Ei Pekkaa pahempaa – eli otteet kaukalossa 2013–2014

  • 424 891
  • 2 094

Fremont

Jäsen
Enkä kyllä jaksa ymmärtää tätä joidenkin turkulaisten tarvetta vatvoa Virran tekemisiä edelleen. Ässien pelitapa on pysynyt käytännössä samana kuin viime kaudella ja se riittää menestykseen.

Sokea lapsenusko on jotenkin niin ihanan fantsua. Mitä hemmettiä jotkut turkulaiset hokista muka tietää...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sokea lapsenusko on jotenkin niin ihanan fantsua. Mitä hemmettiä jotkut turkulaiset hokista muka tietää...

Jälkiviisaus on hauskaa, kuten vahingonilo, olemmehan Suomessa. Lainataan tähän Alpo Suhosen sanoja takavuosilta: Mi ikävyys, mi hämäryys. Tämä on kohdistettu sekä Ässien tämän hetken tilanteelle että luonteensa paljastaville turkulaisille.

Turha vaiva täällä, turha onpi taistelo ja kaikkisuus mailman, turha!
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uskoin Virtaan. Ilmeisesti aidosti asialliset tv-kommentaattorikeikat saivat pääni pyörälle. No, eipä ole Virta ensimmäinen hyvä esiintyjä, mutta huono koutsi.

Iso virhe minulta, iso virhe Ässiltä. Virtaa ei olisi pitänyt palkata valmentajaksi. Joukkue on täysin sekaisin. Viime kaudella peli oli hyvää heti syksystä lähtien, olkoonkin, että välillä käytiin tuloksellisesti aikamoisessa laaksossa. Tällä kaudella voitettiin syksyllä muutama peli, mutta peli ei ole ollut missään vaiheessa ainakaan yhtä kahtaa erää kauempaa kuosissa.

Nyt pitää vaan yrittää pelastaa edes jotain. Talous saadaan varmaan pysymään jossain balanssissa pelaajasiirroilla, mutta tätä kautta ei pelillisesti pelasta enää mikään. Virta lähtee 100% varmasti ensi kaudeksi vaihtoon, joten mikäli uusi koutsi on vapaana, niin ei muuta kuin peremmälle. Maksaa saatana mitä maksaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uskoin Virtaan. Ilmeisesti aidosti asialliset tv-kommentaattorikeikat saivat pääni pyörälle. No, eipä ole Virta ensimmäinen hyvä esiintyjä, mutta huono koutsi...

...Virta lähtee 100% varmasti ensi kaudeksi vaihtoon, joten mikäli uusi koutsi on vapaana, niin ei muuta kuin peremmälle. Maksaa saatana mitä maksaa.

Olen suhtautunut Virtaan hyvin skeptisesti koko ajan, valitettavasti pelot toteutuivat loka - marraskuussa.

Tuskin kysymys on rahasta, sopivia valmentajia ei ilmeisesti ole markkinoilla. Ässät hätäili valmennuskysymyksen kanssa viime jouluna, tänä vuonna ei luultavasti haluttu tehdä samaa virhettä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos tällä kaudella yritetään nyt jotenkin vielä rypistellä playoffeihin, niin yksi iso asia olisi tehtävä.

Umicevic ja Hagman eivät voi enää pelata yhdessä. Junnuissa ehkä toimii tuo että syötetään vaan yhdelle äijälle mutta miesten liigassa ei.

Umicevic on ylivoiman syöpä, valitettavasti.

Kannattaa katsoa tilastoja ja sitten kysyä itseltä, että onkohan väittämä ihan totta. Nyt on ollut tilastojen valossa vaikeampaa, mutta ihan samanlaisia paikkoja ne on saanu luotua, kuin alkukaudellakin.

Ja eiköhän nää oo keskenään sopinut, että miten ylivoimaa pelaavat. Eli jos joku on syöpä, niin se on koko YV.
- Tuleeko Nikkeltä joskus kiekko Umille?
- Jos Krepsille syöttää sinne kulmaan, seuraako siitä ikinä mitään hyvää?
- Onko Marttinen syöttänyt kertaakaan Nikkelle tuosta? Ei, pelkästään takas Umille, tai veto.

Mun mielestä, jos Ässät pelaa tommosta ylivoimaa, niin pitäis toi siirtely jättää vielä puolta vähemmälle. Marttiselle ohjeistus, vedä joka kerta, kun sulle tulee kiekko, ja Nikke nyt vetää suoraan lähes aina. Näin saatais paljon enemmän vetoja aikaseksi, ja Kreps tietäis aina nousta sieltä maalin eteen maskiin/ohjailemaan, kun kiekko lähtee Umilta.

Toki Umin täytyis vetää joskus suoraan Marttisen syötöstä. Mutta onko syötöt liian huonoja? Vai eikö se Umi osaa vetää suoraan syötöstä? Ainakin jos aikaa ja tilaa on, niin Umilla taitaa olla yks parhaista vedoista Pata pakassa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Mielestäni se kertoo valmennuksesta kaiken oleellisen, että KalPaa vastaan alkoi peli toimimaan toisessa erässä, mitä tapahtuukaan kolmannen erän alussa? Pakka sekaisin ja oliko Smith(?) Joka ei tainnut pelata vaihtoakaan ensimmäiseen kuuteen minuuttiin?

Mitä helvettiä siellä penkin takana oikein tapahtuu, kun pitää kesken pelin vetää pakka sekaisin vaikka ollaan juuri saatu juonesta kiinni?
 

Kazka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Omasta mielestäni valmennuksen touhu on mennyt niin käsittämättömäksi, että jättäisin ensi kauden rosterista Virran palkan verran pois ja tämän kauden jälkeä monoa herralle.

Itselleni ainakin tuli Virrasta positiivisia fiiliksiä hänen toimiessaan Urho tv:n asiantuntijana sekä esimerkiksi Ässien www-sivuille antamissaan videahaastatteluissa. Harmiksemme puheet eivät ole vastanneet tapahtunutta missään muodossa.

Virta painotti kesällä kärsivällisyyttä ja sitä, että ottaa aikaa uuden joukkueen hitsautumisessa. Kuitenkaan Virralla ei ole itsellään ollut kärsivällisyyttä alkuunkaan. Ketjut sekoitetaan välillä jo parin vaihdon jälkeen. Ikään kuin Virta odottaisi, että yhtäkkiä löytyisi oikeat ketjukoostumukset ja peli lähtisi rullaamaan. Oikeasti tuo ruletti vain sekottaa pakkaa entisestään ja tätä ei valmennus tunnu huomaavan. Miksi alkukauden toimiva ketju Mutanen-Sillanpää-Huhtanen hajoitettiin syksyllä? Lähteenmäen jouduttua pari viikkoa sitten sivuun ykkösketjusta, sekoitettiin kaikki neljä ketjua. Lähteenmäki palasi, miksi hän ei pelaa Niemen ja Smithin kanssa, koska peli tuntui toimivan heidän kanssaan hyvin, esimerkiksi kaikki tekivät maalin Lukkoa vastaan 6-3 päättyneessä pelissä. Lisäksi kaikilla kolmella on jatkosopimus (Niemi?) Ässien kanssa, joten tässä olisi jo ensikauttakin ajatellen toimiva 1-2 ketju kasassa, mutta ruletti jatkaa pyörimistään. Näin vertailuksi, kun Rockyn aikakaudella Yetman loukkaantui, nostettiin Armia ykkösketjuun. Nyt olisi voinut saman totetuttaa Ahlgrenilla tai Lammikolla. Käsittääkseni nuorille piti antaa näyttöpaikkoja ja vastuuta, sitä ei ole neljä minuuttia pelissä nelosketjussa. Toki Parkkonen ja Parikka ovat saaneet vastuuta kohtalaisesti.

Kärkipelaajien peluutus. Hagmania on ylipeluutettu merkittävästi tämän kauden aikana, tästä kaikki lienee samaa mieltä. Ihmettelen itse esimerkiksi tilannetta eilisestä KalPa pelistä, kun pelikellossa oli 3 minuuttia jäljellä ja Ässät pelasi vielä minuutin alivoimaa. Valmennus laittaa jäälle Hagmanin pelaamaan alivoimaa, vaikka joukkueessa on pelaajia joilta alivoiman pelaaminen onnistuu myös, mutta eivät olisi niin tärkeitä tuolle lopulle kahdelle minuutille kun tarvitaan tasoitusmaali. Tällä kertaa Ässät sai ylivoiman kautta hyökkäyspään aloituksen ja käytti aikalisän, ilman tuota Hagman ei olisi varmaan jaksanut luistella edes hyökkäysalueelle.

Ylivoima ja case-Groulx. Ässien ylivoima oli muistaakseni liigan 4. parasta ennen Groulxin saapumista, pääasiassa toimivan ykkösylivoiman ansiosta. Itselleni heräsi kysymys jo tuolloin, että miksi rikottiin tuo toimiva ykkösylivoima ja laitettiin Groulx Marttisen paikalle? Miksi pitää korjata jotain, mikä ei ole rikki? Groulx olisi voitu aivan hyvin laittaa kakkosylivoimaan. Tämä ei toki tarkoita sitä, että Groulx olisi onnistunut Ässissä yhtään paremmin, mutta tuota tehokkaan ykkösylivoiman rikkomista en käsitä. Mitä mahtoi Marttinen miettiä penkillä, kun hänet syrjäyttänyt Groulx töppäsi siniviivalla, hänen paikallaan? Eikä tuo töppäys ihan viimeiseksi jäänyt.

Karppisen kusipääkommentit. Hävityn Kärppä-pelin jälkeen Oulussa ei ole ehkä viisainta medialle teilata joukkueen tähtipelaajaa yhdestä jäähystä. Ihmisjohtamisen peruselementtejä on, että positiiviset palautteet annetaan julkisesti ja negatiiviset henkilökohtaisesti. Toki tämä on yksittäistapaus, mutta tätä voi olla joukkueen sisällä kenties enemmänkin?

Näihin ylläoleviin esimerkkeihin kun lisätään, että viisikkopuolustus ja hyökkäyksiinlähdöt eivät ole koko kauden aikana toimineet alkuunkaan, meillä ei ole mitään pohjaa johon rakentaa mitään menestykseen tähtäävää. Myöskään joukkueen rakennus ei ole aivan putkeen mennyt, mutta kyllä tuolla materiaalilla pitäisi taistella paikasta kuuden joukkoon eikä jumbopaikan välttämisestä.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Olen suhtautunut Virtaan hyvin skeptisesti koko ajan, valitettavasti pelot toteutuivat loka - marraskuussa.

Tuskin kysymys on rahasta, sopivia valmentajia ei ilmeisesti ole markkinoilla. Ässät hätäili valmennuskysymyksen kanssa viime jouluna, tänä vuonna ei luultavasti haluttu tehdä samaa virhettä.

Rahasta asiassa ei ole ollut missään kohtaa kyse, siis Virran korvaamisesta. Ässissä on Liiga-keskiarvoa osaavampi henkilöstö arvioimaan ja toteuttamaan kannattavaa urheiluseuraliiketointa. Urheilutoimenjohtaminen on tällä hetkellä akuutein asia mikä Ässien pitää saada lukittua, kilpaseuran valmennus seuraa tätä päätöstä. TF on siis mielestäni oikeassa myös toisessa olettamassaan valmmentajamarkkinoiden "kuivuudesta".
Omaa häntää enempää nostamatta, Virran epäsopivuus/pätevyys Ässien valmentajaksi oli paljon helpompi havannoida kuin Groulx nykyinen väärä sarjataso...
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Nyt voisi vaikka nimimerkki Raid76 tulla kertomaan miten täällä on takinkääntäjiä ja ihme negailijoita. Ei varmaan saa tuntua pahalta nytkään, kun täysin munattoman esityksen jälkeen otetaan turpaan KalPalta, joka pelasi ihan A-junnuilla ja päävastustajatkin olisi sopivasti hävinnyt.

Sitä saa mitä tilaa, niin joukkue kuin Väijykin. Oliko eilinen peli samalla tasolla kuin esim. SaiPa peli? Puolustuksen ja vaikka maalivahtipelin osalta? Jos vastaus on ei, niin eikö silloin voi hiukan puolustella joukkuetta kun sekin peli ihan paskaksi huudettiin?

Takinkääntäjiä ja negailijoita riittää kyllä, jos niitä riitti mestaruuteenkin päättyneellä kaudella lähes loppuun saakka. Se vain on niin että paskatruutat hiljenee menestyksen hetkellä ja käpertyy odottamaan seuraavaa syöksyä, jotta pääsee puskemaan lokaa ketjun otsikosta huolimatta.

Tottakai saa tuntua pahalta ja pahalta tuntui varmasti myös punamustien pipojen alla matkalla Savosta Poriin. Jos minäkin aina heti yhtyisin tuohon eräiden kirjoittajien kaudesta toiseen jatkuvaan kilpalaulantaan, niin toisiko se jotain lisäarvoa? Yritän entisenä pelaajana nähdä asiat positiivisessa valossa. Onhan tässä ollut pelejä jossa esim. maalivahti on haukuttu Ahvenanmaalle, vaikka on pitänyt yksin joukkuetta pystyssä.

Ei tää niin vakavaa ole.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huomenna on taas aivan helvetin iso peli. Siitä voitto ja ero Pelicansiin 10p ja Ilvekseen 12p. Pelsuilla on vielä yksi peli enemmän pelattuna, eikä niillä ainakaan huomenna ole helppo peli kun ovat Tapparan vieraina.

Ässät ei perkele voi tulla kaukaloon samanlaisella kipsillä kuin on nyt Kalpaa ja Tepsiä vastaan pelattu. Jos tulee niin saatan oksentaa seisomakatsomossa. Kannattaa olla varuillaan...

JOS huomenna otetaan käkeen vielä niin myydään Hagman Kreps ja Umicevic.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Huomenna on taas aivan helvetin iso peli. Siitä voitto ja ero Pelicansiin 10p ja Ilvekseen 12p. Pelsuilla on vielä yksi peli enemmän pelattuna, eikä niillä ainakaan huomenna ole helppo peli kun ovat Tapparan vieraina.

Ässät ei perkele voi tulla kaukaloon samanlaisella kipsillä kuin on nyt Kalpaa ja Tepsiä vastaan pelattu. Jos tulee niin saatan oksentaa seisomakatsomossa. Kannattaa olla varuillaan...

JOS huomenna otetaan käkeen vielä niin myydään Hagman Kreps ja Umicevic.

Kah, täällähän näyttää olevan vielä joku, joka ei ole heittänyt kirvestä kaivoon. Konsensus lienee, että myö ollaan ryssitty tää kausi...
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Olen kirjoittanut tänne useaan kertaan seuraavan mantran Pekka Virrasta:
-omalla peliuralla laiska harjoittelija
-luulee omaavansa joukkueessa kunnoitusta ilman pienintäkään ryhmädynamiikan alkeita!

Itse ei tee koskan virheitä. Sekoittaa ketjuja kesken pelin ym.
Aivan pihalla koko äijä!
 

FatSam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen heittänyt kirveen kaivoon, mutta mahdollisuuksia on silti :D

Mä oon marraskuun alun jälkeen heittänyt aika monen pelin jälkeen kirveen kaivoon ja päättänyt etten katso yhtään Ässien peliä enää tällä kaudella. Mutta kummasti aina pelipäivinä nousee sellainen lapsenuskoinen toivo, että voitto tulee ja kaikki kääntyy paremmaksi :) Jopa tuon kaamean KalPa-pelin jälkeen. Siis todennäkösyydethän on varsinkin tällä valmennuksella luokkaa 1%, mutta on se ittellekki mukavampaa olla positiivisin mielin. Siihen asti ku kiekko tippuu jäähän ja sekoilu alkaa...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Mä oon marraskuun alun jälkeen heittänyt aika monen pelin jälkeen kirveen kaivoon ja päättänyt etten katso yhtään Ässien peliä enää tällä kaudella. Mutta kummasti aina pelipäivinä nousee sellainen lapsenuskoinen toivo, että voitto tulee ja kaikki kääntyy paremmaksi :)

Eipä siinä mitään väärää ole, paljon mukavampaa se on suhtautua tähän touhuun noin. Itsekin myönnän että mielessä on pyörinyt tänään "suuri ottelu". Yksittäinen matsi ei tätä touhua ratkaise runkosarjassa, vaikka yhden ottelun jälkeen mekastus voi olla täysin ylimitoitettua. Tällä kaudella noita ykkösiä on vaan jo tullut niin paljon että sinällään on ymmärrettävää hiukan riehua.
Mutta edelleen, muistelkaamme niitä vaikkapa Rockyn ekan kauden pelejä, etenkin Isomäestä sarjan heikoimmat hakivat kerta toisensa jälkeen pisteet ja aina kirottiin miten tuo on mahdollista. Kiven ollessa vetovastuussa suorittaminen heitteli myös toisinaan, hyvää peliä seurasi heikompi esitys ja paluu lähtöruutuun. Silti tuo runko nousi lopulta todelliseksi voittajaksi. Tällä hetkellä kentälle menee joukkue joka ei osaa juurikaan voittaa, ilme on hetkittäin tosi hyvä ja taisteleva ja peli vapautuu silloin kun ollaan turvallisesti tappiolla. Kyllähän Kuopiossa 2-0 maalin jälkeen Ässät myllytti kuin viime keväänä, mutta vaikea sieltä on nousta tuolla maalinteolla enää mihinkään.

En jaksaisi osoitella yksittäisiä pelaajia, mutta onhan kapteenin tekeminen aivan järkyttävällä tasolla. Ja kapteeni pelaa kakkosylivoimaa, toimii kiekon ylöstuojana! Voisi olla ihan ok, mutta kun käsistä ei irtoa se kolmen metrin syöttö edes 50% varmuudella niin miten tuosta voi tulla jotain? On uskomatonta ettei Parkkonen pääse tuohon näyttämään osaamistaan, siellä lavassa kiekko pysyy ja maisema vaihtuu.

Nyt myös Ässien rouhija -osasto on lamaantunut, esim. Huhtanen ei saa mitään aikaan kiekon kanssa. Eikä oikein ilmankaan. Väittäisin että ansaitsematon vastuu/peluutus ja kokoonpanopaikat vaikuttavat tuohon. Minua vituttaisi katsella penkiltä tuota muutamien pelaajien unista touhua ratkaisutilanteissa.

Tuskaista on katsella pelejä mutta koitan tiedostaa että tässä on menossa uuden rakennus ja onhan se nähty että hetkessä ei homma lähde kunnolla käyntiin. Silloin kun homma todella toimii olisi paras tilanne varmasti se, että päävalmentajan taustalta nousisi uusi vetäjä hommalle ja joku jatkumo saataisiin aikaan. Tämä on tietysti hieno ajatus, mutta jos ratkaisuja tehdään joulukuussa ja ollaan esimerksi tällaisessa tilanteessa, niin hankalaahan tuo on nähdä tulevaisuuteen. Noh nää on näitä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
PItäisiköhän ensi kaudeksi koittaa kasata kunnon tutinaa ja tötinää -neloskenttä esim. tyyliin Huhtala - ilkeä kanukkisentteri - Forsbacka... Kupru tuskin on enää halukas tuohon rooliin, vaan haluaa kiekollisempaa roolia vähintäin II sentterinä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllä se nyt sen varaan on alettava laskea, että se on tosiaan todennäköisimmin Ilves joka noista edellä olevista kunnolla vielä kyykkää. Suuri kysymys kuuluu, että riittääkö vain yhden joukkueen mahdollinen sukellus, mutta eipä tässä voi kuin odottaa..

Yhtä kaikki, mikroskooppisen pieni toivon kipinä palaa edelleen.. etenkin jos myös Pelicans tänään vaikka häviäisi
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kyllä se nyt sen varaan on alettava laskea, että se on tosiaan todennäköisimmin Ilves joka noista edellä olevista kunnolla vielä kyykkää. Suuri kysymys kuuluu, että riittääkö vain yhden joukkueen mahdollinen sukellus, mutta eipä tässä voi kuin odottaa..

Nyt unohdat, että siinä välissä pyörii myös HPK. Sekin täytyy ohittaa ennen kuin voidaan edes haaveilla tupsukorvien ohittamisesta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hmm...kivasti meni Ässien kannalta illan pelit. Ilves, HPK ja Pelsut hävisivät suoraan. Taas iski pienen pieni toivon kipuna...
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Hmm...kivasti meni Ässien kannalta illan pelit. Ilves, HPK ja Pelsut hävisivät suoraan. Taas iski pienen pieni toivon kipuna...

Seuraava ottelu on todella se kauden peli. Kerho on yksiselitteisesti pakko voittaa. Sen pelin häviämällä ero kasvaa jo suuremmaksi mitä kertaakaan tällä kaudella poffi viivaan, koska muistaakseni kerho kohtaa tuon pelin jälkeen pulsut. Siinä saa jokatapauksessa säälipaikoista kilpaileva kanssajoukkue pisteitä.

Eli nyt on se viimeinen paikka näyttää osaako se Virta yhtään mitään mikä etäisesti edes liittyy jääkiekkoon. Tuohon peliin jos saa porukalle apinanraivon päälle, niin voi vielä jotain mahdollisuuksia olla. Jos taas pelataan niinkuin Kuopiossa, niin se on lopullisesti valot sammuksiin ja hyvää kesää.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Seuraava ottelu on todella se kauden peli. Kerho on yksiselitteisesti pakko voittaa...
...Eli nyt on se viimeinen paikka näyttää osaako se Virta yhtään mitään mikä etäisesti edes liittyy jääkiekkoon. Tuohon peliin jos saa porukalle apinanraivon päälle, niin voi vielä jotain mahdollisuuksia olla.

Niinpä niin. Voittopelin jälkeen taas toivo herää, vaikka ties kuinka monta "kuoleman ottelua" ollaan hävitty ja toivo menetetty. Nyt kun taas pienen pieni toivo on herännyt, niin todennäköisesti täältä saa taas lukea seuraavan tappiopelin jälkeen torstain kaltaisia itkupotkuraivareita.

Ite olen koittanut olla stressaamatta mistään pleijaripaikasta, kun kaikki todennäköisyydet ovat Ässiä vastaan. En missään nimessä ole kirvestä vielä heittänyt kaivoon. Teoriassa kaikki on vielä mahdollista varsinkin, jos Ilves ja Pelsut jatkaa kyntämistään ja Ässät saa kiihdytettyä pistetahtia. Peli kerrallaan ja katsellaan sitten missä ollaan, kun runkkari päättyy, jos ei aikaisemmin teoreettisetkin mahkut mene.

Tämän illan Ilves-ottelu oli ihan hyvä. Ensimmäisessä ja toisessa erässä laidatkin ryskyi mukavasti ja tunnetta oli mukana. Kolmannessa taas Ässät ratkoi ottelun ja pelasi rauhallisemmin. Kahden ensimmäisen erän kaltaista ryminää olenkin kaivannut tohon peliin. Taisteluasenne oli kohdallaan tänään.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK

En minäkään tosissaan sen enempää niihin mahdollisuuksiin jaksa enää uskoa. On sitä ennenkin pelattu hyvä peli ja heti perään puhalleltu seuraavassa pelissä muniin ja otettu rumasti turpaan. Voitto tai tappio, ei se tällä kaudella sen ihmeemmältä enää tunnu. Tietysti aina on mukavampaa, kun edes joskus sattuu voittamaan ja hyvällä pelillä.

Kyllä pitää silti sanoa, että aivan uskomattomalla tavalla on paskottu koko kausi. Tuo joukkue ei ole noin huono, mitä sijoitus antaa ymmärtää ja ainoa asia mikä tuota selittää on melkein puoli kautta jatkunut täysi pään seinään iskeminen jollain umpi kuluneella pelitaktiikalla. Kun huomattiin, että pleijarit karkaa, niin valmennus vihdoin heräsi ja alkoi muuttaa peliä yksinkertaisemmaksi, mutta kyllä sen nyt tyhmäkin tietää, että ei sillä korjata enää kurssia, kun öbaut 38 peliä oli silloin jo pelattu ja kaikilla muilla oli edes joku selvä sabluuna ollut puolustuspelissään pois lukien ehkä KalPa ja TPS.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Peli kerrallaan ja katsellaan sitten missä ollaan, kun runkkari päättyy, jos ei aikaisemmin teoreettisetkin mahkut mene.

Niinpä. Sitten jos/kun teoreettiset mahkutkin menevät niin viimeinen sammuttaa valot hallilta. Hetki alkaa olla lähellä, mutta kai sitä saa toivoa pientä ihmettä... jos kympin sakkiin pääsisi niin jo siitä varsinaisiin pleijareihin pääsy olisi kova juttu. Mitään mestaruushöpinöitä ei varmasti kukaan nyt mielessään ajattele.

Muuten on sama onko Ässät 14,13 vai 12. Kausi on urheilullisesti munillaan jos kympin sakissa ei olla, sitä tuskin kukaan voi kiistää.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Niinpä. Sitten jos/kun teoreettiset mahkutkin menevät niin viimeinen sammuttaa valot hallilta. Hetki alkaa olla lähellä, mutta kai sitä saa toivoa pientä ihmettä...

Tottakai saa ja sitä minäkin toivon.

Pointtini oli se, että noita mukamas kuoleman pelejä on ollut jo monta tällä kaudella ja niitä ollaan hävitty. Tämän mukaan valot oltaisiin voitu jo sammuttaa, vaikka todellisuudessa mitään kuoleman otteluita ei ole vielä ollutkaan, koska vieläkin on pieni mahdollisuus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös