Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 08.04.2019 klo 14.54.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lisää muutoksia. Bob Nicholson nimitettiin Oilersin jääkiekkotoimintojen puheenjohtajaksi. Tom Anselmi siirtyy OEG;n liiketoimintojen presidentiksi Ottawa Senatorsista, jonka toimitusjohtajana hän toimi viime kaudella. Anselmi on siis titteliltään President of Business Operations & COO. Hän toimi 17 vuotta MLSE-organisaation johtajana. Anselmi siis ottaa hoidettavakseen Oilersin liiketalouspuolen toiminnot. Kevin Lowe ja Wayne Gretzky tekevät hänen kanssaan yhteistyötä.

  Nicholsonin vastuualueena ovat Oilersin lisäksi myös Condors ja Oil Kings, joiden senior leaderina hän tulee toimimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2019 klo 20.43
  Voitto Epävarmaa tykkää tästä.
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Keith Gretzky jatkaa odotetusti apulais-GM:n pallilla. Hänestä varmasti leivotaan Hollandin seuraajaa, nyt pääsee hyvään oppiin. Lisäksi Gretzky ottaa vastuualueekseen Bakersfield Condorsin GM:n tehtävät, joita MacTavish aiemmin hoiti,

  Oilers teki myös jatkosopimuksen Patrick Russellin kanssa. Hayden Hawkeyn palveluksille sen sijaan ei nähty enää käyttöä,
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2019 klo 23.10
 3. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tämä oli ihan hyvä uutinen. Nicholson siis "ylennettiin" eli siirrettiin toivottavasti vähän kauemmas varsinaisesta toiminnasta. Holland toki virallisesti raportoi Nicholsonille, mutta jos nyt voisi sitten toivoa että Hollandilla kuitenkin olisi ihan täysin vapaat kädet kiekkopuolella, niin ehkä tuo Nicholson ei pääse haittaamaan siinä. Mutta katsellaan nyt sitten miten Nicholson tuohon vielä sotkeutuu. Vähänhän tuossa oli veikkauksena että Nicholsonin siirtymistä IIHF:ään tässä vähän valmistellaan ottamalla sinne uusia kavereita, kuten Anselmi, organisaatioon.

  Melkein luulen että Katzin kavereista Lowe tai W Gretzky on sitten tyrkyllä tuohon Nicholsonin paikalle.

  Kiekkopuolella siellä on vielä Howson, jonka hyödyllisyydestä en tuossa "Player development" -vetäjänä oikein tiedä. Ja sitten Hitchcock, joka on jonkinlainen "Advisor" eli suojatyöpaikassa. Ehkä PR-mielessä ei haluttu laittaa Hitchcockia pihalle, mutta mahtaako hänestäkään mitään iloa olla. No, jos ei sotkeudu valmennuksen hommiin, niin Katzin rahojahan ne ovat mistä palkka maksetaan eli ei haitanne.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Woodcroftin kanssa tehtiin kolmevuotinen jatkosopimus ja hän jatkaa Condorsin päävalmentajana ainakin vuoteen 2021 saakka. Uskoisin hänen saavan kyllä näillä näytöillä päävalmentajan pestin jostain NHL-seurasta. Sen verran vakuuttavaa työtä Woodcroft viime kaudella teki.
   
 5. pernavoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Sympatiat: Winnipeg, Anaheim
  Voisiko Holland miettiä Filppulaa Jessen mentoriksi
   
 6. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Koskiselle ollaan huhujen mukaan myös hankkimassa kirittäjää,joka voi ainakin vahvasti haastaa tai viedä ykkösen paikan. Niminä mainittu Miller, Lehner, Varlamov, Smith ja Mrazek.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Veikkaan että noista nimistä päättyneen kauden Vezina-finalisti ei nyt ainakaan kirittäjäksi Koskiselle olisi tulossa. Koskinen olisi tuossa tapauksessa se kuka jäisi kirittäjäksi. Siinä menisi aika iso määrä cappia myös Lehner-Koskinen kaksikkoon sillä ei Lehner Edmontoniin varmasti Koskista halvemmalla sopimuksella tulisi.

  Miller taisi vaimonsa vuoksi muutama vuosi takaperin siirtyä Kalifornian seudulle pelaamaan joten hänenkin saaminen Edmontoniin voisi olla vaikeaa. Eiköhän Miller jatka Gibsonin kakkosena tai sitten jää eläkkeelle.

  Kolme muuta voivat olla ihan realistisia vaihtoehtoja. Vaikka toki Varlykään ei Koskista halvemmalla sopimuksella tulisi joten kallis olisi tuokin kaksikko.
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2019 klo 13.25
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mrazekin nimen voi pyyhkiä varmana yli. Sen verran aiheutti Hollandille harmaita hiuksia hankalalla persoonallaan.