Eduskuntavaalien 2019 seurantaketju

  • 100 980
  • 1 348
Tila
Viestiketju on suljettu.

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ei jumalauta tuo Antti Rinne näyttää aivan Muumipeikolta ja Hemulin sekoitukselta. Ja kaiken lisäksi ei pelkästään näytä, vaan myös vaikuttaakin siltä.

Siinä yhessä haastattelussa oli ihan paniikin partaalla. Vähän sääliksi käy
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kiitos.

Sdp 40 paikkaa
Kok 38 paikkaa
PS 35 paikkaa

On tasaista!

Tasaista on kyllä ja mielenkiintoiseksi menee hallitusneuvottelut. Jos se on Antti joka pääsee aloittamaan ja lähettämään kysymykset, niin toivottavasti tämä paperi vuotaa jostain sillä haluan nähdä kuinka hämäriä ne kysymykset on ja voiko niitä edes kukaan ymmärtää.

-anntttaanko vapu satku vanhuksille
-köykö teille 1 ja 3 miljaardin muutokset
-laitwtaanko truvapaikanhakijat ilmaisin työhö
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Ei ollenkaan niin huono tulos kuin mitä pelkäsin. Ihan hyvä hallitus ilman Keskusettajia on tulossa ja se on tärkeintä.
Naurattaa tuon Suomen ikioman oligarkin, yksinpurjehtija H Harkimon saama neljän vuoden tuomio. Sotarikollisten bisneksiä pyörittävä kaveri halusi ulos Kokoomuksesta kun ei ollut tarpeeksi henkilökohtaista valtaa. Nyt tämä spede istuu yksin eduskunnassa seuraavat neljä vuotta vailla minkäänlaista valtaa. Ei olisi mikään ihme jos ryssien oma kansanedustaja luopuisi paikastaan kesken vaalikauden.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tasaista on kyllä ja mielenkiintoiseksi menee hallitusneuvottelut. Jos se on Antti joka pääsee aloittamaan ja lähettämään kysymykset, niin toivottavasti tämä paperi vuotaa jostain sillä haluan nähdä kuinka hämäriä ne kysymykset ja voiko niitä edes kukaan ymmärtää..

-anntttaanko vapu satku vanhuksille
-köykö teille 1 ja 3 miljaardin muutokset
-laitwtaanko truvapaikanhakijat ilmaisin työhö

Sipilän kysymykset olivat ainakin julkisia ja taisi kaikkien vastauksetkin olla
 
Kokoomuksella taitaa olla aika vankka oma porukka, mikä ei helpolla hyppää kyydistä.

On sekin. Hyvää puoluetyötä toinen puoli, epäonnistumiset taitavasti hallituskumppanin piikkiin. Vaikka nyt tuo 2011-15 hallituksen "kehno taloudenhoito"
 

Barney

Jäsen
Maikkarilla laskettu, että naisia olisi 97 menossa läpi. Aiemmin uutisoitiin, että ehdokkaista 42% oli naisia. Naisehdokas menee siis selvästi helpommin läpi kuin mies ehdokas. Ei pitäisi olla tasa-arvon suhteen valittamista.
Mutta kuinka monta on menossa läpi Feministisestä puolueesta? Tai puolueesta, jonka puheenjohtajana on nainen? Viisi suurinta puoluetta näyttää kuitenkin olevan joidenkin sovinistisikojen johtamia puolueita.
 

12961

Jäsen
Kokoomuksella taitaa olla aika vankka oma porukka, mikä ei helpolla hyppää kyydistä.

Ei ole vaihtoehtoa. Todellinen oikeistokonservatiivinen puolue voisi ottaa haltuun osan tästä porukasta. Miksei vaikka Wille Rydmanilla ole munia?
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Olisi säälittänyt jos Halla-ahosta olisi tullut pääministeri. Nyt vaan iloinen fiilis kun näin ei käynyt.

Antti "jättäkää-lompakot-tänne" Rinne saattaa osoittautua varsin mielenkiintoiseksi pääministeriksi. Tämän voi sitten miettiä onko se positiivisella tavalla tarkoitettu vai ei.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Miten tuo on mahdollista, että ennakkoäänten laskenta on noi pahasti kesken? Monta päivää on ollut aikaa laskea, vai miten tuo laskenta menee?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tällä hetkellä näkyy nyt tämän päivän pieniä äänestysalueita eli Keskustalle illan parhaimmat hetket. Se voi kuitenkin vielä jäädä hyvin lähelle Vihreitä, kun ottaa huomioon Helsingin ja Uudenmaan laskentatilanteen. Uskoisin että PS menee selkeähkösti edelle äänissäkin tämän illan aikana.
 

12961

Jäsen
Kokoomuksen prosentit tulossa alaspäin laskennan edetessä mutta paikkoja silti vielä +1.

Meinaatko että käy näin? Sanoisin, että todennäköisesti demarit tippuu laskennan edetessä huomattavasti enemmän kuin kokoomus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös