Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Kyllähän jossain tuolloin täytyi olla vikaa, kun flopattiin pahasti vuodesta toiseen vaikka materiaali oli huippuluokkaa. Luultavasti harjoittelu oli yksi suurimmista syistä tähän. Erkan vaatimustaso ei välttämättä ollut sitä mitä sen olisi pitänyt olla.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Näin se varmaan oli. Onneksi on nyt KHL niin ei tarvitse lähteä joka peliin ennakkosuosikkina (ja alisuorittaa vuodesta toiseen).
   
 3. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Myös Brandon Kozun on olympialaisissa, Kanadan joukkueessa!
   
 4. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Teräväisellä tehokas ilta kun vastassa oli Montreal. Varsinkin Teräväisen toinen maali oli tosi nätti kun pääsi nokikkain Carey Pricen kanssa. Lisäksi Carolinalle tärkeät pisteet kun metsästävät pleijari paikkaa. Tiukkaa tekee.

  Tsemppiä teukalle.
   
 5. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No jaa, toivotaan nyt niin ainakin. Vaikka Pulkkinen floppaisikin jostain syystä, niin on kyllä enemmän kuin tervetullut takaisin kotiin, Jokereihin. 100x mielummin katselen kokoonpanossa Pulkkista, kuin Jormakoita ja Paloloita. Se lämäri! (sydänhymiö)

  Eli nyt vaan 4v diiliä kouraan, jossa kahden ekan kauden jälkeen mahdollisuus siirtyä Änäriin.

  Oikeudet pitänee ostaa Minskiltä toki...
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Kun Pulu lähtee takaisin Eurooppaan, niin sen jälkeen ei tarvitse enää miettiä NHL-optioita. Näyttöpaikat oli ja ne jätti käyttämättä. Toivottavasti saa vielä yhden Vegasissa. Jos Pulu haluaa kartuttaa eläkerahoja, niin Jokerit ei todellakaan ole vaihtoehto nro 1.
   
 9. pilkku1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Torpedos Hockey
  Pulu on 26 vuotias ja pelivuosia on vielä edessä. Kesällä vaan Summasen kanssa luistelemaan niin hyvä tulee ja jos onnistuu kehittää luistelua vielä niin en näe änäriä vieläkään mahdottomana, vaikka vetäis Jokereissa yhden kauden.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vaikka NHL ei todennäköiseltä näyttäisikään, niin onhan tuo hyvä ele pelaajaa kohtaan. Kuka sen tietää, vaikka Pulu paukuttaisi ensi kaudella meillä 45 maalia ja NHL-seurat olisivat sen jälkeen jonossa useamman millin tarjousten kanssa. Ja jos ei heitä maagista kautta, niin eihän se NHL-pykälä sitten mikään rasite ole. Varsinkaan jos siinä on vielä erikseen ehtona esim. 1-suuntainen sopimus tms.
   
 11. Jeffrey Jäsen

  Teemu Pulkkisesta on nyt sitten virallisesti tullut AHL -jyrä.

  Miehestä on tullut kaikkien aikojen kovin suomalainen maalintekijä bussiliigassa. 96:s maali syntyi viime yönä, ja tällä ohitettiin Marko Tuomainen.

  Edit:

  Lisätään vielä se, että Iltalehden uutisessa mies toteaa tämän kauden olevan viimeinen AHL:ssä: Kuullemma Eurooppa ja KHL kiinnostavat myös.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2018 klo 12.42
 12. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Juhani Tyrväisestä on tullut Liigakiekon puhutuin mies kiitosKristian Vesalaisen polveen kohdistuneen poikkarin. . Teko oli täysin idioottimainen ja törkeä, mutta siitä noussut haloo on lähtenyt täysin käsistä. Pelaajayhdistyksen PJ Sinuhe Wallinheimo on jyrähtänyt twitterissä vaatien pitkää pannaa, tapausta on verrattu case Ben-Amouriin ja Tyrväisen omassa ketjussa IFK-Alueella on käynnissä täysimittainen Helsinki vs Muu Suomi sota.
  Ja kaikki teosta jossa Vesalainen ei edes loukkaantunut.
  (Linkki vie Twitterissä olevaan videoklippiin teosta)
   
 13. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hauskinta tässä oli, kun Radio Nostalgialla Katja Ståhl nosti asian esiin ja pohti asiantuntevasti about seuraavasti: "Mikä siinä on, kun aina nämä sikailijat tulevat IFK:sta. Eikös se Semir Pen Amoorkin ollut IFK:n miehiä. No, kunhan ajattelen..."
   
 14. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ongelmahan kurinpidon kanssa onkin se, että tuomioihin vaikuttaa liian paljon loukkaantuiko ”uhri”. Hyvä Vesalaiselle ettei loukkaantunut, mutta et sä nyt vittu voi noin ilmiselvän tahallisesti antaa poikkaria polveen. Ihan vitun oksettava teko, joka oli päivänselvä vahingoittamisyritys.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Tuossa case-Tyrväisessä hieman hymyilyttää taas päätänsä nostava Hifkin organisaatiokulttuuriin syvälle juurtunut kaksinaismoralismi.

  1) Marraskuussa Ilveksen Matias Pulli yrittää vastataklata Miro Heiskasta, joka kaatuu ja ajautuu päin laitaa.

  Hifkin uuden UTJ:n lausunnot asiaa koskien: "Tuollaiset eivät kuulu jääkiekkoon. Kiekoton pelaaja, viisi metriä ennen laitaa. Tuollaiset ovat todella vaarallisia tilanteita"
  "Meinasi kohdistua yhteen Suomen lupaavimmista pelaajista. Nämä pitää kitkeä pois. Jos se olisi osunut, olisi voinut käydä erittäin pahasti. Tätä peliä ei saada siistittyä, jos noita tilanteita ei saada pois."

  2) Maaliskuussa Tyrväinen vetää poikittaisella mailalla (yhtä Suomen lupaavimmista pelaajista) polvitaipeeseen.

  Hifkin uuden UTJ:n lausunnot asiaa koskien: "En koe, että minun tarvitsee tätä hommaa kommentoida. Jokainen voi tehdä videolta omat johtopäätökset. Meidän sarjassamme on ihmiset, jotka tekevät päätökset rangaistuksista."
  "IFK seisoo hyvinä ja vaikeina hetkinä pelaajiensa takana."

  En mä tiedä kuvittelenko mä vain, mutta jotenkin tuosta naapuriseurasta huokuu aina vain sellainen fiilis että he kokevat olevansa jotenkin muiden yläpuolella, eikä muilla ole oikeutta toimia kuten heillä.

  (Linkit Iltasanomien uutisiin)
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Otan Tyrväisen poikkariin vain sen verran kantaa, että mielestäni teko oli ikävä, mutta pääasiassa vain huolimaton. Tuollainen poikkarien jakaminen - vaikka onkin väärin ja rangaistavaa - on täysin arkea. Nyt vain sattui osumaan liian alas. Pari peliä pakkolomaa, suut suppuun ja eteenpäin.
  Lainaus: Sen sijaan tässä on aika "värittynyt" tuo "vastataklaus". Kiekko on päädyssä: ei saa taklata. Pulli leikkaa suoraan vastustajan luistelulinjalle ja osuu jalkoihin pelaajaa, jolla ei ole (eikä pidäkään olla!) minkäänlaista valmiutta tilanteeseen.
   
 17. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Nyt olen kyllä molemmista kohdista ihan päinvastaista mieltä.

  Tyrväisen poikkari sinänsä ihan ”normaali pelitilanne”, paitsi etten ole ikinä missään ennen nähnyt että poikittainen maila kohdistetaan polven seudulle. Aika kaukana arkisesta tilanteesta. Et sä pysty vahingossa (eli huolimattomuuttasi) kohdistamaan poikittaista mailaa toisen pelaajan jalkoihin. Edes J. Ruutu ei keksinyt tuollaista, vaikka häneltä sitä olisi voinut odottaakin.

  Heiskasen tilanne taas, molemmat tavoittelevat kiekkoa, pakkohan tuossa tilanteessa on huomioida myös sen toisen pelaajan toiminta. Ja tuo (ohi mennyt) ”vastataklaus” on aivan normaali tapa pelata tuo tilanne. Esimerkiksi NHL:ssä näet samanlailla pelattuja tilanteita joka kierroksella. Siellä tosin molemmat tietävät mitä tuleman pitää ja osaavat siihen varautua, joko väittämällä tai ”vastataklaamalla”.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No, sanotaan että jos huitoja olisi ollut vaikka sitten Heiskanen niin tämä voisi mennä läpi mutta olihan Tyrväinen Jokereissa pelatessaan jo niin täysi mulkku mitä tulee toisten kunnioittamiseen että ei kyllä yllätä yhtään. Hifk:n onni että Jokerit pelaa sarjaa ylempänä tai olisi taas jollain jullilla tullut pää todennäköisesti kipeäksi ;=D
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tyrväinenhän laittaa tuossa muutaman normipoikkarin tuonne lantion/reiden seutuville, kunnes viimeinen osuma tulee tuonne polvitaipeeseen. Olisiko Vesalainen vähän kauempana Jullesta tuon vikan osuessa. Niin tai näin, niin mielestäni aivan ihmeellinen myrsky vesilasissa. Ja kuten sanoin, toki tuosta pitää antaa pelikieltoa, mutta tällainen ihmeellinen mediatilan vaahtokylpy on täysin ylimitoitettua.

  Lainaus:
  NHL:ssä näkee vastaavassa luistelulinjan eteen tulemista. Taklaus tuollaisessa tilanteessa on sielläkin rangaistavaa. Sääntökirjasta:

  44.1 Clipping - Clipping is the act of throwing the body, from any direction, across or below the knees of an opponent. A player may not deliver a check in a “clipping” manner, nor lower his own body position to deliver a check on or below an opponent’s knees.

  56.1 Interference - - A minor penalty shall be imposed on a player who interferes with or impedes the progress of an opponent who is not in possession of the puck.

  Näissä tulee tietysti aina miettiä sitäkin, onko yritys rangaistava. Minun mielestäni kyllä. Ei hajuakaan mitä Heiskaselle lopulta kävi tuossa tilanteessa, mutta joka tapauksessa Pulli teki siinä kahdella tavalla väärin. Mielestäni 2+2 tai 5+20 vähän linjasta riippuen.

  PS. @YamahaGPR Mitä jos menisit vielä tämän vuoden puolella nukkumaan? Vaikutat aika väsyneeltä noine heittoinesi.
   
 20. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Taklataanko nykyliigassa vaan päähän tai vahingoitetaan vastustajaa? Sellaisen kuvan on saanut kun lukee väliajoin uutisia. Surullista touhua. Piti nyt itsekin katsoa tuo tilanne kun niin valtava haloo on noussut. Odotin pahempaa, mutta olihan tuo isku törkeä ja tuossa oli iso loukkaantumisen vaara. Veikkaan että saa 5-6 ottelua kakkua.

  Siellä on naapurin Mickemakke saanut neljän ottelun kakun ja Sportin Tikka yhdeksän ottelun kakun päätaklauksesta. Liikaa joukkueita ja pelaajia jotka pelaavat väärässä sarjassa ja seuraus on tämä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2018 klo 15.13
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Meinaatko että suosimallasi pussy-hockey strategialla pitäisi mennä tässäkin tuollaisen aivopierun jälkeen?
  Annetaan olla... ei kiinnosta naapurin asiat tämän enempää.

  ps. töissä tässä ollaan tekemässä kuukausiraportteja. Välillä ehtii tännekin.
   
 22. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Arkea heittää poikkaria polvitaipeeseen? No enpä itse ole aiemmin nähnyt, että joku noin olisi tehnyt.
   
 23. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Siitä olen täysin samaa mieltä että tilanne on saanut aivan liian suuren huomion. Ei tilanne omastakaan mielestä ole mikään poikkeuksellisen törkeä, mutta täysin ainutlaatuinen se kyllä on.

  Lainaus:
  No joo, voihan tilannetta tuoltakin kantilta katsoa. Ja kaippa se leikkauksen tunnusmerkit lopulta täyttää kun Heiskanen ehtii hieman väistää. Mutta ei Pulli tuossa tilanteessa alunperin yritä taklaustaan kohdistaa Heiskasen jalkoihin. Mutta joo, kun se lopulta sinne kuitenkin suuntautuu niin voisihan tuossa siitäkin rangaista, onhan se lopulta Pullin omaa "huonoutta" että niin käy.

  Lainaus:
  Kiekontavoittelutilanteeksi mä tuon edelleenkin lasken, ja vaikka kumpikaan ei vielä ole ehtinyt kiekkoon kirjaimellisesti koskea, niin tuossa tilanteessa kontaktin hakeminen on mielestäni ihan hyväksyttävää, enkä estämiseksi laskisi.
   
 24. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  https://mobile.twitter.com/viljamipel/status/969993855813783554
  Linkki vie Twitteriin, videoon kyseisestä tilanteesta. Pahoittelut mobiililinkistä.

  Pääasiassa vain huolimaton? Omaan silmään Tyrväisen pää näyttää kääntyvän kyllä Vesalaista kohti, ja katse seuraa tasan tarkkaan mihin poikkari osuu. Voi olla että olen väärässä, ja minun pitäisi vain käydä optikolla tarkastuttamassa näkö.

  Poikkarit ovat arkipäivää, tahalliset poikkarit polvitaipeisiin eivät. Siinä on se ero.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Toki. Siksi sanoinkin, että rankkua saisi tulla.

  Nyt muuten tuli näköjään kuusi peliä, mikä on mielestäni aivan liikaa tekoon nähden. Epäilisin, että siellä on joko sorruttu paineen alla tai saatu "ohjeistusta".

  edit. Ja siis @Gemondo kyllä me aika samalla sivulla ollaan.