Entiset HIFK-pelaajat muualla

  • 2 436 898
  • 8 437

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haha! Klipin ensimmäinen byyri valkoisessa paidassa ja Hankin ilme oli paljonpuhuva - 'ei jumatsuigula nyt toi tulee ja halaa'... sulki silmänsä kauhuissaan. Tiedä sitten johtuiko taustalla soivasta Somervillen sopraanosta :) Mutta hienoa! Oliko edellinen ennätys baigal-Niskalan?
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jälleen kerran nähdään, että maisemanvaihdos tekee uralle hyvää. AHL/NHL visiittiä ennen ollut itseluottamus on löytynyt ja kaveri tekee hienoa jälkeä.

Ei kai Hankilla ole koskaan ollut ongelmia itseluottamuksen kanssa? Katsomoon näytti siltä, että Hankilla oli HIFK-paidassa vähän liikaakin itseluottamusta, "edarin jätkien ei tartte tehdä duunia, kun me ollaan hei edarin jätkiä".
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Hank!

On hyvä, että "edari" pärjää, sääli, ettei se tapahtunut meillä. Enkä usko, että tulee enää tapahtumaan. Ei ole ikävä, jätti niin leiojan kuvan itsestään. Taiteilija, niin kuin hän itseään luonnehtii.

Hankin on muuten kauden näytöillä mahduttava johonkin maajoukkuejuttuun mukaan. Johonkin EHT-turnaukseen tai maaotteluun, jos pelataan joku harkkapeli ennen kisoja.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
FIN-Tsekit.... Vokoun, Zidlicky, Timonen, Lydman, Jokinen, JRuutu, TRuutu, Hagman, Peltonen

Tuohon voisi vielä heittää yhden suomalaisen maalivahdinkin, eikö vain, avasi tosin vain porttia? Aika kovia kavereita meillä on tosiaan pelannut. Rafalskin otteluista olen nähnyt kaksi ja täytyy sanoa, että on myös aivan huikea pelaaja.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Svedujen pelityyli sopii Hankille paremmin, ilman mitään dissausta. Lisäksi näyttää vähän luistin kulkevan erityyliin, tainnut kesällä treenaaminen maistua tavallista enemmän. Kun vielä viereltä on lähtenyt edarifrendit ja kopissa on toisilla pelaajilla munaa pitää homma hallussa, niin mikä ettei. Tulosta tulee.

Sääli ettei toi onnistunut HIFK:ssa. Potentiaalia olisi. Uskoisin myös sm-liigassa Hankin onnistuvan, joskaan en ikimaailmassa KJ:n pelikirjalla.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viikon haastatttelu: Tehopakki Pikkarainen ei halua takaisin suomeen

Aika ärsyttävä haastattelu suorastaan H-Pikkaraiselta. Elitserieniä kehutaan maasta taivaisiin ja sitten vielä kehutaan kuinka johdetaan pakkien plus miinus tilastoa jengissä ja valitetaan siitä, että sai kriittikkiä puolustuspelaamisesta täällä ollessaan.

Noh, onneksi tykkää pelata ruotsissa, ei ainakaan tarvitse pelkää, että tänne enää eksyisi. Oksettava pelaaja, ikinä en ole tykännyt.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi hyvänen aika - olipa varsinainen haastattelu. Kun olin lähdössä Jenkkeihin ja niin edelleen -> pelillisesti Ruotsiin meno on tehnyt herralle hyvää, mutta asenne paistaa tostakin haastattelusta läpi. Toivotaan Hankille runsaasti onnistumisia, mutta HIFK:iin ei tarvitse tulla.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hienon kauden on pelannut, mutta tiettyä kypsyyttä puuttuu tästä nulikasta.

Onhan se kypsä edarinjätkä. Aika hauskaa, että mollaa SM-liigaa noinkin suorasanaisesti. Elitserienissä on yleisöä ja tunnelmaa reilusti enemmän kuin SM-liigan peleissä, mutta pelin tasossa ei sitten enää olekkaan niin suurta eroa. Ruottalaisilla seuroilla on enemmän rahaa millä mällätä, mutta ei se suoraan näy kentän tapahtumissa.
 

falstaff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkarainen saa sen kuulostamaan aivan siltä että häntä vastaan olisi tehty suurikin vääryys HIFK:ssa ja että häntä olisi ennakkokäsitysten perusteella syrjitty ja sorsittu vallan mahdottomasti. Ehkäpä niinkin. Todellinen pelaaja ja ammattilainen olisi noussut moisen yläpuolelle ja antanut pelisuoritustensa puhua puolestaan. Todellinen pelaaja olisi näyttänyt että ennakkokäsitys on väärässä ja tässä ollaan jumalauta todellisia pelimiehiä. Todellinen pelaaja olisi sisuuntunut ja kanavoinut energiat, negatiivisetkin, peliin. Se ei vaan kauhiasti tainnut Pikkaraista kiinnostaa, NHL-tähtiä kun oltiin. Palvoahan sellaista miestä pitäisi vaikka mitään näyttöjä mistään ei koskaan ole ollut.

Toivotan H. Pikkaraiselle hyvää jatkoa ja onnea ja menestystä tulevaisuudessa. Punaisessa kilpipaidassa en soisi häntä näkeväni.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Toivotan H. Pikkaraiselle hyvää jatkoa ja onnea ja menestystä tulevaisuudessa. Punaisessa kilpipaidassa en soisi häntä näkeväni.

Hankille kaikkea hyvää. Ensi kaudella näytetään varmaankin loppu-uran suunta. Ruotsiin lähtö motivoi ilmeisesti kesäharjoittelussa ja se kantaa ainakin nyt jonkinlaista hedelmää. Ensikaudelle starban asema ja kesällä voi edariloida oikein kunnolla...

Enivei, toivon tosiaan onnistumista Pikkaraiselle ja tervetuloa kilpipaitaan takaisin, jos vaan oikeasti kiinnostaa. Edari-Hannnulle kohtelias "ei kiitos".
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta haastattelu oli ihan hyvä enkä osaa sitä ylimielisenä pitää. Miksi ihmeessä pitäisi sanoa, että on ikävä Suomeen, jos ei ole? Hankille sopiva pelitapa ja 'henkinen koti' näkyy olevan Elitserienissä, mitä pahaa siinä on?

Olen sitä mieltä, ettei edes 'leijumisessa' ole mitään pahaa, jos rahkeet riittää vastata huutoonsa. Nyt on Hankilla kohillaan.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta haastattelu oli ihan hyvä enkä osaa sitä ylimielisenä pitää. Miksi ihmeessä pitäisi sanoa, että on ikävä Suomeen, jos ei ole? Hankille sopiva pelitapa ja 'henkinen koti' näkyy olevan Elitserienissä, mitä pahaa siinä on?
...

Närää IFK-kannattajissa herättää varmasti haastattelusta huokuva HPikkaraisen marttyyriasenne. IFK tarjosi Hankille vuosia mahdollisuuden nousta liigan kärkipuolustajaksi, mutta mies ei koskaan vastannut huutoon.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen varmasti puolueellinen, koska Hank on ollut yksi suosikkipojuistani jo A-junnuista alkaen, mutta en nähnyt edes marttyyriutta. Pikkarainen oli jo silloin taitava ja hänelle oli hyvä pelikäsitys, ei mikään kulmiin ohjaaja. Tiukemmalla ohjauksella olisi ehkä saatu kanavoitua energia oikeisiin asioihin, kuten pelaamiseen :)? Yksi mahdollisuus voisi olla siinä, että Hank oli 'oman roolinsa vanki' Helsingissä. Edari. Eikä omasta kuupasta löytynyt vaihdetta, joka tämän olisi voinut kääntää. Pahemminkin olisi voinut käydä, sillä moni lupaava pelaaja kompastuu tuohon samaan asiaan, kun aikuiseksi ja ammattilaiseksi pitäisi kasvaa.

Joskus vaan käy niin, että maisemanvaihto on parasta mitä voi tapahtua.
 

falstaff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen sitä mieltä, ettei edes 'leijumisessa' ole mitään pahaa, jos rahkeet riittää vastata huutoonsa.

Tämä on aivan totta, an sich, kuuluu jopa tietyllä tavalla hifkiläisyyteenkin. Me ollaan isoja, ilkeitä, Stadista eikä jumalauta kumarrella ketään. Kuitenkin. Viime vuosina leijuminen pesiytyi hyvinkin pahasti joukkueeseen ja juuri leijuminen ilman minkään valtakunnan rahkeita. Ja erityisesti moinen henkilöityi H. Pikkaraiseen. Tästä johtuen monessa kannattajassa on tiettyä yliherkkyyttä mitä tulee Pikkaraisen sanomisiin ja leijumisiin. Tällä kaudella menee hyvin. Okei. Hyvä homma. Pikkaraisessa on potentiaalia ja lupausta. Mutta sehän me tiedettiin jo. Ongelma IFK:laiselle onkin se ettei potentiaalin realisoiminen koskaan oikein tuntunut kiinnostavan IFK:ssa. Eikä kaveri todellakaan enää ole mikään juniori vaan aikamies.

Mies saa onnistua Ruotsissa ja vaikka voittaa Stanley Cupin kolmasti putkeen, mun silmissä H. Pikkarainen on silti leijuja vailla rahkeita primus inter pares. Vain ja ainoastaan onnistuminen IFK:ssa toisi synninpäästön. Mutta sen vertas negatiivisia viboja miehestä on jäänyt etten ihan heti levittelisi punaisia mattoja ja toivottelisi himaan.

Mutta tsiigatan nyt jos nulikasta joskus kasvaisi mies. Siis sellainen joka ihan oikeasti kantaa vastuun tekemisistään ja hoitaa duuninsa vaikkei just sinä päivänä kauheesti sattuis huvittamaan. Tai sinä kautena.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun pointti oli enemmän siinä A-junnuista miehiin siirtymisessä - miksi se ei kaikilta onnistu. Tämä on aihe, joka on kiinnostanut jo pitkään, ja jos olisin edes 20 vuotta nuorempi (köh) vaihtaisin alaa ja ryhtyisin tätä tutkimaan :)
Mutta en ymmärtääkseni edes vihjaissut, että olisin valmis ottamaan Pikkaraisen IFK:hon! Tosin silläkään nyt mitään sen kummempaa väliä ole, kun en näistä asioista päätä :)
 

falstaff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikä miehellä taida tällä hetkellä olla mitään aivan hillitöntä himoa päästä takaisin Nordikselle . . .
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän se Hankinkin taso laske ensi kaudella, jos/kun jää Elitserieniin ja nykyiseen seuraansa.

Hank itse sanoi haastattelussa, että hänelle oli ihannetilanne toi, kun häneltä ei odoteta oikeastaan mitään. Nyt hän on noussut tähdeksi Ruotissa ja ensi kaudella asiat ovat päinvastoin. Häneltä tullaan odottamaan paljon.

Kurat lirahtaa pöksyihin ja tuloksena ensi kaudella on peliajan vähentyminen ja todennäköisesti hänestä yritetään päästä kynsin ja hampain pois. Hankilta olisi nyt oikea veto lähteä taas uuteen maahan - Sveitsiin tai Saksaan.

Toivon suuresti etten näe kyseistä Pikkaraista enää koskaan HIFK:ssa. Ilkka kyllä kelpaisi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pakko liputtaa lievästi USA:n voiton puolesta Vancouverissa, kun joukkueessa pelaa kaksi HIFK:n v. 1998 mestarijoukkueen pelaajaa Brian Rafalski ja Tim Thomas. Rafalski johti ennen pronssipeliä vielä koko kisojen pistepörssiä tehoin 4+4, joka on puolustajalle melkoinen saavutus. Pari Slovakkien hyökkääjää ohitti Suomea vastaan pistepörssissä Rafalskin, joka on nyt kolmas ja tehokkain puolustaja.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Pakko liputtaa lievästi USA:n voiton puolesta Vancouverissa, kun joukkueessa pelaa kaksi HIFK:n v. 1998 mestarijoukkueen pelaajaa Brian Rafalski ja Tim Thomas. Rafalski johti ennen pronssipeliä vielä koko kisojen pistepörssiä tehoin 4+4, joka on puolustajalle melkoinen saavutus. Pari Slovakkien hyökkääjää ohitti Suomea vastaan pistepörssissä Rafalskin, joka on nyt kolmas ja tehokkain puolustaja.

Sama täällä. Itseäni ihastuttaa Rafalskin pelissä erityisesti pelin avaaminen. Enkä tarkoita mitään pärisyttäviä läpisyöttöjä, vaan sitä, että kerta kerran jälkeen Rafu avaa pelin nopeasti ja varmasti omalle miehelle, lähes aina ylöspäin. USA:n puolella ollaan täälläkin nimenomaan Rafalskin takia. Thomas myös ihan jees, mutta kun kävi siellä Jokereissa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei saanut sitten Rafalski tätä himoittua triplaa täyteen. Eli tietysti Stanley Cup, olympiakulta ja Suomen mestaruus HIFK:ssa.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Ei saanut sitten Rafalski tätä himoittua triplaa täyteen. Eli tietysti Stanley Cup, olympiakulta ja Suomen mestaruus HIFK:ssa.

Tämähän on se tärkein!!! "Kahvit" näppikselle.
Mulla oli eilen yksi suosikki, USA. Vaikkein jenkeistä noin muuten tykkää, mutta Rafu ja TimppaTomppa. Sekä se, että 90% jengi on aina Kanadan puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös