EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 812 652
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Tanskan joukkueen fokuksen luulisi olevan täysin poissa ja en nyt ihan kamalasti laskisi Huuhkajienkaan pelihuumorin varaan, eli ottelun jatkaminen tuntuisi tässä valossa järjettömältä. Vaikka sitten pistejako, tai miten nyt näissä menetellään.
Jos Eriksen oikeasti on kunnossa (tai niin kunnossa kun mies nyt vaan voi olla) niin ottelun jatkaminen huomenna tulee varmasti mahdollisuutena esiin. Toivottavasti olisi onnellinen loppu tällä tarinalla
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Varpaat ja peukut pystyyn, että mies toipuu täysin. Karmea tilanne ja näytti siltä kaatuessaan, että noutaja tuli kertaheitolla.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lopulta tuo sairaskohtaus tuki suurinpiirtein "parhaassa" paikassa missä voi - lääkintähenkilöstö ja välineet n 10sekunnin päässä saatavilla.

Kurjasti alkoi Huuhkajien arvokisataival.

+ ei oltu kehitysmaassa. Venäjällä Tserepanovin tilanteessa tehtiin ilmeisesti vaikka mitä virheitä ja Antonio Puertan annettiin kävellä lopulta kentältä ilman mitään pois, kunnes lysähti uudelleen stadionin sisätiloissa.
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна
Käyttäjä on saanut henkilökohtaisesta hyökkäyksestä pelikiellon.
Nimimerkki blackwolf: olet mitätön paska. Sinulla ei ole mitään merkitystä kenellekään.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä lienee niitä hetkiä, kun spekulointi syystä ilman tietoa on aika turhaa.
Samoin lienee turhaa tarttua liian tarkasti tarttua esim. selostajien sanoihin. Aivan karmeaan tilanteeseen joutuivat livetilanteessa, ei tuollaiseen voi valmistautua.
Joku pätemään pyrkivä vänkääminen nyt tuntuu täysin idioottimaiselta.

Tärkeintä kuitenkin on Eriksenin vointi. Toivotaan parasta Eriksenille. Kuvat / raportit siitä, että herra on hengissä kentältä poistunut, on kuitenkin äärimmäisen lupaavaa nyt. Se keventää fiilistä jo aivan helvetisti. Kaikkea hyvää Eriksenille.


 

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, Ukraina
Ammattilaisena haluan sanoa tähän ikävään tapaukseen sen verran, että mikäli Erikseniä olisi alettu kuljettamaan ilman elvytystä sairaalaan vanhan ajan happi ja hanaa tyylillä, olisi mahdollisuus selviytymiseen kutakuinkin nolla. Onnekasta tässä tapauksessa Eriksenin kannalta oli, että tapahtui kentällä eikä esim. kotona. Erittäin harvoin laadukas elvytys alkaa noin nopeasti. Ikä ja nopea elvytyksen aloitus nostaa mahdollisuutta parantua kunnolla ihan todella paljon.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Todella hienoa, koska näemmä vältyttiin kaikkein pahimmalta. Toivottavasti Eriksen toipuu mahdollisimman hyvin. Olipa todella pysäyttävä kokemus, jota ei olisi halunnut tapahtuvan.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä pelottavin hetki penkkiurheilijan pitkällä uralla. Silmät näkivät, että elämästä taistellaan. Pääkoppa sanoi, ettei näin voi käydä, ei voi, ei voi. Ihan käsittämätön tunne, jota katsoin kuin hypnotisoituna. Teki mieli laittaa lähetys kiinni, mutta joku voima sai katsomaan suurinta taistelua, mitä ihminen voi käydä.

Onneksi tuo taistelu päättyi elämän voittoon.Kisojen suurin voitto oli siinä, ei väliä kuka vie mestaruuden.
 
No jos nyt vielä kerran. Nyt laitamme ketjun lukkoon pariksi minuutiksi, jotta varmasti kaikki tajuavat. Me olemme tietoisia tämän ketjun tapahtumista, keskitytään nyt johonkin muuhun kuin nimimerkkiin.

Järkyttävä loppu jalkapallo-ottelulle. Ymmärrettävästi monella menee pasmat sekaisin ja tulee sanottua tai kirjoitettua tyhmiäkin kommentteja. Nyt kuitenkin jokainen voisi muistaa, että kannattaa oikeasti hetki miettiä ennen kuin painaa sitä lähetä-nappia. Katsoo, onko se viesti asiallinen ja tilanteeseen sopiva. Myöskin voisi muistaa, että vaikka joku kirjoittaakin typerän viestin, niin typeryyteen ei ole pakko vastata vastaavalla vai vielä typerämmällä typeryydellä.

Me kyllä hoidamme rankomista jälkikäteen, jos sellaiselle aihetta on ja omatkin provosoitumiset voivat käsittelyyn päätyä, jos sellaisia on tapahtunut.

t. Moderaattorit
 
Nyt shokin jälkeen pystyy ensimmäisen viestin kirjoittamaan tänne. Aivan kamala tilanne. Tänään itkin kaksi kertaa ennen peliä onnesta ja Eriksenin tilanteen jälkeen kaksi kertaa surusta. Toivottavasti kaikki olisi kunnossa ja Eriksen saataisiin takaisin terveiden kirjoihin.

Peliä ei missään nimessä pysty enää jatkamaan.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Tämä oli kyllä taas tärkeä muistutus että pitää käydä uusimassa se oma ea-kortti. Ei koskaan tiedä missä niitä taitoja tarvitsee, ja kenen elämän niillä voisi pelastaa.

Kovasti toipumista Eriksenille! Kyllä tässä aika hiljaa ollaan loppuilta, vaikka näyttäisi että tarinalla on onnellinen loppu.
 

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Hirveän vaikea on kuitella, että miten perustelisivat sitä että peliä jatkettaisiin. En usko että olisi kovin laadukasta jalkapalloa kummaltakaan joukkueelta. Eikä ole pelaajia kohtaan oikein, että peliä jatketaan. Nyt pitäisi pelaajille antaa rauha käsitellä tätä, erityisesti Tanskan pelaajille.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kommentti selostajista ja studiosta: olet mukana historiallisessa pelissä ja todella ylpeä siitä. Sitten tapahtuu jotain noin järkyttävää. Et ole voinut varautua mitenkään, et tiedä yhtään enempää kuin muut, ja kaikki mitä sanot menee suoraan eetteriin. Tämä huomioiden, täältä vilpitön peukku ja kumarrus suuntaanne. Käsittämättömän vaikeasta tilanteesta selvisitte kunnialla.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Se, kun huomasi, että paine-elvytystä alettiin antamaan, oli kyllä minullakin ehkä järkyttävin asia mitä koskaan on tullut nähtyä, kun tuota ihmisten välistä kilvoittelua on seurannut. Kai tähän samaan voisi lukea alla mainitun Sennan onnettomuuden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös