Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jahas, sieltä tippui heti markkinoiden alkuun Kyle Turris kahden vuoden sopimuksella, jossa palkka on 1,65m kaudessa. Loistava haku, pelannut koko uransa 0,57ppg keskiarvolla ja tuo varmasti lisää tehokkuutta hyökkäykseen. Nyt löytyy joukkueesta neljä tuloksentekoon kykenevää sentteriä, mutta Turriskaan ei ilmeisesti ole niittänyt mainetta puolustuspelaamisellaan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Myös Tyler Ennisin kanssa tehtiin vuoden jatko miljoonan caphitillä. Lisäksi Alan Quine, Anton Forsberg ja Seth Griffith vahvistavat Condorsia tulevalla kaudella.

Oilers on ainakin tällä hetkellä melko vahvasti Tyson Barrien perässä. Jacob Markström meni Flamesiin joten maalivahdin hankinnassa menee vähän enemmän aikaa. Toisaalta tuolla caphitillä olisi ollut Oilersille liian kallis. Jospa sieltä Greiss irtoaisi edullisesti.

Pienenä sivuhuomiona Puljujärvelle tänään 2+1-tehot kun Kärpät kaatoi HIFK:n 7-3.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Greiss on oikeastaan ainoa parempi UFA vahti joka vielä on jäljellä. Kauppojen kautta saatavilla saattaisivat olla Kuemper/Raanta, Korpisalo/Mertzlikins, Anderssen ja Fleury. Mielenkiintoista nähdä kuinka käy.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mukava tuo Ennisin jatko. Oman kylän poika halvalla sopimuksella. Nuo muut sopimukset taitaa olla lähinnä AHL-sopimuksia ja mahdollisia stuntteja loukkaantumisiin.

@TAM puhui viimekauden ketjussa, että tarvitaan farmin puolelle nuorille maalivahdeille esimerkki ja tuki, niin sitä nyt Forsbergin muodossa saatiin.

Barrie toisi varmasti kiekollista osaamista puolustukseen, mutta puolustuspään taidot ovat ilmeisesti melkoisen heikot ja siksi en innostu ajatuksesta. Ilmeisesti ei ole enää huhuissa pyörinyt Larssonin tai Russellin treidit, niin taitaa jäädä se isompi hankita tekemättä. Maalivahtiosastolle Korpisalo olisi erittain tervetullut, tuon maltillisen sopimuksensa ansiosta. Raanta kävisi myös, mutta on melkoisen loukkaantumisherkkä.

Pulju oli ilmeisesti pelannut myös alivoimaa ja puolustanut johtoasemaa tyhjä-maali tilanteessa, mikä on mielestäni todella hyvä asia. Oman näkemykseni mukaan peliaika Oilersissa jäi kiinni juuri tuon oman pään pelaamisen vuoksi ja sen seurauksena lumipalloefektinä meni pääkoppa jumiin ja hyökkäyspään pelikin katosi. Toivottavasti onnistuu nyt uudella yrityksellä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Puljulta myös erittäin miehekästä ja fyysistä peliä. Jos kattelevat Edmontonissa videoita, niin tykkäävät varmasti tuosta Kärppien ekastakin maalista, josta ei pistettä saanut. Koko tilanne lähti Jessen komeasta taklauksesta ja kiekon riistosta. Peli on Jessellä ihan viime kauden liigapeleihinkin verraten kehittynyt kokonaisvaltaisemmaksi ja käyttää tuota kroppaa. Puljujärvi näyttää ihan rehelliseltä NHL pelaajalta. Hän vieläpä tietää mihin on tulossa ja tietää, mitä se vaatii.

Tietysti se steppi pitää ottaa. Mitä on noita Edmonton fanien/kannattajien youtubevideoita katsellut, niin lähes poikkeuksetta ovat kommentit mukaan lukien aika innoissaan Puljusta. Aika moneen se "lapsipuljukin" ehti tehdä kuitenkin vaikutuksen ensimmäisenä kolmena vuotena.

Aika usein se NHL on kuitenkin liian kova pala monelle, joten pitää vähän malttaa. Parhaassa tapauksessa Oilersilla on tässä 40+ pisteen ja 20 maalin mies pariksi kaudeksi todella halvalla. Ja kuka tietää, mitä sieltä tulee jos nappaa sen paikan siitä McDavidin vierestä. Pulju on oppinut ainakin Kärpissä muuttamaan hyvän näköisen pelin myös pisteiksi. Viime kauden alkupuolella se vielä vähän sakkasi. Ja jottei tämä ketju mene Puljuksi, niin lupaan, etten kirjoita enään yhtään viestiä Puljusta ennenkuin luistelee Oilersin pelipaita päällä.
 
Viimeksi muokattu:
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mike Smithin kanssa tehtiin yksivuotinen jatkosopimus. En nyt tiedä oliko tämä se kaikista optimaalisin ratkaisu, mutta parempi kuin ei mitään. Eipä ollut tuossa vaiheessa free agent-markkinoilla enää vaihtoehtoja, kun kaikki OIlersin kiikarissa olleet veskarit olivat jo menneet muille seuroille.

Ihan hyvillä ja luottavaisilla mielin tässä voi kuitenkin kauteen lähteä. Koskiseen on täysi luotto ainakin allekirjoittaneella.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tosiaan samaan kaksikkoon päättivät luottaa, kuin viime kaudella. Itsellä kans luottoa Koskiseen löytyy ja myös siihen, että Smith pystyy sen 30-35 peliä pelaamaan hyvällä tasolla, jos nähdään se 82 pelin runkosarja. Capissa tilaa Capfriendlyn mukaan 733k ja sopimuksen alaisena on 14 hyökkääjää, 6 puolustajaa ja 2 maalivahtia. Bearilta tosin puuttuu vielä sopimus, mutta jos Klefbom on pois koko kauden, saadaan sieltä tila Bearin sopimukselle ja cappiin jää n.1m tilaa.

Paperilla hyökkäys näyttää jo nyt paremmalta, kuin viime kauden alussa, esimerkiksi näin.

RNH-McDavid-Kassian
Ennis-Draisaitl-Yamamoto
Nygård-Turris-Puljujärvi
Neal-Haas-Chiasson
Khaira-Archibald

Puolustuksessa on taas valtava Klefbomin mentävä aukko, ja siellä on huolen aiheitakin enemmän. Nurselta vaaditaan nyt sitä nousua top-2 pakiksi ja muiltakin tasonnostoa, että maalivahdit eivät jää täysin yksin.

Nurse-Barrie
Russell-Bear
Jones-Larsson

Kyllähän tuolla jo kauteen lähtisi. Pisteitä voi nyt odottaa kaikilta neljältä ketjulta, mutta meneekö täysin maalintekokilpailuksi, jos Tippett ei saa toimimaan viisikkopeliä. Viime kauden alussa ainakin nähtiin tosi sitoutunut ja kurinalainen joukkue, niin kai se vain on luotettava, että alkavalla kaudella saataisiin peli toimaan myös uudella porukalla.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koskinen lienee ensikaudella selkeä ykkösmaalivahti. Kyllähän mies jo viimekaudella pelasi pääasiassa hyvin ja pystyy nostamaan tasoaan. Toivotaan että Smith pystyy tarvittaessa tuuraamaan hyvällä tasolla sellaiset 25 - 30 peliä, ettei tarvitse kesken kauden maalivahtikaupoille lähteä.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
RNH-McDavid-Kassian
Ennis-Draisaitl-Yamamoto
Nygård-Turris-Puljujärvi
Neal-Haas-Chiasson
Khaira-Archibald

Nurse-Barrie
Russell-Bear
Jones-Larsson
Ihan kelvolliselta tosiaan näyttää. Omasta mielestä tosin Archibald on lähtökohtaisesti rosterissa ja Puljujärvi/Nygård ei. Kyllähän tuolla olisi edelleen yksi Sheahanin mentävä aukko, nimittäin hieman hirvittää aloitustaidoton Haas nelosen sentterinä, vaikka kaverin sähäkkyydestä tykkään ja mielestäni siellä on vielä piilevää potentiaalia pisteidenkin tekoon. Kuka ottaa Sheahanin roolin alivoimalla? Kyllä tässä kuormitetaan taas näitä ykköskorin jätkiä aika paljon. RNH ja Archibald lienevät varmat av-pelaajat, sitten sinne on heittää Draisaitl ja McDavid tai Khaira jomman kumman kaveriksi. Khaira tosin voisi omasta puolestani olla jossain muualla kuin kentällä, ei mitään hyötyä tasakentällisin ellei sieltä parin vuoden takaista tasoa kaiveta jostain takaisin. Niin ja no, onhan siellä myös Patrick Russell heittää pelaamaan nollanollaa, mutta taidot ei sitten riitä tuloksentekoon.

Katselin pari ensimmäistä erää tuosta HIFK-Kärpät ottelusta ja Puljujärvi jäi mieleen lähinnä samalla kiertelyllä ja kaartelulla, mikä on melkein muodostunut jo tavaramerkiksi Jesselle. Kerran myös napautti hyökkäysalueen pyörityksessä syötön suoraan vastustajan lapaan, mistä pääsivät vastahyökkäykseen ja purkamaan paineen omista pois. Kolmannessa erässä iski sitten 2+1, kun en enää peliä katsonut. Toinen maali tyhjiin. Toivottavasti onnistuu NHL-kauden alkaessa ottamaan paikan kokoonpanosta ja pitämään sen, mutta kyllähän Puljujärvi on samalla viivalla mm. Nygårdin ja Tyler Bensonin kanssa taistelemassa pelipaikasta ja jääajasta. Omat odotukset Puljua kohtaan on nollassa, mutta yllätystä toivotaan. Siinä on sellainen palikka, jota tuo joukkue huutaa, mutta vaatii kyllä suoraviivaisempaa peliä kuin SM-liigassa onnistuakseen pienessä kaukalossa.

Turrisin ja Barrien sopimukset ovat molemmat hyviä noihin hintoihin ja etenkin jälkimmäiseltä sopii odottaa kovaa tulosta pisteiden muodossa päästessään jauhamaan ykkösyv:tä McDavidin ja Draisaitlin kanssa. Maalivahdit ovat se pienin ongelma, Koskinen ja Smith näyttivät jo viime kaudella pystyvänsä pelaamaan riittävällä tasolla ja jos puolustus ei vahvistu tuon enempää, se on ihan sama pelaako siellä Koskinen vai Greiss maalissa. Aika paljon kysymysmerkkejä Klefbomin puuttuessa. Pystyykö Jones vakiinnuttamaan paikkansa NHL:n puolella, Bearin pitää pystyä pelaamaan vähintään samalla tasolla ja mieluiten kehittymään entisestään, Larssonista pitää saada se top-4 pakin taso irti ja Nurselle tosiaan ne suurimmat odotukset ja paineet.

Evan Bouchardin otteita seuranneille samalla kysymys, voidaanko Bouchardia jo odottaa vuoden päästä NHL:n puolelle? Barrie todennäköisesti siirtyy muihin maisemiin (ja Larsson mahdollisesti myös), joten sieltä avautuu rightin puolelta paikkoja vapaaksi.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Periaatteessa olen varsin tyytyväinen siihen millaisia kavereita ja mihin hintaan Holland on tässä tuonut joukkueeseen. Toistaiseksi ainoastaan ehkä tuo maalivahtipuoli jätti vähän toivomisen varaa, mutta tietävätpä ainakin mitä saavat Smithissä. Eikä siellä tainnut oikein olla enää selvästi parempiakaan vaihtoehtoja jäljellä.

Mutta sitten sellainen vähän häiritsee että tässä vaiheessa on tullut ehkä enemmänkin sellaisia hyökkäysorientoituneita kavereita. Ja saa korjata jos meni ihan väärin sillä tämä ihan fiilispohjalta. Vähän sellainen tuntuma on että ne kaverit puuttuvat jotka pitävät sen kiekon pois omasta maalista. Alivoimaspesialistit ja ne ketkä jäädyttävät vastustajan pelin tarvittaessa.
Mutta ehtiihän tässä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ilmeisesti Edmontonin taktiikkana tulee olemaan se, että peli pysyy 100% vastustajan alueella? Sellaiseen peliin tuo näyttää aika hyvältä kokoonpanolta.

Mutta kun omien havaintojeni mukaan valtaosa peliajasta kuluu muualla kuin vastustajan kenttäpäädyssä. Kysyn ihan bona fide, että kuka Edmontonin hyökkääjistössä on sellainen, että kiekoton/puolustuspelaaminen olisi edes keskitasoa saati sen yli?

Puolustuksessa ilmeisesti Larssonin taso on niin pahasti romahtanut, että kolmosparissa paikka, vaikka puolustus ei muutoin kovin kummoinen ole? Siinä tapauksessa puolustuksenkin osalta näyttää aika heikolta. Koskinen-Smith-tandemi nyt ei tuota taida kompensoida.

Barrie oli tuolla sopimuksella varmasti hyvä hankinta, mutta olikohan nyt ihan sitä mitä lääkäri määräsi? Torontossa homma ei toiminut ja siellä joukkueen rakenne oli aika samanlainen. Joskin sanoisin, että jopa Torontossa oli hieman tasapainoisempi paketti kuin Edmontonissa. No, Edmontonissa Barrien pitäisi olla selkeä ykköspakki ylivoimassa, mikä tilanne Torontossa ei ihan tainnut olla Riellyn vuoksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Unohtui tosiaan tuo Patrick Russell kokonaan. Varmasti myös rotaatiossa mukana. Puljujärven laitoin tuohon kolmosen laitaan, koska oletan että siihen on kaavailtu rooli, ainakin alkuun. Archibald varmasti ottaa myös paikkansa kokoonpanosta juurikin av-osaamisensa takia. Nyt on edes vähän kilpailua paikoille, niin voidaan nähdä niitä tasonnostoja. Alivoimalla varmasti nähdään hyökkääjistä RNH, Draisaitl, Archibald, Khaira ja P.Russell. Puolustajista taas Nurse, Bear, Larsson ja K.Russell. Larsson on kyllä Oilersissa ihan top-4 puolustaja. Koitin kasata tuon siten, että olisi kokenut ja nuori puolustaja parina. Totuus voi olla ihan muuta. Lisäksi tosiaan odotan, että Broberg ja/tai Bouchard nähdään isoissa valoissa.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Klefbomilla ilmeisesti jokin kroonistunut tulehdus siellä olkapäässä, mikä on vaivannut jo vuosia, eikä edes leikkaus välttämättä poista ongelmaa. Näinköhän Oilers joutuu etsimään uuden ykköspuolustajan? Melkoisen huolestuttavia uutisia ainakin omaan korvaan, mutta toivottavasti saadaan mies kuntoon ja kivuttomaksi ensi kauden aikana.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Klefbomilla ilmeisesti jokin kroonistunut tulehdus siellä olkapäässä, mikä on vaivannut jo vuosia, eikä edes leikkaus välttämättä poista ongelmaa. Näinköhän Oilers joutuu etsimään uuden ykköspuolustajan? Melkoisen huolestuttavia uutisia ainakin omaan korvaan, mutta toivottavasti saadaan mies kuntoon ja kivuttomaksi ensi kauden aikana.
Klefbomilla on siis krooninen reuma. Ei todellakaan mikään hyvä juttu. Voi olla jopa ura vaarassa, ainakin ammattilaistasolla. Sitä suuremmalla syyllä Nursen olisi nyt nostettava tasoaan sinne top 2-tasolle, ettei uutta ykköspakkia tarvisi treidillä lähteä etsimään vaan se löytyisi omasta takaa.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kris Russell sai yksivuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 1,25 miljoonaa dollaria. Hyvä ja ennenkaikkea maltillinen sopimus luotettavalle kolmosparin soturille. Palkanalennus oli nykyiseen caphitiin nähden yllättävänkin suuri. Russell on kuitenkin edelleen arvokas palanen Oilersin puolustuksessa. Uudessa sopimuksessa ei myöskään ole siirron estävää pykälää, joten hänet voi treidata tarpeen tullen jos tilanne sen sallii. Sopimuksen myötä Russell on laajennusdraftissa Seattlen poimittavissa.

Nyt on mielenkiintoista seurata, mitä Oilers tekee Adam Larssonin suhteen. Hänelläkin alkaa viimeinen vuosi nykyisestä sopparista.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Yksi pikku juttu, saisi vaihtaa tuon naurettavan numeronsa ihan miksi tahansa muuksi. Tai no jaa... pitäköön numeronsa. Mutta olen vähän kahden vaiheilla onko 98 välttämättä se fiksuin numero mr. Puljujarvelle.
Samaa mieltä. Se ekalla harjoitusleirillä paitaan lyöty #39 toimisi huomattavasti paremmin.
 
RELEASE THE KRAKEN

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kun puhutaan seuraikoneista, Joey Moss on siellä samassa kastissa Gretzkyn ja muiden legendojen kanssa. Rauhaisia lepoja.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Edmonton Oilersin pukuhuone ei ole enää entisensä. Joukkueen mukana vuodesta 1984 ollut legendaarinen pukukoppiapulainen, downin syndroomaa sairastanut Joey Moss on kuollut.

"Once an Oiler, always an Oiler."

Itselleni tuntematon kaveri, mutta Jounin teksti avaa hyvin Mossin merkitystä Oilersille, Edmontonin kaupungille ja muille Downin syndrooman kanssa syntyneille ihmisille.

Artikkelin alusta:

"Elokuun yhdeksäntenä vuonna 1988 elettiin kiihkeitä hetkiä Edmontonin Molson House -linnakkeessa. Wayne Gretzky, Oilersin supertähti ja maailman paras jääkiekkoilija, oli juuri myyty Los Angeles Kingsiin. Gretzky oli vasta 27-vuotias ja valmistautumassa lehdistötilaisuuteensa.

Oilersin omistaja Peter Pocklington lähetti takahuoneeseen PR-edustajansa, joka oli kirjoittanut Waynen puheen tälle etukäteen. PR-sankari ilmoitti Gretzkylle tulleensa “valmentamaan” tätä pitämään puheensa oikealla tavalla. Esikirjoitetussa puheessa Wayne tulisi ilmoittamaan kaikille, että siirto LA Kingsiin oli hänen ideansa. Ja, PR-mies ilmoitti, nyt olisi hyvä aika pudottaa tieto siitä, että hänen kuukautta aikaisemmin vihille viemä vaimo Janet oli raskaana.

“Se oli viimeinen pisara”, kirjoitti Wayne Gretzky elämäkertakirjassaan. Hän kirjaimellisesti heitti Pocklingtonin PR-veijarin ulos huoneesta. Puhe lensi roskakoriin.

Pocklington, Gretzky ja Oilersin GM Glen Sather päättivät pitää vielä yhden palaverin kolmistaan. Gretzkyn mukaan tuo kokous oli yllättävän asiallinen. Siitä ei tullutkaan nyrkkitappelua. Miehet kiittivät toisiaan hienoista vuosista. Lopuksi #99 pyysi Peter Pocklingtonia lupaamaan yhden asian.

“Pyysin häntä pitämään huolta Joey Mossista. Varmistamaan, että Joeylla olisi aina työpaikka, ja hän lupasi tehdä sen.”

“Löimme kättä päälle, ja lähdin pois.”"

 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

ipaz

Jäsen
Oilers teki vuoden sopimuksen Dominik Kahunin kanssa. 25-vuotias saksalainen on kahden NHL-kautensa aikana pelannut jo kolmessa joukkueessa (Chicago, Pittsburgh ja Buffalo). Ensimmäisellä kaudella 13 maalia ja viime kaudella 12 ennen kuin Buffalon kausi loppui pelien katkeamiseen. Nyt sitten uutta matoa koukkuun kaverinsa Leon vierellä Edmontonissa.

Capfriendlyn mukaan Oilersilla on 15 hyökkääjää, mutta pakkitilanne on kapea erityisesti jos Klefbom on olkapäänsä vuoksi poissa koko kauden. Nuorista pakeista Bear, Bröberg, Bouchard ja Jones ottanevat silloin kaksi paikkaa seitsemän pakin joukosta.

Keväällä vuoden sopimuksen tehnyt ruotsalainen Theo Lennström on kysymysmerkki. Ilmeisesti ilmiömäinen luistelija ja hyvä hyökkäävä pakki, mutta että saako mahdollisuuden NHL:ssä ja mihin se riittää. 26-vuotias latebloomer, joka pelasi vielä kolme vuotta sitten Allsvenskanissa.

Oilers on lainannut aika hyvin nuoria pelaajiaan ympäriinsä pitämään pelikuntoa yllä. Bröberg pelaa SHL:ssa, Samurukov KHL:ssa ja keväällä sopimuksen tehnyt Markus Niemeläinen Ässissä. Ruotsin Allsvenskanissa ovat Filip Berglund, Evan Bouchard ja ilman sopimusta oleva RFA William Lagesson. Nuorista pakeista ainostaan ilman sopimusta oleva Ethan Bear sekä Caleb Jones eivät pelaa tällä hetkellä missään. Hyökkääjistä Euroopassa pelaavat mm. Puljujärvi, Nygård, Haas, Lavoie, McLeod, Bendon, Russel ja Maksomiv.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kahun on kyllä loistava hankinta. Kahden kauden pistekeskiarvo 0,49 kertoo siitä, että siellä on potentiaalia tehdä kovia tehopisteitä oikeiden ketjukaverien kanssa. Draisaitilin kanssahan heillä on yhteistä historiaa jo junioreista asti.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kertokaapa minkä takia tämä Kahun on vaihtanut joukkuetta useammin kuin kalsareita? Nuori kaveri ja napsutellut pisteitä ihan hyvään tahtiin. Herättää vanhassa skeptikossa pieniä kysymysmerkkejä, mutta ehkä sille on joku hyvä syy?
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Kertokaapa minkä takia tämä Kahun on vaihtanut joukkuetta useammin kuin kalsareita? Nuori kaveri ja napsutellut pisteitä ihan hyvään tahtiin. Herättää vanhassa skeptikossa pieniä kysymysmerkkejä, mutta ehkä sille on joku hyvä syy?
Tuskinpa taustalla on muuta kuin vähän huonoa onnea, kun on kelvannut treidipalaseksi. Kahun teki 2018 kahden vuoden diilin Chicagon kanssa draftaamattomana pelaajana ja pelasi siellä sen kauden. Kahun oli merkittävä osa kauppaa, jolla Chicago hankki Määtän kesällä 2019 Pittsburghissa. Chicago tarvitsi apua pakistoon ja Kahun oli sellainen josta pystyivät luopumaan. 2020 kauppatakarajalla Pittsburgh hankki takaisin tutun Connor Shearyn ja Evan Rodriguesin vahvistaessaan joukkuettaan pudotuspelejä varten ja Kahun oli lupaava pelaaja muttei osa corea, josta pystyi luopumaan. Buffalo ei tehnyt sopimustarjousta Kahunille, mikä varmaan osalta johtui Hallin hankinnasta. Kahun varmaan etsi vähän isompia rahoja eikä Buffalosta ollut semmoisia tarjolla ja joutui nyt tyytymään lyhyeen ja halpaan diiliin, koska tilanne on mitä on.

Kahun on hyvä hankinta Edmontonin kannalta ja Draisaitlin vieressä iskee hyvät tehot.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy