Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 08.04.2019 klo 14.54.

 1. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kulunut kausi oli Oilersin kohdalta sitä totuttua. Valmentaja ja GM saivat kauden aikana potkut, mutta vahinko oli jo tapahtunut, kun Chiarelli onnistui heikentämään ennestään heikkoa joukkuetta käsittämättömillä pelaajakaupoilla. Kesän/syksyn signauksista ainoa onnistunut hankinta oli Chiasson, kuka pelasikin odotuksiin nähden upean kauden. Positiivisina asioina sitten monen pelaajan uran huippukaudet (pisteiden valossa), kirkkaimpana kruununa tuo Draisaitlin monsterikausi. Tulevalla GM:llä onkin paljon työtä edessään.

  Sopimustilanne Oilersilla näyttää seuraavalta (lähteenä Capfriendly.com):

  Maalivahdit:
  Mikko Koskinen $4,500,000 / 2022
  Anthony Stolarz UFA

  Puolustajat:
  Andrej Sekera $5,500,000 / 2021
  Oscar Klefbom $4,167,000 / 2023
  Adam Larsson $4,166,666 / 2021
  Kris Russell $4,000,000 / 2021
  Darnell Nurse $3,200,000 / 2020
  Matthew Benning $1,900,000 / 2020
  Alex Petrovic UFA
  Kevin Gravel UFA

  Hyökkääjät:
  Connor McDavid $12,500,000 / 2026
  Leon Draisaitl $8,500,000 / 2025
  Milan Lucic $6,000,000 / 2023
  Ryan Nugent-Hopkins $6,000,000 / 2021
  Sam Gagner $3,150,000 / 2020
  Zack Kassian $1,950,000 / 2020
  Kyle Brodziak $1,150,000 / 2020
  Colby Cave $675,000 / 2020
  Tobias Rieder RFA
  Ty Rattie RFA
  Jujhar Khaira RFA
  Alex Chiasson UFA
  Jesse Puljujärvi RFA

  Näiden lisäksi Manning ($1,175,000) on haudattu farmiin sekä Gryban ulosostosta maksetaan 300k ja Pouliotin ulosostosta $1,333,333.

  Koskinen on siis uuden sopimuksensa myötä ykköskassari ja hänelle täytyisi löytää kirittäjä. Stolarz sai aloittaa vaan kaksi ottelua Oilers-urallaan ja en tiedä ollaanko hänelle kirjoittamassa jatkoa. Mahdollisista vapaista agenteista kakkosveskariksi kiinnostelee McElhinney.

  Puolustajista molemmat UFA-pelaajat voidaan päästää menemään. En nyt panisi pahakseni jos UFA-markkinoilta joku Edler tulisi. AHL:stä toki puskee Bearia, Jonesia ja Lagessonia. Myös Ruotsin liigassa hyvin pelannut Joel Persson on mahdollinen. Toki myös Bouchard, mutta hänet näkisin mielelläni AHL:ssä vielä yhden kauden ajan.

  Hyökkääjäosastolla tarvitsee sitten todellakin tapahtua jotain. Riederille voi suoraan sanoa hyvästit. Chiassonin pitäisin mielelläni, kunhan ei pyydä aivan tolkuttomia summia. Myös RFA-kolmikko Puljujärvi-Khaira-Rattie kolmikosta kahdelle, ellei kolmelle voisi vääntää lyhyet sopimukset. Toki olen nykyään sillä kannalla, että Puljujärveä voitaisiin käyttää kauppatavarana, vaikkapa mahdollisessa Lucic-kaupassa.

  Vapailla markkinoilla tullaan toivottavasti olemaan aktiivisia ja sitä kautta sitten tulitukea hyökkäykseen. Omissa toiveissa olisi joku/jotkut kolmikosta Lee, Nyquist ja Eberle. AHL:ssä on toki Benson, Yamamoto ja Marody kärkkymässä paikkaa.

  Kokoonpano voisi siis syksyllä näyttää jotakuinkin tältä;

  Nugent-Hopkins - McDavid - "Lee"
  "Nyquist" - Draisaitl - Benson/Yamamoto
  Chiasson - Khaira - Puljujärvi
  Lucic - Brodziak - Kassian
  Cave/Rattie

  Nurse - Larsson
  Klefbom - "Edler"
  Sekera - Russell
  Benning

  Koskinen
  Stolarz/"McElhinney"

  Tuohon sitten vaikkapa kauppaa juuri Puljun ja Lucicin ympärille, jolla vahventaa joukkuetta.

  Draft Lottery järjestetään huomenna ja Oilers lähtee lähtökohtaisesti varaamaan sijalta 7. Tämän vuoden varausluokka ei ole itsellä kärkikaksikkoa lukuunottamatta kovin hyvin itsellä tiedossa, mutta sijat 3.-10. on ilmeisesti kovin tasaisia. Mitä nyt nopeasti vilkaisin niin Dylan Cozens tai Alex Turcotte vaikuttaisi omaan silmään oikein pätevältä valinnalta tuolla seiskavuorolla. Spekuloidaan sitten enempi, kun tiedetään Oilersin tarkka varausnumero.

  Pessimisti ei (vieläkään) pety. Let's go Oilers!
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019 klo 15.13
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Bob Nicholson ja Keith Gretzky pitävät tiedotustilaisuuden kello 21 Suomen aikaa. Saa nähdä mitä sieltä tulee.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019 klo 18.38
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Mike Gillis? Ainakin jossain vaiheessa Nicholson haaveili Gillisistä, mutta ilmeisesti muut johtoryhmässä suhtautuivat Gillisiin vähemmän innostuneesti.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Eipä se sitten ollut muuta kuin median kysymyksiin vastaamista. Hitchcock jatkaa organisaatiossa jossain roolissa, vielä on epäselvää onko hän ensi kaudella päävalmentaja vai onko jotain muuta luvassa. GM-ehdokkaiden haastatteluprosessi on pikkuhiljaa käynnistymässä. Nicholson totesi, että haluavat sellaisen GM:n jolla on kyky kommunikoida seuran kiekkotoimintojen kanssa ja tunnistaa lahjakkuutta. Lisäksi hän totesi Oilersin hakevan analytiikkaa ja urheilutiedettä. Hitchcockille katsotaan sopivaa roolia seuran johtoportaasta, kunhan uusi GM on löydetty. Nicholsonilla on lista ehdokkaista, joiden nimiä hän ei ole edes organisaation sisällä kertonut. Seuraava GM ei tule hoitamaan presidentin virkaa, ainoastaan GM:n tehtäviä.

  Nicholson sanoi myös, että organisaatioon on tulossa isoja rakenteellisia muutoksia kaikille osa-alueille ja joidenkin seurassa pitkään palvelleiden työpaikat ovat liipasimella. En tiedä ketä hän tällä tarkoitti.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019 klo 22.01
 5. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Eipä muuta kuin onnea hakuun!
   
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo ei tosiaan ollut paljoa kerrottavaa tuossa tiedotustilaisuudessa. Puhui kyllä avoimemmasta tiedotuspolitiikasta jatkossa, joten kaipa tämä oli sitä.

  Ihmettelen kyllä että minkä takia on jotenkin jo hakattu kiveen että Hitchcock saa jonkun pestin johtoportaasta. Mitä annettavaa hänellä varsinaisesti on organisaatiolle. Mielestäni ensin pitäisi valita POHO ja GM ja sitten jos heidän näkemyksensä on että Hitchcockille on käyttöä, niin he tekevä päätöksen. Nyt Nicholson ja kumppanit ovat taas ensin palkkaamassa sinne toimistontäytettä häiritsemään varsinaista työntekoa.

  Ja tuosta pitkään palvelleiden pihalle laittamisesta olen sitä mieltä että siihen olisi varmasti syytä mutta voisivat aloittaa Nicholsonista itsestään. Vaikkei nyt niin pitkään olekaan palvellut. Mies tuli organisaatioon tekemään "forensic auditia" jonka perusteella piti laittaa homma kuntoon. Lopputuloksena keväällä 2015 kaikki yhtään isokenkäisemmät kaverit saivat pitää jonkinlaisen pestin organisaatiossa. Puoli kautta valmentanut Todd Nelson laitettiin pihalle sekä amateur scouting puoli laitettiin uusiksi. Uudeksi GM:ksi mies palkkasi Chiarellin ilman että haastatteli positioon ketään muuta. Tuon pitäisi olla jo syy miehen vaihtamiselle.

  Nyt sitten on puuhastellut neljä vuotta tuon jälkeen jotain. Tai no on sentään saanut Rogers Placeen nimikkoravintolan ja sinne nimikkoburgerinsa. Ja vaimonsa kirjoitti historiikin "Grit and Glory: Celebrating 40 Years of the Edmonton Oilers". Toki vaimonsa on ihan kirjailija, mutta silti ihan vähän erikoista että tuossa asemassa olevan miehen vaimo valitaan kirjoittamaan historiikkia.
  Nicholsonin meriitithän ovat Hockey Canadan puolelta ja se homma hieman tietenkin eroaa NHL:stä siinä mielessä että maajoukkuepuolella Kanadassa voi valita parhaista parhaat jokaiseen rooliin. NHL:ssä homma vain ei toimi niin. Eli olisiko tuossa roolissa (mikä se Nicholsonin rooli varsinaisesti onkaan) parempi kuitenkin joku meritoitunut NHL-joukkueen johtaja.
   
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Mitä se Nicholson sanoi pohosta, muuta kuin että Gm ei saa kaksoisroolia? Vai aikooko itse jäädä päsmäröimään kiekkopuolen hommia? Sopis kyllä kuvaan.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  T
  Lainaus:
  Sain vähän sen käsityksen, ettei seuraan edes aiota palkata uutta POHOa, vain GM. Seuraavalla GM:llä on vapaat kädet päättää, kuka lähtee ja kuka jää.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No ei se tainnut varsinaisesti sanoa muuta kuin että ovat nyt etsimässä vain GM:ää. Mikä kai tarkoittaa ettei tule olemaan mitään POHO:n vakanssia tai sitten sille pallille istuu joku nykyisestä porukasta. Kuten vaikkapa Nicholson itse. Mikä saattaa olla jopa todennäköistä muttei toivottavaa.

  GM:n suhteen silleen jännä tilanne että kai se K Gretzky on kuitenkin aika vahva ehdokas jatkamaan. Mutta toisaalta kun Nicholson itse aiemmin sanoi että organisaatiossa on GM valittu jatkuvasti siten ettei ole edes haastateltu ketään vaan uusi mies on ollut heti selvillä, niin olisihan se vähän hassua jos nyt sitten muka haastattelisivat porukkaa ja silti valitsisivat sen kaverin joka oli heti selvillä.

  Sanoi kyllä myös että uusi GM saa valita itse kaikki kiekkopuolen henkilöt... Eli jos sille Hitchcockille joku suojatyöpaikka halutaan antaa niin ei kai sitten välttämättä olisi kiekkopuolella. Mutten tiedä mitä muuta hän voisi tehdä.
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Joulukuusta lähtien on ollut spekulaatiota, että NIcholson olisi ykkösehdokas korvaamaan Rene Fasel IIHF:n johdossa. Mieshän oli pitkään IIHF:n varapresidentti, joten olisi siinä mielessä aika loogista että hänet virkaan valittaisiin. Syksyllä varmaan ollaan viisaampia tämän asian suhteen.

  Siinäkin mielessä on todella tärkeää, ettei tämä uuden GM:n valinta mene metsään.
   
 11. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Gretzky voisi itse asiassa hyvä valinta gmksi melko monelle organisaatiolle. Bruinsissa Keith yleni lopulta amatööriskouttauksen johtajaksi ja vaikka surullinen '15 ykköskieppi sattui Gretzkyn vahtivuorolle, niin muuten Bruinsin varaaminen oli Gretzkyn kaudella hyvää. Pelaajia löytyi myöhemmilläkin varauksilla.

  Toisaalta Gretzkyllä on ollut roolia Oilersissakin ja joku meriselitys pitäisi olla sitten sille, että miksi Gretzky katsoi vierestä paskaa varaamista ja huonoja kauppoja.

  Suurin ongelma on kuitenkin nimi. Oilersin johdolla on menneiden kaveri- ja virherekrytointien vuoksi uskottavuusongelma ja seuralegendan broidin palkkaaminen GMksi ei ole ratkaisu, vaan pikemminkin tilanteen eskaloimista, keskisormen näyttämistä faneille.
   
  pahakurki tykkää tästä.
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tässähän ne faktat K Gretzkyn tilanteesta tulikin. Vaikkei olekaan varsinaisesti vanhaa Oilers-kaartia niin sidos on vahva. Ja tosiaan on ollut Chiarellin oikeana kätenä eli sormet vahvasti mukana joukkueen rakentamisessa.
   
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tuolla NHL Now ohjelmassa Elliotte Friedman sanoi että Oilers peri Hitchcockin Dallasin aikaisen sopparin ja siinä oli mukana konsultointitehtävät. Linkki Youtubeen.
   
 14. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jaa no sitten. Sellainen järjestely siis. Jäänyt Chiarellille Musta-Pekka käteen kun peli on loppunut ja Stars on huokaissut helpotuksesta :).
  No, ei se nyt mikään katastrofi ole ja tehtäväthän voivat siis olla mitä tahansa. Ja tämä kyllä selventää sen minkä takia Hitchcock on varmasti jatkamassa.
   
 15. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Draft Lotteryssa tiputtiin siis yhden sijan verran, joten Oilers kuuluttaa uuden pelaajansa numerolla 8. TOP10 on kuitenkin tänä vuonna erittäin tasainen kärkikaksikon jälkeen, että 8. pickillä saa varmasti erittäin kovan tekijän. Avauspostauksessa kuulutin Dylan Cozensin ja Alex Turcotten perään, ketkä on mahdollisia poimintoja tuolla kahdeksannellakin vuorolla.

  Cozens on isokokoinen ja hyvin liikkuva rightilta ampuva C/RW. HFB:stä lukenut, että peliäly ei ole Cozensin vahvuuksia ja pelko on, ettei pärjää enää NHL:ssä kun ei voi dominoida fyysisyydellään. Kovat Puljujärvi-vibat kaverista, potentiaali on kuitenkin suuri.

  Turcotte on taas pienikokoisempi sentteri, varustettuna erinomaisella luistelulla. Ilmeisesti päällisin puolin puhdas playmaker, mutta tehnyt myös tällä kaudella 30:n otteluun 23 maalia. Kädet pysyy hyvin jalkojen mukana ja YouTubesta olenkin nähnyt melko maagisia suorituksia kaverilta.

  Pikaisella scouttauksella muita omaan makuun miellyttäviä pelaajia olisivat Peyton Crebs ja Trevor Zegras. Mahdollisuus alaspäin treidaamisesta ja draftin kovimman maalivahdin, Spencer Knightin, varaamisesta kiinnostaa myös.

  Saa nähdä kuka kesällä varataan. Toki draftin kärjen tasaisuuden takia varausvuorolla on nyt arvoakin, että olisiko siinä sitten tarvittava lisä mahdolliseen Lucic-kauppaan? Mene ja tiedä.
   
 16. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Toivottavasti nyt ei ainakaan alaspäin treidata Knightin saamiseksi. En näe tässä mitään järkeä. Jos pullat olisi yhtä hyvin uunissa prospect poolissa mitä Tampalla ja Capsilla oli Vasilevskyn ja Samsonovin varaamisen aikoihin, niin miksei. Top-10 kun varataan, niin pitäisi ehdottomasti mennä BPA-periaatteella.

  Alex Turcotten tai Bowen Byramin valuminen tuolle kahdeksannelle pickille olisi kyllä loistava yllätys, mutten usko tähän. Toivottavasti painottavat nyt siihen luisteluun ja peliälyyn pelaajien osalta. Turcotten ja Byramin jälkeen toivomuksissa olisi Peyton Krebs, Trevor Zegras, Matthew Boldy, Philip Broberg, Thomas Harley tai Victor Söderström. Podkolzin ja Cozens eivät oikeastaan sytytä. Podkolzinista voi tulla Tarasenko, tai sitten Nichushkin. Cozensista tulee tosiaan aika vahvat Puljujärvi-vibat, mutta sitä ei käy kiistäminen, etteikö molemmilla herroilla olisi älyttömästi potentiaalia. Alex Newhook on myös erittäin mielenkiintoinen nimi.

  Prospekteista puheen ollen Evan Bouchard johtaa tällä hetkellä OHL:n pudotuspelien pistepörssiä. Seitsemän pelin jälkeen kasassa on 4+14=18. London johtaa Dmitri Samorukovin edustamaa Guelph Stormia 3-0. Samorukovilla myös ihan mukavat tehot, seitsemään peliin 3+5=8.
   
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Arthur Kalijev on myös mielenkiintoinen nimi. Viime kaudella 16-vuotiaana 31 maalia OHL:ssa ja tänä vuonna meni 50 maalin raja rikki. Maaliahneita laitureitahan tuo hyökkäys huutaa, joten Kalijev voisi olla ihan hyvä haku.
   
 18. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Kaliyevia on tosin myös sanottu aika yksiuloitteiseksi pelaajaksi. Yakupov nyt taisi olla hyvä esimerkki tälläisestä, eli ei oikein Kaliyev iske ainakaan minuun.
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  [​IMG]
  Dustin Nielson@nielsonTSN1260


  I’ve heard from two different sources that Keith Gretzky has been told he won’t be getting the GM job.

  Maybe a search that comes up empty changes things? Take it for what it’s worth at this point.

  I wonder if he sticks around if he doesn’t get it.

  Keith Gretzkylle siis ilmeisesti on kerrottu, ettei hän tule saamaan GM:n pestiä. Edmontonissa ainakin media tuntuu toivovan, että Gretzky nimenomaan olisi se seuraava GM.

  Uskoisin, että Gretzky jäänee organisaatioon johonkin muuhun tehtävään jos/kun GM:n pesti ei kohdalle osu. Gretzkyn aikana kuitenkin Oilersin varaaminen on parantunut huomattavasti ja alemmilta kierroksilta on hyviä hakuja tullut. Siitä kertoo myös Condorsin tämänkautinen menestys.

  https://nationalpost.com/sports/hoc...tzky/wcm/b41c1a58-e857-4a95-b171-e7049d07639a
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2019 klo 10.42
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  @oiler99 mutta eikö draftista vastaa Duane Sutter ja Bob Green? Tai tietenkin koko johtoporras, joten Chiarellihan siellä on tietenkin ollut sanomassa viimeistä sanaa.

  Ne varmaan siitä Gretzkystä tekee sitten POHO:n jos ei saa GM:n paikkaa. Tai jotain muuta. Kuitenkin tuttuun tapaan aina löytyy joku homma mitä voi puuhastella.

  Jotenkin nautin tuosta Eberlen 1+1 illasta. Chiarelli ja äänekäs osa faneista halusi kaverista eroon kun ei ollut pudotuspelipelaaja. Toki 13 ottelussa teki vain sen 0+2, mutta aika pienellä otoksella tuomittiin epäonnistujaksi. Tietenkin voi olla että ei enää tee yhtään pistettä lisää tänäkään vuonna, mutta nyt ainakin itseä hymyilyttää.

  Currie tekaisi kolme maalia Condorsin voittaessa Roadrunnersin 4-3. Siellä oli neljän pelin tappioputki alla ja konferenssin johto enää kahden pisteen erolla hallussa, joten tiukkaa on.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Keith Gretzky on tänä vuonna draftissa vetovastuussa. Edmonton Sun uutisoi tästä viime kuussa. Keith hoitaa kaksi ensimmäistä kierrosta, loput ovat Bob Greenin ja kumppaneiden heiniä. Myös aiempina vuosina Keith on ollut draft-porukassa mukana, mutta täksi vuodeksi hänelle on annettu vetovastuu. Gretzky voi hyvinkin olla uusi POHO, kun ei sellaista haulla etsitä. Hän on kuitenkin erittäin arvostettu nimi NHL-piireissä. Tuleva GM sen kuitenkin loppukädessä päättää. Tuossa maaliskuun haastattelussahan Bob Nicholson vielä puhui uuden POHOn löytämisestä, mutta siitä ilmeisesti on sittemmin luovuttu.

  Jutusta selviää myös, että junnu-uran jälkeen Oilers aikoo laittaa Evan Bouchardin Condorsiin hakemaan tuntumaa aikuisten peleihin. Mielestäni ihan fiksu veto. Gretzkyn mukaan Caleb Jones, Ethan Bear, William Lagesson ja Joel Persson tulevat ensi kaudella tappelemaan NHL-paikasta. Jokainen heistä on tällä kaudella ottanut isoja askeleita kehityksessään. Heidän kuitenkin annetaan kehittyä ihan rauhassa eikä kiirehditä NHL:ään liian aikaisin.

  https://edmontonsun.com/sports/hock...th-gretzky-to-run-edmonton-oilers-draft-table
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2019 klo 17.53
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Evan Bouchard liittyi Bakersfield Condorsin riveihin nyt kun London Knights putosi OHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Condors aloittaa oman pudotuspeliurakkansa huomenna Coloradossa. Mielenkiintoista nähdä, miten Bouchard pärjää AHL:n pudotuspeleissä.
   
 23. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Toki voi olla ettei ihan heti pääse pelaamaan. Avauspelistä Condorsille tärkeä 3-2 vierasvoitto. Bear huilasi runkosarjan viimeiset pelit mutta palasi nyt kokoonpanoon. Ilman loukkaantumisia en tiedä kenen tilalle Bouchard tulisi. Toki välillä ovat pukeneet seitsemän pakkia. Mutta tuo taisi olla silloin kun pari hyökkääjää oli ylhäällä.
  Aika vakiopuolustushan on ollut tuo nytkin nähty Lowe, Jones, Day, Lagesson, Stanton ja Bear.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Darren Dreger‏Varmennettu tili @DarrenDreger
  Oilers boss, Bob Nicholson into 2nd interviews with GM candidates. Belief is, he may do a 3rd with top guys and is hoping to hire his man around May 1.

  GM-hakuprosessi on nyt siis siinä vaiheessa, että Nicholson tekee toisen haastattelukierroksen jonka jälkeen parhaat ehdokkaat pääsevät kolmannelle kierrokselle. Vapunpäivänä saattaa olla uusi GM selvillä.

  Viime aikoina on ainakin Ken Hollandin nimi pyyhitty yli. Ralph Krueger oli myös spekulaatioissa mukana, mutta mies sanoi kiitos ei.
   
 25. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tällä hetkellä käynnissä olevassa kolmannessa pelissä ovat nyt sitten seitsemällä pakilla liikkeellä. Tilanne kolmannessa erässä 5-2 ja Bouchardilla 1+2 joten jatkanevat seuraavassa varmaankin samalla kokoonpanolla. Ellei tässä mitään viimeisten minuuttien romahdusta tule.