Euroviisut 2023 ja UMK 2023

  • 368 081
  • 3 678

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Minusta tuota on ihan turha itkeä, että "Suomi hävisi juryn takia ja koko juryt pitäisi poistaa". Silloin kun juryja ei ollut, itkettiin sitä kun naapurimaat äänesteli toisiaan ja voittaja oli aina joku itä-Euroopan maa. Juryt otettiin mukaan taklaamaan tätä ongelmaa. Mutta häviäjän mielestähän säännöt on aina väärin ja äänestäjät tyhmiä.

Hyvä tulos kakkonenkin on Suomen euroviisuhistoria huomioiden, ja nyt vaan ei riittänyt kun ruotsalaiset osasivat viedä taas tuon ruotsalaisen laskelmoinnin niin huippuunsa.
No ehkä silloin ei tiedetty että nämä jyrytkin ovat näin paskoja? Ja äänestävät vain ihan ns perinteistä euroviisupaskaa, eli huononsi entisestään Suomen mahdollisuuksia.

Foliohatruteoriaa tukee myös Norjan paskan Jurypisteet. Tuntuu että ne Ruotsin pahimmat kilpailijat "kampattiin" jo ennen yleisön ääniä.

Toivottavasti Abban 50v juhlat floppaa.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tänään on tullut eurooppalaisilta tuttavilta viestiä ihan kuin syntymäpäivänä konsanaan. Kaikilla samanlaista viestiä, että ihan täysi farssi nuo tuomariäänet. Tuntuvat olevan jopa minua pettyneempiä tilanteeseen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Loreenilla varmaan kiva fiilis voittaa kun yleisö huutaa pitkin äänestystä kakkoseksi tulleen biisiä ja yhdenkään maan yleisön mielestä Ruotsi ei ollut paras.
Toisaalta ehkä sillä ei kiinnosta rahvaan mielipide vaan ne juryt (varmaan jotain musmaailman vaikuttajia).

Vituttaa enemmän kuin pitäisi.
 



Katsokaa nyt noita reaktioitakin. Käärijällä tunteet pelissä ja Ruotsin noita yrittää ämpyillä jotain kohtalokasta ilmettä naamalle, mutta lopputulos näyttää siltä että sieltä on vähän tavallista tiukempi paska irtoamassa.

ja katso twiitin kommentteja. EI paljoa ymmärrystä löydy. Haistakaa jury paska ja kuunnelkaa tylsää paskaa koko elämänne!
 

Dino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Pitää muistaa sekin, että ammattilainen monesti katsoo asioita vähän eri kulmasta ja hakee erilaisia musiikillisia arvoja. Enkä minä siinä mitään väärää näe. Totuus on minusta, että niin hyvä yleisönhuudatusbiisi ja yleisön villitsijä tuo Käärijän Cha Cha Cha olikin, niin musiikillisesti se oli kyllä yhtä ohkainen kuin joku random kesähitti. Siinä oli omat arvonsa, miksi se nousi hitiksi ja niin suureen yleisön suosioon, mutta näen kyllä hyvin että joku musiikillisista lähtökohdista arvioiva musiikin ammattilainen ei välttämättä tuolle isosti syty. Täytyy sanoa, että en syttynyt kovin paljoa minäkään, vaikka en nyt musiikin ammattilainen olekaan.

En tosin syttynyt kyllä yhtään tuolle voittajabiisillekään. Jotenkin jopa ruotsalaisille ihan överilaskelmoitua ja munatonta, ja tuo Loreen vaikuttaa kyllä muutenkin aika kylmältä kalkkunalta joka ei ole edes ihminen, vaan rakennettu excel-taulukon avulla jossakin ruotsalaisessa hittitehtaassa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tätä tiliä seuraa jo 12300 ihmistä ja se on onnistunut vedättämään jo erittäin monia (ml. poliitikkoja) ja homma jatkuu. Tuo "parody" on lisätty profiiliin vasta, kun tarkkaavaiset alkoivat epäilemään.

Käärijä on itse ilmoittanut, että hänellä on vain Instagram- ja FB-tilit.

Sitä operoidaan Valko-Venäjältä, joten eiköhän sieltä aleta syytämään kohta jotain rikinhajuista hevonpaskaa.


 
Viimeksi muokattu:

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
No jos saa 18 maalta 12 pinnaa kun vastustaja ei saa yhdeltäkään, niin kyllä silloin on ihmisten mielestä parempi :D:D:DD:D:D:D:DD
Niin ja miljoona kärpästä ei voi olla väärässä kun tykkäävät paskasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Dino
Joku jo mainitsi ettei kisoihin myöhäisheränneenä viitsisi pahemmin reagoida. Ite en juuri radiota kuuntele, eikä sillai yleisestikään ole kiire kuunnella mitään tuorempia hitteja, koska mulla on mun oma musamaku ja muutenkin ihan sama. Pistinpä sitten illalla ruoan laiton taustamusaksi Euroviisut, tyyliin läpällä ja sitten syönnin jälkeen jumhdin katselemaan showta. Aattelin niitä tuomariääniä laskettaessa, että jaahas, tää Käärijä oli vain tällainen Suomessa hypetetty homma ja että ei mitään uutta ettei kisoissa pärjättykään. Siiten tuli ne yleisöäänestyksen äänet ja WTF. Pakosti tuli mieleen että sielä on pikkasen voideltu noita juryjä äänestämään oikein.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kyllähän se ottaa päähän että piti kaikista maista hävitä juuri Ruotsille. Käärijän biisi oli paras mitä Suomi on viisuihin lähettänyt sitten Lordin ja olisi kyllä ansainnut voiton. Ja harvemmin on suomenkielisellä biisillä otettu koko Eurooppaa haltuun. Tuolla areenalla kaikki söivät Käärijän kädestä.

Väliaikashow oli muuten ihan hyvä, paitsi se Liverpool Songbook jäi vähän vaisuksi. Olisi luullut että noita ikonisia kappaleita esittämään olisi valittu vähän paremmat artistit. Nyt siellä joku Ahmed lauloi Imaginea suunnilleen jääpuikko ahterissa. Toki oli siinä hyviäkin hetkiä, Netta veti You Spin Me Roundin ihan kohtuullisesti ja lopun You'll Never Walk Alone oli yhteislauluineen hieno. Ja se lupailtu yllätysnimi oli vuoden 1993 euroviisukakkonen Sonia. Varmasti moni Paul McCartneyta odottanut kuitenkin pettyi aika rajusti.

Toki siellä kuitenkin lavalla nähtiin Queenin Roger Taylor ja alkushowssa vilahtivat Joss Stone, Andrew Lloyd Webber ja Walesin prinsessa Catherine.
 
Viimeksi muokattu:

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning

Kohtuu paskaa kommentointia lehdeltä voiton hetkellä. Lähde moittimaan katsovaa/maksavaa yleisöä.

Ruotsi on paska maa. Varmaan hakkaa meidät huomenna vielä lätkässäkin.

Heräsin juuri ja edelleen samaa mieltä mitä yöllä, että Suomen pitäisi hyökätä Ruotsiin. Mielellään ennen huomista, ettei he nöyryytä meitä kaukalossakin. Oppisivat olemaan saatana.

Euroviisujen moraalinen voittaja on Käärijä. Yllättävän paljon ärsyttää tuo kakkossija.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Eihän siitä ole kahta puhettakaan, että musiikillisesti tuo Loreenin biisi ja esitys olivat aivan toiselta planeetalta Käärijän juomabiisiin verrattuna. En täten ihmettele ollenkaan sitä, että musiikin ammattilaiset äänestivät sen noin yksimielisesti paremmaksi.

Se on sitten toinen asia, että onko tämä kisasysteemi miten järkevä. Kenelle tätä kisaa loppujen lopuksi tehdään? Tämän äänestyksen perusteella joillekin tuomaristoissa istuville konklaaveille.

En tosin tiedä/muista, että miten tämä on edellisinä vuosina näkynyt. Onko tätä paljonkin tapahtunut, että on ollut näin voimakas kahtiajako yleisön ja juryn suosikkien välillä, ja juryn äänet ovat ennenkin keikauttaneet voiton jollekin toiselle ohi selvän yleisön suosikin?
 

Spire

Jäsen
Toivon kaikesta vitutuksesta huolimatta että tämä kääntyisi Käärijälle voitoksi vielä tavalla tai toisella. Usein tällaisen laulukilpailun voittajan ura vedetään vessasta alas vuoden sisällä, kun taas muille mitalisijoille päässeet saavat hyvän boostin uralleen. Kävisi nyt sitten edes tällä tavalla.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Loreenilla varmaan kiva fiilis voittaa kun yleisö huutaa pitkin äänestystä kakkoseksi tulleen biisiä ja yhdenkään maan yleisön mielestä Ruotsi ei ollut paras.

Kyllähän tuo on varmaan vähän samanlainen fiilis kuin Juha Tiaisella Los Angelesin olympialaisten jälkeen. Olympiavoittaja, mutta omien sanojensa mukaan ei millään muotoa paras, kun boikottien vuoksi Itä-Eurooppa loisti poissaolollaan. Tiaiselle tuosta tuli joidenkin artikkelien mukaan jopa riippakivi lopuksi ikää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eihän siitä ole kahta puhettakaan, että musiikillisesti tuo Loreenin biisi ja esitys olivat aivan toiselta planeetalta Käärijän juomabiisiin verrattuna. En täten ihmettele ollenkaan sitä, että musiikin ammattilaiset äänestivät sen noin yksimielisesti paremmaksi.
Minua sinänsä vähän ihmetyttää että tuollainen b-luokan kopio Loreenin aiemmasta voittobiisistä äänestettiin ammattilaisten toimesta paremmaksi. Mutta toisaalta ehkä ne ammattilaiset alkaa olla jo sen verran seniilejä, että eivät enää muista sitä aiempaa biisiä.

Mutta toisaalta eipä siinä, vastaavasti viisuyleisö ei luultavasti enää muista tuota eilistä voittokappaletta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Sanoisin, että maailma on aika hieno paikka juurikin siksi että tsiljardit kärpäset ja muut ökkömönkiäiset tykkäävät ulosteista. Siis kirjaimellisesti.

Mitä taas tulee väitteeseen, että Itä-Euroopan maat voittivat äänestämällä toisiaan niin, no, ei se nyt ihan totta ole. Neuvostoliiton ja Jugoslavian kaatumisten jälkeen niiden jäsenmaat ovat voittaneet Viisut... kuudesti. Siis ennen jury-ääniuudistusta.

2001 Viro
2002 Latvia
2004 Ukraina
2007 Serbia
2008 Venäjä
2011 Azerbaijan

Tuossa listassa on ehkä kolme sellaista voittajaa joista voisi sanoa että meni puihin, mutta niistäkin tiedän Serbian olevan suosittu. Sen sijaan Come on everybody ja varsinkin Wild dances ovat aivan totaalisia viisuklassikoita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös