Eero Elo – paluu Raumalle

  • 341 793
  • 1 281

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä minuakin kummastuttaa 4 min peliaika kakkosketjussa aloittavalla pelaajalla, saattaahan se tietysti olla etukäteen sovittu totutusajo. Jos taas kylmästi pienen virheen takia - joka harmittavasti johti takaiskuun - viltitetään ekaa liigamatsia pelaava junnu, niin valmennus voi kyllä ns. aatella omalle kohalle.
Elosta on jäänyt kuva jonkinlaisena mielialapelaajana, eli jos lähtee kulkemaan niin sitten homma toimii. Raulista taas on hiukan jäänyt kuva koirankopittajana (tietysti miehellä on vahva näkemys omasta tavastaan valmentaa ja pelata, ja Lukolla reilusti reserviä), toivottavasti saadaan sopimaan yhteen nämä, ja Elolle onnistumisten kierre.

Ainakin eilisessä Länskärin paperi versiossa Urama kehaisi Eloa ja sanoi että on muutenkin hyvä saada näitä omia tulevaisuuden lupauksia kehiin. Tuskinpa viltitys johtui pelkästään Elon tekemisistä, vaan takaa-ajo asemasta siinä kohtaa ottelua. Kun homma alkoi ilmeisesti viltityksen jälkeen pelittämään paremmin, niin viltitys jäi voimaan. Onneksi siellä vaihtoaitiossa ei olla mitään suolapatsaita, vaan nykyään sentään tilanteeseen reagoidaan. Ja muutaman Lahdessa paikalla olleen Lukko-henkisen suusta tuli kommentit: Elo takaisin vaan Mestikseen. Ei jalka kuulemma yksinkertaisesti vaan riitä vielä.

Itse sen sijaan toivoisin että Elo saa myös yv-aikaa. Ylivoimalla Elon avut varmasti saataisiin oikeasti parhaiten esille, taitoa, pelisilmää ja ratkaisutahtoa kun pojalla kerran riittää. Eikä Lukon yv ole todellakaan toiminut tuloksellisesti, eikä oikeastaan edes näennäisesti piiiiitkään aikaan
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tuskinpa viltitys johtui pelkästään Elon tekemisistä, vaan takaa-ajo asemasta siinä kohtaa ottelua.

Nainhan siina juuri kavi. Jouduttiin takaa-ajoasemaan ja tiivistettiin rosteria kun piti saada ns. kaikki irti. Jos lukko menee seuraavassa matsissa 2-0 johtoon niin uskallan vaittaa Elon pysyvan kentalla vahintaan tasoitukseen asti. Ihan fiksua toimintaa valmennukselta. Uraman kommentit vain tukee sita, eli vaikka Eero tekisikin virheita viela, ei se tarkoita sita etta han ei saisi jatkaa nayttamista. Uraman taytyy kuitenkin valmentaa myos sita ammattilaisseuraa joka pelaa suomen mestaruudesta. Elo on hieno lupaus, ja hanta pitaakin yrittaa kehittaa mutta ammattilaiskiekkoiluun kuuluu myos se etta joskus istutaan penkin paassa, varsinkin virheiden jalkeen. Ei Elollekaan varmasti ole tarkoitus opettaa etta mokaile vaan rauhassa, sa olet koskematon.

Hyva alku Eerolta, ei liikaa kannata heti odottaakaan. Kylla siita hyva tulee.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Elo jatkaa tänään petrun kentässä, joten ei syytä huoleen. Hieno homma että päästään katsomaan/arvostelemaan pelurin otteita isommalla otannalla, sillä tuleehan ottelu myös urheilukanavalta.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
No ei jäänyt näyttöpaikka yhteen peliin ja viiteen minuuttiin.

En voi ymmärtää miten lyhytjänteisiä ihmiset (ainakin Raumalla?) ovat...

Itse ainakin luotan joukkueen johtoon siinä, että osaavat käsitellä myös lahjakkaita persoonia. Tsemppiä Elolle illan matsiin, vaikka suuria ei vielä odotettaisikaan niin nyt on kyllä hyvä paikka näyttää laukausten laatua koko kansalle televisiossa.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
No ei jäänyt näyttöpaikka yhteen peliin ja viiteen minuuttiin.

En voi ymmärtää miten lyhytjänteisiä ihmiset (ainakin Raumalla?) ovat...

Itse ainakin luotan joukkueen johtoon siinä, että osaavat käsitellä myös lahjakkaita persoonia. Tsemppiä Elolle illan matsiin, vaikka suuria ei vielä odotettaisikaan niin nyt on kyllä hyvä paikka näyttää laukausten laatua koko kansalle televisiossa.
Edellisen pelin muistaen ei parane liikoja juhlia vielä, mutta onneksi visiitti ei tosiaan jäänyt ainakaan tuohon reiluun neljään minuuttiin. Urama on osoittanut olevansa loistovalmentaja, juuri muuta kitistävää ei ole kauden aikana ollut kuin ihmeelliset valinnat(-nta) kokoonpanoissa. Onneksi ei Marko ainakaan vielä päässyt takaisin, ja hienoa että myös Vidgrenille tuli pitkästä aikaa tilaisuus pyörähtää kentällä.
 

Pakki105kg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New England Patriots
Maalintekijän maali TPS pelissä. Virtala ei olis laittanut tuosta.

Kyllä Elo tarvii sitä peliaikaa ja toivottavasti saa. Kyllä se liike siitä paranee, se laukaus on vaan aika pirun hyvä
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Komea maali oli kyllä nuorukaiselta, ja muutenkin varsin hyvä peli tänään. Kyllähän se luistelu vähän kankealta näyttää mutta ei nyt ihan toivottomalta kuitenkaan, ja minuun teki vaikutuksen se kuinka terävästi poika hakee koko ajan laukauksia. Vetelee nopeasti ja yllättävästi ja ei tuo laukaus yhtään hullummalta näytä. Hienoa että poika sai heti maalitilinsä auki niin jospa se poikisi lisää näyttömahdollisuuksia ja mahdollisesti lisää onnistumisia.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Samanlailla nuo käsittämättömän tarkat yläpesät uppoaa näemmä sm-liigassa kuin mestiksessä ja A-junioreissakin. Hyvin pysyi vauhdissa mukana myös muuten ja pärjäsi erinomaisesti fyysisyydessä. Eiköhän tuo kettu666:n solvaama "rautakanki pentu" ole ansainnut Markon paikan jatkossakin.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Enpä ollut ennen Eeron otteitä ollenkaan nähnyt, tänään oli siis sillekin aika. Täytyy sanoa, että odotin kyllä kaikkien kommenttien jälkeen paljon hitaampaa luistelua, kuin mitä mies esitti. Ja tosiaan, kun tuollaisista paikoista pistää maaleja niin minulle kyllä riittää hyvin! Hieno kuti. Ylittäessään sinistä itsekseen myös minä ehdin itsekseni toivoa että räväyttäisi nyt. Ja niinpä teki.
 

Selootti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvin pysyi vauhdissa mukana myös muuten ja pärjäsi erinomaisesti fyysisyydessä. Eiköhän tuo kettu666:n solvaama "rautakanki pentu" ole ansainnut Markon paikan jatkossakin.

Värilasit päässä saattoivat olla aikamoista pullonpohjamallia, myönnetään, mutta välillä kaveri näytti minusta olevan muutenkin niitä Lukon hyökkääjistä näkyvimpiä. Pelasi hyökkäyspäässä aktiivisesti, haki kontaktia ja itseluottamus kiekon kanssa oli sopivalla mallilla.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Elo ja Palola kun pistää ranteet Lukkoon, niin...Aika huikeita kavereita, ei voi liikaa hehkuttaa ja lisää kun tulee matseja alle, niin nää kaverit tulee vielä ratkaisemaan otteluita pelkällä ranteella.

Joku tuolla otteluketjussa sanoi, että Elon veto lähti lepakkona. No joo, jos lepakkokin on tuota luokkaa, niin eipä kai siinä sitte mitään.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kyllähän sieltä tuli maali ja peliaika tuplaantui, vaikka Mogilni etunenässä oli jo syyttämässä valmennusjohtoa siitä, ettei näyttöpaikkaa anneta ja toivottiin jo sopimusta ensi kaudeksi johonkin toiseen liigajengiin yhden ottelun perusteella. No, tämähän on sitä perinteistä lukkolaista lyhytjänteistä toimintaa.

Välillä kyllä näytti kaverin liikkeelle lähteminen sellaiselta, että tervassa olisi juossut. Eipä se mikään salama vaikuttanut olevan, mutta ei tosin mikään silmiinpistävän hidaskaan, minkä kuvan täällä olevista kommenteista oli saanut. Ja eiköhän tuossa iässä saa sitä räjähtävyyttä vielä suhteellisen helposti lisää, kun oikein treenaa. Ei siitä mitään Selännettä enää tule, mutta varmasti kehitystä on luvassa.

Veto lähti kyllä eri tavalla kuin 99 % saman ikäisistä pelaajista ja myös paljon paljon paremmin kuin monella liigajyrällä. Mielenkiinnolla odotetaan loppukautta ja sitten katsotaan, mitä kesän kova treeni tuo tullessaan ja ensi kaudella jo alusta asti kunnolla mukana.

Uskoisin syksyn mestiskierroksen tehneen todella hyvää Eerolle tuoden itseluottamusta sekä helpottaneen liigapeleihin tuloa, kun ei tarvitse suoraan junnupeleistä tulla vaan pääsee vähän totuttelemaan.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Eihän Elo nyt mikään raketti ole, mutta kyllä sekin on jo nähty, ettei pelkällä liikkeellä pelata SM-liigaa. Vrt. Virtala.

Kuitenkin tuolla liikkeellä oli kaksi kertaa 2 vs. 1 tilanteessa hyökkäyspäässä maalipaikalla ja maalikin tuli hyvän nousun seurauksena. Lisäksi taklasi akipärin laitaan ja vei muutenkin pakkia kahville hyökkäyspäässä. Hyvä peli Eerolta.

Ylivoima-aikaa jäin kaipaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Hyvä peli pojalta ja kaunis maali. Tästä on hyvä jatkaa.

Ei mulla muuta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Eihän Elo nyt mikään raketti ole, mutta kyllä sekin on jo nähty, ettei pelkällä liikkeellä pelata SM-liigaa. Vrt. Virtala.

Niin Elon hidas luistelu tai hakusessa oleva pelikäsitys annetaan anteeksi, jos kaveri tekee silloin tällöin pusseja. Nyt oli tuplasti enemmän peliaikaa kuin Lahdessa ja eipä kai ollut sekoittamassa Petrun kentän peliä niin kuin em. Virtala tuppasi tekemään.

Kova on taisto pelipaikoista Lukon hyökkäyspäässä. Toivotaan, että Eero tekee läpimurtonsa jo tällä kaudella ja "Ammu" Vainiokin voi ylpeänä paukutella henskeleitään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuinkas sattuikaan, että Ramonan Lukkolegendat-sarjassa oli juuri tänään haastattelussa Ammu-pappa. En tiedä oliko tuo uusinta syksyltä ja ajettiin tänään ulos Elon ensimmäisen kotipelin kunniaksi, mutta hyvään saumaan osui kuitenkin.

Ihan hyvä peli Elolta. Mutta otetaan tosiaan nyt rauhallisesti eikä heti mahdottomia pojalta odoteta, ettei käy (kuten otteluketjuun kirjoitin) niinkuin Markku Takalan kanssa kaudella 1994-95 tai 1995-96. Ensimmäinen peli, ensimmäinen vaihto, ensimmäinen laukaus kohti maalia (samanlainen nousu ja veto melkein samasta paikasta kuin Eloltakin) ja sinne löpsähti Norrenan olkapään ylitte. Sen jälkeen olikin sitten hiljaisempaa niin pitkään kunnes Takala palasi takaisin 1. divisioonaan.

Luulisin kuitenkin ettei Elo enää Kouvolaan palaa. Loppukausi mennee liigassa ja A:ssa. Ja ensi kaudella sitten läpimurto liigaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hyvältä näyttää Elon meno näin KooKoon-suunnastakin katsottuna. Harmi, että jouduttiin "tyytymään" länsirannikolta Porin Paloseen, mutta toisaalta Elo on näyttänyt, että liiga saattaa olla se oikea paikka jo nyt, varsinkin kun se ei ole mitään nelosen laidassa sahaamista muutaman minuutin peliajalla. Tuossa tämän illan tilanteessa ehdin kaverille sanoa "Kato, yläkulma", kun Elo nousi 2-1:ssä laitaa pitkin. Tästä KooKoo-Sport-maalikoosteesta voi jokainen tarkastaa mistä tällaiset mielikuvat johtuvat.

Voin olla ihan hakoteillä ajatuksineni, mutta itselleni Elosta tulee mieleen jotenkin nuori Vesa Viitakoski täältä Kaakonkulmalta. Iso kaveri, jonka luistelu on hieman kulmikasta, mutta vauhtiin päästynä eteenpäinvievää ja rannelaukaus on ase jopa yli b-pisteen kaaren. Pelissä päälimmäisenä on maalintekijän vaisto, halu tehdä maaleja, vaikka iso koko olisi molemmilla antanut eväitä kovempaankin rymistelyyn. Veskulla se lopullinen läpimurto taisi jäädä Calgaryssa kiinni juurikin tuosta kulmikkaasta luistelusta, jolloin pienessä kaukalossa vauhtia ei ehtinyt kelaamaan tarpeeksi. Toivotaan, että Elon kohdalla ei jää tästä ainakaan kiinni.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voin olla ihan hakoteillä ajatuksineni, mutta itselleni Elosta tulee mieleen jotenkin nuori Vesa Viitakoski täältä Kaakonkulmalta.

Minusta Elon ruumiinkieltä kuvaisi parhaiten "hontelo Jagr".

Hyvin hakee paikoille. Pelirohkeus korkealla, laukaus ja kyky viimeistellä loistavaa. Ei siitä mikään tykki varmaan koskaan tulekaan, mutta peli-intensiteetti kasvaa varmasti kun saa vielä kyykkäämällä lisää jerkkua.

Ensi kaudella Petruzalek-Elo tulee olemaan kovaa valuuttaa jos annetaan jo nyt alkaa kerryttää korkoa.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mulle tulee Elon luistelusta pari vuoden takainen Tuomainen mieleen. Iso kaveri, takapuoli pitkällä hieman verkkaista menoa. Mutta kehitystä on tapahtunut Tuomaisellakin..

Joo, selvästi maalintekijän rotua sälli on. Ja fiksut kommentit pelin jälkeen valtakunnan verkkoon. Mielestäni Urama on menetellyt hyvin Elon sisäänajossa.

En ole seurannut junnu/mestispelejä kovin tarkasti, eli miten Elon fyysinen puoli, taklauspeli jne. rouhimisosasto, niissä on toiminut? Elääkö pelkästä hyökkäyspelistä?

Hienoa että verkko soi heti.
 

Korinekki

Jäsen
Itse en ole päässyt Eloa ennen eilistä livenä tällä kaudella näkemään. Helvetisti miehen liikettä on haukuttu, ja eilisen perusteella mielestäni aiheetta. Totta on, ettei Eero ole mikään raketti ja luistelussa on kehitettävää, mutta kyseessä on iso pelaaja ja kuitenkin esim. koordinaatio näyttäisi olevan kunnossa. Mielestäni liike oli ainakin eilen paremmalla tasolla kuin esim. Nurmella. Hyvä esitys Elolta.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Kerrassaan hienoa pelaamista Eerolta eilen. Omasta mielestäni ehdottomasti Lukon parhaimmistoa ja tulihan se liigauran ensimmäinen maalikin sitten eikä muuten edes vituta. Hyvää peruspelaamista ja laukoikin mukavasti.
 

senilix

Jäsen
KooKoo-faneille ei ole vieläkään uponnut se, että Lukossa ei kukaan "sahaa nelosen laidassa muutaman minuutin peliajalla" vaan kaikki ketjut pelaavat ihan oikeasti.

Eilen pienin peliaika oli 9.02 ja se tuli Elolle. Kaikki muut pelaajat yli 10 minuutia. Tietenkin tämä vaihtelee lähinnä erikoistilanteista, joskus jostakin muusta, johtuen.
 

Teho Ton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
KooKoo-faneille ei ole vieläkään uponnut se, että Lukossa ei kukaan "sahaa nelosen laidassa muutaman minuutin peliajalla" vaan kaikki ketjut pelaavat ihan oikeasti.

No joo, pelasi Elo silti ekassa matsissaan sen reilut 4 minuuttia vaikka kakkoskentässä. Toki ei sikseen vaikuta asiaan, koska mies penkitettiin suoraan koska oltiin häviöllä. Todennäköisesti joku tuohon olisi tarttunut, joten korjaan jo etukäteen syyn ja seurauksen suhteen.
 

senilix

Jäsen
Kuten kirjoitin, joskus jostakin muusta johtuen.

Tarkoitin sitä, että Lukossa ei ole systemaattisesti muutaman minuutin peliajalla 0-0 pelaavaa nelosta vaan kaikki pelaavat. Peliaika jakautuu sitten pelin sisällä vaihtelevasti monista eri tekijöistä riippuen. Sellaisia ovat yli- ja alivoimien määrä, pelitilanne, peliesityksetkin....

Esimerkiksi ylivoimaa ovat viimeksi pelanneet kaksi ensimmäistä pakkiparia sekä ketjut Morrison-McLean-Keränen ja Tukonen-Petruzalek-Nurmi. Alivoimaa pelaavat kaikki pakit ja hyökkääjät lukuuunottamatta Palolaa ja Eloa (Nurmea en loukkaantumisen jälkeen ole huomannut). Katsomossa olevista Virtala pelasi alivoimaa ja jonkun verran ylivoimaakin, Rajala ja Nabb ei kumpaakaan, Kivimäki satunnaisesti ylivoimaa.

Ja enen kuin kukaan huomauttaa, niin kyllä, Rajala pelasi ihan alkukaudesta jonkun kerran ylivoimassa ja eilen Jasun ketju 16 sekuntia.
 

Zdeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Nyt kun niin moni on kertoillut kuinka Elo muistuttaa jotakin pelaajaa. Niin omasta mielestä kaikista eniten Elo Muistuttaa Bluesissa pelannutta Mikko Lehtosta. Molemmat isoja, honteloita ja liikkeelle lähtö hidas. Lehtonenkin sai muutamassa kaudessa liikkeensä huomattavasti paremmaksi ja nyt mies tahkoaa kovia lukemia AHL:ssä
Vauhtiin päästessään molempien liike on hyvää ja kädetkään ei ole huonoimmasta päästä.

Näen tosiaan Elon tulevaisuuden samanlaisena, kuin Lehtosen, jos vain peluutetaan oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös