Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
En ota nyt kantaa mihin se olkapää osuu ensin, ja kuuluuko nykyisillä säännöillä saada pelikieltoa.

Valitettavasti, kuten jo aiemmin tällä palstallakin on todettu, ikävästi päättyviä taklauksia syntyy monesti siitä kun pelaajat eivät enää odota että vielä joskus joku pelaaja saattaa ihan taklatakin. Grossilla ei ole mitään kiirettä luopua kiekosta, ei vaikka Ryan vit'un Reaves on tulossa päälle. Siis ehkä se toinen niistä kahdesta tässä liigassa jotka vielä päättävät tilanteen kuin tilanteen taklaukseen, niin Gross vaan mietiskelee että milloin se täydellinen hetki syöttää olisi. Jos Gross olisi vähän aikaisemmin luopunut kiekosta ja ottanut taklauksen vastaan niin, mitään tuskin hänelle ei olisi tapahtunut. Mutta ei. Hän luottaa siihen että joku stickcheck tulossa ja se siitä.

Inhoan "taklattavan vastuu"- termiä, koska sitä mielestäni käytetään lähes aina puolustettaessa jotain räikeää sikataklausta. Mutta jos jossain ikinä sitä itse voisin käyttää, niin se on tässä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Eihän Reavesilla ole tuossa kädet ylhäällä vaan kropassa kiinni, kyseessä ei ole myöskään ryntäys eikä estäminen tms. Jos tuo osuu ensiksi kroppaan niin NHL:n kriteereillä se on puhdas taklaus. Toki jälleen kerran tuollainen siinä ja tässä tilanne tuon osumakohdan suhteen mihin NHL voisi reagoida. Ei tässä mitään kotimaisen jääkiekon menoa kaivata, jossa pääosumaa etsitään jokaisesta taklauksesta suurennuslasin avulla, mutta ei tuossakaan ole mitään järkeä, että 95% taklauksesta osuu päähän ja etsitään suurennuslasin avulla puolestaan sitä, että hipaisiko taklaus ensiksi johonkin muuhun kuin päähän.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Siinä oli pakki vielä aamujäämoodissa vähän neppailemassa ennen illan peliä, kunnes heräsi, tai siis nukahti. Sanon ehkä sadannen kerran: Niin kauan kuin jääkiekossa saa taklata, niin näitä sattuu. Usein syyllistä tilanteeseen ei edes ole, mutta kyllähän tässä tilanteessa Gross saa etsiä syyllistä peilistä ja sieltä se myös löytyy, kunhan saa päänuppinsa siihen kuntoon, että pystyy peiliin katsomaan. Se, että pelataan puolityhjille katsomoille ei tarkoita, etteikö siellä pelattaisi pisteistä.

Reaves on monesti vetänyt niitit överiksi, mutta tässä hän taklaa puhtaasti kohtalaisen pienellä vauhdilla pelaajaa, joka tulee pää ylhäällä (mutta ilmeisesti silmät kiinni) vastakkaisesta suunnasta.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tää on mulle jonkin asteinen rajatapaus. Niin paljon kun Reavesia inhoan niin ei mulla suuremmin ole mitään sitä vastaan että tuo puhtaaksi dopseiltiin, mutta se mikä häiritsee on kaksinaismoralismi.

On ihan fakta että jos se yks jonka nimeä ei kannata mainita olis tuon taklauksen suorittaja niin koko maailma olisi liekeissä ja pelikieltoa tulis vähintään 40 peliä.

Kova taklaus, tavallaan tarpeeton. Olisi ihan perusteltua ja odotettavaa jättää taklaamatta. Ton videon perusteella en osaa sanoa mihin osuu ja mikä asento ja mitä tahansa ja pakko myöntää etten edes kovin tarkkaan yrittänyt katsoa, koska mulle pääpointti on tuo mistä Wilsonin kohdalla on meuhkattu - onko tarpeen taklata tolla kovuudella tossa kohtaa? Gross ei pelaa yhtään taklausta, mission puoliksi completed. Kunhan reaves ja wilson aikanaan jää eläkkeelle niin ei niitä taklauksia enää tarviikkaan odotella.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.

Glove

Jäsen
Suosikkijoukkue
ABCDE FC
Myös Garnet Hathaway suuntasi isoista ovista ulos taklattuaan Bruinsin Jarred Tinordia selästä eilisessä päiväpelissä.
Oikea oppikirjaesimerkki siitä, miten jääkiekkoa ei pidä pelata. Tinordi näki varmasti, että kaveri on tulossa ja todennäköisesti taklaamaan. Mutta niin vaan piti kääntää selkä kentälle ja loukata itsensä. No, oppirahat on maksettava.
 
Failure is always an option.

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Oikea oppikirjaesimerkki siitä, miten jääkiekkoa ei pidä pelata. Tinordi näki varmasti, että kaveri on tulossa ja todennäköisesti taklaamaan. Mutta niin vaan piti kääntää selkä kentälle ja loukata itsensä. No, oppirahat on maksettava.
Itseasiassa väärin. Aivan kuten sääntökirja sanoo, vika oli Hathawayn ja siitä ulosajo. Tässä pitäisi alkaa pikkuhiljaa oppia myös karvaajien, että pari metriä irti laidasta se on sen karvaajan vastuu olla takalaamatta, kun sitä ei sääntöjen puitteissa voi tehdä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Edler kurottaa typerästi jalallaan Hymania joka väistää taklausta = molemmat ulos... Tärkeä jätkä Leafsille, ekat huhut kertovat, ettei välttämättä ”season ending” kuitenkaan!

2 peliä Edlerille, ihmetyttää vaan se ettei Leafsilta KUKAAN reagoinut MITENKÄÄN tuohon ajeluun (enkä nyt tarkoita mitään showpainia, katsokaa vaikka viimeisin Caps@Bruins)...

 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Let's go fast, Ricky Bobby-style

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viimeksi muokattu:
"Älä väittele idioottien kanssa, koska he vain vetävät sinut omalle tasolleen ja voittavat kokemuksella"

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Myöhässä, ylös ja olkavarsi irti kropasta.
 
Striimaan golfia, videopelejä ja milloin mitäkin osoitteessa www.twitch.tv/haepis - tervetuloa katsomaan!

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Kubalik näyttää tilanteessa myös täysin idiootilta kun jää ihastelemaan omaa syöttöään. Taklaus kuitenkin tulee suoraan päähän niin voisi tosta sen 1-2 peliä antaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Eihän nuo jaa myöhästyneistä taklauksista mitään sen on tässä oppinut. Hyvä tapa vetää vastustajalta tähdet sairastuvalle on taklata myöhässä ne ulos pelistä ja ottaa siitä tuo max. 2 min jäähy.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Eipä tuosta 1 peli mikään vääryys olisi. Päähänhän tuo napsahtaa. Onneksi Zadorov ja Schenn hoitivat kurinpidon jo matsin aikana, niin ei jäänyt mitään sanottavaa tuon suhteen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tämän voisi laittaa rottailu-ketjuunkin mutta siellä on muut keskustelut meneillään, joten laitetaan tänne. Eli siis Shayne Gostisbeherelle lätkäistiin kahden ottelun mittainen pelikielto halpamaisesta poikkarista Mark Friedman alaselkään. Täysin turhanpäinen pelitilanteen ulkopuolinen poikkari haavoittuvassa asemassa olevaan pelaajaan jolla ei ole mitään syytä odottaa kontaktia tilanteessa enää. Eilen Pens-ketjuun kirjoitinkin että tuosta olisi kuulunut tulla ulosajo (selvisi kaksiminuuttisella), mutta jälkikäteen DoPS sitten korjannut tuon ja antanut ansaitusti huilia Ghostille typerästä teostaan. Onneksi Friedman ei satuttanut itseään tilanteessa, mutta tuolla etäisyydellä laidasta annetut poikkarit ovat aina vaarallisia.


Kerran x-määrästä tilanteita kurinpitäjäkin sentään osuu oikeaan tuomiollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy