ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2019–2020

  • 19 071
  • 372

Ralph

Jäsen
Matchup numero 11 käynnissä. Runkosarja kestää 19 matchupia eli ollaan menty yli puolenvälin. Ja viime yönä se tapahtui ensi kertaa tällä kaudella. Ensi kertaa minulla oli täysi 26 terveen pelaajan joukkue. Tietenkin IR-listalla on vielä se maksimi eli kaksi nimeä, mutta yhtään rosteripaikkaa ei vie loukkaantunut pelaaja. Ennen ensimmäisiä pelejäkään alkoi tämä loukkaantumiskierre ja toivottavasti se nyt päättyi.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Ensi kaudeksi yksi lisäslotti IR:ään? Tänä vuonna on ollut aika paljon loukkaantumisia vai tuntuuko se vaan siltä?
Edit. Huono idea koska syö pelaajia vapailta markkinoilta.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kiitos kaupasta Otaniemeen! Tyson Barrie palasi kaupassa kotiin toivottavasti parempana kuin koskaan. Lisäksi pohjoiseen saapuu Jordan Staal ja odotan häneltä tasonnostoa. Oxenin vahvuuteen siirtyy Dylan Larkin ja Sami Vatanen. Larkinilta odotin tykkikautta mutta mies alisuoritti koviin odotuksiin nähden, maisemanvaihdos tekee varmasti ihmeitä. Sami pysynee ykkös yv:ssä ja tekee pisteitä tasaiseen tahtiin.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaikki loppuu aikanaan, niin myös Terriersin 8 ottelun voittoputki. Kärkiottelussa Böle oli parempi, alustavasti 8-10-3 ja kauden 2.tappio merkitään sarakkeeseen.

Nyt täytyy todeta ettei kärkitaisto ollut sen arvoinen. Väsynyttä menoa puolin ja toisin.. Tosin Bölellä Ottawan Duclair teki 5 maalia ja Pastrnak 3. Itsellä Saad 3, mutta muuten koko muu joukkue tuon lisäksi vain 6. Ja puolustajat ne vasta syväjäässä olivatkin jos vapailta nostettua liigan +- kunkkua, Coloradon Ryan Gravesia ei lasketa. Toki myös toinen uudempi tulokas John Marino täytti paikkansa. Mutta muuten: Hedman, Jones, Karlsson, E-Larsson (Edler/Werenski telakalla) yht 0+3. Säälittävä esitys, kuten hyökkääjilläkin Saadia lukuunottamatta. Toivottavasti jäi kauden heikoimmaksi esitykseksi. Näillä otteilla ei voiteta ketään tässä liigassa.

Varsinainen verilöyly vältettiin pienellä tuurilla ja mv-osastolla, jossa itse onnistuin valitsemaan 3 startin päivissä ne oikeat ja vastapuoli taas valinnoissaan epäonnistui + McElhinneyn musta startti. Ja vaikka viikon ainoa 0-peli meni Bölen Bishopille niin silti loput 5 kategoriavoittoa matkasi Tervakoskelle. Näiden pisteiden ansiosta jatketaan vielä tiukasti liigan piikkipaikalla mutta kärki tiivistyy...

Muutama mv-hieronta Anaheimin pojista on käyty mutta mitään ei ole saatu maaliin saakka. Katsotaan nyt viitsikö Gibsonista/Milleristä luopua vielä kun pitkästä aikaa pelaavat viikolla 4 kertaa. Onhan tässä kai vielä hyvin aikaa hieroa kauppoja.

Treiditakarajaan en enää ota kantaa. Mulle sopii kaikki oikein hyvin. Aikaisempi ja myöhäisempi. Hauskahan noita ehdotuksia on lähetellä. Ja joitain harvoja tulevia tarjouksia itsekin puntaroida. Mutta komissaari lyönee päivän lukkoon kun näkee tarpeelliseksi.

Tällä viikolla vastassa Porvoon pojat. Kovia ukkoja sieltäkin tulee vastaan Paten johdolla. Viikon päästä nähdään miten kävi. Henkilökohtaisesti Porvoo tuo mieleen vain hyviä muistoja. Tuttu paikka monessa eri asiayhteydessä.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tappio rumin luvuin 6-14-1 luvuin PePalle. Todella vaisu viikko huipentui Paciorettyn 2+2 tehoihin ja viikon tehopisteet mukavat 5+3. Maalivahdit eivät onnistuneet voittamaan kuin yhden ottelun mukavista tilastoista huolimatta GAA 2.52 SV%92.6 joilla monesti voitetaan sarjoja. Tosin vastustaja sai kolme starttia enemmän.

Joukkueen puolustus vahvistui ainakin paperilla kahdella kaupalla. Dumba<--->Oshie pari otti treidin jälkeen toisistaan mittaa ja tämän perusteella kyllä hävisin diilissä mutta paljon ehtii vielä tapahtua. Severson, Chytil, Buchnevich ja Fiala etsivät uutta osoitetta mikäli sopiva kauppa tulee vastaan, toki muistakin saa tarjota.

Kaikki on sarjan osalta vielä omissa käsissä ja tappioputkea lähdetään katkaisemaan Byfuglienin poikien kustannuksella. Paljon pitää parantaa että voitto irtoaa.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Porvoosta muikea 16-3-2 voitto jonka turvin tehdään hiukan pesäeroa kuumottavaan pleijariviivaan. Edeltä muutama hävisi matsinsa joten sijat 3-9 elää taas aika voimakkaasti joukkueiden lennellessä ristiin rastiin.

Seuraavaksi sitten koitetaan käristää Jortikkaa Zamboninuotiolla.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
.... ja kun pääsin sanomasta että näillä mennään, niin tulikin sitten tämän kauden isoin kauppa tehtyä maalivahtistarttien ja niiden vähyyden kanssa painivan Kilon Keisarien kanssa.

Sinne siis Anaheimin kolmikko sekä naapurista Ruotsin Kungen ja Nashvillen Bonino.

Itselle Saroksen kaveriksi Rinteen Pekka, Toronton kakkonen joka ei pelaa varmaan koskaan tai ei ainakaan torju kiekkoja, Granlund, joka vois kohta herätä sekä Ellis ja Tampan kapteeni Stamkos, joka oikeasti on ensimmäinen hyvä hyökkääjä joukkueessa.

Mv-starteissa tulen häviämään mutta toisaalta jo viime viikolla jäi 2 starttia penkillekin. Ei niitä liikaakaan voi olla vaikka toki Ana tällä viikolla olisi pelannut itselle sopivina päivinä. Stamkos toivottavasti esimerkillään nostaa muutkin hyökkääjät lentoon.

Täytyypä miettiä laittaako vielä rulettia isomminkin tänään pyörimään... vai riittäisikö tämä viime viikon tappion jälkeen.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kiitos kaupasta Otaniemeen! Tyson Barrie palasi kaupassa kotiin toivottavasti parempana kuin koskaan. Lisäksi pohjoiseen saapuu Jordan Staal ja odotan häneltä tasonnostoa. Oxenin vahvuuteen siirtyy Dylan Larkin ja Sami Vatanen. Larkinilta odotin tykkikautta mutta mies alisuoritti koviin odotuksiin nähden, maisemanvaihdos tekee varmasti ihmeitä. Sami pysynee ykkös yv:ssä ja tekee pisteitä tasaiseen tahtiin.

Kiitokset kaupasta myös täältä! Staalin visiitti Otaniemessä jäi siis lopulta varsin lyhyeksi, kun Revontulten kiinnostus häneen ja Barrieen lopulta konkretisoitui treidiksi asti. Larkin sopii Oxenin muottiin Staalia huomattavasti paremmin ja on hyökkäyspotentiaaliltaan ihan eri tason kaveri. Vatasen alkukausi kestää vertailun Barrien vastaavaan mainiosti, mutta toki Barrie on viimeiset kymmenkunta peliä ollut ihan eri luokkaa kuin Babcockin koirankopissa eli varmaan vetää loppukauden paremmilla tilastoilla. Joukkueen kokoonpano alkaa nyt omiin silmiin näyttää oikein mukavalta. Toki maalivahtiosasto on lähes jokaviikkoinen purnauksen aihe, mutta kaipa se max 3-4 starttia per viikko on vaan hyväksyttävä tässä vaiheessa.

Viime viikon matchupissa Oxen pystyi kuin pystyikin rikkomaan alkukauden kaavan ja kasvattamaan voittoputken kolmeen, vaikka kaavan mukainen niukka tappio häämöttikin vielä näköpiirissä ennen sunnuntain pelejä. Kopitarin ja Suterin johdolla pistekategoriat kääntyivät kuitenkin otaniemeläisille ja lopputulos kirjattiin luvuin 12-8-1. Voiton myötä ero playoffviivaan kaventui 18.5 kategoriavoittoon, kun sijan 7 ja Oxenin välissä olevista joukkueista ainoastaan kahdeksanneksi noussut BeeWaspHornets pystyi oman pelinsä voittamaan. Pelejä on nyt jäljellä kahdeksan kappaletta, joten ero on kyllä kurottavissa umpeen, mutta se vaatii joko reiluja voittoja tai yläpuolella olevilta vastustajilta sopivaa ristiinpelaamista. Jäljellä olevista matchupeista viisi on tällä hetkellä playoffviivan yläpuolella olevia joukkueita vastaan ja ainoastaan kertaalleen kohdataan sarjataulukossa alempana oleva joukkue (toki niitä tällä hetkellä on vain neljä), joten myös omalla tekemisellä voi tilannetta aika hyvin parantaa.

Ensimmäinen mahdollisuus tavoitella viivan tuntumassa olevia joukkueita tarjoutuu heti tällä viikolla, kun Oxen kohtaa juuri BeeWaspHornetsin. Viime viikolla matchup olisi päättynyt Oxenin 14-6-1 -voittoon, joten toivottavasti sama tahti jatkuisi nytkin. Maalivahtistarttien kanssa ollaan hieman jännän äärellä, kun Islesin rotaation myötä Varlamoville olisi luvassa vain yksi peli (tietty Greiss on vastustajan riveissä) ja Canesissa Reimer saa huonolla tuurilla jatkaa maalilla lauantaisen nollapelin myötä, jolloin Mrazek saattaa myös jäädä yhteen aloitettuun peliin. Noh, seuraillaan tilannetta. Kentällä Oxenin pitäisi olla vahvoilla, joskin Kucherovin loukkaantumisen myötä mahdollisesti missatut pelit luonnollisesti saattavat tasoittaa vaakakuppia jonkin verran. Onneksi joukkueessa on ratkaisijoita laajalla rintamalla, joten ilman Kucheroviakin hyökkäys kestää vertailun vastustajaan.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hyvä viikko jälleen kenttäpelaajien osalta ja vakuuttava 15-3-3 voitto . Aivan viime hetkillä toki vastustaja vielä maalit pääsi tasoittamaan, mutta muuten +- tilastoa lukuunottamatta kaikki kenttäpelaajakategoriat meni omiin nimiin. Maalivahdeissa sitten vähän vaikeampaa Dubnykin poissaolon vuoksi, mutta sieltäkin Capitalsin maalivahdit hoitivat parit tilastot kotiin ja voitotkin tasan. Reiluhkon voiton myötä myös sarjataulukossa tapahtui nousua, ja tällä hetkellä ollaan sijalla 3. ja ero kärkeenkin kutistui.

Tällä viikolla jatkuu Nuppulinnaa vastaan. Viime viikon tilastojen pohjalta varsin tasaista on luvassa. Varsinkin kun Dubnyk ilmeisesti edelleen poissa, niin saa nähdä miten maalivahtien osalta käy.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Chytil, Buchnevich ja Fiala etsivät uutta osoitetta mikäli sopiva kauppa tulee vastaan, toki muistakin saa tarjota.

Tännehän sitä pari noista itsensä löysi... no tulipa ainakin reagoitua viime viikon tappioon. Aika näyttää oliko hyviä muuveja.

Ei tässä kuivilla olla vielä edes pudotuspelipaikan suhteen vaikka keulasta maaliin on lyhin matka. Viime viikon otteilla moni tulee oh nopeasti. TOP6 kuitenkin vain 7,5:n pykälän sisällä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kauan esimerkiksi Buchnevich etsi uutta paikkaa ja se löytyi Tervakoskelta. Staal<--->Muzzin kauppa oli jo ennen tuota ensimmäistä diiliä tapetilla ja kun Eakin toivottavasti palailee niin senttereitä oli yli omien tarpeiden. Tappioihin on nyt ainakin reagoitu.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viikko lähtenyt hienosti liikkeelle. Jos viime viikolla Terriers oli koko liigan paskin tehoissa, tällä hetkellä neljän päivän jälkeen 11+23 teholla yksi parhaimmista. Pelkästään Nashvillen ukot ovat vetäneet 3 peliin yht tehot 6+9, enemmän kuin vastustaja yhteensä. Mm. hukkapätkä Grimaldi osunut joka pelissä.

15-4-2 lukemissa jatketaan viikonloppuun. Vastustajan mv-peliä (3 pel 0,67 ja 97,7%) ei vaan pysty haastamaan...

Ainoa mikä häiritsee on se että Porvoon pojilla on kokoonpanojen päivittämisessä luovuttamisen elkeitä. Ke jäi mm 7 vetoa, 7 taklausta, 5 blokkia penkille (0+0) ja tällä hetkellä mm. Ovie on penkillä ensi yötä silmällä pitäen. Ei näin, vaikka sataa omaan laariin.

Toivottavasti vielä kokoonpanoja päivitellään, koska tämä on juuri sitä mitä en kaipaa mihinkään matchuppiin tässä liigassa. Se että maalivahtistartit voivat jäädä penkille ja ovat osin sattuman varaisia (esim. Elviksen piti aloittaa alkuviikosta mutta yöllä tuli tieto ettei sitten aloitakkaan), mutta kyllä Ovechkinin tasoisten jätkien pitäisi olla rosterissa aina kun mahdollista. Vaikka olisivat vastapuolella. Ja kauden loppuun asti vaikka homma ei niin enää kiinnostaisi kun mahdollisuudet pleijareihin ovat menneet.

Jos joku lämmittää niin se on ison kaupan alkuviikosta Terriersien kanssa tehneen Kilon Keisareiden esitys. Tällä kaudella painanyt 11 kierrosta ilman voittoa ja nyt 12.kierroksella vielä toistaiseksi 10-7-4 johdossa. Näin sen pitää mennäkin..Loppuun asti rehellisesti täysillä muita kiusaten joka matsissa.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kyllä mielellään näkisin joka jengin vetävän täysillä loppuun saakka. Tai ainakin pitämään kokoonpanon ajantasalla, ei pitäis olla ylitsepääsemätön juttu vaikka ei oikeen enää nappaakkaan. Vai mitä @Heatley
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
3+1, 7min jäähyä, 13 vetoa ja 8 taklausta jäi lopulta neljälle penkkimiehelle viime yönä, samalle kuin kokoonpanossa oli vain 3 miestä. Eipä nuo vielä mitään kategoriaa olisi kääntäneet, mutta varsinkin jäähyt/laukaukset voi olla niitä missä nuo muodostuvat lopulta ratkaisevaksi tekijäksi.

En ole tsekkaillut muiden matsien kokoonpanoja kuluneella kaudella mutta itselle tämä on 1.kerta kun tällä kaudella menee näin. Toivottavasti viimeinen. Ikävähän se on jos pudotuspelipaikat ratkaistaan viimeisillä kierroksilla niin että joku toinen saa ilmaiset pisteet. Onneks omalla joukkueella on edelleenkin yksi kauden kovimmista kierroksista menossa, joten uskoisin että ilmaisia kategoriavoittoja tulee korkeintaan pari. Mutta se voisi olla tiukemmassa tilanteessa 5-10, eikä tuo ole reilua silloin kenellekään.

Taitaa olla jokavuotinen juttu mutta eikös tästä taas ennen kauden alkua puhuttu? Toivotaan että kaikki jaksaa loppuun asti. Vielä olisi ne ratkaisevat runkosarjan kierrokset edessä ennen pleijareita.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kierros 12 ja paluu takaisin voittojen pariin kun Porvoo sai kaatua lukemin 16-4-1. Olikin organisaation koko historian paras viikko tehojen puolesta (19+37=56 +28), ja varsinkin viime viikolla sakannut puolustus johti hienosti joukkoa 25 pisteellä uuden tulokkaan Ellisin 2+5, E-Larssonin 2+3 ja Jonesin 0+5 johdolla. Joukkueena Nashvillen herääminen lämmittää, pelkästään sieltä tuli 20pist. Tampan heräämistä vielä odotellaan. Stamkos ja Hedman pystyvät parempaan kuin yhteen syöttöpisteeseen mieheen viikossa ja Vasyn 85,4% ei ole sitä mitä draftin 2-pickiltä odotetaan.

Hieno kierros silti, jolla vahvistettiin asemia liigan kärjessä. Tuntemattomat Tähdet ja Böle kyllä roikkuvat hyvin perässä. Sääli ettei osunut viikko heitä vastaan. Olisi tullut about 13-5-3 ja 16-4-1 voitot myös sieltä. Nyt ei ole tarvetta kuitenkaan myllätä joukkueen rosteria suuremmin ja julistetaan joulurauha itselle ja muille.

Päivä kuitenkin vielä pelataan ennen kinkun syöntiä. Joulukierroksella vastaan tulee vielä pudotuspelipaikasta kovasti taisteleva HC Jortikka ja odotettavissa taas ihan mitä vaan. Nopeasti laskettuna toissa viikolla olisin hävinnyt Jortsulle 5-13-3 kun taas tällä päättyneellä viikolla olisi tullut myös tästä parista kiva 16-3-2 voitto. Viikon päästä nähdään miten lopulta kävi.

Hyvää Joulua kaikille !!!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Helpottava 11-8-2 voitto Byffun jengistä vaikka esimerkiksi laukaukset hävittiin yhdellä kudilla. Joukkue oli todella vahvassa iskussa vaikkakin pe-la kierroksesta muodostuikin lähes katastrofi maalivahtipelin sakatessa ja joukkueen vetäessä tasaisesti 0+0 jääpallosäännöin eli tilastoihin ei juuri kertynyt edes taklauksia/blokkeja ym. Kierroksen flopista huolimatta tilastoihin kertyi kaikkiaan 17+28 tehopistettä eli potentiaalia pitäisi löytyä kaiken osuessa kohdilleen. Iljan poimin vapaista ainakin hetkellisesti joukkueeseen koska todennäköisesti päätyy johonkin contender-jengiin. Kauaa en kuitenkaan odottele sopimusuutisia.

Voittoputkessa pyritään jatkamaan Ralphin kustannuksella. Oikein mukavaa joulua kaikille!
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tällä viikolla jatkuu Nuppulinnaa vastaan. Viime viikon tilastojen pohjalta varsin tasaista on luvassa. Varsinkin kun Dubnyk ilmeisesti edelleen poissa, niin saa nähdä miten maalivahtien osalta käy.
Heikostihan siinä kävi, 8-11-2 takkiin, vastustajalta vahva viikko vähän joka osa-alueella. Itselläkään mitenkään heikosti mennyt muuten kuin maalivahtien osalta varsin karmeita lukemia. Esimerkiksi maalit ja syötöt jäi yhden erolla ja kokonaispisteet kahden erolla vastustajalle. Noh ei auta jossitella, kärki pääsi vähän karkaamaan mutta pudotuspelipaikassa edelleen vahvasti kiinni.

Jouluviikolle vastaan asettuu Hc Kilys. Viime viikon tilastojen pohjalta pitäisi olla voittoon hyvät mahdollisuudet, mutta harvoinpa ne viikot samanlailla menee ja kun pelipäiviäkin on vähemmän niin mitä vaan voi tapahtua.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
No niin, tulihan se kauden ensimmäinen murskavoitto sieltä viimein Oxenin lyötyä BeeWaspHornetsin maanrakoon luvuin 14-5-2. Maalivahdit jotenkin käsittämättömästi voittivat osuutensa 5-0-1 neljällä startilla ja huikeilla tilastoilla 3.82 GAA .860 SV%. Toisaalta taas vastustaja sai kolme kategoriavoittoa viidestään elämänsä suonenvetoviikon pelanneen Noel Acciarin ansiosta. Miehen tehot ennen viime viikkoa olivat koko kauden ajalta 5+2 ja viime viikolla tuli kolmeen peliin 7+1 höystettynä parilla voittomaalilla ja yksi maali oli vieläpä alivoimalla. Otaniemestä ei ihan tuollaista suoritusta löytynyt, vaan viikon parhaat tehoilijat olivat Flames-kaksikko Tkachuk-Lindholm viidellä pinnalla mieheen. Onneksi taustatukea löytyi sitten laajalta rintamalta, joten vaikka maaleissa hävittiin, syötöt ja pinnat menivät Oxenille.

Voiton myötä Oxen nousi taulukossa pari sijaa pykälälle 12. Playoff-viiva on enää 10.5 kategoriavoiton päässä eli paikka auringossa on taas askelen lähempänä. Toki neljän pelin mittaiseksi venynyttä voittoputkea täytyy pystyä kasvattamaan eikä yksikään matchup ole helppo. Seuraavana vastaan asettuu sarjajumbona majaileva, mutta viime aikoina piristynyt Kilon Keisarit. Lähtökohtaisesti tässä on otaniemeläisillä pakkovoiton paikka, sillä loppuohjelma on varsin kova. Toki Oxen on paperilla selkeä suosikki, mutta tynkäviikot ovat aina arvaamattomia. Tässä on lähellä mm. sellainen skenaario, ettei kumpikaan joukkue saa maalivahtistartteja täyteen. Enpä muista miten kategoriapinnat tuollaisessa tilanteessa menevät - olisiko ollut että kaikki tuomitaan tasureiksi.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joulukierros takana ja jos viime viikolla kritisoin Tampan miehiä siitä että olivat kylmiä kun muut loistivat, niin nyt TB:n ukot olivat rautaa ja lähes kaikki muut tasaista kuraa.

Ääripäänä Nashvillen veljekset Saros + Rinne. Vaikka vastustajan Fleury päästi ensimmäiseen peliin viikolla 7 niin tämä pari onnistui vuoronperään back to back peleissä pingviinejä vastaan niin että aloittava mv oli vaihtunut jo 1.erän aikana. Tuosta huolimatta tiukille meni mutta yhdestä maalista lopulta jäi parikin kategoriaa kiinni.

Managerikin voi ottaa vähän piikkiinsä, vaikka loukkaantumisia tuli ikäviin paikkoihin. Huonoa peluuttamista ja muutama turha vaihto. Siitä ehkä meni jokunen kategoria.

No, toisaalta Jortikan Flyersit olisivat voineet nipistää pari pistekategoriaa viimeisessä pelissään, mutta se voittomaali tulikin omalle Hayesille, joten pisteet jaetaan sopuisasti ja viikosta käteen kauden 1. tasapeli 8-8-5.

Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä että kärkipaikka vaihtuu jälleen Bölelle ja kärki tiivistyy muutenkin. Onneksi sentään pleijarirajaan on vielä hyvin matkaa.

Tällä viikolla tulee vastaan Paarman pojat, joka tulee olemaan kova vastus, kun näyttää olevan suht terveenäkin. Jää nähtäväksi miten mv-startit menevät. Columbuksen Korpisalo loukkaantui viime yönä. Jos oli vakava loukki niin jännä nähdä miten hoitavat peluutuksen. Jonkun Kivelnieksen nostin jo vapailta mutta saattaa olla Veininkin vuoro, jota ei vielä listalla. Vai rupeeko Elvis ottamaan kiekkoja kiinnikin?

Edit: näyttikin jäähyt kääntyneen meikäläiselle joten 9-8-4 lienee lopputulos.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tappio Ralphille lukemin 9-10-2. Oman huolimattomuuden takia hävittiin maalivahdeissa kategoria tai kaks kun onnistuin penkittämään parissa matsissa pelaavan veskan. Eikä ollut ensimmäinen kerta joten peiliin katsomisen paikka. Lisäksi tuo Ilja syö paikan rosterissa mutta kovasti haluttaisi katsoa tuo kortti.

Sarja oli kohtuu tiukka niin kuin tässä liigassa on totuttu näkemään. Revontulilla oli enemmän startteja kenttäpelaajien osalta mutta tätä ei onnistuttu hyödyntämään.

Treidi rintamalla Dunn ja Fiala vaihtuisivat hieman fyysisempiin pelaajiin ja senttereistä voisin luopua esimerkiksi Stepanista tai Eakinista. Myös Marino tai Dumba saattaisivat olla kaupan.

Viikon vastustaja on varmasti sisuuntunut HC Kilys ja molemmat yrittävät viimeiseen asti palata voittojen tielle.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Vaihderikas jouluviikko takana ja 9-6-6 lukemiin se lopulta heilahtelujen jälkeen päättyi, ellei sitten muutu tarkastuslaskennassa. Nimittäin sekä maalit että syötöt (ja luonnollisesti tästä seuranneena myös pisteet) tasatattiin. Harvoin näin.

Alkuviikosta oli tulossa takkiin, lauantain jälkeen jo näytti liiankin hyvältä, ja sunnuntain kierros sit palautti maan päälle. Viikon pelastus oli aika suurella säkälläkin et molarit voittivat kategoriansa vaikka maaleja meni omiin oikealta ja vasemmalta.

Seuraavaksi vastaan asettuu Keisarit. Ja todennäköisesti pelaa ensi viikolla kauden parhaan viikkonsa, mut lähdetään sitä haastamaan. :)
 
Viimeksi muokattu:

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viime viikon kompuroinnin jälkeen paluu jälleen voittojen tielle vakuuttavin 15-6 lukemin Kilysia vastaan. Kenttäpelaajien osalta jälleen vahvaa tekemistä, pisteissä tältä viikolta jaetulla ykkössijalla ja muutenkin ihan hyvää suorittamista. Maalivahtien osalta olikin sitten aikamoista vuoristorataa, viikko alkoi nollapelillä mutta vastapainoksi Holtbylta erittäin heikko viikko ja sitä myöten maalivahtitilastoissa tuli jälleen turpaan.

Tällä viikolla jatkuu Kilimanjaroa vastaan, jolla alla aika vaisu viikko. Aika paljon tulee riippumaan miten vastustajan maalivahdeille osuu pelejä, kun yhtään selvää ykkösvahtia ei taida joukkueesta löytyä. Lisäksi Crosbyn paluun pitäisi olla lähellä ja jos sattuisi jo tälle viikolle palaamaan, niin sillä olisi aika iso vaikutus niin varmasti vastustajan tekemisiin kuin omaankin, kun kaksi Penguins sentteriä löytyy täältäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenille jouluviikko oli mainio, kun Kilon Keisarit kaatui peräti 17-2-2. Kenttäpelaajissa otaniemeläiset olivat selvästi vastustajaa edellä, kun taas maalivahdit pelasivat voittoja lukuunottamatta kehnosti. Keisarit eivät kuitenkaan saaneet vaadittuja kolmea starttia kasaan, joten molarikategorioista tuli Oxenille ansaitsematon joululahja. Viikon MVP oli Sami Vatanen viidellä syöttöpinnallaan, joista kolme tuli viimeisellä kierroksella ratkaisten pakkipinnat sekä YV-syötöt. Taustatuki olikin sitten tasaista, kun kukaan muu ei kolmea pinnaa enempää tehnyt, mutta toisaalta nollakerholaisiakaan ei juuri ollut.

Kahden perättäisen murskavoiton myötä sarjatilanne on parantunut kohisten ja yhtäkkiä playoff-viiva onkin ihan käden ulottuvilla 2.5 kategoriavoiton päässä. Samalla päästiin ensi kertaa koko kaudella tilanteeseen, jossa kategoriavoittoja on enemmän kuin tappioita. Voittoputki on tällä hetkellä peräti viiden mittainen, mutta täytyy muistaa että ainoastaan yksi noista voitoista on tullut tällä hetkellä playoff-paikalla olevaa joukkuetta (Bockarna) vastaan.

Seuraavaksi vastaan asettuu viime kauden runkosarjan sekä koko liigan voittanut Unknown Stars, joka on tälläkin kertaa hyvissä asemissa neljäntenä. Mitään murskavoittoa ei tästä matsista missään tilanteessa ole tulossa, mutta voitto on ihan mahdollinen. Maalivahdeissa Oxen on selkeä altavastaaja, mutta kenttäpelaajissa kampoihin pystytään kyllä pistämään. Matchup ratkennee Starsin riveistä löytyvän Oilers-tehokaksikon viikon vireeseen. Otaniemeläisten onneksi he ovat viime aikoina olleet tavallisia kuolevaisia, mutta potentiaalia sieltä löytyy ihan armottomiin hirmutehoihin. Oilers pelaa tällä viikolla sentään vain kolmesti ja niistäkin peleistä yksi on vierasmatsi Bostonissa, jossa vierasjoukkueet harvoin maaleilla juhlivat.
 
Tällä viikolla jatkuu Kilimanjaroa vastaan, jolla alla aika vaisu viikko. Aika paljon tulee riippumaan miten vastustajan maalivahdeille osuu pelejä, kun yhtään selvää ykkösvahtia ei taida joukkueesta löytyä. Lisäksi Crosbyn paluun pitäisi olla lähellä ja jos sattuisi jo tälle viikolle palaamaan, niin sillä olisi aika iso vaikutus niin varmasti vastustajan tekemisiin kuin omaankin, kun kaksi Penguins sentteriä löytyy täältäkin.

Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä sanoa, että Crosbyn paluu ei muuta joukkueen iskukykyä juuri mitenkään. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin Crosby ei tuo minulle pöytään mitään sellaista missä en pärjäisi jo ennestään.

Siispä voidaan todeta, että Crosby vaihtuu edelleen pelaavaan molariin, joka voittaa vähintään puolet peleistään. Tarjoa jos kiinnostuit. En jaksa itse enää tarjota, sillä kaikki aiemmat tämän ympärille rakennetut tarjoukseni on joko jätetty vastaamatta tai hylätty suorilta. Ja hinta ei ole ainakaan laskenut. Eli en vaihda Crosbya McElhinneyyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös