Edmonton Oilers 2019–2020

  • 244 371
  • 691

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Draft Lotteryn voittaja ei selvinnyt vielä viime yönä. Seuraava arvonta järjestetään kuuden viikon päästä ja siihen osallistuvat ensimmäiseltä play in-kierrokselta pudonneet joukkueet. Oilersilla on 12,5 prosentin mahdollisuus voittaa lottery, jos pelit loppuvat heti avauskierroksen jälkeen.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt siis 12,5% mahdollisuus napata Lafaniere. Toivon kuitenkin ettei näin käy, oli se peli niin vahvaa suorittamista ennen taukoa. Jos kakkosketju pitää vireensä, ykkönen saadaan nyt toimimaan Ennisillä/Athanasioulla ja Kassianilla, niin maalivahtien onnistuessa on saumat mennä pitkälle.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Noniin. Nyt siis on allekirjoitettu sopimus puolin ja toisin. Oilersilla pelipäivät on 1.8, 3.8 ja 5.8. Lisäksi on sitten 7. ja 8. Päivä varattu mahdollisille lisäpeleille. Kyllähän tässä alkaa jo fiilis nousemaan korkealle, kova polte lätkän seuraamiseen on ollut. Mahdollisista voimasuhteista on varmaan mahdotonta puhua kun on niin pitkä tauko ollut, mutta luotto on kova että pystyvät jatkamaan siitä, mihin maaliskuussa jäätiin. 5v5 pelissä edelleen ne heikkoudet näkyy, mutta todella vahvojen yv:n ja av:n siivittämänä uskon, että jatkoon mennään neljässä pelissä.

Korjattu typoja.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Mike Green ei tosiaan aio palata, mutta eipä tuo ehtinyt runkosarjaakaan pelata kuin kaksi ottelua Oilersin paidassa. Saa nähdä tuleeko Oilersin suunnalta muita kieltäytymisiä. Sellaisen jutun bongasin myös Facebookin puolelta, että Philip Broberg on myös matkustanut rapakon taakse ja osallistunut leirityksille.

Tuo Greenin treidissä Detroitiin mennyt varausvuoro on nyt siis 4. kierroksen vuoro tälle vuodelle. James Nealin ja Milan Lucicin välisessä kaupassa liikkunut varausvuoro ei taas täyttänyt ehtoja, kun Neal jäi yhden maalin päähän tästä ehdosta. Jotain positiivista siis löytyi Nealin loukkaantumisestakin. Tulevaan draftiin löytyy siis Oilersilta ensimmäisen, kolmannen, viidennen, kuudennen ja seitsemännen vuoron varaukset.

Mielenkiintoista nähdä, minkälaisilla ketjukoostumuksilla lähdetään Blackhawks-sarjaan jos enempää kieltäytymisiä ei tule. Sen voisi kuvitella olevan varmaa, että Draisaitl, RNH ja Yamamoto pysyvät yhdessä, mutta ketkä pelaavat McDavidin rinnalla? Ennis/Athanasiou ja Kassian/Neal? Archibald voisi tietysti olla myös yksi vaihtoehto, mutta näkisin ehkä kuitenkin alemmissa ketjuissa. Pelaavassa pakkikuusikossa lienee neljä varmaa nimeä, eli Klefbom, Nurse, Bear ja Larsson ja sen jälkeen kolmannessa parissa pelaa jotkut kolmikosta Jones, Russell ja Benning. Reservistä löytyy vielä esimerkiksi Lagesson, Bouchard, Manning ja nyt myös Broberg. Onkohan Samorukov jäänyt jo Moskovaan vai vieläkö kuuluu reserviin tämän kauden ajan ja siirtyy vasta sitten CSKA:n riveihin lainalle? Jos jotain ketjukoostumuksia hahmottelisi;

Ennis-McDavid-Kassian
RNH-Draisaitl-Yamamoto
Athanasiou-Haas-Neal
Chiasson-Sheahan-Archibald

Klefbom-Larsson
Nurse-Bear
Jones-Benning

Hyökkäyksenkin puolesta reserviin jäisi esimerkiksi Nygård, Khaira, P. Russell ja Benson. Aika lailla miten päin vaan noita voi pyöritellä, jos yksi ketju on vain ns. lukittu.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ensimmäiset harjoitukset olisi return campilla takana. Harjoitukset vedettiin Colby Caven kuva mediakuutiolla kunnioittamassa hänen muistoaan.

Näyttäisi että kauden aikana tehoillut ketju oltaisiin ainakin alkuun rikkomassa, mikä on aika yllättävää koska sen verran vahvasti se pelasi ennen taukoa. Toki ketju hajotettiin jo kauden viimeiseksi jääneeseen runkosarjapeliin, mikä oli myös Mcdavidin paluuottelu loukkaantumisen jäljiltä Jetsiä vastaan. Silloin Draisaittelin kanssa pelasivat Yamamoton ja Ennis.


Tänään harjoituksissa mentiin seuraavilla ketjuilla:

RNH - McDavid - Kassian
Athanasiou - Draisaitl - Yamamoto
Ennis - Sheahan - Archibald
Neal - Khaira - Chiasson
Nygard - Haas - Russell
Benson - Marody - McLeod

Klefbom - Larsson
Nurse - Bear
Russell - Benning
Lagesson - Bouchard / Broberg

Ykkösestä ja kakkosesta varmasti vasenta laitaa voi nopeastikkin vaihtaa jos peli ei rupea kulkemaan. Kolmosessa taas Archie ja Sheahan ovat pelanneet lähes koko kauden av:ta yhdessä ja nyt siis saivat rinnalleen Ennisin mikä on varmasti hyvä lisä nopeana luistelijana tähän ketjuun. Mukavasti tasapainossa näyttäisi olevan ketjut ja varmaan nuo neljä ensimmäistä on ne, millä lähdetään ensimmäisiin peleihin.

Caleb Jones ei osallistunut harjoituksiin, eikä syytä siihen kerrottu.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Näyttäisi että kauden aikana tehoillut ketju oltaisiin ainakin alkuun rikkomassa, mikä on aika yllättävää koska sen verran vahvasti se pelasi ennen taukoa. Toki ketju hajotettiin jo kauden viimeiseksi jääneeseen runkosarjapeliin, mikä oli myös Mcdavidin paluuottelu loukkaantumisen jäljiltä Jetsiä vastaan. Silloin Draisaittelin kanssa pelasivat Yamamoton ja Ennis.
Itsekään en enää muistanut miten nuo viimeiset pelit menivät, mutta itseasiassahan näytti olleen niin, että 5.3. Blackhawksia vastaan McDavid aloitti Ennisin ja Nealin kanssa (kakkonen RNH-Draisaitl-Yamamoto) ja jossain vaiheessa Ennisin tilalle tuli Athanasiou.
Sitten 7.3. Blue Jacketsia vastaan McDavidin laidoilla olivat RNH ja Kassian. Kakkoseen RNH:n tilalle meni Ennis.
9.3. pelin McDavid missasi.
11.3. Jetsiä vastaan jatkettiin samoin kuin 7.3. eli RNH-McDavid-Kassian ja Ennis-Draisaitl-Yamamoto.

Eli nyt kun katsoo, niin kyllähän tosiaan RNH ehdittiin jo nostaa ykköseen tuossa ennen pelien loppumista. Ja tietenkin syynä se, että McDavidista ei oikein saatu parasta irti kun laidoilta ei tule yhtään apuja.

Saa nyt sitten nähdä miten tauko on vaikuttanut vireeseen kullakin pelaajalla. Toivottavasti kaikki olisivat hyvässä iskussa.

Ja itse olen edelleen sitä mieltä ettei kautta pitäisi jatkaa, mutta näillä mennään. Toivottavasti kaikki pysyvät terveenä. Albertan suunnassa näytettiin olevan eilen vähän huolissaan siitä että tautitapausten määrä on kasvusuunnassa.
 

ipaz

Jäsen
McDavid on käyttänyt neljän kuukauden breikin kehittääkseen "overall fitness". Kaveri jolla on jo muutenkin luonnostaan käsittämättömän nopea palautumiskyky on nyt kohentanut peruskuntoaan ja lihaskestävyyttään, niin onkin mielenkiintoista nähdä millaisia minuutteja #97 tulee pelaamaan.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kyllähän tuo itseäkin ihmetyttää että pelejä jatketaan. Euroopassakin liigoja alettiin avaamaan vasta sitten, kun tartuntaluvut oli selkeästi kääntyneet laskuun ja tauti hallintaan. En kuitenkaan aio ruveta boikotoimaan pelejä, koska vapaaehtoisesti pelaajat saavat kuitenkin osallistua. Caleb Jonesin poissaoloksi vahvistui ennen leiriä saatu koronavirus ja siitä seurannut 14vrk karanteeni. Nyt mies kuitenkin mukana harjoituksissa.

McDavidille kirjattu tällä kaudella keskimäärin 21:52 minuuttia peliä kohden, niin hyvä että mies on paremmassa kunnossa ja jaksaa sitten vetää sitä 30min ja joka toista vaihtoa Draisaittelin kanssa.
Haastatteluissa sanoi että Colby Cave on joukkueen mielessä ja hänelle pelataan nämä playoffit.

Maalivahdeista Tippet sanoi että molemmat ovat tasaväkisessä asemassa ja että joukkueen on helppo pelata kun molempiin maalivahteihin on täysi luotto. Oilersin kotisivuilla myöskin ennakoitiin maalivahtiasiaa ja heidän mielestään Smith olisi aloittava maalivahti. Kyllähän Smith sai loppukaudesta enemmän ja enemmän vastuuta, kun Koskinen hieman hyytyi huippuvireestään, mutta itsellä olisi Mikkoon enemmän luottoa koska Smith ei juuri vakuuttanut viimekauden playoffeissa. Koskinen taas KHL:lässä playoffeissa pelatessaan pitänyt tasonsa ja hieman jopa parantanut tilastojaan.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Smith ei juuri vakuuttanut viimekauden playoffeissa.
Smithän oli ainoa syy, että Calgary edes näennäisesti pystyi Coloradoa haastamaan. Oli kyllä huikea koko sarjan muttei vain riittänyt, kun muu joukkue ei apuja antanut.
Viiteen peliin 205 laukausta, niin ei varmaan epäselvää kumpi joukkue peliä vei. T% kuitenkin ihan hyvä 91,7.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
No niinpä olikin. Piti oikein käydä katsomassa koosteet noista peleistä ja varsinkin game ykkösessä otti kovia koppeja. Jos tuollainen Smith löytyy tolppien väliin niin varmasti pitää sitten mennä sillä. Tuosta sarjasta tuli itsellä katsottua viimevuonna oikeastaan erätauoilla näytettävät maalikoosteet ja niiden perusteella päätin kantani.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ESP:n asiantuntijoiden mielestä Koskisen pitäisi olla aloittava maalivahti playoffeissa. Saa nähdä miten tuo tulee menemään, Tippett on vihjailllut että kumpikin tulee saamaan peliaikaa. Koskinen on pelannut koko kauden paremmin ja tasaisemmin kuin Smith, joten toivottavasti aloittaa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
ESP:n asiantuntijoiden mielestä Koskisen pitäisi olla aloittava maalivahti playoffeissa. Saa nähdä miten tuo tulee menemään, Tippett on vihjailllut että kumpikin tulee saamaan peliaikaa. Koskinen on pelannut koko kauden paremmin ja tasaisemmin kuin Smith, joten toivottavasti aloittaa.
Omasta mielestäni molemmat ovat pelanneet aika epätasaisesti koko kauden. Pääasiassa Koskinen on ollut parempi mutta tammi-helmikuussa Smith oli huikeassa iskussa ja Koskinen puolestaan ei saanut mitään kiinni. Tippett on kyllä kohtuullisen hyvin tuohon reagoinutkin. Loka- ja marraskuussa molemmat aloittivat pelejä aika tasaisesti. Joulukuussa Koskinen aloitti selvästi useammin kun Smithillä oli huono jakso ja sitten taas vuodenvaihteen jälkeen Smith pelasi enemmän. Maaliskuussa Koskinen oli sitten taas ihan huippuvireessä ja se olisi ehkä alkanut näkyä peluutuksessakin.
Mutta luulisin että molemmat tosiaan saavat peliaikaa ellei nyt sitten tule ihan selvää eroa siihen että kumpi on parempi. Sehän tuossa on huono puoli että pudotuspeleissä ei ihan hirveän paljoa ole varaa testailla.
Itselläni on kyllä sellainen fiilis ollut koko kauden että Tippett luottaa Smithiin enemmän. Että en ihmettelisi jos päätyisi peluuttamaan Smithiä ensisijaisesti, mutta sittenhän sen näkee miten käy.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Smithillä tosiaan tämän vuoden puolella 19 peliä ja Koskisella 12. Tammikuussa heikompana jaksona vain 2 starttia. Maaliskuussa asetelma tosiaan rupesi kääntymään Mikolle, kun kiekko tarttui 96,6% prosentilla ja päästettyjen maalien keskiarvo oli 1.44. Silti uskon Tippetin ja Smithin historian tuntevana, että Smith aloittaa ja pelaa niin kauan kuin joukkue voittaa. Mielestäni olisi jopa hienoinen yllätys jos Mikko avausottelussa maalilla olisi.

Edit.

Nyt tässä tosiaan olen pyöritellyt pari viestiä että molemmat olisi hyviä aloittamaan. Silti haluaisin nähdä Mikon aloittavana maalivahtina kuten ensimmäisessä aihetta koskevassa viestissä ilmaisin.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Joo en usko, että Edmonton maalivahteihin kaatuu, oli siellä kumpi tahansa luukulla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän nuo maalivahtivalinnat tehdä vastustajan mukaan. Smithin huipputason mailapelaaminen on tehokas keino päätydumppausjoukkuetta vastaan. Koskinen taas sitten voi toimia kiekkokontrollijengiä vastaan tai joitain, ketkä tykkää ampua suoraan. Ei sillä miehen tasolla niin väliä ole, vaan enemmän näillä taktisilla eroilla. Parastahan tässä, että on kaksi erilaista vaihtoehtoa.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Harjoitusottelu takana ja Flames kaatui 4-1. Highlightien perusteella molemmat joukkueet alkavat kyllä olemaan valmiita playoff-kiekkoon, tunteita nimittäin näytettiin Battle of Albertan hengessä puolin ja toisin, vaikka reenimatsi kyseessä olikin. Toki ei nyt mitään sen kummoisempia, mutta Neal huitaisi turhaan Tkachukia selkään ja luonnollisesti Calgaryn pojat ei tästä pitäneet. Kassian taisi saada myös hieman palautetta töötättyään Gustafssonia ja parit väkivaltaisuuskakkoset jaeltiin. Oilersin ketjut näyttivät seuraavilta:

RNH-McDavid-Kassian
Ennis-Draisaitl-Yamamoto
Athanasiou-Haas-Archibald
Neal-Khaira-Chiasson
13h. Russell

Klefbom-Larsson
Nurse-Bear
Russell-Benning
7p. Broberg

Maalivahtia vaihdettiin kesken toisen erän ja peliaika meni suht tasan. Pelin aloittaneelle Koskiselle nollapeli ja 17 torjuntaa, Smithille meni yksi selän taakse ja 19 torjuntaa.

Hyvältähän tuo peli tosiaan koosteen perusteella näytti. Brobergiltä yksi komea torjunta Anderssonin laukaukseen, kun Koskinen oli hetken aikaa muualla kuin tolppien välissä ja toinen huomionarvoisa seikka, että Patrick Russell onnistui vihdoin tekemään maalin kaikkien runkosarjassa tuhrittujen paikkojen jälkeen. Siihen päälle vielä syöttöpinna, pääsi tuossa Kassianin paikalla ykkösketjussa vetämään nuo vaihdot.

Saa nähdä lähdetäänkö noilla koostumuksilla sitten Chicagon kaatoon. McDavidin ja Draisaitlin kentät omaa luokkaansa, kolmosketjussa ainakin nopeutta piisaa, mutta nelonen sitten hieman hitaampi, eikä Khaira nyt fyysisestä puolesta huolimatta oikein hurraa-huutoja ainakaan täällä suunnassa aiheuta. Jospa se Sheahan nappaisi tuosta oman paikkansa pudotuspelien alkaessa.

Johan tässä meinaa jo hieman innostua ja hyvältä näyttää myös koronatestien suhteen kauden jatkuminen. Nyt sormet ristiin, että saadaan kausi pelattua kunnialla läpi ongelmitta. Kassianilla on muuten komeat pulisongit ja tuo Bearin tässä harjoituspelissä käyttämä paita, jossa nimensä oli kirjoitettu cree-intiaanien kielellä oli kyllä äärimmäisen hieno.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Jos pelkkien numeroiden perusteella katsoo niin kapteenilta 2+0 tehot on hyvä juttu ekaan peliin, Koskinen 17/17 ja Smith 18/19 torjunnoilla ovat ainakin valmiina molemmat. Ja sitten tietenkin vielä tuo mainittu hyökkäjä Russellin maali. Battle of Alberta treenimatsista voitto ja kohta Blackhawksia vastaan aloitetaan sitten oikea playoff (tai playin, miten sen nyt haluaa ilmaista) kiekko.

Vastustajalla ehkä pienoinen ongelma maalivahdin kanssa, kun Crawfordilla jäi treenit vähille flunssan takia. Ja jostain luin että näyttäisi vähän vaikealta liikkuminen, että olisiko tuo kuukausien tauko ollut vähän hiljaisempaa harjoittelua. Sitten Lankinen, Delia ja Subban ovat vähän katsomattomampia kortteja pleijarikiekossa.
Tässä on miun mielestä Oilersilla iso etu, jos Crawford ei ole oikeasti kunnossa. Koskinen on ollut vahva KHL pudotuspeleissä ja Smithin viime kevät oli ekan kierroksen tappiosta huolimatta vahva.


Edit. Muutama poiminta nyt kun koosteen katselin.

Ylivoima oli tutun vahva, hienoja ristikkäinsyöttöjä McDavidin ekassa maalissa. Nealilla myös hyviä tontteja laittaa kiekko reppuun.

Yamamoto on todella kevyellä jalalla liikkeellä.

Jo yllä mainitut Brobergin uhrautumiset lämmittää kyllä mieltä. Haluaa ottaa paikan pelaavasta kuusikosta selvästi jo tällä postseasonilla.

Larsson oli muutaman lyhyen pätkän perusteella hyvin vahvan oloinen sekä kiekon kanssa että ilman.
 
Viimeksi muokattu:

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Itsellä tuli peli taas katsottua ja hieman omia mietteitä pelistä.
Pelin taso mietitytti, kun illalla katsoin ensimmäisen erän Philly-Pens peliä ja se oli mielestäni melkoisen hermostunutta havajikiekkoa. Tähän peliin joukkueet oli selvästi paremmin valmistautuneet ja peli oli hyvätasoista alusta alkaen. Kakkosketju Ennis-Draisaitl-Yamamoto jatkoi siitä mihin jäi ja siitä palkintona nopeasta hyökkäyksestä maali Yamamotolle. McDavidin johtama ketju taas oli hukassa ensimmäiset pari erää ja kerkesin jo miettiä että ketä siihen pitäisi laittaa kun homma ei rupea toimimaan. Kolmannen erän puolivaiheilla peli kuitenkin loksahti kohdilleen ja saivat pari pitkää hyökkäystä luotua.

Ylivoima toimi taas hyvin ja teki yhden maalin, muutamia sekoiluita oli kiekon ylöstuonnissa, mutta eiköhän ne jää kun saadaan pelejä alle. Myös av toimi hyvin takaiskusta huolimatta ja kapellimestareina Haas-Archibald kaksikko toimi hyvin. Eiköhän Sheahan kuitenkin tule tuohon Archibaldin kaveriksi kunhan tervehtyy.

Patrick Russell sai viimeinkin tehtyä sen maalin, mutta ei taida vieläkään olla tilastokelpoinen, koska kyseessä oli harjoituspeli joten jahti jatkuu. Philip Brobergia hehkutettiin koko harjoitusleirin ja hyvin poika pelasikin. Alussa heti antoi oman maalin edessä kovuutta Bennetille ja tyylikäs tuplatorjunta toisen erän puolivälin paikkeilla, kun Koskinen oli ajautunut pois maalilta. Isokokoinen ja hyvin liikkuva peruspuolustaja, josta on varmasti iloa vielä tulevina kausina. Sivuhuomiona Nealin liike näytti paljon paremmalta kuin kauden loppuvaiheilla, joten nivusvaivat taitavat olla historiaa. Athanasiouta ei paljoa kentällä näkynyt, vaikka peliaikaa kertyi reilu kymmenen minuuttia ja yv-aikaakin vajaan minuutin verran. Toivottavasti jatkossa rupeaisi tulostakin tulemaan.

Koskinen ja Smith olivat molemmat hyviä ja joutuivat venymään huipputorjuntoihin ja näyttämään osaamistaan. Tippetillä hyvä tilanne, kun molemmat ovat selkeästi valmiita tolppien väliin.

Kokonaisuutena oli hyvä peli, kun ykköskenttä rupesi toimimaan ja luottavaisin mielin Chicagoa vastaan play-in kierrokselle!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Oli kyllä varsin vakuuttava esitys Oilersilta. Maalivahtipeli toimi ja hyökkäyspäässäkin peli näytti kaikilta osin mallikkaalta. Kyllä tästä on hyvä lähteä huomiseen avauspeliin Blackhawksia vastaan. Ihan kylmät väreet tuli peliä katsoessa, on tätä niin odotettu. Game on!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jos nyt eilisestä pelistä jotain positiivista hakee, niin ylivoimapeli toimi. Muuten ihan järkyttävän huono esitys. Ihan takki auki tulivat jäälle ja saivat kyllä mitä tilasivat. Tämä oli hyvä herätys tähän paikkaan.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo, valmistautuminen oli tosi huono ja reiluun kolmeen ja puoleen minuuttiin kolme takaiskua. Siinä vaiheessa olisi pitänyt heittää Koskinen luukulle ja herätellä joukkuetta esim. Aikalisällä. Niinkuim toiseen ketjuun jo kirjoitin niin nelosketju toimi hyvin. Ykkösketjun heräämistä odotellessa..
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt oli lataus kohdillaan peliin tultaessa ja McDavidille 19 sekunnin jälkeen avausmaali ja lopulta hattutemppu. Koskiselta ensimmäisessä erässä hyvä torjunta Toewsin läpiajoon ja muutenkin rauhallista tekemistä. Alivoima toimi loistavasti mutta turhia jäähyjä otettiin varsinkin toisessa erässä liikaa. Ylivoima sakkasi ja tuloksena ainoastaan kapteenin viimeinen osuma hienoisella onnenkantamoisella. Kolmos- ja nelosketju olivat loistavia. Kassian oli siirretty Athanasioun ja Sheahanin kanssa samaan ketjuun ja saivat luotua pitkiä pyörityksiä vastustajan päätyyn. Athanasiou oli tänään pelipäällä ja näytti nyt sitä osaamista mitä olen häneltä odottanut. Röyhkeästi ajoi maalille useamman kerran, mutta vielä ei tullut palkintoa. Neloskenttä oli tänään loistava, Nealille maali ja Chiassonille 1+1. Tästä on hyvä jatkaa torstaiaamuun.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt oli hyvä ja tasapainoinen esitys. Kapteeni näytti esimerkkiä ja koko joukkue vastasi huutoon hienolla tavalla. Draisaitlilta pisteiden valossa vaisu peli, mutta erinomaista työtä joukkueen eteen esim. Ennisin maalissa. Neal ja Chiasson astuivat esiin juuri silloin kun sitä eniten tarvittiin ja ratkaisivat pelin. Tästä on hyvä jatkaa torstain kolmanteen peliin.
 

eeMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt oli hyvä ja tasapainoinen esitys. Kapteeni näytti esimerkkiä ja koko joukkue vastasi huutoon hienolla tavalla. Draisaitlilta pisteiden valossa vaisu peli, mutta erinomaista työtä joukkueen eteen esim. Ennisin maalissa. Neal ja Chiasson astuivat esiin juuri silloin kun sitä eniten tarvittiin ja ratkaisivat pelin. Tästä on hyvä jatkaa torstain kolmanteen peliin.

Nealin ja Chiassonin lisäksi nostaisin Athanasioun esiin näistä alemman ketjun jätkistä. Vaikka peliaikaa ei niin paljoa kertynytkään, pelasi omat vaihtonsa hirveällä intensiteetillä sekä käytti mainiota nopeuttaan luodakseen tilanteita. Palkintoa ei pisteiden valossa vielä tosiaan tullut, mutta ne sieltä varmasti tulee jos jatkaa samaa rataa.

Torstaita odotellessa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
McDavid ja RNH muuten tekivät historiaa, sillä yksikään Oilers-pelaaja ei heitä ennen ole kyennyt tekemään kolmea tehopinnaa kahdessa peräkkäisessä pudotuspeliottelussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös