Pari kertaa ite tullut kans noita salaattibaareja käytettyä paikallisessa S-marketissa. Ihan ok, mutta hyvin paljon siinä on ihan "hassuja" tuotteita. Tai no itselle hassuja, vähän jänniä makuyhdistelmiä. En nyt osaa oikein kuvailla. Mutta olette varmaan huomioneet samaa?
Itselle riittäisi, että ois ihan perusversioita, tomaatti, kurkku, ihan normi salaatti, tonnikala, ananas, meloni jne. Mitä nyt kotonakin jengi salaatteihin laittaa.
Kaikkein järkevin ois tehdä vaikka ite salaatti kotona tai edes kokata ylipäätänsä. Sääatäis vtusti rahaa. Tulee käytyä viikossa 3-4 kertaa syömässä "ulkona". Se on aina melkein 10 setti / kerta, joskus n. 15 e. Vuositasolla säästäis ihan järkyttävästi. On vaan niin saatanan laiska että ei jaksa kotona tehdä mitään
Muuten noita salattibaareja on alettu vähän "tarkkailla". Kaupoissa on alettu uudelleen punnitsemaan salaatteja kassalla, koska jengi on mättäny oman punnitsemisen jälkeen lisää tavaraa kippoon. Vitun ääliöt. Se on saatana varastamista!!!! Ois ihan helvetin noloa jäädä siitä kiinni. Etenkin jos kauppa on vielä se sun vakiokauppa.
Onko muuten jengi kiinnittänyt huomiota noihin paistopisteisiin. Ihan helvetisti niissä on ulkomaalaisia tuotteita, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Belgia jne.... Tein päätöksen, että ostan niistä vain kotimaisia tuotteita.
Monesti puhutaan ruoankin hiilijalanjäljestä. Paljonkohan on leivän hiilijalanjälki, kun se tuodaan pakasteena Liettuasta vaikka nyt Tohmajärven S-markettiin ja sit siellä paistetaan ja myydään: Täällä tänään aamulla just sulle paistettuna.... Vittu mitä paskaa.