Tauski.Keitä meitä näitä nyt on, joilla ura kaipaisi uutta nostetta ja UMK nähdään siihen Käärijän esimerkin myötä loistavana mahdollisuutena.
En yllättyisi, vaikka mukana olisi jälleen Robin
Oisko aika laajentaa UMK niin, että tehdään siihen kaksi semifinaalia ja finaali? No ei varmaan, mutta tuotakin luultavasti mietitään jossain vaiheessa.Liput UMK-finaaliin myytiin loppuun sitten 40 minuutissa, vaikka lippuja oli tarjolla melkein kymmenkertainen määrä Logomoon verrattuna. Toivottavasti on hieno show ja biisien taso samaa luokkaa kuin muutamana viime vuotena on ollut.
Itse en lähtisi muuttamaan toimivaa formaattia muuten kuin lisäämällä UMK finalistien määrää 1-3:lla. UMK:n budjetti ei taida olla kovin iso, jotta kaikille osallistujille saataisiin kunnollinen lavaesitys, jos olisi sekä semifinaalit että finaali.Oisko aika laajentaa UMK niin, että tehdään siihen kaksi semifinaalia ja finaali? No ei varmaan, mutta tuotakin luultavasti mietitään jossain vaiheessa.
Eikä vain lavashow vaan myös musiikkivideot, jotka maksetaan YLE:n pussista.Itse en lähtisi muuttamaan toimivaa formaattia muuten kuin lisäämällä UMK finalistien määrää 1-3:lla. UMK:n budjetti ei taida olla kovin iso, jotta kaikille osallistujille saataisiin kunnollinen lavaesitys, jos olisi sekä semifinaalit että finaali.
Mitä siis haluaisit pistelaskun suhteen muuttaa? Mielestäni nykysysteemi on ihan pätevä, eikä sitä merkittävästi paremmaksi tuosta saa.Minusta UMK-formaatti on hyvä. On laadukasta materiaalia ja sopivan kompakti katsojalle. Mielestäni pistelaskuosuus voisi muuttua. Nyt se on liiankin euroviisumainen.
Itse en lähtisi muuttamaan toimivaa formaattia muuten kuin lisäämällä UMK finalistien määrää 1-3:lla. UMK:n budjetti ei taida olla kovin iso, jotta kaikille osallistujille saataisiin kunnollinen lavaesitys, jos olisi sekä semifinaalit että finaali.
10 olisi hyvä määrä finaaliin, jos sillä lisättäisiin tuntemattomien osallistujien määrää. Jos taas lisäpaikat menisi tunnetuille artisteille, siinä ei olisi järkeä.Juu ja ei. Seitsemän finaalissa on ok mutta taatusti valitsijaraati on jättänyt paljon potentiaalisempia ulos.
UMK:n pitäisi olla musiikkikilpailu eikä edustajakilpailu jossa kiintiövalinnat jota vähän se ollut pari vuotta.
Tosin viime vuodestakin on joku ihan tunnettu artisti kerronut ettei päässyt mukaan. Käärijä oli tehnyt uraa, muttei ollut nimi joka on nimellä mukana. Keira teki debyyttinsä. Kyllä siellä on jo ennakkoon tehty oikeaa valintatyötä eikä nimellä valintoja. UMK on mielestäni viime vuodet juurikin ollut muutakin kuim edustajakilpailu, ja se on juurikin osaltaan saanut mukaan artisteja, joille se on markkinakanava eikä vain tie viisuihin vaan se on vain plussaa.Juu ja ei. Seitsemän finaalissa on ok mutta taatusti valitsijaraati on jättänyt paljon potentiaalisempia ulos.
UMK:n pitäisi olla musiikkikilpailu eikä edustajakilpailu jossa kiintiövalinnat jota vähän se ollut pari vuotta.
Kyllähän siellä nytkin joka vuosi tuntuu olevan ainakin pari varsin tuntematonta osallistujaa. Millä tavoin muutama osallistuja lisää tekisi finaalista huonomman, vaikka olisivatkin jollain tasolla tunnettuja? Oletettavasti tunnettujen ja tuntemattomien suhde pysyisi samana, eli käytännössä nyt on järkevintä puhua vain siitä, että mitä etua olisi saada muutama osallistuja lisää.10 olisi hyvä määrä finaaliin, jos sillä lisättäisiin tuntemattomien osallistujien määrää. Jos taas lisäpaikat menisi tunnetuille artisteille, siinä ei olisi järkeä.
UMK:n pitäisi olla musiikkikilpailu eikä edustajakilpailu jossa kiintiövalinnat jota vähän se ollut pari vuotta.
Kaikessa hiljaisuudessaan ensimmäinen viisubiisi on valittu viisuvuodelle 2024. Ranskaa edustaa Slimane balladibiisillä.
Tämä olisi aivan älytön veto. Kylmät väreet menee pelkästä ajatuksesta.räjähtävä rock-anthem maailmalla keikkailevalta bändiltä
Veikkaus: Poets of the Fall
Kaikessa hiljaisuudessaan ensimmäinen viisubiisi on valittu viisuvuodelle 2024. Ranskaa edustaa Slimane balladibiisillä.
Briteillähän pitkälti sama, viimeisin voitto 1997 ja sitä edellinen 80-luvun alusta. Viisi voittoa yhteensä.Siihen nähden miten 68 miljoonan asukkaan Ranska kyllä tuottaa laadukasta populaarimusiikkia, on maan euroviisumenestys ollut pitkään hyvin vaatimatonta. Vuoden 2021 poikkeus vahvistaa säännön.
Jep. Tokihan Ranska, Britannia, Saksa jne. eivät varsinaisesti tarvitse euroviisuja todistaakseen asemaansa kulttuurillisina suurvaltoina.Briteillähän pitkälti sama, viimeisin voitto 1997 ja sitä edellinen 80-luvun alusta. Viisi voittoa yhteensä.
Siihen nähden miten 68 miljoonan asukkaan Ranska kyllä tuottaa laadukasta populaarimusiikkia, on maan euroviisumenestys ollut pitkään hyvin vaatimatonta. Vuoden 2021 poikkeus vahvistaa säännön.
Ranska on yksi viidestä Euroviisujen rahoittajamaista, jotka pääsevät suoraan finaaliin.Ranskassa euroviisut on ollut ihan has been tapahtuma jo 70-luvun jälkeen. Hyvä, jos suurinosa edes tietää koko viisujen olevan vielä hengissä. Sinäänsä pirun outo juttu, että kuitenkin edelleen saavat vapaalipun skaboihin.
Ranska on yksi viidestä Euroviisujen rahoittajamaista, jotka pääsevät suoraan finaaliin.