Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

 1. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Juuri tästä hyvä muistuttaa silloin kun aletaan heitellä Laurikaisen tai Koskisen tapaisia nimiä, jotka liigassakin olisivat kärkipään joukkueiden ykkösveskareita.
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Koskinen nyt oli kieltämättä läppä. Laurikainen ehkä voisi olla kuitenkin ulottuvilla, peliaikaa ei lopulta tullut edes ECHL:ssä lopulta kuin 11 ottelua, joissa torjuntaprosentti jäi 88%:iin. Tästä lisätietoa. Toki Norfolk pärjäsi muutenkin varsin onnettomasti (26-40-6), enkä osaa Amerikan alempien sarjojen poljentoa verrata kotimaahan, mutta uusi alku voisi kelvata nuorelle miehelle. Saahan sitä kannattaja unelmoida.
   
 3. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Ja kannattaa unelmoida. Se on parasta viihdettä kauden päätyttyä.

  Omasta mielestäni United on jopa jo hieman liian espoolainen. Ja selvennän heti perään tätä kärkevää mielipidettä. Koko joukkue voisi mieluusti olla espoolainen, mikäli täällä olisi tarjolla laadukkaita pelaajia eri rooleihin. Meillä on jo nyt hyvä espoolainen nuori pohja joukkueessa, joten en ainakaan stressaisi sen suhteen. Vaan miettisin enemmän sitä millä tavoin teemme näistä joukkueessa jo nyt olevista nuorista parempia pelaajia - liigakelpoisia? Hankkimalla joukkueeseen mukaan todellisia vahvistuksia - taitoa ja kokemusta, jotka kykenevät johtamaan peliä kentällä ja toimimaan esikuvina. Hirso olisi terveenä ollut ehdottomasti tällainen apu tuolla kentällä. Mutta ei tekisi pahaa hommata, vaikkapa joku ulkkari joukkueeseen tuoman vähän väriä ja erilaista maustetta pelikuvioihin. Aika hienostihan tuo joukkue pärjäsi debyyttikaudella, ja rosteriin nähden, lopputulos oli yläkanttiin, joten en kritisoi joukkueenrakennusta. Mutta mielestäni tavoite ei saa olla se, että joukkue on täynnä "oman kylän poikia", vaan se, että edustusjoukkue on tarpeeksi hyvä ja mielenkiintoinen, joka inspiroi myös tulevia espoolaisia kiekkoilijoita. (Ja omista pelaajista koostuva pohja on usein hyvän joukkueen perusta. Sitä en kiistä.)
   
 4. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Mitähän tolle Laurikaiselle muuten tapahtui tällä kaudella? Surkeat tilastot ainakin.
   
 5. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Itse asiassa päästettyjen maalien keskiarvo kaikilla joukkueen maalivahdeilla on 3,14-3,77, joista torjuntaprosenteiksi tulee 88-92%. Ei liene joukkueen puolustus ollut ihan timangisimmasta päästä. Kauden viimeinen maininta joukkueen some-kanavilla oli joulukuussa aamujäillä tapahtunut loukkaantuminen.
   
 6. jamofon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  jukurit
  Mika Norja muuttanut Mikkelistä Espooseen. Uran jatkosta ei tietoa, mutta olisi mestikseen ihan laatu veskari
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Täytyy olla aika erikoiset visiot, jos Camin tyyppinen espoolainen kiekkolegenda vielä todella hyvässä peli-iässä ei mahdu palettiin. Kun ottaa huomioon, millaisen esimerkin nuorille pelaajille hänestä saisi, millainen viesti espoolaisille kiekkoihmisille hänen palkkaaminen olisi ja vielä lisäksi joukkueeseen saataisiin varmasti itsensä joka solulla likoon niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella laittava mies, ei Camin palkkaamisessa voi nähdä mitään negatiivista.

  Ranskan liigaa koko viime kauden seuranneena voin todeta, että tasoerot joukkueiden välillä ovat suuret, mutta parhaimmissa seuroissa (mihin Grenoble siis lasketaan) rosteri on pullollaan todella hyviä pelaajia vähintään Mestis-mittapuulla verrattuna. Puolustaminen ei tosin aina kaikille maistu ja tässä on ehkä se suurin kompastuskivi maan kiekkoilun kehittymisen suhteen. Suuria askeleita ranskalainen lätkä on toki viime aikoina ottanut. Cami pelasi koko kauden vastuullisessa roolissa ja kuului valmentajan luottopelaajiin. Ylivoimavastuuta tuli kakkosylivoimassa, muuten pelipaikka vaihteli aika usein ykkös-kolmosketjujen välillä. Grenoblen koutsi (Slovenian maajoukkueen apuvalmentaja) tykkäsi sekoitella ketjuja yllättävänkin usein. Kauteen mahtui valitettavasti pari loukkaantumista, mistä viimeisin tuli harmittavasti juuri playoffien alla. Cami pääsi kuitenkin välierissä takaisin kaukaloon.
   
 8. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Olishan se aika siistiä nähdä Kimi, Lada, Cami ja junnut ensi kaudella ja sitä seuraavalla Liigassa. Siinä tulis osaltaan hieno sukupolven vaihdos espoolaisessa kiekossa.
  Mutta hintalappu kolmikolle voi olla liikaa Mestis-tasolle. Toisivat varmasti lisää katsojia.
  Toivotaan parasta.
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  No Espoolla on se hieno mahdollisuus tarjota sopparia mallia 1+1+1, jossa eka vuosi Mestiksessä ja loppu 1+1 Liigaa optiolla. Hirsollahan on edelleen 2 vuotta (muistini mukaan oli 3v) sopparia ja tuskin häntä kalliimpaa pelaajaa Mestiksessä tullaan ikinä näkemään. Lada ja Cami tuskin saa Suomesta samoilla ehdoilla sopparia edes yhdeksi vuodeksi. Oikeastaan sama Laurikaisen kohdalla. Meren takana ei ole homma oikein luistanut ja Liigassa on ykkösveskarin paikat ensi kaudeksi kiinnitetty niin Espooseen hakemaan hieman nostetta uralle 1+1 sopparilla eka kausi Mestis ja toinen Liigaa.

  Onneksi ensi kaudeksi on tiedossa Mestiksen selkeä ykkös suosikki, joten savon joukkue pääsee haastajana hakemaan mitalia.
   
 10. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Laurikaisesta sen verran, että ei taatusti tule Mestikseen pelaamaan. Vaikka homma rapakon takana ei mennyt kuin elokuvissa, on hänellä varmasti kysyntää monissa euroopan huippusarjoissa. Tie oli alunalkaen tukossa Edmontonissa, sekä farmissa, joten täytyy pikkasen ihmetellä, että päätti lähteä koittamaan. Lisäksi, eikö Unitedilla ole jo sopimus Tirrosen kanssa, joten maalivahtiosasto on ykkösmolarin osalta kunnossa. Siihen vaan joko nuori tulevaisuuden nimi haastamaan, tai kokenut kehäkettu sparraamaan Tirrosta.
   
 11. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Tottakai Tirronen on hyvä, mutta mikäli halutaan voittaa Mestis varmasti ensi kaudella niin pitää olla tasavahva ja mestikseen tai mielellään ylivoimainen maalivahtikaksikko, jotta loukkaantumiset eivät haittaa. Esimerkiksi Sapkon maalivahti kaksikko oli tällä kaudella playoffeissa todella kovia. Ja rahalla tietysti saa varmimmin Mestistasolla pärjäävät maalivahdit, se vaan on niin. Ainahan voi hankkia "kirittäjän", mutta suuremmalla todennäköisyydellä nuo kirittäjät floppaavat jos joutuvat kantamaan vastuun sitten playoffeissa.
   
 12. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kyllä se on ihme jos Tirronen jatkaa ensi kaudella mestiksessä. Joo tiedän et sillä on sopimus, mutta miettikää sitä et sarja on kuitenkin mestis ja näytöt on hyvät.
   
 13. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Nojaa. Mestis ja Liiga ovat tasoltaan kuitenkin aika erilaisia ja mitä Tirrosen pelejä pudotuspeleissä seurasi niin ei kyllä tolla pelillä vielä liigassa kaukaloon päästä.
   
 14. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Kyllä Liigassa pelaa myös pelaajia joille oikea taso olisi Mestis.
  Maalivahdeista muistetaan nyt vaikka meilläkin käynyt laina-veska Sportista. Tai se Harald joka sai äskeittäin Liiga-sopparin Pelicansiin.
   
 15. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Eräs Antti Niemi pelasi junnuna A:n divaria Vantaalla ja sen jälkeen vielä Mestistä K-Vantaassa. Sai mahdollisuuden Liigassa, ja on nyt Stanley Cup -sormus sormessa (ykkösveskarina pelattuna). En näe mitään syytä, miksi taitojensa puolesta Tirronen ei saisi sopimusta Liigaan, jos sinne oikeasti haluaa.
   
 16. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Tilanne espoossa on vähän epätavallinen Mestis scenessä. Nimittäin pelaajien sopimus-kuvioissa on mahdollinen Liiga-nousu vuoden päästä sekä suurempi rooli tulevalla kaudella (vrt Liiga) että Liiga olosuhteet ammattimaiseen harjoitteluun.
  Peliaika kehittää, ei se että on ynnämuut osastossa.
  Joten en ihmettele yhtään että espoo on varteenotettava vaihtoehto mahdolliselle Liiga-tarjoukselle.
   
 17. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Puheli muuten tuo Talvitie tämän päivän ottelun yhteydessä haastattelussa aikomuksensa olleen yliopistokiekko, mutta nyttemmin tulleen myös muita vaihtoehtoja. Olisiko sitten Unitedin tarjous. Kyllähän tuo mestiskiekko hänellekin hyvää tekisi.
   
 18. björn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Olisi kyllä hienoa nostalgiaa, jos Cami ja Lada tulisivat takaisin Espooseen. Taloudellisesti tai pelillisesti siirrossa ei liene Ladalle järkeä, mutta jos Salonoja pystyy tarjoamaan kohtuullista diiliä, niin voisi kuvitella Espoossa pelaamisen kiinnostavan. Vähän sama homma kuin Hirson kanssa siis.

  Camin näin katsomassa välierämatsia, joten ainakin jotain mielenkiintoa EU:ta kohtaan löytyy. Myös Ilmari Pitkänen oli paikalla yhdessä matsissa. Minneköhän mies on menossa, tuskinpa Mestikseen.
   
 19. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Cami taisi kyllä olla Ranskassa vielä aika pitkään heidän kauden päättymisen jälkeen erilaisissa seuran tapahtumissa..
   
 20. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  SaPKon mainion kapteenin ja erinomaisen kevään pelanneen Juuso Forsströmin pelit pässeissä on miehen omien sanojen mukaan pelattu. Olisiko seuraava osoite Espoo ja paikallinen urheiluseura United? Kiitos Fopalle hienoista vuosista SaPKossa.
   
 21. björn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Lainaus:
  Okei, mielenkiintoista. Aivan Camin näköinen oli kyllä, mutta saatoin toki nähdä väärin.
   
 22. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Valtteri Lipiäinen oli näemmä tehnyt sopimuksen Peliittojen kanssa. Lieneekö ollut tiedossa jo aikaisin, kun ei pahemmin päässyt mestisjoukkueessa kokeilemaan. Forsströmillähän sitten on se jokin, mikä Lipiäiseltä puuttui. Nimittäin taustaa Espoosta. Olisihan se hyvä saada kokenut keskushyökkääjä joukkueeseen.
   
 23. Fandul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mitä Camiin tulee, niin on laittamassa hokkareita naulaan. Haluaisi kuitenkin päättää uransa Espoossa ja pelata tulevan kauden, mutta seuran puolelta tarjottu vain "haista paska"-tyyppistä sopimusta, täysin junnusopimukseen verrattavaa. Paljoa ei pyydä, kun saisi arjen kulut peitettyä, mutta seuran puolelta ei ole tultu vastaan. Muualle ei ole menossa pelaamaan täysin perhesyistä.

  Onhan tässä vielä aikaa syksyyn, mutta epätodennäköiseltä näyttää. Todella harmittavaa, kun ei katsota asioissa yhtään pidemmälle. Hieno, täysin Espoota hengittävä seuralegenda haluaisi parhaimman mahdollisen pisteen uralleen, eikä sille anneta mahdollisuutta. Lisäksi lyön vetoa, että maksaisi itsensä takaisin, niin kopissa, kentällä, kuin katsomossakin. Uskon espoolaisten haluavan nähdä Camin pelaavan vielä omilleen.
   
 24. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Joo Camille diili. On yksi niistä harvoista pelaajista, jotka pelkällä läsnäolollaan nostaisivat EUn profiilia paikallisesti. Ja eiköhän Miettinen ole vielä Mestikseen ihan ok-tasoinen peluri. Kulttihahmo, joita ei montaa per vuosikymmen synny missään seurassa. Olisi omiaan siltaamaan Bluesia ja EUta kohti tulevaisuutta.
   
 25. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Tuolla Jatkoajan Liiga -osiossa muutama nimimerkki dissaa Unitedia ja sen nousumahdollisuuksia noin yleensä. Ja saapa siinä osansa myös Espoo kaupunkina ja espoolaiset kansana. Semmoinen menee tunteisiin. Siksi haluankin, että meillä on muutama ikoni (Hirso, Cami, Lada...), pari kentällistä nuoria lupauksia ja kaikki loput vois olla kaheleita kanukkeja, jotka tulis tänne opettelemaan kiekkoa ja samalla vihanhalintakurssille. Rami valmentaa. Hyvä tulee. Rakastavat meitä vielä siellä maakunnissakin entistä enemmän.