EI TULLU SITTEN YLLÄTYKSIÄ HIFK:sta

  • 14 760
  • 128

RD

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: AIK:hon

Harkimo haluaa sopimukseen sellaisen pykälän että hän voi kierrättää Soosia vapaasti konsernissaan. Tähän Soosi ei ole suostunut joten uskoakseni heillä on pattitilanne sopimusneuvotteluissaan. Harkimo on tunnetusti aika jyrkkä päätöksissään joten saa nähdä syntyykö sopimusta ollenkaan vai taipuuko Soosi. Jos Sihvonen taipuu sopimusehtoon niin aika todennäköistä on että Sihvosta nähdään ensi kautena jossain vaiheessa Jokerereitten muotivaatteissa puettuna.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Levokarista

Viestin lähettänyt käyttäjä taalari
Tota sopimuslistaa katsoessani pisti silmään se, että mv Tomi Nymanilla ei ole sopimusta. Onko mies pistetty HIFK:sta hyllylle? Ei kai vaan takaisin Ässiiin...

Tästähän keskusteltiin jo silloin A-junnujen finaalien aikaan. Eli Nyman teki sen kuuluisan tempun eli häipyi kuin tuhka tuuleen kesken A-junioreiden finaalien ja vaikka IFK:sta yritettiin miestä tavoittaa niin ei kiinni saatu.

Tuskin kovin moni joukkue on kiinnostunut veskarista joka tekee tuollaisia temppuja.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sihvosesta

Kuten RD mainitsi on Soossin neuvottelut AIK:n kanssa täydellisessä pattitilanteessa. Soossi ei halua Jokereihin vaan Ruotsiin, mutta tuota varmuutta ei tarjotuissa papereissa ole ollut, joten tilanne Hjalliksen kanssa on täysin levällään.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ja onhan se aika kova paikka saada Nordenskiöldinkadun isoa taloa täyteen myytyä , jos tosta nipusta on poissa : Zidlicky ,Stepanek , Hannes , Caloun , Bednar , Nieminen ,A.Ahonen , Sihvonen. Onhan tämä nyt jo päivänselvää matematiikkaa / arkirealismia

Tietysti noin, mutta miksi luulet, että he olisivat poissa. Ahonen ja Sihvonen tietysti ovat poissa, tosin Soossin tilannehan on vielä täysin auki.

Arkirealismia on myös se, että niin kauan kun herrat ovat rivissä ei korvaajia tarvita, vai pitäisikö jo nyt tehdä sopimukset vara-Bednarille, vara-Calounille, vara-Stepanekille, vara-Zidlickylle, vara-sille ja vara-tälle. Näinkö sen olisi pitänyt mennä ? Mikä muu joukkue toimii tällä tavalla ? Kenellä siihen on mahdollisuuksia taloudellisesti ?

Alangon ja Koiviston sopimukset IFK:hon kariutuivat, voisiko siitä päätellä, että pari pakkia olisi hakusessa. 1-2 hyvää hyökkääjää ja Nurminen :-) maaliin, niin eiköhän se siitä.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
hyvä, mutta vielä ei riitä

Niin kyllä tässä oikeaan suuntaan ollaan menossa. Mobergin kolmesta perisynnistä: heikko puolustus, heikot sentterit ja heikko valmentaja on yksi huoli Mälkiän myötä poissa.

Samoin turhista pelaajista ollaan pääsemässä eroon (Pirjetä, Hurme, Hucko, Rajala, Tuominen, Kautonen). Lisäksi Sihvonenkin lähtee molempien osapuolten kannalta hyvään aikaan.

Kyllä IFK:n lippuhinnoilla faneilla, ainakin minulla omasta mielestäni, on silti oikeus vaatia huomattavasti enemmän. Puolustus on nyt aivan yhtä heikko kuin viime vuonna, vaikka itse lasken Levokarin varsin potentiaaliseksi onnistujaksi (mutta niin luulin Huckostakin vuosi sitten..). Z ja/tai Stepan voi aina yrittää korvata ulkomaalaisilla tarpeen vaatiessa, mutta mistä yksi kotimainen pakki ykkös/kakkospariin?? Maalivahtitilanne on oletusarvoisesti heikompi kuin viime vuonna, joten puolustuksen tulisi olla vahva!!

Puolustuksen lisäksi myös sentteriosasto huolestuttaa. Ulkomaalaiskiintiö on täynnä eikä varsinaisia senttereitä (junnuja lukuunottamatta) ole kuin Cipruss, varauksin Bednar tai Veikko. Kuitenkaan Sihvosen tai Uusikartanon korvaavia hyviä puolustavia hyökkääjiä ja varsinkin hyviä aloittajia ei ole yhtään. Ilvestä vastaan IFK:n aloittajat olivat täysin surkeita, varsinkin hyökkäyspäädyssä. Tähän totisesti toivoisi parannusta!!

Vauhkosen sopimusta on myös vaikea ymmärtää kun ryhmästä löytyy Mäkiaho, Nielikäinen ja junnut. Kyllä Vauhkosesta hyötyä voi olla, mutta ei häntä olisi ryhmään tarvittu!

Kortelaisen sopimusta on myös vaikea ymmärtää. Olisi toivonut herran jo lähtevän Eurooppaan rahastamaan. En myöskään ymmärrä mitä IFK tekisi Peltosella kun ryhmästä laitureita löytyy ainakin Caloun, Bednar/Veikko (toinen sentteri?), Kuhta, Kortelainen, Mäkiaho, Vauhkonen, Nielikäinen, junnut...


Eli positiivista:
+ Mälkiä
+ Levokari?
+ Junnut (tosin osa saanee hakee peliaikaa muualta)
+ Kuhdan soppari (toivottavasti C rintaan)
+ Liikalaitureista eroon

Negatiivista:
- Yksi kova kotimainen puolustaja oli odotuslistalla, mistä löytyy??
- Samoin kotimainen sentteri??
- Kortelaisen ja Niemisen(tosin 2v sopimus tehty jo vuosi sitten) jatko
- Cipruss, Vauhkonen (eli julkistetut hankinnat eivät alkuunkaan vastanneet Penan lupauksia)

Mälkiän tulo oikeastaan pelastaa tilanteen, ilman häntä olisi syytä olla erittäin huolestunut. Nyt voi olla hieman levollisempi, tosin tyytyväinen en ole vielä.
 

Baritoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES, Vasen Pakki Kerho, Murskeat Lokit, TurHmA
Jokseenkin ennenaikaista

panikoida tässä vaiheessa.

Pelimerkit tuskin ovat Nordenskiöldillä lopussa. Ei tuo jengi tuohon jää, saatte olla varmoja.

Artsi ennätti verrata Levokaria Tomi Pettiseen, joka oli 99-00 runkosarjassa aivan järkyttävän huono, joskin otteet paranivat loppua kohti. Miehellä ei ollut minkäänlaista itseluottamusta, mitä ei helpottanut muutaman Hakametsän niskalaukauskelpoisen idiootin parjaus. Täksi kaudeksi hänestä oli kehittynyt hyvä peruspakki. Sama voisi tapahtua Levokarin kohdalla, tai mistäs mää tiärän.

Tämä kausi osoitti hienolla tavalla sen, että komea nimilista ei takaa välttämättä yhtään mitään. Kehottaisinkin IFK:n kannattajia katselemaan tilannetta hiukan maltillisemmin, varsinkin kun IFK saa riveihinsä todella kovan luokan valmentajan.

On hyvin mahdollista, että Mälkiän sisääntulo seuraan ei suju ilman törmäyskursseja. Ensimmäinen kausi saattaa olla vaikeakin, kun joukkue ja valmentaja etsivät toisiaan. Toivon, että vaativa katsomo antaa Heikille aikaa, sillä uskoisin työn jäljen näkyvän joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin. Tampereella tuli 99-00 niin hirveästi puukkoa selkään, että Mälkiä oli ajoittain äärimmäisen masentunut ja ahdistunut. Tilannetta läheltä seuranneiden mukaan mies vanheni silmissä. Samaa en soisi hänelle nyt, sillä kyseessä on kuitenkin todellinen ammattilainen.

Huonoa työmoraalia Mälkiä ei katsele minuuttiakaan. Palaute pelaajille saattaa olla julmaa, mikä ei varmasti kaikille sovi.

Baritoni
 

Baritoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES, Vasen Pakki Kerho, Murskeat Lokit, TurHmA
Jokseenkin ennenaikaista

(jotakin sähläystä oli lähettämisen kanssa, enkä näemmä ollut ainoa)

B
 
Viimeksi muokattu:

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
No olipahan...

...harvinaisen jyrkkä reaktio, poijjaat.

Ihmettelen, mitä todella odotettiin? Kun tuota listaa katselee, on minun oloni aivan mukava.

-Cipruss: ehkä vähän turha hankinta. Paljonkohan maksaa? Saattaa viedä tärkeän ulkolaispaikan. Ilmankin olisi pärjännyt, mutta kelpaa. Ei ehkä kuitenkaan mikään perinteinen HIFK-pelaajan prototyyppi, hehheh.

-Hyökkäyshän on ihan OK. Itse asiassa, kuinka moni liigajoukkue voi kehuskella omistavansa Jardan ja Luikeron kaliiperin miehiä? Olivat Tepsin hankinnat sitten mitä vaan, moni lähti jälleen pois alta. Ja mistä sitä tietää vaikka se olisi seuraavaksi Töpseleiden vuoro kärsiä jokeri-syndroomasta... No, tuskin kuitenkaan. Ja uumoilen, että jos NHL nyysii Bednarin tai jos Weikko häippää, Calounin jatko tulee entistä varmemmaksi - pakkohan joku hyökkäyksen power house on pitää. Ja mitä tekee Ville Peltonen?

-Pakisto - aaaah, ensi kauden paras liigapakki, Hymyilevä Hannes! Fööni teki Hanneksen kohdalla ihmetyön, josta tullaan varmasti olemaan iloisia pitkään. Siinä meillä liideri, jos Stepanek ja Z lähtevät (mitä en kyllä S:n kohdalla ymmärtäisi).

-Junnut. Jee jee. Vihdoinkin aloitetaan rakennus. Ei mitään rahahaihattelua. Tällä porukalla päästään varmasti pleijareihin ja vaikka neljännelle sijalle - jos se tämänkin kauden porukalla saavutettiin. Ja seuraavan kauden porukka on varmasti Joukkue, perkele!

-Molarit. Eiköhän Sakke hoida homman, ja kehittäkää siinä taustalla niitä nuoria. Hankkikaa sitten vaikka Mika Oksa, jos homma alkaa kusta liikaa.

-Mälli. Hmmmm. Odotan vähän huolestuneella asenteella 'karjalaisen kusipääkiekon' sisäänajoa, mutta miehen meriitit puhukoot puolestaan. Menestys vaatii nykyisin valitettavan usein uhrauksia pelin nautittavuudesta, mutta saapa nähdä. Minulla on kovat odotukset kaudelle 2002-03.

Kyllä, olen yllättävän optimistinen. Nimilista on aivan kelvollinen, etenkin jos miehiä ei NHL:n liukene. Ja mikä parasta, tämän hetken asetelmissa näkyy selkeä <b>Suunnitelma™</b>. Se puuttui Kuulapään kausien Hifkiltä. Se puuttui Hjareenaan muuttaneelta Jokereilta. Se puuttuu yhä Bluesilta. Sen sijaan Tepsillä on ollut se koko ajan. Tamperelaiset ovat myös toteuttaneet omaansa. Kärpät Suunnitelma™ on vienyt joukkueen kakkosdivarista SM-Liigan neloseksi. Oli Hifkin ja Föönin Suunnitelmasta™ mitä mieltä tahansa, on se joka tapauksessa parempi kuin ei mitään. Vision puuttuminen joukkueen upottaa.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Valmentajat

Päävalmentaja: Heikki Mälkiä (2v)
Valmentaja: Timo Blomqvist (1v)
Valmentaja: Jari Kaarela (1v)

Maalivahdit

Sakari Lindfors : vanha, ei jaksa ykkösenä
Mikko Strömberg : nuori, ei pää kestä
Juuso Riksman : mikäs jätkä tää on???

Arvio : Ei hyvä...

Puolustajat

Marek Zidlicky : toivottavasti pysyy, (NHL?)
Martin Stepanek : luottopakki (NHL?)
Mikko Kurvinen : läpimurto, kakkospariin?
Tuomas Eskelinen : peruspakki
Hannes Hyvönen : läpimurto puolustajien eliittiin
Antti-Pekka Lamberg : ihan mukava että junnuja ei...
Teemu Kolehmainen : ...päästetty muualle mutta...
Mikko Ilkka : ...onko heitä liikaa?
Pauli Levokari : paskaa...

Arvio: Pelkkää paskaa, jos ja kun Tshekit pois...

Hyökkääjät

Jaroslav Bednar : Jarda kehiin jos palkka aisoissa (NHL?)
Jan Caloun : Honza kehiin hinnalla millä hyvänsä
Aigars Cipruss : jos tämä kovin hankinta...niin hyvä Puutarhuri!
Mika Nieminen : potkut ja Laiska-Lasse bäckiin
Toni Mäkiaho : ei mitään annettavaa...
Mika Kortelainen : sotaratsu...OK
Kimmo Kuhta : hyvä pyssy jos Honza kunnossa+kehissä
Pasi Nielikäinen : potkuuuuut!!!!
Jonni Vauhkonen : Lukossa vain OK, HIFK:ssa ei mitään
Ville Viitaluoma : Kiva, että junnuja...
Carlo Grünn : ...on, eikä heitä...
Ilkka Pikkarainen : ...päästetty menemään...
Matias Loppi : ...mutta hyökkäyksessä...
Toni Häppölä : ...niitä on aivan...
Kim Hirschovits : ...LIIIKAAAA!!!

Arvio : No on siellä jotain, mutta ei silti ketään...

Kommentit : Paljon toivottiin, mitään ei saatu. Tällä joukkiolla sijoitus 8-13. Missä Ville ja Tuomainen? Benda? Racine? Pakit? Onneksi Tuominen pihalle!


No joo, tämä on pettyneen henkilön teksti, joka vielä eilen rakenteli pilvilinnoja... jarrrhh!!!!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Alkuhämmästyksen jälkeen tuo joukkue alkaa näyttää ihan hyvältä. Joku kotimainen pakki vielä uupuu.

Krykovin Vallua olisin itse haikaillut takaisin...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Unhohtakaa jo kausi 98.

Silloin oli Kekäläinen mukana joka on ylivoimaisesti Suomen paras Teamin kokooja.Kaikki osat napsahti kohdalleen ja mestaruus tuli.Tuli myös hieman tappiota ja sitä tuli vielä enemmän hopea-Ilvekselle jonka silloinen johto söi enemmän kuin tienas.Suomessa ei ole ollut eikä tule enää koskaan olemaan 98 kauden veroista joukkuetta jossa vilttiketjussa viiletti nimet Tuomainen ja Elomo.(kertoo tasosta jotain).Ei kannata odottaa että vastaavaa tulisi jatkossa.
Mitä tulee junnuihin niin ei ne kaikki siellä kerralla pelaa mutta yhden kentän verran voi olla mukana joka matsissa.
Koko kevät on Hifk-fanit valittaneet että omat junnut päästetään pois ja nyt eräät sitä että kun niitä on liikaa.
Lapsellista touhua.Hifk on ensi kaudella ehkä koko liigassa se joukkue jolla on eniten junnuja,ainakin kärkipäässä-enää ei sitä syytetä ryöstelystä vaan syytökset saavat nyt muut joukkueet.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vauhkonen

Pisti vähän miettimään, että mikäköhän sen Vauhkosen IFK:hon oikein toi. Yrittiköhän kaverin agentti nostaa pelaajan palkkaa tarjoamalla häntä eri seuroihin, mutta IFK vahingossa tarttuikin syöttiin ja teki sopimuksen. Toisaalta Vauhkonen ei tainnut pelata mitään huippukautta Lukossa, mikä ei ole paras mahdollinen peruste palkan nostamiselle eikä IFK varmaan tuon tason pelimanneja rahalla hanki. Uusikartanohan oli menossa Lukkoon. Voisiko kyseessä olla vaihtokauppa? Silmä silmästä, hammas hampaasta, Vauhkonen Uusikartanosta ja niin edelleen...

Vain luoja tietää, jos sekään.

Tietysti yksi vaihtoehto voi olla, että Matikainen on pelannut Liigapörssiä&reg;, huomannut Play off kierroksen alun ostetuimpien pelaajien joukossa Jonni Vauhkosen, päätellyt tästä kaverin nauttivan suurta suosiota fanien keskuudessa ja ostanut kaverin joukkueeseensa.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
njaa...

Sanattomaksihan tässä meni pitkäksi aikaa. Penalla ei sitten tainnutkaan olla pullat niin hyvin uunissa kuin kuukausi-pari sitten ilmoitti. Joku siellä Penan hommissa on klikannut jos energiaa on todella käytetty niin paljon kuin on annettu ymmärtää, helppoja hankintoja taisivat olla kaikki uudet. Toivottavasti Ukko yli-jumala tästäkin jotain oppii.

Joukkueesta ei oikein voi tässä vaiheessa pahaa sanaa sanoa koska se ei voi olla valmis, pohja on kuitenkin nyt hyvä ja jotain odotellaan.
Mutta Cipruss...tulee mieleen viime hetken hätänen hankinta koska 17/4 oli luvattu ilmoittaa suuri paketti. En ymmärrä minäkään.
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Iltalehti tietää kertoa että IFK:oolla kaks valmista sopparia jotka astuu voimaan jos Bednar ja Zidlicky siirtyvät NHL:ään.
Sanomat taas spekuloi että IFK on edelleen mukana Pisa ja Peltonen skabassa.
Ja IFK saanut ihan kiitetettävästi palstatilaa värikuvineen. Ei muuta
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kävittekö lukemassa Snickersistä tietoa Peltosesta. Ei kutsu Sveitsi eikä Ruotsi. Ei näytä hyvältä HIFK:n kannalta. Voi vittu sanon minä. Näyttää menevän huutokaupaksi ja Blues tai Jokerit vie hänet varmasti. En sano ettäkö olisi välttämättä tarvista edes meillä. Mutta ei soinnu mulla ainakaan Wili jokeripaitaan. Ei helvetissä. Veikko pihalle ja Wili hänen tilalle. Tietysti vaaditaan vielä siihen rahamäärään vähän lisääkin.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
JOSKUS

ovat asiat olleet huonomminkin.

Muistaako kukaan kautta olikohan se -93,
kun hankinnat olivat Lambert, Hämäläinen ja Mäki-Kokkila!

Silti se IFK-henki oli olemassa.

Nyt suunta on edes oikeaan suuntaan.

Muuten homma kohdallaan, mutta Sakesta ei mielestäni
ole ykkösveskaksi.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei Peltoselle kannata maksaa mitään miljoonia sillä kaveri ei ole esittänyt mitään erikoista sitten kevään 95.Jos ei halua tulla asiallisella paperilla niin menköön vaikka narreihin.
Matikainen sanoi eilen radio-Suomessa että tammikuuhun asti voidaan pelata näillä kolmella molarilla ja katsoa tilannetta sitten uudestaan.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Unohtakaa nyt jo Peltonen. Ei IFK:lla ole mitään tarvetta saada häntä enää takaisin kun laitureita joukkueessa on jo vaikka kuinka paljon.

Loput rahat on ehdottomasti käytettävä sentteriin ja puolustajaan. Ongelma vaan on mistä heidät löytää. Alanko olisi kyllä ollut todella hyväö vahvistus, harmi että ei tullut.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Re: Unhohtakaa jo kausi 98.

Viestin lähettänyt käyttäjä mixu
Silloin oli Kekäläinen mukana joka on ylivoimaisesti Suomen paras Teamin kokooja...

Suomessa ei ole ollut eikä tule enää koskaan olemaan 98 kauden veroista joukkuetta...

Ei kannata odottaa että vastaavaa tulisi jatkossa...
Niin, on se hyvä, että usko omiin on vahva ja vankkumaton, mutta jonkinlainen sammakkosuodatin kannattaisi hankkia. Ehkä myös punalaseista luopuminen kyseisiä asioita arvioitaessa olisi viksu idea. Tsemppiä jatkoon!
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketjuja

kyllähän jengi tuo alkuun aika heikolta tuntui, mutta katsotaan nyt ensin..

Laitan muiden jatkoksi omat ketjuni kasaan:

MV: Riksman / Strömberg (en tiedä miehistä paljoakaan, mutta Riksman on nuori ja jos hänet on valittu divarin ykköstähtikenttään, niin lienee melko lupaava.. uusi Nurminen :) ? )

Pakkiparit: Zidlicky-Kurvinen
Hyvönen-Lamberg
Stepanek-Eskelinen (Kolehmainen..)

Ketjut: Caloun-Cipruss-Viitaluoma
Kuhta-Bednar-Nieminen
Vauhkonen-Nielikäinen-Mäkiaho
Grunn-Häppölä-Pikkarainen (Hirchovits yms..)

Eli eihän tuo nyt mahottoman pahalata näytä, varsinkin jos Mälli todella on sellainen velho kun puhutaan..

Pari toivomusta olisi kuitenkin, eli yksi "luunmurskaaja" puolustukseen ja Nieminen pois ja Peltonen tohon kakkoseen Veikon tilalle.. ja avot!
 

muropakkaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähtijöiden leiristä saattavat ennen ensi syyskuun SM-liiga-avausta löytää itsensä myös tshekkipuolustaja Marek Zidlicky ja hyökkäyksen maanmiehensä Jaroslav Bednar. Molemmat herättävät kiinnostusta NHL:ssä.

- Jos he sattuisivat lähtemään muualle, meillä on uusien hankintojen varalle suunnitelma. Seuraamme pelaajamarkkinoita antennit ylhäällä, vaikka tuskin joukkueeseen enää tulee paljon muutoksia, Matikainen kertoi.

Arvattavasti HIFK:lla on vielä haku päällä, sillä ensi kauden pelaajabudjetiksi helsinkiläiset haarukoivat 10 miljoonan markan pottia. Nykyisillä 27 tehdyllä sopimuksella summa jää 9 miljoonan paikkeille.

Näin ainakin suomi24 mukaan!!! Eli hyvinhän Peltonen vielä joukkueeseen mahtuis!!!!
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Hyvä ,kamraten !

Voit laskea tosta kokoonpanosta pois Zidlickyn , Bednarin , Niemisen ( ? ) ja Calounin ( nilkka / seuranvaihto )sekä mahd. Stepanekin. Peltonen menee ahmimaan rahaa toisaalle,joten meneehän ketjut / pakkiparit aika uuteen uskoon. Kyllä saa Mälkiä olla aika velho , jos ton nipun playoffseihin valmentaa . Vai mitä mieltä olette ?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kamraterna
Jos Peltonen tulee, kyllä hän pelaa silloin Calounin kanssa samassa ketjussa, se on molempien haave ollut ainakin joskus.

Ei tämä joukkue niin heikolta näytä yön yli nukuttua. Tilanne vain on se, että SM-liigan taso laskee vuosi vuodelta. Parhaat pelaajat menevät NHL:n, konkarit Sveitsiin tai Saksaan, ja Elitserien vie myös osansa. Ei ne muutkaan jengit saa paljoa parempia miehiä, ei Hakkikaan tule tepsissä pelaamaan matsiakaan. Ja tepsi menettää kyllä sen verran kovia hemmoja, joten heidänkin joukkeensa heikentyy, samaten narrien pakka on aika sekaisin. Toi Jussi Pesosen meno sinne hieman harmittaa. Ainoa jengi, joka pysyy kasassa on Tappara, se jopa vahvistuu. Rukoilkaamme, että NHL vie Tarvaisen ja Vertalan. Eli annetaan nuorille mahdollisuus kehittyä ja näyttää taitonsa. Heidän motivaationsa on varmasti kova, sillä usean silmissä kiiltää kirjaimet NHL. Ja sinne päästäkseen pitää menestyä SM-liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös