Ilmoitukset

Nimimerkit teppana ja Rene Saari huilaavat seuraavan viikon keskityttyään Patrik Laine -ketjussa ketjunootin jälkeenkin asian sijasta toiseen nimimerkkiin ja offtopiciin.

Myös nimimerkki psychodad syyllistyi samoihin rikkeisiin. Hänellä on kuitenkin vastaavista asioista pitkä rikehistoria ja hänen kohdallaan koimme varoitusten ja pitkien pelikieltojen tien päättyneen, joten tällä kertaa poistimme hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi. 

Nimimerkki david ei avaa uusia ketjuja kolmeen kuukauteen. Ketjunavaukselta odotamme hivenen enemmän sisältöä kuin yhden sanan verran.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

EU:n pakotteiden vaikutus Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Cobol, 05.09.2014 klo 07.23.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Avasin tämän ketjun jotta keskustelua aiheesta ei käytäisi kaikissa muissa Jokerien ketjuissa.

  EU:n odotetaan päättävän tänään uusista Venäjä-pakotteista ja kertovan niistä viimeistään viikonlopun aikana. Suunnitelmissa on mm. kiristää entisestään Venäjän valtion omistamien yritysten rahoitusta. Aiemmin on noussut esille myös pakotteet koskien kulttuuria ja urheilua. Pakoteneuvotteluja on jatkettu Itä-Ukrainan tulitaukoa koskevista puheista huolimatta. Pakotteiden voimaantuloa voidaan kuitenkin lykätä, jos tilanne kehittyy suotuisasti.

  Turun Sanomien mukaan Jokerien omistajat ovat mukana laittomaksi katsotussa siltarakennushankkeessa Krimillä. Venäjältä Krimin niemimaalle suunnitellun sillan rakennusurakka on myönnetty Stroitransgaz-yhtiölle, jonka omistaa Gennadi Timtshenko. Miljardien arvoisen Kertshin siltahankkeen aliurakoitsijaksi on ehdolla Arkadi ja Boris Rotenbergin omistama Mostotrest. Rotenbergin veljekset omistavat Hartwall-areenan ja 49 prosenttia Jokereista yhdessä Timtshenkon kanssa.

  Suomen ulkoministeriössä ollaan tietoisia Timtshenkon osallisuudesta siltahankkeeseen. Ministeriöstä ei kuitenkaan haluttu kommentoida, millaisia seurauksia tällä voi olla, sillä uusia Venäjän-vastaisia pakotteita valmistellaan parhaillaan EU-tasolla.

  Ennakkotietojen mukaan EU saattaa laajentaa Venäjä-pakotteet koskemaan myös urheilu- ja kulttuuritapahtumia. Timtshenkon ja Rotenbergien suora sekaantuminen Ukrainan kriisiin tarkoittanee sitä, että Hartwall-areena ja Jokerit ovat aivan ilmeisessä vaarassa joutua pakotteiden kohteeksi.

  Tätä pitää mahdollisena myös Helsingin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi.

  – En näe, mikä mahti voisi suojella Jokereiden Venäjä-suhteita pakotteilta, kun kaikkien muidenkin Venäjä-suhteisiin kohdistetaan pakotteita, Koskenniemi toteaa. Hänen mukaansa siltaprojekti on selvästi kansainvälisen oikeuden vastainen, sillä Venäjä liitti Ukrainalle kuuluvan Krimin niemimaan itseensä alkuvuodesta laittomasti.

  – Kaikki toiminta, joka tukee tätä laitonta tilannetta, on kansainvälisen oikeuden vastaista, Koskenniemi tiivistää.

  Linkissä käydään pakoteasiaa läpi ja Koskenniemi kertoo näkemyksensä.

  Jokeri-pomoille urakka Krimiltä - joukkuekin voi joutua pakotelistalle - Kotimaa - Turun Sanomat
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Sitten oma näkemys. Toivoisin että Jokerien omistajat astuvat julkisuuteen ja kertovat, ovatko he rakentamassa tai sunnittelevatko he rakentavansa EU:n ja USA:n laittomaksi katsomaa siltaa Krimillä. Vasta tämän tiedon jälkeen on mahdollista ottaa asiaan kantaa laajemmin.

  Noin muuten en usko EU:n edelleenkään kohdistavan pakoteitta kulttuuriin ja urheiluun. Sen sijaan ne on syytä kohdistaa liike-elämään, joka on mukana Krimin miehityksessä ja Ukrainan tuhoamisessa.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Kiitän näin alkuun keskustelijoita asiallisuudesta tämän casen ympärillä. En olisi uskonut Jatkoajassa :)

  Jenkkien ja Euroopan pörssikurssit notkahtivat eilen kunnolla. Syyksi tarjottiin ennen kaikkea sitä, että Venäjä suunnittelee lakia, jonka myötä sen olisi mahdollista takavarikoida ulkomaista omaisuutta omalla maaperällään. Tätä pidetään vastavetona sille, että Italia takavarikoi jääkiekkoseura Jokerien ja Helsingin Hartwall Arenan osaomistaja Arkadi Rotenbergin omaisuutta muistaakseni noin 20-30 miljoonan edestä. Uutistoimisto Bloombergin mukaan Rotenbergistä tuli näin ensimmäinen venäläinen liikemies, jonka omaisuutta on takavarikoitu Euroopassa lännen asetettua Venäjän-vastaisia pakotteita Ukrainan kriisin vuoksi. Rotenberg on ollut EU:n sanktiolistalla heinäkuun lopusta lähtien.

  Entinen moskovalaisen Vedomostin toimittaja (tekee nykyään työtä ainakin Bloombergille ja aiemmin mm. Wall Street Journalille) Leonid Bershidskyn mukaan on varsin yllättävää, ettei vastaavia takavarikkoja ole tehty muualla Euroopassa, vaikka se olisi melko helppoa:

  "Looginen johtopäätös on se, etteivät Euroopan hallitukset edes yritä tosissaan. Se voi olla merkki siitä, että ne suunnittelevat tekevänsä bisnestä Putinin hallinnon ja arvattavasti myös hänen kavereidensa kanssa."

  Hän käyttää esimerkkinään Suomea ja Hartwall Arenaa, jonka Rotenberg omistaa yhdessä veljensä Boris Rotenbergin sekä Gennadi Timtshenkon kanssa. Kahdella viimeksi mainitulla on Venäjän kansalaisuuden lisäksi myös Suomen kansalaisuus.

  Oma näkemys on se, että mikäli talouspakotteissa siirrytään seuraavalle tasolle eli aiemmin tehtyjä takavarikkoja laajennetaan koskemaan boikottilistalla olevien omaisuutta muuallakin kuin USA:ssa ja Italiassa, jossain vaiheessa tämä tuottaa ongelmia Jokereillekin. En tietenkään sellaista toivo vaan sitä, että Ukrainan kriisi ja talouspakotteet saataisiin pois päiväjärjestyksestä ja päästäisiin takaisin normaaliin tilanteeseen. Mutta paha maailma on läsnä, halusimme sitä tai emme.
   
 4. Wildcard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Tilanne on kokonaisuudessaan rauhoittumaan päin mm. Obaman puheet ja keskittyminen Isis-järjestöön viittavat näin. Toisaalta tilanne on herkkä ja voi käänyä vielä pahempaan suuntaan. Tämä tulee vastaan viimeistään siinä tilanteessa kun/jos Ukraina USA ja EU:n tukemana ajaa voimakkaasti oikeuksiaan saada heille kuuluva Krimin niemimaa takaisin. Jos tästä asiasta päästäisiiin vielä sopuun, niin kriisi olisi käytännössä ohi. Toistaiseksi kriisi on rauhoittumaan päin tämän väliaikaisesti sovitun rauhan/puskurivyöhykkeen muodossa. Voi olla, että jonkun aikaan menee ihan ok, mutta Krimin niemimaan tapaus tulee näyttämään isoa roolia tässä kuten myös kylmän sodan kannalta. Voi olla myös, että Venäjä vain pitää Krimin itsellään ja tilanne kärjistyy aikanaan vielä pahemmaksi. Mielenkiintoista on myös se, että Poroshenko näyttäisi olevan enemmän rauhan mies kuin taas tämä toinen Jatsenjuk ja jollakin tavalla se tieto mikä ainakin minulle muodustuu tilanteesta on se, että nämä herrat vetävät hieman eri linjaa tässä kriisissä.

  Offtopic sorry. Kärjistäen voisi ajatella, että Jokereiden KHL-tarina riippuu Krimin niemimaan ratkaisusta.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Käsittelen tätä casea edelleen ilman poliittista aspektia ja Jokerien kannalta katsoen.

  Päivän Taloussanomat kertoo, että Nordea-pankki on irtisanonut Rotenbergin suvun hotelliyhtiön Långvik Capitalin tilit. Yhtiön toimitusjohtaja on Roman Rotenberg. Långvik Capital joutuu siirtämään rahansa muualle mutta minne, siitä ei tietoa ole. Vaikea on löytää pankkia Suomesta ellei mahdotonta. Silloin kun yritys joutuu lähtemään pois pankista, uutta pankkia pitää etsiä ehkä maan rajojen ulkopuolelta. KHL-seurat ovat käyttäneet Långvikia majoitus- ja ruokailupaikkanaan pelatessaan Suomessa. Nordean toimenipiteellä ei ole suoranaista vaikutusta Jokereihin, mutta Jokerien ja hallin osaomistajan Roman Rotenbergin liiketoimintaan sillä on vaikutus. Kuinka suuri, se jää nähtäväksi.
   
 6. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Aivan ensinnä haluaisi Jutta Urpilaisen tapaan kiittää ketjun avaajaa tästä alustuksesta. On mennyt koko ketju ohi kun se on ollut palstalla, jota en aktiivisesti seuraa. On todella hyvä, että tämä aihe on erotettu omaksi topicikseen, eikä keskustelua käydä pelin ulkopuolisten asioiden ketjussa. Toivottavasti näin keskustelukin pysyy paremmin aiheessa.

  On erittäin kummallista, jos tosiaan Jenkkien ja Euroopan kurssinotkahduksen takana on Venäjän lakisuunnitelma. Äkkiseltään mietittynä luulisi, että tuollaisen lain edes suunnitteleminen aiheuttaisi valtavan omaisuuspaon Venäjältä poispäin ja sen negatiiviset vaikutukset kohdistuisivat nimenomaan Venäjään itseensä. Siinä missä USA/EU; omaisuudesta Venäjällä on vain promilleja, niin Oligarkkien miljardeista merkittävä osa on "turvassa" Venäjän ulkopuolella. Niinpä tässä kiistassa ei nallekarkit ole jaettu tasan.
   
 7. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Siinä saattaa Nordea olla ihmeissään kun Roman käy kuittaamassa rahat. Käteisenä. Oliko kyseisessä tarinassa kerrottu miksi? Kohdistaako Nordea jotain omia "pakotteita" Långvikiin? Kuka Långvikin oikeasti omistaa? Eikö Arkadin kannattaisi luopua näistä bisneksistä ainoana pakotelistalla olevana? Muiden asettaminen listoille saattaisi olla Suomelle hankala tilanne. Puolustaako kansalaisiaan vai ollakko EU:n puolella? Jenkkien listoilla ei ole käytännön merkitystä.
   
 8. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Nordea muistaakseni irtisanoi jo aikaisemmin Helsingin telakan tilit, koska sen osaomistaja oli jenkkien pakotelistalla. Silloin muistaakseni perustelivat sitä sillä, että jos meinaavat harjoittaa pankkitoimintaa USA:ssa niin ei saa olla tekemisissä näiden USA:n pakotelistalla olevien kanssa.Luulisin että tässä on kyseessä sama asia. Myös Boris Rotenberg ja Gennadi Timoshenko ovat jenkkien pakotelistalla, joten pelkän Arkadi Rotenbergin luopuminen näistä bisneksistä ei ratkaisisi tätä asiaa.
   
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Yhdysvalloissa syyttäjät ovat aloittaneet rahanpesua koskevan tutkinnan, jossa osallisena epäillään olevan Venäjän presidentin Vladimir Putinin lähipiirin kuuluvan Gennadi Timtšenkon. Tutkinnasta uutisoi sanomalehti Wall Street Journal. Timtšenko on Jokerien osa-omistaja. Lehden mukaan syyttäjät selvittävät, onko venäläismiljardööri Timtšenko siirtänyt Yhdysvaltojen kautta varoja, joiden uskotaan liittyvän korruptoituneisiin hankkeisiin Venäjällä. Yhdysvaltojen oikeusministeriön kerrotaan auttavan tutkinnassa. Syyttäjät tutkivat transaktioita, jossa Timtšenkon perustama öljynvälitysyhtiö Gunvor Group on ostanut öljyä venäläiseltä Rosneftilta ja myynyt sitä kolmansille osapuolille, Wall Street Journal kirjoittaa uutistoimisto Reutersin mukaan.

  http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/wsj-usa-tutkii-timtshenkoa-rahanpesuepäilyjen-vuoksi/ar-BBdeFO4

  On mielenkiintoista seurata, tuleeko Jokerien omistuspohjaan jälleen muutoksia kuten tuli ainakin Arenan osalta Rotenbergien välillä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2014 klo 09.28
 10. faro Jäsen

  Omistaako Timtshenko enää Jokereita? Eikös Roman ostanut Gennandilta ja sukulaisiltaan nämä osakkeet muutama viikko sitten?
   
 11. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
 13. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Yllättävän heikosti tj näyttää tietävän, että kuka Jokereissa maksaa palkat ja minä päivänä. Siis Kohonenhan sanoo, ettei ole varma, ovatko rahat lähteneet "meiltä" ajoissa. Tulevatko rahat palkanmaksuun muuten suoraan Venäjältä, vai käyvätkö rahat muodollisesti Jokerien toimiston kautta..?
   
 14. Sulander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vihjaatko, että toimitusjohtaja Kohonen ei ehkä joka palkkapäivä omin pikku kätösin kävisikään verkkopankissaan näpyttelemässä palkkamaksuja pelaajille?

  Harkitsemattomastihan Kohonen tuossa lausuu kyllä. Kaverille pistetään näinä päivinä aika kovaa painetta ja useamman kerran on kyllä jäänyt haastatteluista sellainen fiilis, että sanat olisi voinut paremminkin valita.
   
 15. Chespa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HKH & HPK
  Jaahas Jokeri vihaajien karkkipäivä. Moni varmaan luuli jo että pääsee haaskalle ylen otsikon lukiessaan. Mutta eihän tämä hyvä asia ole. Rahansiirto ongelmia naapurista tänne. Kyllä ne pakotteet vaan vaikuttaa. Ole Putin ystävällinen ja lopeta perseily.
   
 16. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Lienet samaa mieltä (ainakin loppuviestistäsi saa sellaisen kuvan), että mikäli tuhansia ihmisiä työllistävällä firmalla on tilapäistä, teknistä ongelmaa palkanlaskussa, niin tj ei välttämättä ole tietoinen tästä tai ei ainakaan ole vielä ehtinyt saada tätä tietoonsa.

  Mikäli vastaavasti muutamia kymmeniä ihmisiä työllistävän pienen tai keskikokoisen yrityksen johtaja kertoo, ettei hänellä oikein ole tietoa yrityksensä rahaliikenteestä, että kuka maksaa ja mitä ja milloin, niin onhan tuo vähän outoa.

  Lainaus:
  Jokeri-vihaa näissä ihmettelyissä ei ole tippaakaan, on vain kiinnostavaa tuo juttu, että jopa tällainen KHL:n kannalta tärkeä lippulaivaseura, kuten Jokerit, niin silti on vaikeuksia palkanmaksussa. Mikä tilanne mahtaa olla KHL:n kannalta vähemmän merkityksellisillä Siperian seuroilla?
   
 17. Sulander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kieltämättä tällainen tilanne olisi outo ja kiusallinen. Sitä en tiedä, miten tämä liittyy Helsingin Jokereihin tai ylle linkitettyyn artikkeliin.
   
 18. Chespa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HKH & HPK
  Lainaus:
  En nyt juuri välttämättä sinua tarkoita. Ja rahaa on ja varmasti kaikki saa oman jossain vaiheessa viimeistään näin uskon. Kuten sanoin rahansiirto ongelmia.
   
 19. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  - Emme saa tietoa, miksi maksu viivästyy...

  - En tiedä, johtuuko tämä henkilöihin kohdistuneista pakotteista...

  - ...saattaa olla selvittelyvaihe...

  - Tarkkoja syitä palkkojen myöhästymisille hän ei osaa sanoa.

  - Kohosen mukaan välillä maksujen myöhästyminen on saattanut tapahtua Jokerien päässä.

  - En ole ihan varma, ovatko rahat lähteneet meiltäkään aina ajoissa.
   
 20. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  En sinällään epäile tätä. Mielestäni tämän uutisen mielenkiintoisen pointti ei ole se, että Jokereilla on palkanmaksuongelmia, eikä edes se, ettei toimitusjohtajalla näytä olevan tietoa ja selkeää kuvaa siitä, kuka maksaa ja milloin.

  Sen sijaan on mielenkiintoista, että jopa Jokereilla on palkanmaksuongelmia, joka viittaa siihen, että KHL:ssä monella seuralla asiat ovat paljon huonommin. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta ainakin minun mielestäni Jokerit on KHL:lle pirun tärkeä esimerkkiseura ja keulakuva, näyteikkuna länteen.
   
 21. Jeffrey Jäsen

  Mikä tuossa nyt on niin hankalaa ymmärtää? Aika selkeästi Korhonen tuossa sanoo, että hän ei tiedä, miksi pankkitapahtuman läpiviennissä on kestänyt niin kauan. Korhonen sanoo myös, että näinä päivinä pankit ovat todella varuillaan ja tilanne on ollut samanlainen myös muiden yrityksien osalta, jotka harjottavat Venäjällä liiketoimintaa.

  Korhonen sanoo vielä, että ongelma on koskenut lähinnä ulkomaalaisia pelaajia. Tästä voisi vetää johtopäätöksiä, että esimerkiksi P-Amerikkalaiset pankit haluavat tarkistaa rahan alkuperän, ennen kun tapahtuma viedään loppuun. Aina raha on kuitenkin tullut perille.

  Eipä tässä siis kummosia, ja porilaisetkin voivat kerätä hitsausvehkeensä ja poistua.

  Eri asia on tosin se, mistä joku vitun Pesonen on asiasta saanut vihiä.
   
 22. Chespa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HKH & HPK
  Lainaus:
  Ja miksi näkee asiakseen tästä ilmoitella. Liian vähän seuraajia?
   
 23. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:


  Ei varmasti pitäisi trolleille vastata, mutta poimin tuosta uutisesta nyt olennaisimmat kohdat. Lue ne vielä kerran läpi, jos et vieläkään ymmärää, niin en voi sille mitään.

  -Pankit ovat nyt tarkkoina ja varpaillaan. Maksuissa ja rahansiirroissa menee pidempään kuin aikaisemmin. Tämä koskee oikeastaan kaikkea kansainvälistä maksuliikennettä ja kaikkia yrityksiä, joilla on vähänkin yhteyksiä Venäjään, Kohonen selitti.

  -Kohosen mukaan erityisen haastavaa KHL-seuran palkanmaksusta tekee, että pelaajia ja joukkueita on monesta eri maasta.

  - Kun maksamme Jokereiden tililtä johonkin pankkiin pelaajan palkan, joskus se saattaa mennä nopeastikin. Jonkun toisen pelaajan osalta siinä saattaa olla selvittelyvaihe. Esimerkiksi sellaiset pelaajat, joiden pankkiasioita hoidetaan Suomen ulkopuolella, se on hitaampaa. Transaktiossa on niin monta vaihetta, että prosessi hidastuu vähän.

  -Toimitusjohtaja kertoi olevansa tietoinen ainakin yhdestä tapauksesta, jossa ulkomaalaispelaajan palkka on myöhästynyt.

  -Viimeisen parin viikon aikana on tuntunut, että viiveitä on vuorokaudesta viikkoon. Jotkut maksut menevät ihan viiveettä.

  - Emme saa mitään dokumentteja siitä, miksi joku maksu viivästyy. Voimme kysyä asiasta, mutta meille vastataan vain, että asiaa selvitellään.

  - En ole ihan varma, ovatko rahat lähteneet meiltäkään aina ajoissa. Jotakuinkin ne ovat. Ei meillä mitään rahoitusongelmia ole ollut, Jokeri-pomo päätti.


  Nämä lainatut kohdat huomioiden, en voi käsittää, miten voit olla tuota mieltä kun olet.
   
 24. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Surkeaa, jos Jokereissa on mitään palkanmaksuongelmia. Ne on kuitenkin nimenomaan niitä lisäarvoa tarjoavia asioita, joita Jokereiden olisi pitänyt voida suoraselkäisesti tarjota pelaajille heidän houkuttelemiseksi Helsinkiin korkeamman verotuksen perään. Minua ei kyllä kiinnosta tässä tapauksessa pätkääkään johtuuko palkanmaksun viivästyminen Venäjältä tulevasta rahasta, namusedistä, EU-pakotteista, ulkomaan siirroista, palkanmaksajan huolimattomuudesta tai pankin saamattomuudesta. Niitä ei vain yksinkertaisesti saa tapahtua. Kerta tai kaksi menee vielä kertaluontoisen vahingon tai virheen piikkiin, mutta jos pankki ei edes kerro syytä sille, niin sillon pitäisi jo kellojen soida Jokereiden toimistolla ja vastaavasti sähköpostien ja puhelinlinjojen käydä kuumana kilpaileviin pankkeihin, josko ne viitsisivät tarjota luotettavampaa palvelua. Asiaa ei yhtään paranna se, ettei toimitusjohtaja ole asiasta kartalla. Jos palkat ovat myöhässä ja sitä on tapahtunut jo useammin kuin kerran, tulisi Jokereiden toimitusjohtajan olla täysin kartalla tilanteesta ja järjestävän asian kuntoon heti eikä kohta, joko delegoimalla asian oikean henkilön vastuulle tai hoitamalla sen itse.

  Jos jatkossa Jokerit haluaa houkutella pelaajia pienemmällä palkalla pelaamaan Helsinkiin kuin mitä he saisivat Venäjältä, tulisivat tämänkaltaiset asiat olla virheettömässä kunnossa ja luotettavuuden olla yksi suurimmista prioriteeteistä.
   
 25. sunnuntai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Newcastle united
  Miten tuo palkanmaksu menee teillä? Rahat eivät tule Jokereilta, vaan Venäjältä?