Al Cooper & His Savoy Sultans -The Thing Dire Straits & Eric Clapton - Sultans Of Swing - YouTube
08.12.2015 klo 15.46 #9 151 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Al Cooper & His Savoy Sultans -The Thing Laajenna klikkaamalla Dire Straits & Eric Clapton - Sultans Of Swing - YouTube
Geezer kirjoitti: Al Cooper & His Savoy Sultans -The Thing Laajenna klikkaamalla Dire Straits & Eric Clapton - Sultans Of Swing - YouTube
08.12.2015 klo 16.27 #9 152 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki bebeto kirjoitti: Dire Straits & Eric Clapton - Sultans Of Swing - YouTube Laajenna klikkaamalla Eric Saade - Girl From Sweden
bebeto kirjoitti: Dire Straits & Eric Clapton - Sultans Of Swing - YouTube Laajenna klikkaamalla Eric Saade - Girl From Sweden
08.12.2015 klo 16.35 #9 153 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK Barnes kirjoitti: Eric Saade - Girl From Sweden Laajenna klikkaamalla Monty Python - Eric the Half-a-Bee (1972) - YouTube
Barnes kirjoitti: Eric Saade - Girl From Sweden Laajenna klikkaamalla Monty Python - Eric the Half-a-Bee (1972) - YouTube
08.12.2015 klo 17.20 #9 154 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Moto kirjoitti: Monty Python - Eric the Half-a-Bee (1972) - YouTube Laajenna klikkaamalla Muddy Waters - I'm A King Bee
Moto kirjoitti: Monty Python - Eric the Half-a-Bee (1972) - YouTube Laajenna klikkaamalla Muddy Waters - I'm A King Bee
08.12.2015 klo 17.35 #9 155 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Muddy Waters - I'm A King Bee Laajenna klikkaamalla Albert King - 1981 - Born Under A Bad Sign - YouTube
Geezer kirjoitti: Muddy Waters - I'm A King Bee Laajenna klikkaamalla Albert King - 1981 - Born Under A Bad Sign - YouTube
08.12.2015 klo 19.50 #9 156 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Albert King - 1981 - Born Under A Bad Sign - YouTube Laajenna klikkaamalla George Thorogood - Born To Be Bad
bebeto kirjoitti: Albert King - 1981 - Born Under A Bad Sign - YouTube Laajenna klikkaamalla George Thorogood - Born To Be Bad
08.12.2015 klo 19.55 #9 157 I Individual Jäsen Suosikkijoukkue Post-rock/ Post-punk Geezer kirjoitti: George Thorogood - Born To Be Bad Laajenna klikkaamalla Demented Are Go! - (I Was Born On A) Busted Hymen - YouTube
Geezer kirjoitti: George Thorogood - Born To Be Bad Laajenna klikkaamalla Demented Are Go! - (I Was Born On A) Busted Hymen - YouTube
08.12.2015 klo 20.14 #9 158 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Individual kirjoitti: Demented Are Go! - (I Was Born On A) Busted Hymen - YouTube Laajenna klikkaamalla Steppenwolf - Born to be wild 1969 - YouTube
Individual kirjoitti: Demented Are Go! - (I Was Born On A) Busted Hymen - YouTube Laajenna klikkaamalla Steppenwolf - Born to be wild 1969 - YouTube
08.12.2015 klo 20.35 #9 159 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK bebeto kirjoitti: Steppenwolf - Born to be wild 1969 - YouTube Laajenna klikkaamalla Kate Bush - Wild Man - YouTube (Muoks: täysimittainen versio)
bebeto kirjoitti: Steppenwolf - Born to be wild 1969 - YouTube Laajenna klikkaamalla Kate Bush - Wild Man - YouTube (Muoks: täysimittainen versio)
08.12.2015 klo 21.10 #9 160 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Moto kirjoitti: Kate Bush - Wild Man - YouTube (Muoks: täysimittainen versio) Laajenna klikkaamalla AC/DC - Beating Around The Bush
Moto kirjoitti: Kate Bush - Wild Man - YouTube (Muoks: täysimittainen versio) Laajenna klikkaamalla AC/DC - Beating Around The Bush
08.12.2015 klo 21.34 #9 161 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: AC/DC - Beating Around The Bush Laajenna klikkaamalla Bill Haley & His Comets - Rock Around The Clock (1955) HD - YouTube
Geezer kirjoitti: AC/DC - Beating Around The Bush Laajenna klikkaamalla Bill Haley & His Comets - Rock Around The Clock (1955) HD - YouTube
08.12.2015 klo 23.38 #9 162 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK bebeto kirjoitti: Bill Haley & His Comets - Rock Around The Clock (1955) HD - YouTube Laajenna klikkaamalla Manic Street Preachers - Between the Clock and the Bed - YouTube
bebeto kirjoitti: Bill Haley & His Comets - Rock Around The Clock (1955) HD - YouTube Laajenna klikkaamalla Manic Street Preachers - Between the Clock and the Bed - YouTube
09.12.2015 klo 00.06 #9 163 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Moto kirjoitti: Manic Street Preachers - Between the Clock and the Bed - YouTube Laajenna klikkaamalla Rush - Clockwork Angels (lyrics) - YouTube
Moto kirjoitti: Manic Street Preachers - Between the Clock and the Bed - YouTube Laajenna klikkaamalla Rush - Clockwork Angels (lyrics) - YouTube
09.12.2015 klo 11.10 #9 164 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät bebeto kirjoitti: Rush - Clockwork Angels (lyrics) - YouTube Laajenna klikkaamalla Children of Bodom - Angels don`t kill
bebeto kirjoitti: Rush - Clockwork Angels (lyrics) - YouTube Laajenna klikkaamalla Children of Bodom - Angels don`t kill
09.12.2015 klo 16.06 #9 165 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti sonnychiba kirjoitti: Children of Bodom - Angels don`t kill Laajenna klikkaamalla Within Temptation - Angels - YouTube
sonnychiba kirjoitti: Children of Bodom - Angels don`t kill Laajenna klikkaamalla Within Temptation - Angels - YouTube
09.12.2015 klo 18.36 #9 166 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Within Temptation - Angels - YouTube Laajenna klikkaamalla Iron Butterfly - Evil Temptation
bebeto kirjoitti: Within Temptation - Angels - YouTube Laajenna klikkaamalla Iron Butterfly - Evil Temptation
09.12.2015 klo 18.40 #9 167 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Iron Butterfly - Evil Temptation Laajenna klikkaamalla Black Sabbath "Iron Man" - YouTube
Geezer kirjoitti: Iron Butterfly - Evil Temptation Laajenna klikkaamalla Black Sabbath "Iron Man" - YouTube
09.12.2015 klo 19.50 #9 168 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Black Sabbath "Iron Man" - YouTube Laajenna klikkaamalla Black Oak Arkansas - Mad Man
bebeto kirjoitti: Black Sabbath "Iron Man" - YouTube Laajenna klikkaamalla Black Oak Arkansas - Mad Man
09.12.2015 klo 19.57 #9 169 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Black Oak Arkansas - Mad Man Laajenna klikkaamalla Paul McCartney - Blackbird (Abbey Road studio LIVE) - YouTube
Geezer kirjoitti: Black Oak Arkansas - Mad Man Laajenna klikkaamalla Paul McCartney - Blackbird (Abbey Road studio LIVE) - YouTube
09.12.2015 klo 20.08 #9 170 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät bebeto kirjoitti: Paul McCartney - Blackbird (Abbey Road studio LIVE) - YouTube Laajenna klikkaamalla Paul Oakenfold - Starry Eyed Surprise ft. Shifty
bebeto kirjoitti: Paul McCartney - Blackbird (Abbey Road studio LIVE) - YouTube Laajenna klikkaamalla Paul Oakenfold - Starry Eyed Surprise ft. Shifty
09.12.2015 klo 20.12 #9 171 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti sonnychiba kirjoitti: Paul Oakenfold - Starry Eyed Surprise ft. Shifty Laajenna klikkaamalla Don McLean - Vincent (Starry Starry Night) - YouTube
sonnychiba kirjoitti: Paul Oakenfold - Starry Eyed Surprise ft. Shifty Laajenna klikkaamalla Don McLean - Vincent (Starry Starry Night) - YouTube
10.12.2015 klo 12.45 #9 172 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät bebeto kirjoitti: Don McLean - Vincent (Starry Starry Night) - YouTube Laajenna klikkaamalla Dropkick Murphys - End Of The Night
bebeto kirjoitti: Don McLean - Vincent (Starry Starry Night) - YouTube Laajenna klikkaamalla Dropkick Murphys - End Of The Night
10.12.2015 klo 16.43 #9 173 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti sonnychiba kirjoitti: Dropkick Murphys - End Of The Night Laajenna klikkaamalla The End - The Doors - YouTube
sonnychiba kirjoitti: Dropkick Murphys - End Of The Night Laajenna klikkaamalla The End - The Doors - YouTube
10.12.2015 klo 19.42 #9 174 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki bebeto kirjoitti: The End - The Doors - YouTube Laajenna klikkaamalla The Beloved - Sweet Harmony
10.12.2015 klo 19.45 #9 175 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Barnes kirjoitti: The Beloved - Sweet Harmony Laajenna klikkaamalla Harmony Sisters - Josef, Josef