Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Petteri Lindbohm siirtyi Lausannen joukkueeseen Sveitsiin. Sopimus kattaa alkavan kauden. Ehjä kausi alle ja ensi vuonna sitten toivottovasti Jokereihin.
   
 2. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mutulla, eiköhän tuolta ainakin rahallisesti olisi taaksepäin menoa tulla Jokereihin?
   
 3. Olin kymmenen vuotta sitten(kin) Pirkkolassa seuraamassa melko monta Jokereiden B-junnujen peliä.

  Joukkue voitti SM-kultaa.

  Joukkueen avainpelaajina olivat etenkin silloin vielä C-ikäinen Teemu Pulkkinen ja pari vuotta vanhempi Henrik Koivisto. Molemmista näki, että on saumat tehdä jonkunlainen ura ammattipelaajana.

  Tiedän, että kuulostaa typerältä leijumiselta, mutta ajattelin silloin, että Koivistosta voisi tulla hyvä liigapelaaja, mutta Pulkkinen saattaa päästä vieläkin pitemmälle.

  Kerrankin olin suht oikeassa!
   
 4. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Paha sanoa palkoista niin kauan kun ne ei ole virallisia.

  Mutta pelillisesti jos miettii, niin Lindbohmin kannalta kenties aika hyvä siirto. Nyt osoitus kyvyistä tehdä kiekollisenakin tulosta Sveitsissä. Ja sitten AHL-/melkein NHL-statuksella rahakas sopimus KHL-jengiin.
   
 5. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Siihen ei paljon vaadita nykyään että pysyy kyseisen Liigan vauhdissa... Koivistosta tykkäsin aikoinaan Jokereissa joten toivottavasti saa nostetta uralleen.
   
 6. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Minä, kuten kirjoitinkin, tarkoitin nimenomaan HIFK:n vauhdissa pysymistä. Hankintatavoitteiden täyttyessä ja joukkueen terveydentilan ollessa kunnossa Koivisto tai Pitkänen ei mahdu kokoonpanoon, noin oletusarvoisesti.
   
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Miksi tälläistä potaskaa pitää tänne edes kirjoittaa? Edelleen liiga on huippusarjoja, ei mikään bubiliiga, sinä kuitenkin toitotat tuota propagandaasi abaut joka ketjussa jos tilanne sille aukeaa.
   
 8. Lainaus:
  Liiga on edelleen kovanluokan ammattilaissarja. Vaatii lahjakkuutta, omistautautumista ja valtavan työmäärän, että pääsee ”edes” sinne asti. Kuinka moni tänä syksynä aloittavista junnuista pääsee Liigaan asti.. muutama tuhannesta??
   
 9. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Nämäkin ovat sellaisia makuasioita kuka on kenenkin kasvatti. Otetaan nyt vaikka tuo Lindbohm niin aika monta joukkuetta on junnuna kiertänyt. Ja moni muu nykyään menee sinne mistä pelipaikan saa ja hyvä se on että Helsinkiläiset pelaajat voi pelata meillä jos Jokereihin ei mahdu vaikka Narri-kasvatteja olisivatkin. Sen jälkeen kun Ruutu ja Karalahti meni Jokereihin niin ei noilla siirroilla ole ollut mulle ainakaan mitään merkitystä.KHL on isompi sarja ja paremmat palkat niin tottakai se vetää puoleensa ja sitten taas jos sinne ei enää mahdu niin voi tulla liigaan ja hyvä niin.
   
 10. sporttipappa Jäsen

  @mixu taitaa asiassa olla myös virallinen määritelmä olemassa? Taisi olla niin että viimeinen junioripeli ennen ammattilaissopimusta. Malli taitaa olla pohjois-amerikasta, jossa pelaajan polku junioreista aikuisten sarjoihin on hyvin erilainen.

  Oli se virallinen määritelmä mikä tahansa, niin samaa mieltä kanssasi siitä, että on vähän vaikea sanoa kuka nyt on minkäkin seuran kasvatti. Mitä olen nuorten kanssa jutellut niin parhaat pelaajat pelaavat parhaassa valmennuksessa. Mutta sitten taas suuri massa hakee seuraavaksi kaudeksi try-outtien kautta paikkoja uusista joukkueista, joka kauden jälkeen. Siinä vähän katoaa sellainen "polku". Enkä oikein tiedä, mitä sillä edes on väliä.

  Aika moni "oikein kannattava" ottaa mallia kannattamiseen englantilaisesta futiskulttuurista. Tietääkö joku miten ladi-fanit suhtautuvat nuoriin pelaajiin. Saako Evertoniin tulla pelaaja Liverpoolin akatemiasta?
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Ei ihan näin vaan:
  kasvattajaseura on virallisesti se joukkue, jossa pelaaja pelaa sillä kaudella, kun täyttää 15 vuotta.

  Sikäli jos asialla mitään väliä on, sillä eihän tuo määritelmä ole kuin rajanveto johonkin, isoin työ on voitu tehdä muualla.
   
 12. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos täsmennyksestä.

  Ja kyllä, näen asian samoin. Isoin työhän on voinut olla ulkojäillä opitut kikat tai jalkapallosta opittu pelin hahmottaminen. Helsingin liikuntavirasto tai "junnukoutsi Pertti FC Meilahdesta" voisi tällä periaatteella olla myös se kasvattajaseura.

  No, mukahassuttelu jääköön. Mutta otetaan nyt vielä se tähän, että kolme viimeisintä seuraako saa niitä kasvattajakorvauksia, jos pelaaja menee NHL'ään ja pelaa vakituisesti pelejä?
   
 13. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Seurat joissa pelaaja on pelannut neljänä viimeisenä vuotenaan. Voi mennä yhdelle tai kaikki eri seuroille.
   
 14. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Eikös se ole kolmelle edelliskauden seuralle? Jakauma jotain 50-30-20 tjsp?
   
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Ennen kolmen, nykyään uuden sopimuksen aikana neljän. Prosenttiosuuksia en muista.
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  25-25-25-25.
   
 17. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Näin nopeasti ajattelin/muistelin, mutta kun varmuutta ei ollut en laittanut. Kiitos tarkennuksesta.
   
 18. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokereiden ensimmäisen SM-sarjamaalin tehnyt Lauri Mononen on menehtynyt 68 vuoden iässä. Värikkäiden vaiheiden myötä Monosen veljeksistä nuorempi lähti lätkimään Aimon Jokereista, mutta palasi voittamaan Suomen mestaruutta 1973. Lauri oli kaukalossa kunnollinen kovanaama sanan varsinaisessa merkityksessä, josta syystä myös penaltia tuli tasaisin väliajoin. Hän on niitä harvoja pelaajia, jotka ovat saaneet kokonaisen kauden kestävän pelikiellon Suomessa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään yksipuolinen sikailija tai aikansa gooni, vaan pikemminkin aikaansa edellä pelannut voimahyökkääjän prototyyppi. Aikansa seura- ja maajoukkueissa korvaamaton pelaaja, jonka panosta valmentajat ja seurakaverit arvostivat, mutta vastustajat peläten kunnioittivat. Tästä syystä hän pääsi lehtien sivuille paljon tavan pelaajaa useammin.

  Kevyet mullat Leualle ja osanotot läheisille ja tuttaville!
   
 20. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Monesta asiasta ollaan @V-G oltu eri mieltä mutta paljon sulla on tietoa näistä vanhemmista pelaajista ja hatunnosto siitä!

  Eipä tässä oikein osaa muuta sanoa kuin että kiitos Monoselle Jokerit vuosista ja osanottoni omaisten suruun.
   
 22. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Laitetaan tännekin tiedoksi tuolta HPK:n palstalta poimittu tieto. Eli tämän päivän Hämeen Sanomissa on Niko Kapasen vaimon kuolinilmoitus. HPK:n palstalla asioista tietävä nimimerkki kertoi että pitkän sairauden uuvuttamana menehtyi.
   
 23. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Voi kökkö! Voimia Kapasille, Niko oli hyvä kapteeni Joketeissa.
   
 24. Travis Bickle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 25. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Tässä CHL:ää katsellessa tuli huomattua että Leland Irving jatkaa siitä mihin täällä jäi, seisoo päällään IFK:ta vastaan ja tekee homman vaikeaksi punasille.