Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 08.04.2019 klo 14.54.

 1. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Ymmärrän nuo pointit. Uskoisin että Bouchardia ajetaan tulevalla kaudella vähitellen sisään systeemiin vaikkakin pienemmässä roolissa.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Keith Gretzky oli ainakin keväällä sitä mieltä, että Bouchard tarvitsee vähintään yhden kauden AHL:ssä, koska hänen pelissään on vielä joitakin heikkouksia jotka vaativat töitä.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Ja ehkäpä ennemmin voidaan puhua nimistä kuten Ethan Bear tai Caleb Jones, jopa William Lagesson kun mietitään nuoria, joille voitaisiin antaa ylhäällä vastuuta. Siis ennemmin kuin Bouchard tai varsinkaan Samorukov, joka nyt tuskin on ainakaan pariin vuoteen näissä keskusteluissa mukana.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 5. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Älytöntä. Nyt sitten Sekeran buyout vaikuttaa cap hittiin kaudet 2019-20 ja 20-21 2,5mil ja kaudet 21-22 ja 22-23 1,5mil. Sopimusta olisi ollut jäljellä tämä ja ensi kausi. Ketään ei edes tarvitse signata isoon sopimukseen lähiaikoina, mihin tilaa olisi tarvinnut. Tuskin sieltä UFA-pelaajista on ketään isoa kalaa Edmontoniin saapumassa.

  Sekera on täysin pätevä pelaaja edelleen, vaikka kärsinyt pari kautta loukkaantumisista. Toivottavasti Jones/Lagesson pystyy tuon kolmosparin paikan sitten lunastamaan. Toivottavasti Brobergin annetaan pelata ensi kausi SHL:ssä eikä tuoda väkisin Oilersiin tai edes OHL:n. Luulisi, että paremmin miesten pelit kehittää Brobergia, kun fyysisiltä mitoiltaan tulee siellä jo pärjäämään.

  Ensi kauden caphitissä sitten 4,13mil verran Pouliotin, Gryban ja Sekeran ulosostoja. Pouliotia maksetaan vielä kausi 20-21 ja jos tähän soppaan lisätään Lucicin mahdollinen ulososto (tai kauppaaminen ja palkanpidättäminen) niin hyvin menee.
   
 6. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Ilmeisesti ei löytynyt luottoa siihen, että Sekera pysyisi ejhänä. Muutenhan tuo varmasti edelleen olisi ihan mitat täyttävä top-4-kaveri. Ei Edmontonilla liikaa niitäkään ole.

  Käytännössähän tuossa säästettiin 3 miljoonaa kahdeksi kaudeksi ja päälle ekstrarasitteet niitä seuraaviin kahteen.

  Nyt sitten nuo kolme miljoonaa Brett Connollyyn yli "markkinahinnan" ja organisaatio saa uuden pouliotin joka ostetaan parin kauden jälkeen ulos?
   
 7. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Itse varovaisen optimistinen tuosta ulosostosta. Viimeiset loukit todennäköisesti vieneet Sekerasta parhaan terän pois. Tilaa saatettiin raivata jollekin isommalle kalalle, onhan siellä esimerkiksi Gardiner. Eikä myöskään Mayers olisi huono hankinta, toisi mukavasti kokoa ja rotia puolustukseen. Myös Ceci lienee yhtenä vaihtoehtona ja jatkanee matkaansa Torontosta muualle.
   
 8. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Itse odottelen ensin miten Holland tuon puolustuksen kasaa ennenkuin annan omaa tuomiotani tuosta ulosostosta. Viime vuonna TOP-4 Klefbom, Larsson, Nurse ja Russell ei ollut riittävä. Toissa vuonna TOP-4 Klefbom, Larsson, Nurse ja Russell ei ollut riittävä (jonkin verran loukkaantumisia jolloin esim. Benning ja Davidson tuurasivat). Ei Holland varmasti tulevaan kauteen lähde TOP-4 porukalla jossa ovat Klefbom, Larsson, Nurse ja Russell. Eihän.

  Kovasti Smithiä tuodaan toiseksi veskariksi. Enpä tiedä. On ainakin kokenut mutta oliko se viime kausi nyt 37-vuotiaalle kaverille lopullinen käänne huonompaan vai poikkeus. Pelkään että ensimmäistä. Tosin enpä tiedä keitä muita realistisia vaihtoehtoja olisi ollut. Kunhan on vain vuoden sopimus.
   
 9. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Parin tunnin päästä ollaan viisaampia, mutta huhujen mukaan Mike Smith, Valtteri Filppula ja Markus Granlund olisivat ensi kaudella Oilersin miehiä.
  Cap-tilaa on nyt Sekeran ulososton myötä 11,3 miljoonaa, ja toivottavasti ylläolevat nimet eivät vie siitä seitsemää miljoonaa enempää. Silloin käytössä olisi vielä 4,3 miljoonaa joko kakkosketjun laitahyökkääjään (Brett Connolly) tai Nursen pakkipariin (Anton Strålman). Molempia aukkoja ei pystytä tuolla rahalla täyttämään.
  Nuo sulkuihin merkatut nimet eivät todennäköisesti kumpikaan ole Edmontoniin muuttamassa, mutta noin esimerkkeinä laitoin ne tuohon esille.
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Smith ja Granlund tulivat, Filppula ei. Sen sijaan Chiasson pysyy Oilersissa seuraavat kaksi kautta 2,15 miljoonan caphitillä.

  Ihan maltillisesti Holland on vähiä rahavaroja käyttänyt. Smithin cap hit 2 miljoonaa ja Granlundin 1,3 miljoonaa. Vielä siis on vajaa kuuden miljoonan taalan verran tilaa hankinnoille.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 20.51
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Smithin palkka ilmeisesti 2M$ ja maksimibonukset 1,75M$. Bonuksia tulee portaittain pelattujen pelien määrän mukaan sekä pudotuspelibonarit. Täysi NTC.

  Alemmissa ketjuissa alkaa kai olla kavereita ihan tarpeeksi. Vielä jos ylempiin saisi jonkun ja sitten puolustukseen ylempien parien pelaaja.

  EDIT: Khairalle 1,2M$ pariksi vuodeksi. Tomas Jurco lähtee tutustumaan Bakersfieldin nähtävyyksiin (0,75M$).
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 21.08
 12. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Smith kyllä haastaa tosissaan Koskisen vaikka ikämies jo onkin. Ellei Koskisellla kiekko tartu, voi Smith hyvinkin viedä ykköspaikan.
   
 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Oikeastaan ainoa itseäni huolestuttava skenaario on se, että kummallakaan ei koppi tartu. Sitten arvotaan koko kausi että kumpi nyt olisi ykkönen. Tosin ellei Holland raapaise jotain merkittävää kauppaa tässä ennen kauden alkua, niin aika vaikea on nähdä Oilersia muutenkaan pudotuspelitaistelussa, että sinänsä sillä ei kai ole isoa väliä. Tai no pudotuspelipaikkaan voi olla mahdollisuus jos jompikumpi veskareista oikeasti pääsee sellaiseen moodiin kuin Talbot pari kautta sitten.

  Positiivista tässä päivässä kuitenkin se, että mihinkään ihan älyttömän ylihintaisiin hankintoihin Holland ei lähtenyt... tosin ei ihan hirveästi ollut varaakaan. Vähän vaikuttaa kuitenkin siltä että jäi luu käteen UFA-kavereiden kanssa. Nyt hankinnat olivat kolmos- ja nelosketjun kavereita sekä kakkosveskari. Näiden takia ei Sekeraa olisi kannattanut ostaa ulos. Mutta tosiaan katsellaan nyt sitten mitä tässä tapahtuu tulevina päivinä ja viikkoina. Juuri tällä hetkellä joukkue on kuitenkin mielestäni huonompi kuin mitä se oli kauden loppuessa.
   
 14. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Smith on ihan täydellinen kysymysmerkki. Hyvä runkosarjan loppu ja loistavat pudotuspelit, mutta sitä ennen oli keskitasoa huonompi AHL-maalivahti. Voisin kuitenkin kuvitella, että Smithin loistava avauspeli + McD:n nopeus tulevat luomaan Oilersille kauden aikana monta hyvää maalipaikkaa.
   
 15. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Koskinen on kyllä tottunut kovaan kilpailuun ja on parhaimmilaan kilpailutilanteessa. SKA:ssa pelatessaankin Shestyorkin haastoi Koskisen tosissaan ykkösmaalivahdin paikasta. Joten kyllä Koskisella henkinen kantti kestää.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mike Smith entinen Tippetin mies Dallasista, ja sopii tulevaan systeemiin. Onhan tuossa kaksi erityylistä molaria, toinen Monsteri-mallia ja toinen hyvä mailapelaaja, joka sopii päätykiekkojengejä vastaan, jos tuo tyyli St. Louisin mestaruuden jälkeen taas yleistyy. Holland on aina ajatellut näitä tandemeja näin, että molempia tarvitaan ja molemmilla on eri vahvuudet, joita sitten peluutellaan vastustajan mukaan. On nimellinen ykkönen, mutta on myös matchup-vaihtoehto. Tai ehkä tämä oli Babcockilta opittua, mutta kuitenkin.
   
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hollandilla on hakusessa vielä top 6-laituri. joka pystyisi tekemään vähintään 20 maalia kaudessa sekä kolmosketjun sentteri. Ilmeisesti puolustukseen ei ole tulossa lisähankintoja vaan katseet käännetään AHL:n suuntaan. Ilmeisesti suunnitelma on, että Bear, Persson, Jones, Lagesson ja Bouchard kilpailevat noista kolmosparin paikoista.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2019 klo 20.42
 18. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Minkäköhänlaista sopimusta Dzingel hakee? Siinä olisi tarpeet täyttävä laituri. Pelkäänpä vaan, että hinta olisi liian kova. Hollandin vanha tuttu Vanek voisi myös olla kiinnostava haku vuoden sopimuksella, vieläkö riittää jalka?

  Kolmossentterin roolia voisi tarjota vapailta Brassardille, ellei sitä sitten treidin kautta hommata.

  Pakisto kyllä huolestuttaa, en vieläkään ymmärrä Sekeran ulosostoa. Perssoniin olen kuitenkin kovin ihastunut ja hänen uskon vievän tuon kolmannen parin rightin puolen, suoraan Bearin nenän edestä. Hänen vierelleen sitten Jones. Katsotaan miten pitkälle sillä sitten pötkitään.
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Lisävahvistuksia haetaan ensisijaisesti treidien avulla. Gusev Vegasissa voisi olla ihan mielenkiintoinen haku, saattaisi jopa irrota sopivaan hintaan. Riippuen tietysti siitä mitä Vegas hänestä pyytää. Toivottavasti tuo sitkeästi ilmassa pyörivä Maroon-huhu ei toteudu, varsinkin jos huhut Maroonin viiden miljoonan taalan palkkapyynnöstä ovat totta.

  Gaetan Haasin sopimus julkistettiin tänään. 1 vuosi ja 925 000 taalaa. Nyt sitten nähdään mihin hänestä on kirkkaissa valoissa. Lähtökohtaisesti paikka löytyy bottom six-ketjuista.

  Kyllähän se siltä vaikuttaa, että tälläkin kaudella pakiston top 4 on Klefbom, Larsson, Nurse ja Russell. Nyt vain pitää toivoa, että Tippett saisi heidän puolustuspeliinsä edes vähän ryhtiä.

  Niin ja pitää kyllä kehua tuota Chiassonin sopimusta. Vertailun vuoksi kahdeksan maalia vähemmän tehneet Donskoi ja Tanev irtosivat lähes puolet kalliimmalla. Erittäin hyvää työtä Hollandilta.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2019 klo 23.59
 20. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Gusev kelpaisi kyllä erittäin hyvin, varsinkin jos hintapyyntö on sen huhuttu 4milj./2v. Mitäköhän Vegas haluaisi miehestä?

  Ja Chiassonin sopimus oli kyllä erinomainen, vakuutti meikäläisen viime kaudella. Toivotaan, että sama meno jatkuu.
   
 21. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Lähtisiköhän Puljujärvellä+varausvuoro/joku prospekti? Nythän voisi melkein pakkiprospekteista jonkun irroittaa kauppatavaraksi. Siellä on nyt kuitenkin Jones, Bear, Lagesson, Bouchard, Persson, Samorukov, Broberg, Day, Mantha, Marino jne.

  Voisi olla hurjaa jälkeä Gusev-McDavid kaksikolta. Nyt Holland hereille.
   
  M.88 ja valkoiset luistimet tykkäävät tästä.
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Brobergille ELC-sopimus. Vielä on epävarmaa, pelaako hän ensi kaudella Ruotsissa vai OHL:ssä. Veikkaan että Ruotsissa.
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Edmontonin scouttiosasto uudistuu. Detroitista porukkaa.

  Spector:
  Changes coming to Edmonton Oilers scouting staff.
  Former DET Dir. of Amateur Scouting Tyler Wright will join EDM staff, as will pro scout Archie Henderson.
  Former DET scout Jeff Finley will not join GM Ken Holland in EDM.

  @Henkka sivusikin jo noiden scouttien asemaa Detroitin kausiketjussa.
   
 24. Tornados Jäsen

 25. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kesä tässä hiljalleen etenee ja mitään isompaa liikettä ei Holland ole tehnyt. Saa nyt sitten nähdä että onko jotain suunnitelmia kun loputkin RFA:t tekevät sopimukset ja kaikkien bonuksetkin alkavat olla maksettu. En kuitenkaan usko että mitään kovin merkittäviä muutoksia kokoonpanoon tulisi. Tai sanotaanko että jos tuolta jonkun kauppaa pois, niin samalla todennäköisesti synnyttää uuden aukon paikatessaan olemassaolevaa. Poikkeuksena toki se että jos vaikkapa jotain puolustajaprospecteja kauppaisi ja saisi jonkun valmiimman pelaajan tilalle.

  Jos nyt tämänhetkisen tilanteen mukaan tekisi kokoonpanoa, niin sieltä varmaan löytyisi tällaisia kavereita:
  Draisaitl-McDavid-Kassian
  Lucic-RNH-Gagner
  Khaira-Granlund-Chiasson
  Nygård-Cave-Haas
  Brodziak, Marody, Benson, Yamamoto jne. Villinä korttina Puljujärvi.

  Klefbom-Larsson
  Nurse-Bouchard
  Russell-Benning
  Persson, Bear, Jones, Lagesson, Manning

  Koskinen,
  Smith

  Tilaa palkkakattoon olisi reilut neljä miljoonaa olettaen että Manning laitetaan AHL:ään.

  Vaikeasta lähtötilanteesta johtuen en mitään ihmeitä Hollandin olettanutkaan tekevän. Tämänhetkinen kokoonpano on sellainen, että omasta mielestäni pudotuspelit ovat aika kaukainen haave. Mahdollisuuksia sinne on jos maalivahdit pelaavat aivan huikean kauden, erikoistlannepelaaminen toimii ja kukaan tärkeä pelaaja ei loukkaannu. Tärkeitä ovat esimerkiksi puolustuksesta Klefbom, Larsson, Nurse, Russell ja jopa Benning, koska heidän tilalleen ei ole laittaa kuin junnuja. Hyökkäyksessä tietenkin McDavid, Draisaitl ja RNH koko hyökkäyspelaamisen todennäköisesti nojatessa noihin kolmeen kaveriin.

  No mutta vielä tässä on aikaa ennen kauden alkamista ja saa nyt nähdä mihin ratkaisuun esimerkiksi Puljujärvi sitten liopulta päätyy.

  Se mihin pitäisi Hollandin sitten ajoissa alkaa kiinnittämään huomiota, ja aivan varmasti sen tekeekin, on kausi 2020-2021. Yhdessä kesässä ei ihmeitä tehdä, joten muutoksia on tultava jo kauden aikana. Tuolle 2020-21 kaudelle on tällä hetkellä capissa tilaa noin 24M$ (jos pysyisi samassa 81,5M$:ssa), mutta siinä summassa on vain 10 sopimusta. Eli tuolla rahalla olisi saatava 12-13 pelaajaa. Nursen sopimus tulee olemaan katkolla ja jos nyt pelaa edes suunnilleen hyvän kauden, niin varmaan ihan reilun palkankorotuksen tulee kuittaamaan.
  Nyt jo mielellään tänä kesänä tai alkavan kauden aikana pitäisi ainakin saada raivattua lisää palkkatilaa, jotta olisi vähän enemmän liikkumavaraa. Eli tietenkin esimerkiksi Lucicin ja Russellin sopimukset ovat sellaisia mistä olisi päästävä eroon. Koskisen sopimus toivottavasti ei ole sellainen vaan pystyisi täyttämään odotukset.