri Frank Gymer on aloittanut kautensa Liigassa ihan hyvin. Kuuden pelin jälkeen enemmän pisteitä kuin viime kaudella. Yksi oma poika, joka kannattaa pitää seurannassa potentiaalisen kotiutuksen näkökulmasta.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ex-Jokeri Riku Helenius nollasi näköjään hifk:n tänään Tampereella.
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nordikselta terveisiä!
  Älkää hyvät veljet pelästykö... kutsuvieraana piti pari ruskeaa Jaffaa tulla juomaan.

  Täällä näitä ex-jokereita tänään piisaa. Santala, Eronen, Rask ja nämä muut KHL junan jättämät. Skelleftåalla taikuri Aaltonen, Olimb ja mitä näitä on.

  Aaltonen ainakin tosi vaisu, näyttää että ei vois vähempää kiinnostaa.

  Peli kovaa puskemista ja suorastaan päätöntä koohotusta. Mietin tässä koko ajan että jos Jokerit pistäis samaan kaukaloon niin saataisiinko me se taito esiin vai menisitkö samanlaiseksi estämiseksi ja mailalla jalkoihin painamiseksi?

  No, kyllä tätä parin mukin jälkeen katsoo, toivon kyllä että 60 min riittäisi.

  This is CHL :-)
   
 17. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jullit ilmeisesti ottamassa kuokkaan. Hyvä niin, ja toivottavasti ex-Jokereilla on oma osansa asiassa. Ainahan sitä Aaltosen kuvioita katselisi, paitsi jos pelaisi kotimatseja Nordiksella.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joo, kuokkaan otti naapuri 1-5

  Näistä ex-Jokereista sanottava, että Eronen oli varmaan kentän paras. Mielestäni pelasi tyyliin joka toista vaihtoa ja oli näkyvästi esillä, ei pelkästään erivärisen paidan ansiosta (voi helvetti tuo on kyllä typerä juttu). Eronen pelasi siis hyvin ja aika virheettömästi. Sitävastoin Santala näytti todella hitaalta joka tilanteessa, ratkaisut kestivät ja varsinkin ylivoima tuntui usein hyytyvän hänen hiiitaaaaiiiisiiiiiinnn ratkaisuihin. Olisko Santala kesän jäljiltä vielä toipumassa vanhoista vammoista sillä pari kautta sitten hän veti vielä ihan hyvällä tasolla Sveitsissä ja KHL:ssäkin hetken.

  Muuten sanoisin tämän pelin perusteella, että suurin ero KHL kiekkoon tulee vetojen laadusta ja syöttöjen tarkkuudesta. Naapurilla oli tyhjää maalia (hups ohi) ja muutenkin useampi tuhannen taalan paikka mutta ratkaisut olivat kertakaikkiaan luokattoman huonoja ja hätäisiä.
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ex-Jokeri Erkka Westerlund bongattu Hartsulla tänä iltana. Yleensä tällainen aiheuttaisi huhuja valmentajan vaihtumisesta mutta nyt saa Marjamäki ansaitusti nukkua yöunensa rauhassa.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Ex-Jokeri Niko Hovinen on purkanut sopimuksensa KalPan kanssa. Omien sanojensa mukaan Hovinen halusi isompaa roolia, joten sillä silmällä ei kannata ehkä meille häntä vielä suunnitella. Toisaalta Kalninsin soppari loppuu ensi kauteen ja hintalappu varmaan kallistuu melko paljon näillä otteille.

  Ensi kauteen ehkä kaksikolla Zapolski - Hovinen/Korpisalo? (Ei siis tässä nokkimisjärjestyksessä kuitenkaan) Suomalaista veskaria meille toivoisin, vaikkei nykyisessä kaksikossa siinä mielessä ole valitettavaa.
   
 21. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Hovinen olisi pirun huono palkkaus, sillä mies on kärsinyt loukkaatumisista vuositolkulla. Edellinen täysi kausi miehellä löytyy kaudelta 11-12 Pelicansista, sen jälkeen mies ei ole päässyt yli 25 ottelun kuin kaudella 13-14 ja silloinki pelit jakautu kahdelle jengille.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näinpä. Köyhän miehen Rämö. Kakkosveskarina menisi hyvin kovan ykkösen takana, jos varalla olisi vielä joku lupaava junnu 2-suuntaisella sopparilla.
   
 23. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Jos Hovinen tänne hankitaan, niin pelipaikan kuuluisi olla Vantaalla ja sopparin mallia "rakkaudesta lajiin". Aivan liikaa on miehellä loukkaantumishistoriaa, heikkoja vaiheita eri seuroissa ja vastaavaa, että maalivahtiosastoa meillä hän ei vahvistaisi. Näppituntumalla Liigasta löytyisi ~15 varmempaa hankintaa, enkä nyt todellakaan väitä, että Liigasta löytyisi ~15 sopivaa kassaria. Enemmänkin tuo kertoo siitä, miten en näe Hovista minään ratkaisuna mihinkään Jokerien kannalta. En edes kakkosena selkeän ykkösen takana.
   
 24. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Petteri Wirtanen Tepsistä Ruotsiin, Djurgårdeniin.
   
 25. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Roope Talaja, kolme limppua Vaasassa Mikkelin Jukureiden verkkoon, 4-3 voitto jatkoajalla. On se hurja.