EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 829 637
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Pelin kannalta 0-0 mahdollisimman pitkään olisi kyllä hyvä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kylläpä sinua on tämä ”vieraiden” määrä ja kommentointi otteluseurannoissa harmittanut viimeiset viikot. Monella Jalkapallon live-seurantaan kirjoitetulla viestillä saa kirjoitusoikeuden myös näihin Jalkapallon arvokisojen live-seurantoihin?

Älä nyt ole noin tosikko.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Neymar Jr oli hiton hyvä viime yön matsissa Brasilian ja Perun välillä, auttaen Brassit finaaliin luovilla oivalluksillaan. Jotain sellaista pelaajaa tämäkin ottelu kaipaisi. Ellei jopa koko turnaus.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aikalailla noin, mutta lähinnä ihmetyttää se miksi ei oikein edes yritetty rakentaa ja vaikka palautella alaspäin. Ei sitä keskikentän yliotetta saada, niin, että alistutaan vastustajan tahtoon, roiskitaan palloa, eikä edes yritetä mitään muuta. Osin johtuu, koska Espanja yliote keskikentältä pakottaa Italian, noihin pitkiin roiskaisuihin, mutta osin näen sen Italian ehdoin tahdoin alistumisena.

Varmaan vähän yllättyivät Espanjan otteista, ovat ensi kisoissa tilanteessa jossa vastustaja hallitsee. Varmasti yrittävät nyt tauolla saada settinsä kasaan.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Peli on 0-0. Todella tarkkaa peliä. Enemmän maaleja toisella puoliajalla tehnyt maa etenee jatkoon. Maalit saattavat tulla myös jatkoilla tai rankipotkuista.

Br.Lion.Raid.76, in Jatkoaika since 2007.
 

Tuplatorkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Jets, Red Wings, Bayern
Sipsipussi oli näköjään jääny vähän auki kaapissa ja nyt naksut on inhottavan nahkean nihkeitä, vähän niinkuin Italian pelikin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Kuulun itsekin noihin "vieraisiin" mutta nautitko itse tämmöisestä jossa Suomen pelien ajan puhutaan miten jalkapallo/huuhkajat on paskaa ja lopuissa matseissa puhutaan siitä kuka on leikannut kenenkin hiukset?

Sen verran tartun tähän, että en kyllä Suomen pelien aikaan moista huomannut noin yleisellä tasolla. Tai siis, en huomannut että Huuhkajat olisivat saaneet ainakaan enempää paskaa niskaansa kuin jääkiekkomaajoukkue arvokisaseurannoissa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt loppuu oikeasti paskanjauhaminen ja jatkossa keskitytään vain peliin. Aloitan:

Peli on 0-0, ja Donnarumma teki hyviä torjuntoja.

Mikä peli ja kuka Donna? Eiks tää ookaan Harju&Pöntisen live-seuranta?

No nyt veti Jasso-Markku komean haitarisoolon! Siinä oli Siilinhovin katto lentää ilmaan!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nyt vaikka yksi maali tähän toisen jakson alkuun, niin saataisiin, jos mahdollista, vielä enemmän sähinää. Veikkaan kyllä, että menee rankuille.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä kääntyy vielä koska alunperin vetoni oli Italian puolesta ja nyt menin sen ottamaan pois ja laittamaan Espanjalle. Nämä vetomuutokset ovat näissä kisoissa menneet ihan päin h.....
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Näin eka puoliajasta noin 3 minuuttia, kun piti tätä saakelin somea ja perhanan paskanjauhantaa seurata. Otan porttikiellon ennen huomista, niin näen koko pelin.

Tai vaihtoehtoisesti somet ja netit kiinni pelin ajaksi?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Noniin, nyt on tarkkailut tarkkailtu ja peli voi ehkä alkaa. Ellei odotella jatkoajalle.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Pedri on jo muuten nyt helvetin kova jalkapalloilija. 18-vuotiaana. Kaikki syötöt omille ja Espanjan pelin moottori. Tulee tekemään vähintää Xavi/Iniesta tasoisen uran ellei kovemman.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Näkisin että ottelun kolmannen maalin tekevä joukkue voi voittaa ottelun.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olikos toi Eino Grön joka tuolla nurkkapöydän lähellä veti foxtrottia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös