EM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 397 765
  • 6 438

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Kukas tämä tuomari on? Näki tilanteen selvästi, mutta ei ole munaa viheltää rankkaria.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Islanti tulee takaa ohi.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voinemme antaa melko pienen kertoimen sille, että vastaus tähän kysymykseen on "kyllä". Sillä "en harrasta vedonlyöntiä", "ei ole pikkurahalle tarvetta", "en viitsi ryöstää hölmöjen rahoja", tai jotain vastaavaa. Todellisilta asiantuntijoilta löytyy aina jokin pätevä syy olla ottamatta isot rahat pois kuleksimasta, vaikka ne olisivat vain muutaman klikkauksen päässä.

Tämän ymmärrän jos henkilöllä on ollut ongelmia pelaamisen kanssa. Tosin tällöin pelaaminen tuskin on ollut voitokasta, sillä mikäpä se ongelma voitokkaassa pelaamisessa olisi. Muutenhan tuo on suorastaan epäeettistä (sen lisäksi että se on selkärangatonta), jos ei ole vahvojen näkemystensä takana valmis seisomaan ja lahjoittamaan sivussa tienattuja rahoja vaikka hyväntekeväisyyteen. Jos siis muuten ei koe vedonlyönnistä tienattua rahaa mielekkäänä.

Nate Silver kirjoittaa teoksessaan "Signaali ja kohina" Bayesmaasta, jossa ihmiset kulkevat ympäriinsä todennäköisyystaulujen kanssa. Kun kaksi henkilöä kohtaa ja heidän tapahtumille antamansa todennäköisyydet eivät mene yksiin, heillä on valinta: He voivat muuttaa arviotaan tai lyödä vetoa. Suosittelen ajatusmallia (miksei ko. kirjaakin), sillä se myös kehittää omaa arviointikykyä ja sen arviointikykyä (heh).

Saksa-Ranska on vedonlyöntimarkkinoilla tällä hetkellä 50-50, joten jos halutaan moraalisesta finaalista puhua on se tässä turnauksessa juurikin tämä kahden ennakkosuosikin ja tappioitta pelanneen joukkueen kohtaaminen.
 
Saksa-Ranska on vedonlyöntimarkkinoilla tällä hetkellä 50-50

Tämä todistaa vain sen, että vedonlyöntimarkkina on aivan täysin kuutamolla, minkä vuoksi moni jatkoaikalainenkin pääsee tekemään helpot rahat. Onhan moraalinen finaali jo käyty ja kulta ratkottu:

Saksaa ei enää pysäytä mikään, Italia oli ainoa uhka.

Kolmatta kertaa putkeen Italian turnaus päättyi tappioon Euroopan mestarille.

Mestari on ollut selvillä jo yli vuorokauden, ja silti lukuisat idiootit läiskivät Ranskalle vielä ilmeisen isoja panoksia. Mutta sehän on vain asiantuntijoiden onni.

Kun kaksi henkilöä kohtaa ja heidän tapahtumille antamansa todennäköisyydet eivät mene yksiin, heillä on valinta: He voivat muuttaa arviotaan tai lyödä vetoa. Suosittelen ajatusmallia (miksei ko. kirjaakin), sillä se myös kehittää omaa arviointikykyä ja sen arviointikykyä (heh).

Minä teen erittäin usein niin, että kun työkaverini esittävät tietäväisen oloisena jonkun ennusteen urheilukilpailun lopputuloksesta, ojennan käden ja totean "50 euroa" tai "100 euroa". Hyvin harvoin siihen käteen tartutaan.
 
Viimeksi muokattu:

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Ylläättäköhän Portugali kaikki ja voittaa varsinaisella peliajalla. Ei nyt sentään, tulosvetoon 1-1. Tähdet maalintekijöinä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
MAAILMAN PARAS kyykyttää tänään Lohi Käärmeitä.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Saa nähdä riittääkö Walesillä enää nälkää kun Gordon Ramsey on todennäkösesti viettäny enemmän aikaa keittiössä kun ei tarvii keskittyä peliin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös