Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kyllä rupeaa näyttämään hyvältä tuo hyökkäys. Kahunista en sen tarkemmin tiedä, mutta positiivinen kuva jäi muutaman kauden takaisesta Road to the winter classic- sarjasta. Ilmeisesti tarkoitus on voittaa matsit tekemällä aina yksi enemmän, kuin vastustaja. Nähdäänköhän nyt sitten tällä kaudella McDavid ja Kassian jälleen alivoimalla, kun Drain ja RNH:n lisäksi muita osaajia vakituisista hyökkääjistä ei ole.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
No nyt! Olen tykännyt Dominik Kahunista paljon jo miehen ensiesiintymisestä MM-kisoista lähtien. Erittäin hyvä haku ja Draisaitlille tuttu mies ja ketjukaveri jo Mannheimin junioreista ja maajoukkueesta. Kahun on erittäin taitava pelaaja kiekon kanssa, pelinrakennuskykyä ja peliälyä löytyy minkä lisäksi pystyy pelaamaan laiturin lisäksi sentterinä. Nyt olisi myös pyörittäjä kakkosylivoimalle, mikäli saisi koskaan enempää peliaikaa kuin alle 30 sekuntia ylivoimasta.

Olin siinä ymmärryksessä, että sekä Kahunilla että Buffalolla olisi ollut kiinnostusta jatkosopimukseen, mutta eivät selvästi päässeet yhteisymmärrykseen. Hyvä näin, Oilersin laituriosastolta löytyy nyt kilpailua ihan mukavasti eikä tule olemaan jollain Puljujärvelläkään helppoa tuonne murtautua. Toivottavasti joka kaveri saa lisää motivaatiota tuosta kilpailutilanteesta, jos/kun kausi päästään aloittamaan.

@Freewind onhan siellä Archibald ja Khaira, mikäli jälkimmäinen on vakirosterissa. Archibaldin uskon löytävän paikkansa helposti nelosketjusta, kun pystyy pelaamaan hyvällä tasolla alivoimaa ja tuo sähäkkyyttä, nopeutta ja periksiantamattomuutta ja pystyy myös tarvittaessa jokusen pelin pelaamaan ylemmissä ketjuissa. Khairan vaihtaisin Sheahaniin milloin vain, mutta näillä taidetaan nyt aika lailla mennä. Bearin tulevan jatkosopimuksen ja Klefbomin mahdollisen LTIR:n kanssa ollaan aika lailla capissa.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Freewind onhan siellä Archibald ja Khaira, mikäli jälkimmäinen on vakirosterissa. Archibaldin uskon löytävän paikkansa helposti nelosketjusta, kun pystyy pelaamaan hyvällä tasolla alivoimaa ja tuo sähäkkyyttä, nopeutta ja periksiantamattomuutta ja pystyy myös tarvittaessa jokusen pelin pelaamaan ylemmissä ketjuissa. Khairan vaihtaisin Sheahaniin milloin vain, mutta näillä taidetaan nyt aika lailla mennä. Bearin tulevan jatkosopimuksen ja Klefbomin mahdollisen LTIR:n kanssa ollaan aika lailla capissa.
Varmasti molemmat nähdään alivoimalla, jos kokoonpanoon vain mahtuvat. Melkoisen työn saa varsinkin Khaira tehdä, jos mielii pelata. Hahmottelin Kahunin tuohon kolmosen laitaan alustavasti ja kyllähän tuo hyvältä näyttää.

RNH-McDavid-Kassian
Ennis-Draisaitl-Yamamoto
Kahun-Turris-Puljujärvi
Neal-Haas-Chiasson
Nygård-Khaira-Archibald
Russell

Jossain vaiheessa syksyllä tuli huhuja vastaan, että Chiasson olisi kaupan. En yllättyisi, vaikka hänet vielä kaupattaisiinkin vaihdossa kokeneempaan puolustajaan.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Edelleen omat fiilikset vähän kaksijakoiset. Hyökkäykseen on tullut uusia kavereita, mutta kun vaikka tuota @Freewind hahmottelemaa kokoonpanoa katselee, niin huolestuttaa se että kuka pitää kiekon pois omasta maalista. Ehkä vielä runkosarjassa voi pärjätä maalintekokilpailussa, mutta kyllä tuo porukka tulee kaatumaan ennemmin tai myöhemmin puolustamiseen... tai sen puutteeseen.
No, onhan tässä aikaa tehdä jotain kauppaa, mutta vähän epäilen että mitään merkittävää parannusta ei tule tapahtumaan.
 

ipaz

Jäsen
Itselle tuli mieleen, että Holland on tässä tilanteessa tarkoituksella hamstrannut hyökkääjiä ja sitten kauden aikana tsiigaillaan, että mistä ja kehen voisi treidata jonkun ylimääräisen hyökkääjän pakkiin. Juurikin edellämainittu Chiasson, jolla on viimeinen sopimuskausi menossa on varmasti yksi lähtötelineissä olija. Ja tiedä sitten mitä tehdään RNH:n kanssa. Onko kellään mitään tietoa onko siellä jatkosopimusneuvotteluja menossa, vai suuntaako RNH vapaille markkinoille ensi kauden jälkeen? On kuitenkin tärkeä pelaaja Oilersille, mutta saattaa tulla liian kalliiksi.
 
Itselle tuli mieleen, että Holland on tässä tilanteessa tarkoituksella hamstrannut hyökkääjiä ja sitten kauden aikana tsiigaillaan, että mistä ja kehen voisi treidata jonkun ylimääräisen hyökkääjän pakkiin.
Kattelin ensi kesän UFA-puolustajia, niin Arizonasta löytyisi aika pätevä ruotsalainen alakertaan. Hinta voi toki olla kohdallaan. Marc Staal ja Patrik Nemeth myös Detroitista.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Itselle tuli mieleen, että Holland on tässä tilanteessa tarkoituksella hamstrannut hyökkääjiä ja sitten kauden aikana tsiigaillaan, että mistä ja kehen voisi treidata jonkun ylimääräisen hyökkääjän pakkiin. Juurikin edellämainittu Chiasson, jolla on viimeinen sopimuskausi menossa on varmasti yksi lähtötelineissä olija. Ja tiedä sitten mitä tehdään RNH:n kanssa. Onko kellään mitään tietoa onko siellä jatkosopimusneuvotteluja menossa, vai suuntaako RNH vapaille markkinoille ensi kauden jälkeen? On kuitenkin tärkeä pelaaja Oilersille, mutta saattaa tulla liian kalliiksi.
Jatkosopimusneuvottelut on aloitettu ja Holland on haastatteluissa sanonut hakevansa RNH:lle pitkää jatkosopimusta. Sopimus astuisi voimaan kaudella 2021-22, joten se ei vielä tulevan kauden cappiin vaikuta.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Omat odotukset oli tälle syksylle ne, että joukkue saatasiin pidettyä kasassa, kun cap tilaa ei juuri ollut. Ajattelin että treidillä haettaisiin se 1a/b maalivahti Koskiselle kaveriksi ja siinä se. Odotukset oli ensi kesässä, kun sopimuksia umpeutuu ja tilaa tehdä muutoksia olisi.

Hollandille on oma arvosana kyllä 10-. Ainoa asia mikä jäi kaivelemaan, oli tuo maalivahtiosaston pysyminen ennallaan. Hyökkäys vahvistui merkittävästi, eikä muualta tarvinut menettää mitään. Puolustuksessa on Klefbomin mentävä aukko, mutta siihenkin saatiin laastari Barrien muodossa. Ensi kesänä sitten laitetaan tuo maalivahti- ja puolustusosasto kuntoon, niin toivottavasti on menestystä tiedossa.
 

ipaz

Jäsen

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo, no omasta mielestäni hyökkääjäosasto ei ole oikein balanssissa. Tai no siis toki on hyvä että on kilpailua ja niihin ylempiin ketjuihin on useampikin kaveri tyrkyllä laidoille. Mutta sitten jos nyt vaikka Turrista sovitellaan kolmosen sentteriksi, niin en tiedä onko hän siihen aivan paras kaveri. Tai no on varmaan paras mitä Oilersilla on jos RNH on laidalla. Tai sitten siellä on Neal josta ei ainakaan viime kaudella ollut iloa kuin ylivoimalla eli onko hän sitten nelosessa ja käy pelaamassa ylivoimat vai mikä on ajatuksena. Mutta toisaalta parempi niin että on ylimääräisiä kavereita ja sieltä sitten katsomon puolelle ne jotka eivät pelaa. Ja toisaalta jos McDavid ja Draisaitl pelaavat keskellä niin he pelaavat molemmat tasakentällisin sen keskimäärin 18 minuuttia ottelusta eli ei siellä kolmos- tai etenkään nelossentterin tarvitse ihan hirveän paljoa jäällä käydä.

Alivoimaa pelasivat hyökkääjistä viime kaudella järjestyksessä keskimäärin eniten Sheahan (2:21), Archibald (2:17), RNH (1:43), Khaira (1:35), Granlund (1:10), Cave (0:54, vain 11 ottelua), Draisaitl (0:52), Russell (0:43) ja McDavid (0:06). Uusista kavereista Turris pelasi Predatorsissa 0:43 ottelua kohden alivoimaa. Nyt sitten Sheahan puuttuu eli hänen alivoimaminuuttinsa menevät jollekin muulle. Mielestäni ei olisi järkevää kuormittaa Draisaitlia tai McDavidia liikaa vielä alivoimallakin mutta voi olla että siinä niin tulee käymään. Joka tapauksessa viime kauden perusteella melkein luulen että Khaira saattaa olla kokoonpanossa koska pelaa alivoimaa.

Eli tietenkin paljon on kiinni harjoitusleiristä. Mutta itse melkein lähden veikkailemaan jotain tällaista hyökkäyksen osalta:
Ennis/Kahun-McDavid-Puljujärvi/Kassian
RNH-Draisaitl-Yamamoto
Ennis/Kahun-Turris-Puljujärvi/Kassian
Khaira-Haas-Archibald

Neal, Nygård, Chiasson sitten ulkona. Toki Neal tai Chiasson ehkä halutaan ylivoimalle jolloin sitten tuosta ylläolevasta todennäköisimmin ulos jäisi Kahun tai Puljujärvi. Mutta tosiaan leirihän sen sitten näyttää. Onko Yamamoto esimerkiksi samanlaisessa iskussa kuin viime vuonna. Tai ottaako Khaira sentterin paikan Haasilta jolloin Nealin tai Chiassonin saisi kokoonpanoon sinne neloseen.
Mutta siis omasta mielestäni hyökkäys ei ole ihan balanssissa mutta mielenkiintoisia valintoja tullaan näkemään ja sehän on kiva.

Puolustuksessa siis se tilanne että Klefbom on saikulla ja uutena tuli sisään Barrie. Paljon lasketaan sen varaan että Bear, Jones, Bouchard ja Broberg tai muut nuoremmat kaverit ovat ottaneet askeleen eteenpäin ja kehitystä on tullut. Syvyyttä ei juuri ole. Sen enempää pakkipareja miettimättä ilmeisesti pelikunnossa ovat kauden alkaessa vasemmalle Nurse, Russell ja Jones. Oikealla Barrie, Larsson ja Bear. Sitten seuraavana listalla tosiaan kokeneet Lagesson (uralla kahdeksan NHL-peliä) ja Bouchard (uralla seitsemän NHL-peliä). Nyt saa sitten korjata jos olen unohtanut jonkun pakin. Koska eihän tässä nyt mitenkään voinut olla koko porukka. Bearillahan toki ei taida vielä olla sopimusta mutta se varmaan tässä järjestyy.
Mutta siis yhtään loukkaantumista tuo ei kärsi. Ja onko siitä tullut jotain tietoa että kauanko Klefbom on saikulla? Kun en ole niin seurannut. Ja jos ei olisi saikulla (LTIR:llä) niin menisi palkat yli katon?

Maalivahtiosastolla jatketaan samalla parivaljakolla. Tässä kai oli Hollandilla yritystä hankkia uutta maalivahtia mutta ei onnistunut. Ei tuo mikään katastrofi sinänsä ole mennä samoillakin kavereilla. Itsellä vähän enemmän luottoa Koskiseen ja valmentajalla vähän enemmän luottoa Smithiin. Jos se maalivahdeille on selvää ja ok, että kumpikaan ei ole lähtökohtaisesti ykkösveskari, niin kai tämä on ihan ok järjestely. Ja ennemmin uskon Oilersin kaatuvan koko viisikon puolustamiseen kuin maalivahtipeliin.

En nyt oikein osaa antaa mitään arvosanaa Hollandille. Tilanne tietenkin on aika hankala capin kanssa. Huolissani olen puolustuksesta ja puolustamisesta ylipäänsä.

EDIT: Ja sopivasti eilenhän se varmistus tulikin että Klefbom on sivussa koko kauden. Mikä tietenkin on ollut managementilla tiedossa ja siten kauden alkaessa nuo cap-ongelmat saa maton alle kun voi käyttää Klefbomin LTIR-ylityksen. Mutta on siinä Nursella aikalailla tekemistä että paikkaa Klefbomin tontin. Ja aikalailla varmasti sinne joku veteraanipuolustaja tulee ennen kauden alkua. Koska aika kovalla riskillä mennään mikäli homma lasketaan pelkästään sen varaan että esim. Bouchard pystyy ottamaan merkittävää roolia yhdenkin loukkaantumisen iskiessä. Siis voi olla että pystyy sen tekemään, mutta riski on iso.
Eilen vielä viestin kirjoittamisen jälkeen aloin tätä hommaa miettimään tarkemmin ja sellainen fiilis on, että pudotuspeleihin ei Oilers ole menossa. Mutta katsotaan nyt sitten kun ihan lopullinen kokoonpano on kasassa ja näkee miten valmennus saa puolustuspelaamisen organisoitua.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mutta siis yhtään loukkaantumista tuo ei kärsi. Ja onko siitä tullut jotain tietoa että kauanko Klefbom on saikulla? Kun en ole niin seurannut. Ja jos ei olisi saikulla (LTIR:llä) niin menisi palkat yli katon?
Tänään tuli virallinen ilmoitus, että Klefbom on sivussa tämän kauden. Leikkaus on ilmeisesti harkinnassa, mutta muutkin vaihtoehdot olkapään kuntouttamiseen ovat pöydällä. Klefbomilla on tavoitteena olla pelikunnossa kaudella 2021-22. BLOG: Klefbom officially ruled out for 2020-21 season
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kyllä tuo Klefbomin puuttuminen on kova kolaus. Onneksi Barrie paikkaa tuota hyökkäyspään aukkoa. Varsinkin viime kauden alussa nähtiin tiivis ja hyvin pelaava viisikko molempiin suuntiin, niin uskon että Tippet saa pelin toimimaan myös alkavalla kaudella. Lisäksi hyökkäyksessä on nyt paljon tunkua ja osittain saman profiilin pelaajia, joten uskon että treidillä tullaan kauden aikana hankkimaan vahvistusta puolustukseen.

Itse olen aina tykännyt kanadalaisista joukkueista, niin omaan silmään on nyt unelmalohko ja hyviä pelejä tulossa, mutta voi olla että kauden lopussa odottaisi jo näkevän muitakin vastustajia. Parasta kuitenkin on, että kausi pelataan. Voimasuhteista sen verran, että yksikään noista kärkipään joukkueista ei ole merkittävästi muita parempi, niin oletuksena itsellä on, että tiukkoja matseja tiedossa. Huomenna enää kolme viikkoa, että kiekko putoaa jäähän!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Otteluohjelma vihdoin julki. Ja tiettävästi Kanadan terveysviranomaiset ovat antaneet seuroille luvan pelata omissa kotihalleissaan, joten Oilersin ei tarvitse matkustaa rajan toiselle puolen tai pelata kuplassa. Avausottelussa 13.1. tulee Canucks vastaan. Astetta huolestuttavampi tieto oli se, että Oilers pelaa 11 back-to-back-ottelua, toiseksi eniten koko liigassa. Maalivahdit joutuvat melko kovalle kuormitukselle. Pitää toivoa, että kunto kestää. Muussa tapauksessa joutuvat miettimään siirtorajalla maalivahdin hankkimista.

Ja itse asiassa kausi aloitetaan heti back-to-back-ottelusarjalla Canucksia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Samat huomiot itsellä. Harmi ettei kukaan ole niputtanut tuota otteluohjelmaa yhteen twiittiin, kuten esimerkiksi Blachawksilla on. Helmikuun alussa viidesta ensimmäisestä ottelusta vastustaja on nejässä Ottawa ja kerran Flames. Melkoisia minipleijareita siis tiedossa, mutta onpahan sentään jääkiekkoa tarjolla.

Hyvää joulua kaikille!
 

ipaz

Jäsen
Oilers, kuten moni muukin joukkue, pelaa lähes joka toinen päivä. Kesän kuplan aikana ainakin Esa Lindell puhui, että joka toinen päivä pelaaminen on parasta - silloin kun ei tarvitse matkustaa. Vieraspelit ovat usein tehty juuri näin, että joukkue pelaa kaksi kertaa peräkkäin samaa joukkuetta vastaan yhdellä välipäivällä. Oilersilla on maalikuun lopulla kolme ottelua putkeen Montrealissa joka toinen päivä ja heti perään Toronto kahdesti myös yhdellä välipäivällä. Vaikka siis ollaan vierasreissulla, niin matkustaminen on minimissä ja pelaajat joutunevat eristäytymään vapaa-ajan hotellissa.

Myös Ottawalla on samantyyppinen setti maaliskuun ekalla ja tokalla viikolla, kun pelaa ensin pari peliä Calgaryssa. Sitten lyhyt siirtyminen Edmontoniin ja kolme ottelua joka toinen päivä Oilersia vastaan. Ottawa ja Montreal lentävät tammikuun lopussa Vancouveriin ja pelaavat kolme peliä Canucksia vastaa peräkkäisillä viikoilla. Siellä tosin en myös aitoja back-to-back-pelejä perättäisinä päivinä.

Mä uskon että tästä poikkeuksellisesta kaudesta tulee aivan mahtava. Jännitteet joukkueiden välillä kasvavat ihan eri mittoihin, kun samat naamat ovat vastassa aina parin viikon välein. Ohipeleihin ei ole varaa lyhyen runkosarjan aikana, joten ne joukkueet jotka pystyvät painamaan "pleijarihengessä" alusta asti ovat vahvoilla.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Slater Koekkoek saapui vahvistamaan takalinjoja yksivuotisella sopimuksella. Hyvä haku. Koekkoekin kaltaiselle peruspakille on selkeä tilaus Oilersin takalinjoilla. Samalla myös pakisto sai lisää syvyyttä.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Slater Koekkoek saapui vahvistamaan takalinjoja yksivuotisella sopimuksella. Hyvä haku. Koekkoekin kaltaiselle peruspakille on selkeä tilaus Oilersin takalinjoilla. Samalla myös pakisto sai lisää syvyyttä.
Joo, tosiaan tärkeä ja odotettu lisä puolustukseen ettei nyt ihan junnuilla tarvitse lähteä kauteen. Bearin kanssa neuvottelut jatkuvat ja kyse lähinnä rahasta. Kolmea eri sopimusvaihtoehtoa on ilmeisesti tarjottu (1-, 2- ja 3-vuotista). Aika alkaa vain loppumaan. Eilen taisi olla juttua että jos lentäen tulee Edmontoniin Kelownasta niin olisi eilen pitänyt saapua jotta ehtii leirin alkuun mukaan. Autolla jos ajelee, niin sitten taisi olla eri karanteenisäännöt (tämä saattoi mennä ihan pieleen kun lukaisin vain pikaisesti jonkun jutun).
Mutta joka tapauksessa olisi erittäin tärkeää että olisi mukana koko leirin ajan.

Nyt kun otteluohjelma on niin tiukka kuin on ja sinne kun sitten tulee vielä pakolliset vapaapäivät ja matkustuspäivät mukaan, niin kauden alettua ei liiemmin harjoitella ja viilata pelisysteemiä kuntoon. Siinä mielessä ohjelmasta voi olla etua niille joukkueille, joilla ei ole tullut niin paljoa muutoksia kokoonpanoon tai valmennukseen.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mielenkiintoista tosiaan nähdä, mikä Brobergin ja Bouchardin tilanne tulee olemaan. Jotenkin tuntuisi, että kun tietoa ahl:n alkamisesta ole, niin olisiko järkevämpää pelata kausi loppuun isolla vastuulla Ruotsissa, kuin istuskella katsomossa ja pelata niitä kolmosparin minuutteja silloin tällöin. Broberg kyllä näytti hyvältä, kun katsoin tuon Ruotsi-Tsekki pelin. Hyvää sijoittumista ja rauhallista peliä omassa päässä ja hyökkäyspäässäkin yllättävän tehokas. Vuosi sitten kisoista jäi lähinnä mieleen Rasmus Kuparin kauden päättänyt taklaus. Bearin sopimusta itsekin tässä odotellut ja yllättävän kauan tuntuu kestävän. Olisiko siellä sitten odotuksissa saada se 3,5-4m parin vuoden lapulla, mitä on veikkailtu ja Holland haluaisi tehdä halvan kauden mittaisen jatkon koronatilanteen takia.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Noniin se Bearin sopimus saatiin tehtyä. Kahden vuoden paperi, ensimmäinen 1,5M$ ja toinen 2,5M$.
Hyvä sopimus. Jos kehitys jatkuu samanlaisena kuin tähän asti, on Bear kahden vuoden päästä top 4-pakki Oilersissa.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Hyvä sopimus. Jos kehitys jatkuu samanlaisena kuin tähän asti, on Bear kahden vuoden päästä top 4-pakki Oilersissa.

No, jos tarkkoja ollaan, niin Bearhan oli sitä jo viime kaudella. Sai puolustajista kolmanneksi eniten peliaikaa Klefbomin ja Nursen jälkeen. 21:58min ottelua kohden. Hyvä sopimus tosiaan, mielestäni erittäin edullinen.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo, Bear tosiaan pelasi viime kaudella aika isossa roolissa ja paljon minuutteja. Nyt on sitten jännä nähdä että pysyykö taso tällä alkavalla toisella varsinaisella NHL-kaudella. Odotukset ovat nyt ainakin suuremmat.

Viime kaudella Bear pelasi käytännössä koko ajan Nursen kanssa (1150 minuuttia 5v5 Nursen kanssa, toiseksi eniten Klefbomin kanssa 109 minuuttia). Pitääkö Tippett tämän saman kaksikon yhdessä, jolloin tuo olisi varmaankin aikalailla ykköspakkipari. Vai saako Nurse kaverikseen esimerkiksi Barrien. Ja jos Bear ei pelaa Nursen kanssa niin sujuuko yhteispeli samaan tapaan esimerkiksi Russellin tai Jonesin kanssa. Mielenkiintoista nähdä.

Mutta Bearin sopimus on ihan järkevän tuntuinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy