Viestiketju on suljettu.

Huerzo

Donnerwetter S.p.A.
Ihan kuin Italia ei olisi edes ilmaantunut tänään paikalle? Mutta tosiaan, Espanjan peräpää, se on se heikkous ja siihen pitäisi iskeä. Vaikeuksia nimittäin on sielläkin päässä.
Tekeekö Mancini vaihtoja vai rukkaako pelisysteemiä uuteen muotoon? Jos tällä samalla kaavalla jatketaan, saa Espanja vahingossakin ne pari paikkaa, joista voi yksi lipsahtaa jopa maaliin asti. Oli miten oli, en olisi uskonut Italian näyttävän noin hampaattomalta. No, eipä vaadi Espanjalta kuin yhden molarin uuden häsläyksen ja sitten Italia pääsee puolustamaan johtoaan.

FASlapsi

SaiPa
Paljonkohan on kerroin sille että Immobile ei ole tokassa erässä kertaakaan paitsiossa?

4.11., 7.4. ja pyhä henki
Niin minäkin. Tai katon mä mestarien liigaa. Ja katon Real Madridin tulokset ja korkeat valot jos ne on voittanut. Ja onko C. Ronaldo miten kunnostautunut.

Seuraan Chelsean tulokset, katon pari-muutaman pelin kaudessa ja luen kaikki @Axbor Nocturne viestit kausiketjussa. Aivan ytimessä siis.

Proffa_20

Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ekan puoliajan tilastoja vähän tähän väliin: (SofaScoren mukaan)

Voitetu pääpallot: Espanja 3 ja Italia 0

Italian pitkien pallojen pallojen onnistumisprosentti on surkea 38%. Ihme roiskaisuja. Espanjalla vastaa luku on 59%

Italia oli aikamoisessa mankelissa, niin sanotusti. Hurjaa tasonnostao vaaditaan toiselle puoliajalle.

red.machine

Slovakia
Veikkaus: Espanja voittaa maaliodottaman ja vieläpä suhteellisen selkeästi, mutta Italia vie 1–0. Pari kertaa Italia onnistui tuon prässin hyvin purkamaan ja tästä syntyy myös voittomaali toisella puoliajalla.

FASlapsi

SaiPa
Ei kai nyt vielä kun spitaalis-vitsejä ei ole ehditty kertoa yhtään.

Mitä spitaalinen sanoi kannibaalille?
- Annoin pikkusormen, sä veit koko käden.

Morata voisi tuoda maaleja vaihtopenkiltä. Bendtnermäisesti.

Tjapalala

Kiekko-Espoo, FC Honka
Ei huono veikkaus. Uskon, että Italia saa toisella puoliajalla paremmin pelistä muutenkin otetta. Espanjalla oli tuossa etsikkoaika ja maali olisi pitänyt melkein saada. Tosin saa nähdä mitä tapahtuu. 0-0 ja pilkullle ei olisi yllätys.

Götze

Україна
Kylläpä sinua on tämä ”vieraiden” määrä ja kommentointi otteluseurannoissa harmittanut viimeiset viikot. Monella Jalkapallon live-seurantaan kirjoitetulla viestillä saa kirjoitusoikeuden myös näihin Jalkapallon arvokisojen live-seurantoihin?
Kuulun itsekin noihin "vieraisiin" mutta nautitko itse tämmöisestä jossa Suomen pelien ajan puhutaan miten jalkapallo/huuhkajat on paskaa ja lopuissa matseissa puhutaan siitä kuka on leikannut kenenkin hiukset?