Eero Kilpeläinen Jokerimaalille

  • 387 650
  • 1 254

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Kyllähän siitä pään kestävyydestä oli puhetta useaan otteeseen Ässissä vaikka edessä oli tutut jätkät ja kuviot. En tosiaan tiedä, mutta jos se nyt päästä on ainoastaan kiinni, että Kilpeläinen pelaa kuten HPK pelissä, niin joku ammattilainen sinne sitten selvittämään mistä johtuu. Hoidetaan asia kuntoon, koska nyt Kilpeläinen näytti MAALIVAHDILTA. Unohdetaan ne tilastot ja katsotaan sitä eroa mikä Eeron olemuksessa oli eilen verrattuna kahteen edelliseen peliin. Hitto sentään kun olisi pelit nauhalla niin voisi kunnolla vertailla.

Samalla voidaan kysyä sitä että pitääkö pakistonkin sopeutua maalivahtiinsa? Pitääkö pakistonkin löytää luottamus veskariin? Samoiten hyökkäyksen? Tätä luottamusta ei synnytä mikään muu kuin yhdessä pelaaminen. Se on aivan sama miten monta motivointi konsulttia sinne raahataan jos keskinäinen luottamus ei ole kunnossa. Ja sitä luottamusta ei saada aikaiseksi millään muulla kuin joukkueen yhteisellä hikoilulla niin kuivaharjoittelussa kuin jääharjoittelussa, ja siitä johdettuna peleistä. Eli mikäli joukkue ei luota maalivahtiinsa se näkyy kenttäpelissä ja toisinpäin. Varsinkin tämänpäiväisen esityksen jälkeen sanoisin että joukkue luottaa, miksi siis et sinäkin?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eerolta eilen loistava peli. Nollapeli tietysti kertoo kaiken, mutta sen lisäksi tärkeää oli, että kun oli hieman vaikeampi jakso niin Eero nosti päätään ja kantoi jengiä. Kun Jokerien tasoisen joukkueen takana veskari pystyy vaikeilla hetkillä kantamaan joukkuetta niin on aivan selvää, että joukkue kiittää ja lopulta toisessa päässä soi.

Eilinen peli täydellinen, yleisarvosana tähän mennessä 8 ½. Kyllä tuolla kasipuolikkaalla on ansainnut taas hetken aikaa näyttää taitojaan, eikä ihan ensimmäisestä mokasta puukoteta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kun Jokerien tasoisen joukkueen takana veskari pystyy vaikeilla hetkillä kantamaan joukkuetta niin on aivan selvää, että joukkue kiittää ja lopulta toisessa päässä soi.

Eilinen peli täydellinen, yleisarvosana tähän mennessä 8 ½. Kyllä tuolla kasipuolikkaalla on ansainnut taas hetken aikaa näyttää taitojaan, eikä ihan ensimmäisestä mokasta puukoteta.
Eilinen peli oli hyvä ja Kilpeläinen hoiti hommansa. HIFK-pelissä päästi vastustajan mukaan peliin pari kertaa ja Pelicans pelissä tarvittavia koppeja ei nähty, joka johti pisteiden menetykseen. Arvosana kolmen ottelun jälkeen 6 1/2.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilinen peli oli hyvä ja Kilpeläinen hoiti hommansa. HIFK-pelissä päästi vastustajan mukaan peliin pari kertaa ja Pelicans pelissä tarvittavia koppeja ei nähty, joka johti pisteiden menetykseen. Arvosana kolmen ottelun jälkeen 6 1/2.
Jos brother Gags olisi ollut minulla kouluaikoina opettajana istuisin todennäköisesti edelleen kolmannen luokan maantieteen tunnilla ;) Hifk-pelissä oli hieman epävarmuutta ja Lahdessa päästi kiekon, jossa kuitenkin pelaaja sai vapaasti ajaa maalille, tuossa oikeastaan mokat. Muutoin hyvää suorittamista ja kaksi voittoa, pakko olla yli 6 ½ !
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Arvosana kolmen ottelun jälkeen 6 1/2.

Heh, aika tiukassa on numerot. Minkä arvosanan annat koko jengille, 5- ?

Kilpeläinen hoiti hommansa hienosti kerhoa vastaan ja kuten todettua: "Kohta tarttuu kaikki kun annetaan vähän aikaa." Ja niinhän ne näyttää tarttuvan!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit & Rälläkädet.
Onhan tämä jo aikamoista... Ensin toiset kitisee tilastoista kahden pelin jälkeen, mutta sitten kun kolmannessa torjuu nollat, niin tilastot ovat tässä vaiheessa ihan huuhaata.

Ekassa pelissä meni yksi helppo, tokassa meni yksi helppo ja kolmannessa ei mennyt mitään. Yhtään peliä ei Eeron takia olla hävitty tähän mennessä, mutta onko yksi matsi sitten voitettu Eeron ansiosta? Vastaus omaan kysymykseeni on; Ei!

Pelicans ottelun jälkeen pienessä hiprakassa tänne kirjoittelin, että Eerolle ei tunnu tarttuvan mikään, mutta pyydän näitä tekstejäni anteeksi. Kilpeläinen on ollut hyvä kaikissa otteluissa, vaikkakin on mennyt pari helpohkoa ja kiinni otettavissa ollutta kiekkoa. Kokonaisarvosana tähän mennessä siis: 9!

P.S. Odotellaan nyt ihan rauhassa se vähintään 10 ottelua ennen, kuin ruvetaan hirveästi enemmän spekuloimaan esimerkiksi siitä Eeron pääkopasta.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Vähän kyllä ihmetyttää tätä ketjua lukiessa. Eero Kilpeläinen ja väärin torjutut nollapelit.

Mies on pelannut varsin hyvin alun ymmärrettävän hermostuneisuuden jälkeen ja eilisessä pelissä otteet olivat jo rauhallisempia ja otti muutaman hyvin varman hanskakopin. Silti täällä on 3 pelatun pelin ja 7 pisteen jälkeen osa porukkaa tuomitsemassa miestä huonoksi. Itse en näe moiseen mitään syytä, ei me nähtyjen pelien ja esitysten perusteella Eeroon tällä kaudella tulla kaatumaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Vähän kyllä ihmetyttää tätä ketjua lukiessa. Eero Kilpeläinen ja väärin torjutut nollapelit.

Sehän taitaa olla ihan jokavuotinen trendi, että uuden molarin otteet lytätään alkuunsa ja toivotaan maalinsuulle jotain ylijumalaa tyyliin Patrick Roy. Itse olen kuitenkin ekasta pelistä lähtien aistinut, että Kilpeläisellä on homma hallussa ja alun hermostuneisuus on aina oma juttunsa. Upea peli eilen Kilpeläiseltä, ensimmäinen Kerhon kuti oli jo sekin potentiaalinen maalipaikka, mutta komea hanskakoppi ja sen jälkeen olikin kuin muuri maalilla.

Kyllä tää kevääseen mennessä alkaa hyvältä näyttämään, kun puolustuksen virheet minimoituvat jatkuvasti ja Eerokin parantaa otteitaan takuuvarmasti.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mun mielestä Eero on pelannut varsin hyvin nämä ekat pelit. Rauhallisuus paistaa miehen otteista. Alussa (ifk peli) oli luonnollisesti pientä hermostuneisuutta, mutta sen jälkeen koppi on tarttunut varmasti. Eiköhän tahti tästä vain parane.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Täällä paistaa taas vaan läpi asenne "Joku porilainen Eero ei vaan voi olla hyvä veskari!".

Jengi vois joskus antaa aikaa. Joku sanoi hyvin, että tuntuu kuin paikka kuhisisi vuosituhannen vaihteen pikku-Hjalliksia millin pituisine hermoineen.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Missä näin lukee? En ole huomannut tuollaista kommenttia.

Hyvä peli eilen Kilpeläiseltä. Toivotaan, että eilinen Eero tulee jatkossakin kentälle


Noh kyllähän tuolla joku antoi nollapelistä arvosanaksi tyydyttävä+, joten aika kovia odotuksia on maalivahdille meillä. :)
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Noh kyllähän tuolla joku antoi nollapelistä arvosanaksi tyydyttävä+, joten aika kovia odotuksia on maalivahdille meillä. :)

Onhan silläkin merkitystä millä tavalla nollapeli tulee. 4-2 voitto voi jossain tapauksessa olla huomattavasti kovempi suoritus veskarilta kuin nollapeli, missä kenttätapahtumissa omalla jengilla ei ollut hätää.

Mestarijengissä ei missään tapauksessa riitä se, että ei hävitä veskarin takia, vaan veskarin pitää mahdollistaa voitto myös perseilyiltoina. Kyseessä on kova yksilöurheilijan pesti joukkueurheilun sisällä, eikä maalivahteihin päde samat arvioinnin lainalaisuudet kuin muihin pelipaikkoihin. He eivät ole yksi pelaaja muiden joukossa, vaan paljon enemmän.

Kokonaisuutena tässä on tietysti vähän sitä henkeä, että kun Jokereilla ei missään muussa tekemisessä tällä hetkellä juuri valittamisen aihetta ole, niin sitten hieman kysymysmerkkien alla olevaan molaripeliin tartutaan ja siitä huolestutaan. Eipä siitä haittaakaan ole. Jos Kilpeläinen käy Jatkiksessa lukemassa fanien höpinöitä ja menettää itseluottamuksen keskustelupalstan epäoikeudenmukaisesta kritiikistä, niin kaveri on täysin väärässä ammatissa. Onneksi näin ei varmastikaan ole.

Itselläni on kieltämättä jonkinlainen fiksaatio isokokoisiin maalivahteihin perusvarmoina veskareina ja vierastan pienikokoisia reaktiotorjujia pitkällä tähtäimellä. No Kilpeläinen on onneksi edes hyvää keskikokoa, eikä mikään myllyskopio.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tämä on sinun näkemyksesi. Minun kuten Ropposenkin mielestä Kilpeläisen imurointi maksoi Jokereille 2 pistettä.

Tavallaan samaa mieltä, voittava maalivahti olisi pitänyt joukkueen viimeisen erän lopun pystyssä ja ryöstänyt kolme pistettä Stadiin. Mutta kyllä siinä koko joukkue pelasi niin paskasti, että tuskin Tim Thomaskaan olisi saanut pidettyä Jokereita pystyssä viimeisen erän.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Minun kuten Ropposenkin mielestä Kilpeläisen imurointi maksoi Jokereille 2 pistettä.

Niin, maksoiko Eeron imurointi, Erosen surkea puolustaminen vai hyökkääjien luokaton viimeistely...? Ei kukaan ole Ilua haukkumassa, vaikka kahdessa viimeisessä pelissä on tehnyt VAIN 0+1 ja "sössi" rl-kisassa... tai Jaskaa joka on tehnyt VAIN yhden maalin 3:ssa pelissä! Meidän "viivapelote", Nordlund, ei taida pelottaa kuin katsojia, jotka ei luota "muikkuverkkoihin" kaukalon päädyissä. Em. vain esimerkkinä, että jos aletaan oikein hakemalla hakemaan jotain huonoa, niin sitähän löytyy joka pelaajasta.

Ihan kohtuutonta arvostelua Eeroa kohtaan, mutta onneksi arvostelijoita on vain 0,01% faneista.

JOUKKUEENA VOITETAAN, JOUKKUEENA HÄVITÄÄN!
 

Acid

Jäsen
Niin, maksoiko Eeron imurointi, Erosen surkea puolustaminen vai hyökkääjien luokaton viimeistely...?
Tuossa ylempänä nimimerkki Swearengen sanoo hyvin sen miten myös itse näen tämän asian. Kenttäpelaajia ja maalivahtia on ihan turha verrata. Aivan eri asia. Jokerien ykkösveskan täytyy voittaa niitä pelejä lähes yksinään, jos tarvitsee. Mikään vähempi ei riitä.
 

KiksoniK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä mitä peliä täällä suurin osa on ollut katsomassa, mutta kyllä hoopeekookin loi vaarallisia tilanteita, jos ei itse niin meidän avustuksella... Mielestäni ei olisi ollut vääryys vaikka hpk olisi kuitannut pari maalia plakkariin. Go Kilpi, vaikeahkon alun jälkeen ainakin allekirjoittaneen luotto alkaa pikkuhiljaa nousta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit & Rälläkädet.
Tämä on sinun näkemyksesi. Minun kuten Ropposenkin mielestä Kilpeläisen imurointi maksoi Jokereille 2 pistettä.

Okei. Anteeksi, että esitin näkemykseni. Jokerit ei ole voittanut yhtään peliä Kilpeläisen ansiosta, mutta sitä vastoin menettänyt kaksi pistettä vain ja ainoastaan Kilpeläisen kammottavien imurointien seurauksena. Ja Ropponen on jumala...
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kilpeläisen tehtävä nykyisen joukkueen takana on jonkin verran epäkiitollinen. Jokereiden pitäessä kiekkoa ja hyökätessä innokkaasti tilanteet omalle maalille saattavat tulla harvakseltaan ja aika hankalina. Veikkaan että kauden aikana nähdään ainakin muutama matsi, jossa vastustajan maalivahti urakoi itsensä sankariksi ja Jokereiden verkkoon menee sitten ne pari-kolme onnetonta pomppua joilla peli hävitään.

Näin käy kuitenkin Barcelonallekin eikä se isoa kuvaa miksikään muuta. Kilpeläinen riittää runkosarjaan aivan hyvin. Loppupeleissä vasta oikeasti mitataan miehen kantti.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit ei ole voittanut yhtään peliä Kilpeläisen ansiosta, mutta sitä vastoin menettänyt kaksi pistettä vain ja ainoastaan Kilpeläisen kammottavien imurointien seurauksena...
Jos pidetään tämä ketju asiallisena niin totta ja tarua tuo lainaamani. Jokerit ei ole voittanut peliäkään Kilpeläisen ansiosta, mutta ei ole menettänyt myöskään pisteitä Kilpeläisen takia. Silloin kun on pelattu hyvin (Hifk/Hpk pelit) on pisteitä tullut ja silloin kun joukkue koomaili (Pelicans) niin ei Kilpeläinenkään pisteitä pystynyt pelastamaan.

Pari syytä miksi Kilpeläistä tai lähes ketä tahansa tuntematonta veskaria kohtaan ollaan epäileviä/kriittisiä;-

-Jokerit ei ole veskarille helppo paikka. Tämä osin siksi, että meillä on perinteisesti ollut helvetin hyviä maalivahteja Ketterer, Sulander, Nurminen, Lehtonen, Thomas, Lasak jne.
- Veskari on nykypäivänä vähintään puoli joukkuetta,
- Päivän trendi on, että isokokoiset veskarit rauhallisella torjuntatyylillä pärjäävät parhaiten
- Eeron vertailukohtana on Lasak.

Tuossa vähän taustaa, jolla on takuulla vaikutusta arvioihin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit & Rälläkädet.
Jos pidetään tämä ketju asiallisena niin totta ja tarua tuo lainaamani. Jokerit ei ole voittanut peliäkään Kilpeläisen ansiosta, mutta ei ole menettänyt myöskään pisteitä Kilpeläisen takia. Silloin kun on pelattu hyvin (Hifk/Hpk pelit) on pisteitä tullut ja silloin kun joukkue koomaili (Pelicans) niin ei Kilpeläinenkään pisteitä pystynyt pelastamaan.

Pari syytä miksi Kilpeläistä tai lähes ketä tahansa tuntematonta veskaria kohtaan ollaan epäileviä/kriittisiä;-

-Jokerit ei ole veskarille helppo paikka. Tämä osin siksi, että meillä on perinteisesti ollut helvetin hyviä maalivahteja Ketterer, Sulander, Nurminen, Lehtonen, Thomas, Lasak jne.
- Veskari on nykypäivänä vähintään puoli joukkuetta,
- Päivän trendi on, että isokokoiset veskarit rauhallisella torjuntatyylillä pärjäävät parhaiten
- Eeron vertailukohtana on Lasak.

Tuossa vähän taustaa, jolla on takuulla vaikutusta arvioihin.

Siis tuo minun aikasempi tekstinihän oli vain sarkasmia, ei pidä ottaa niin tosissaan...

Mutta olen samaa mieltä noista asioista, jotka tuossa nostit esille. Olen aikaisemminkin kirjoittanut tähän ketjuun mielipiteeni siitä, että yhtään ottelua ei toistaiseksi olla hävitty Kilpeläisen takia. Itse arvioin Kilpeläisen otteet toistaiseksi vähintäänkin hyviksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös