EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 833 543
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Espanja pelaa myös laadukkaasti. Italia on vähän uuden tilanteen edessä. Prässin tulee kuitenkin olla laadukkaampaan, kun Espanjan peräpäässä tulee virheitä. Espnajalla pallonhallinta on itseisarvo ja siihen Italian pitäisi iskeä paremmin. Aikalailla peli etenee niinkuin Espanja haluaa. Ja se on todella outoa tosiaan Italian puolelta.
Joo ehdottomasti. Ei siis mitään pois Espanjan pelaamisesta, pelaavat todella hyvin, mutta jotenkin myös Italia tekee sitä Espanjan pelaamisesta ja hallinnasta vähän ns." helppoa" noilla roiskaisuilla ja päättömällä juoksentelulla. Italia ikään kuin antaa Espanjalle vähän ilmaiseksi noita avaimia hallita. En muista oikeastaan kertaakaan nähneeni tässä turnauksessa, että Italian ytimeen olisi murtauduttu noin helposti, miten Espanja sinne menee.

Espanja toki hyökkää laadukkaasti ja on jotenkin "terävämmän" sekä skarpimman oloinen, kun taas Italia, joko väsynyt tuosta juoksentelusta tai muuten vain staattinen. Espanja on parempi kaksinkamppailuissa, terväyydessä, yhtenäisemmässä prässäämisessä, hyökkäämisessä...oikeastaan ihan kaikessa. Ihan kuin Italia ei olisi edes ilmaantunut tänään paikalle? Mutta tosiaan, Espanjan peräpää, se on se heikkous ja siihen pitäisi iskeä. Vaikeuksia nimittäin on sielläkin päässä.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Muut tapasivat Speden, Unai Simon....

Mutta asiaan, tämä peli alkaa pikkuhiljaa kääntymään Italialle. Kestivät Espanjan alun rynnistyksen ja saivat pallonhallintaa itselleen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minkä vitun takia täällä jauhetaan Stewie Wonderista? Eikö teillä ole mitään kunnioitusta jalkapalloa kohtaan!

Andrea Bocelli on lempitaidemaalarini. Hänen työnsä ”Kukkaniitty Toscanassa 1963” - joka on tyhjä taulu, koska Bocelli suti kanvaksen sijasta värejään viereiseen taulutelkkariin, eteisen lipastoon, omaan jalkaansa ja naapurin Fiatin konepeltiin - on ehdoton suosikkini.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Oli pakko ottaa vitosen tauko seurannan lukemisesta. Ei meinannut enää tonnin seteli pitää.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vieläkö muuten studiossa oli Huuhkajien peleistä koosteita ja Pohjanpalon haastattelu Tanska-pelin jälkeen? Ehti töllön ääreen vasta pelin alussa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko Del Piero ollut jo kentällä? Entäs Zubizarreta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös