Tila
Viestiketju on suljettu.

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Veisi sairaalaan, missä on asiantuntijat ja välineet?
Ai vittu. Väärin elvytetty vissiin.
Vittu mä en pysty enempää kyllä taistelemaan hengenpelastajien puolesta, asia on loppuunkäsitelty, elvyttäjät teki helvetin hyvän duunin, ambulanssi oli täysin vaihtoehtojen ulkopuolella kun vastaavat toimenpiteet löytyivät kentän puolelta.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikai ne oikeasti edes harkitse pelin jatkamista?
 
Ei näitä sääntökirjan mukaan vihellellä. Jos niin tehtäisiin, olisimme täällä vielä aamullakin. -Pertti Juhola, Liigan otteluvalvoja.

Yarbba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Mitä se helvetin ambulanssi tekisi siellä kentällä muuta kun ajaisi päältä?
Siellä oli jo elvyttävät osapuolet tekemässä tämän hetken tietojen mukaan sen verran kovaa työtä että kaveri vaikuttaa olevan tolpillaan edes välttävästi, ja hyvä niin. Shokeeraavaan tilanteeseen toimittiin täysin oikein.
Just näin. Luulen että tuolla noi AMMATTILAISET tietää että mitä siellä pitää tehdä. Suomessa vittu on ambulanssivarustus nykyään polkupyörien kyydissä, että eiköhän nuo ihan tienneet mitä tehdä eikä ambulanssia ajettu kentälle.

Jos joku ihminen pystyy toisen ihmisen repimään tähän maailmaan takas tuosta tilanteesta ni lisää samoja ihmisiä tänne. Sairaanhoitoihmiset, te ootte ihan parhaita.
 
Lainataan vielä uusiksi, jos ripeässä tahdissa jäi edellisellä sivulla havaitsematta.

Järkyttävä loppu jalkapallo-ottelulle. Ymmärrettävästi monella menee pasmat sekaisin ja tulee sanottua tai kirjoitettua tyhmiäkin kommentteja. Nyt kuitenkin jokainen voisi muistaa, että kannattaa oikeasti hetki miettiä ennen kuin painaa sitä lähetä-nappia. Katsoo, onko se viesti asiallinen ja tilanteeseen sopiva. Myöskin voisi muistaa, että vaikka joku kirjoittaakin typerän viestin, niin typeryyteen ei ole pakko vastata vastaavalla vai vielä typerämmällä typeryydellä.

Me kyllä hoidamme rankomista jälkikäteen, jos sellaiselle aihetta on ja omatkin provosoitumiset voivat käsittelyyn päätyä, jos sellaisia on tapahtunut.

t. Moderaattorit
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Veisi sairaalaan, missä on asiantuntijat ja välineet?
Oletko sinä @BlackWolf oikeasti ensihoidon asiantuntija ja tiedät nuo asiat oikeasti noin hyvin? Vai vedätkö nyt jollain maallikkomutulla?

Voisitko uskoa, että lääketieteen asiantuntijat osaisivat noita hommia sen verran hyvin ja tietäisivät noista asioista sen verran, että tietävät missä tilanteessa kentälle tarvitaan ambulanssi ja missä tilanteessa ei tarvita?
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan sinua ihminen.
Eiköhän pidetä kyläkäräjät, mitäs pojat sanotte?
 
“Ymmärrän vain hiljaista, sisältäpäin kumpuavaa juhlintaa, sellaista jota sivullinen ei juuri huomaakaan. Kynttilän liekki ikkunalla ilmentää mielestäni paljon asiaa...”

― Veikko Huovinen, Mikäpä tässä

Salama44

Jäsen
Tästä niin vitusti samaa mieltä. Pelikiellon uhallakin sanon, että olet sinä @BlackWolf kyllä tilannetajuton paskiainen.
Tähänkin tilanteeseen sinun piti tulla osoittamaan osaamistasi ja tietämystäsi.

Oletko sä ollut ikinä väärässä?
Ainakaan toisille kiroileminen tämän asian ympärillä ei ole keneltäkään viisasta. Jokainen reagoi shokkiin niin kuin reagoi. Ei ole ainoaa oikeaa tapaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi
Tanskan joukkueen fokuksen luulisi olevan täysin poissa ja en nyt ihan kamalasti laskisi Huuhkajienkaan pelihuumorin varaan, eli ottelun jatkaminen tuntuisi tässä valossa järjettömältä. Vaikka sitten pistejako, tai miten nyt näissä menetellään.
 

Last Night A Dj Saved My Life
Je suis koronasika
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.