Donate blood – play lax!

  • 26 899
  • 107
Ei nyt lähdönjanossa ristiinnaulita äärilaidan lähtöguru HCH:ta vuoden ykköskohtaamisen turhasta nostatuksesta ja tylysti meni ohi kaikessa painoarvoisuudessaaan kuin Devane vastaan Kassian O:ssa, mutta onhan sekin nautinto katsoa pinnalla keikkuvaa kohoa ja heittää tyylikkästi biittiä huuleen isoa saalista odotellen.

OLA:n junnupuolen boxlakehissä ollaan kuitenkin kesän koittaessa iskeydytty asiaan ja viskottu totutulla kaavalla kintaita antaumuksellisesti kentään, joten hanskaton elonmerkki bongattavissa myös OS:n Jake McLayn suunnalta Jr:B:n kehistä ja olisiko sitten hahmossa todellakin voimaa nousta luistimilla O:n lähtövirtaan ensi poimintarupeamaan.

O:ssa operoineista Alex O`Neil ei ainakaan toistaiseksi vetänyt 2011 boxlakehissä ja olisihan tuo jo pienoinen kutsumuksellinen lähtöihme AHL:ssa 2010-2011 poimintansa päättäneeltä gladiaattorilta, mutta Kahnawaken Travis Stacey mukana hanskattomalla elonmerkillä sesonkiin Jr.A:n pysähdyksissä ja loihan tämäkin jätkä ottelijana kiistatonta odotusarvoa nimeensä luistimilla Q:n häkeissä.

Perusavautumista HCH:lta ja kyllähän se toimii jätkien heittäessä viihdevaihdetta silmään kesäisissä halleissa, jotka kuitenkin rakennettu lähtökulttuurillisiksi symboleiksi maísemaan ja mennään ainakin oikeaoppisesti buckets off sekä kadonnesseen Metro henkeen viihdearvoa vaalien.

MSL pyörähtänyt käyntiin myös yhden illan toimesta ja nähdäänkö Snider sitten liigan lähtökattauksessa, mutta Rory Smith WLA:n lähtönimistössä NW:n paidassa ja totutuilla askelmerkeillä roikkuuko taas kohtaaminen ilmassa Mann cupissa?

Helmiä kalastellen ja soturit arvoon!
 
Boxla tuo luonteensa säilyttänyt ja anarkistinen, jossa on lupa saalistaa, ajaa, merkata sekä poistaa ja takataskussa ikuinen tilaus hanskattomalla viihdyttämiselle.

Tuotahan janotaan kuin äärilaidalla GA:n tyttöjä ja kysyntä luo markkinat, mutta ilta sankarit ja Six Nations vastaa huutoon MSL boxlassa.

Kulttuurin kuningas Tim O´Brien sekä armoitettu kulttihahmo Drew Candy ottelevassa ja äijät heittävät itseään likoon sekä tarjoavat viihdettä Peterboroughia vastaan, joten maaliinsa iskevä bongailutapahtuma Ontariossa ja lippu silmiinkantamattoman korkealla.

Toki Peterboroughilta isolla läsnäololla mukana Shawn Evans ja olisihan tämäkin jätkä ollut hieno nähdä Jr.A:n sijaan O:ssa aikanaan, mutta olennaisuuksissa kovimmista kovimpien painoarvoinen Snider vastaan "Surgeon" vai saumaan huomionarvoisin tiltti Snider vastaan Smith?

HCH poikkeusyksilönä elää äärilaidallaan mukana ja lajikulttuurillisen osaamisen nojalla Smithin tulisi vetää Show´ssa.

Helmiä kalastellen ja viihdyttäjät arvoon!
 
MSL:n häkeissä huomionarvoista hanskatonta elonmerkkiä Kyle Terminin suunnalta ja tehnyt räväkän vimmaisen sisääntulon Ajax Rockin ottelevassa, mutta toki omaa varteenotettavaa taustaa boxlalähdöistä ja luistimilla operoi aikansa kovimman jätkän leimoilla Jr.A:n kehissä.

Taisteli itsensä aikanaan OLA:n Jr.B:n kehissä otsikoihin Halton Hills Bulldogsin paidassa, jossa lämpöinen ilta Cornwall Celticsia vastaan kruunattiin viemällä homma ilmeikkäästi katsomon puolelle ja poliisit vierailulle koppiin vanhaan kunnon lämäri henkeen.

Aina hereillä raiteilla tai katsomossa ja koska tahansa saattaa räjähtää, mutta sellaista sokeutta ei olekaan etteikö osaisi tulkita Terminin läsnäolon oikein ja vetää kyllä gladiaattorinäytöksistä nauttivia lipunostajia halliin

Toki onhan Terminilla kokonaiskuvassa vakavastiotettava paikkansa ja koutsi kantaa aina vastuun pelaajistaan, mutta HCH:n toisessa olennaisuuksiin pureutuvassa ketjussa esillä ollut "Poler" myöskin OLA:n junnupuolen peruskuvastoa aikanaan ja veti useamman kesäisen lähtösesongin Mimicon paidassa Jr.B:n askeissa.

Sick tough ja niin edelleen...
 
McPolin tarhatussa aitauksessaan ja huomionarvoisesti Emerson Clark iskeytynyt taas vaikuttamaan boxlan lähtömaisemaan, joten Jr.A:n kehissä Whitby Warriors paidassa kolme otettua kolmessa illassa ja totisesti Clark aktiivisen poiminnan luottojätkä.

Ylläpitääkö sitten ottelukuntoa silmälläpitäen tulevaa poimintahurmosta O:n lähtövirrassa ja aktiivisuuskuninkuus tai ei mitään, mutta OLA Jr.A:n lähtökattauksesta nostettavissa myös Burlington Chiefsin Josh Ruys ja luistimilla operoi OA rupeaman terävän vahvalla hanskattomalla kädenjäljellä OJHL:ssä 2010-2011.

Tulevia NLL:n ottelijoita Ruys ja 1993-syntynyttä Paxton Lerouxia odotettiin nousevaksi O:n lähtöhahmojen joukkoon jo viime poimintarupeamaan, mutta kesäkauteen OLA:n Jr.C:n häkeissä 74 minuuttia uskottavuutta neljään iltaan ja hiooko ilmettään O:n training campien siintäessä edessä?

Leroux vetänyt myös yhdellä lähdöllä Jr.A:n Peterborough Lakersin riveissä 2011 lähtösesonkiin ja MSL:n Lakersin ottelevassa on parissa illassa esiintynyt NLL:n Buffalon Brandon Francis, joka tuo yhden elementin lisää kesäiseen lähtöpalapeliin ja hahmon läsnäolossa ei tulkinnanvaraa.

Selkokielistä suorittamista kintaiden pudotessa ja Francisin lähtöhahmossa kyllä purevuutta kuin GA:n Nicolan treenatussa vatsassa, mutta miten reagoi Brampton ja olisiko aika kaivaa Daylin "Caveman" Logan taas aktiiviseen boxlavahvuuteen?

Sähkö väreilee ilmassa ja ennemmin tai myöhemmin räjähtää.
 
OLA:n Major boxlan yksi historiaan taotuimmista lähdöistä lienee Peterbourghin Cory Bartlettin sekä Brooklinin alan legendan Scott "Psycho" McMichaelin ottama tyylitietoinen merkkipaalu, jonka osumakohta lähtövirrassa kesäsesonki 1990 ja HCH:n bongailemana vaihtoehtoisena välipalana tutuksi aikanaan eräältä 90-luvun alkupuolen kiekkonauhalta.

Sidonnaisuuksissa Bartlett otti luistimilla Paul Mittonin O:n Petesin training campilla 1988-1989 lähtösesongin alla ja olisiko ollut panoksena kiinnitys rooliiin, mutta Show´n kaikkien aikojen viihdyttävimmän lähtötaitelijan Coxen mukaan treenasivat paljon alaa McMichaelin kanssa ja jätkät operoivat yhdessä O:n Bullsin ottelevassa 1983-1984.

Huoltajat takoivat koutsi Mavetya keihäällä kupoliin taustalla ja tuleehan siitä riippuvaiseksi, mutta olisihan Bartlett ottanut roolin luistimilla ja Mohawk juuritason ulkopuolella pudonneiden tai rajalla taistelevien valopää kiekkoilijoiden temmellyskenttähän tämä on.

Toki Garrett Burnett pysyi kintaiden pudotessa boxlassa pystyssä ja farmipoikana O:n puolella Yovanicin tasoinen kulttihahmo, mutta puhuttiinhan tuolloin lännen boxlan Jr.A:n kovimman iskijän tulosta O:n tarjontaan ja jatkotarinassa kirjautti nimiinsä iltoja Show´ssa.

Historian lehtien havinaa, GA:n Sarah ja tilittiä aina aamukoittoon!
 
Todellakin tarkoitaako sitten Emerson Clarkin OLA:n lähtövirtaan osallistuminen sitä ettei läsnäolollaan väritä O:n lähtökuvastoa enää Gensin paidassa ja vaikka poikkeustapauksia löytyy kuitenkaan O:n jengit eivät perinteisesti kovin suopeasti suhtaudu kesäiseen suorittamiseen.

Toki O:n 2011-2012 pysähdykset kertovat tämän ja viimeisimmässä boxlapuolen työnäytteessä vastassa KW:n Jake Mclay, joten tulessa kaksi kahden lajin hanskatonta ammattijätkään ja katsomossa ne parisataa lähtöfanaatikkoa.

Homman nimi sekä työnjako selvillä ja ilmapiiri istuva jätkämäinen, joten miksi kuuntelemaan hysteerisiä nyyhkytarinoita kiekon puolelle tai heittelemään viihdettä vääräuskoisille ja eihän Clark koskaan tulisi luistimilla vetämään Show´ssa.

Näissä lähtökuvioissa NLL realistinen ja luupäisille gladiaattoreille aina kysyntää, mutta toki Major puolella painoarvoisimmat tiltit vedetään edelleen MSL:ssä sekä WLA:ssa ja O:n Southwesternin perinteisten rähinäryhmien pitäisi nyt olla hereillä lähtökenraali Clarkin suhteen.

Toki hakeeko poimintamaisteri McLay vain ottelukuntoa ja räjäyttää villillä ilotulituksella lähtöpankin O:ssa 2011-2012, joten training camp kutsua odotellessa ja poimisi varmasti kaikki katossa roikkuvat pois.

James Ready 5.5, Kimba ja kulttuuritietoiset jätkät vetämässä toisiltaan nenää poskelle
 
1993-syntynyt Paxton Leroux esiintynyt myös viime poimintakierroksilla OLA:n Jr.A:n kehissä Peterborough Lakersin paidassa ja ottaako kesäisestä suorittamisesta sitten nosteen, joka vie jätkän kiinni O:n lähtövirtaan 2011-2012 vai tekeekö nimensä hanskattomana sitten enemmän boxlan puolella.

Lähdöt kertovat ja Whitby Warriorsin Emerson Clark jatkaan linjaan ei iltaa ilman lähtöä, joten tuottaa omistauneesti sisältöä kulttuuria kunnioittaen ja onhan O:ssa vakiottelevassa pari lähtösesonkia mellastanut Clark melkoisen kovan statuksen jätkä boxlan puolella.

Varmasti tunnistetaan ja vetäisihän Major puolella Rory Smith WLA:ssa järisyttävän helmen Nanaimo Timbermenin Bubba Westwoodin kanssa, joten hattua pois päästä gladiaattorien edessä ja eihän viihdearvollisesti näin potki edes GA:n kissaviisikko.

Smith muutenkin esiintynyt WLA:n lähtövirran työnäytteissä totutun vakuuttavasti ja kuka ottaa sitten Mann Cupin illoissa kenetkin, mutta olisihan siinä heikommin kasattu leuka sälähtänyt pirstaleiksi Bonterren oikeasta NLL:ssä ja kupolissa tuleekin vähän humista.

Onhan se kokonaiskuvassa niin, että täällä huono tasapaino tai innokkaat raitapaidat eivät pelasta epävarmaa ja harvemmin näkee ketään roikkumassa epätoivoisesti toisen hihassa, joten eläimellistä viihdettä sekä itsensä likoon heittämistä aina päätyyn asti ja unohtamatta asiaan kuuluvaa pilkettä silmäkulmassa.

Mustaksi tatuoitunakin ja jossain nuhruisessa pajassa hitsatessakin tienaisi paremmin.
 
Viimeksi muokattu:
Toivoisihan äärilaidan kulttuuritutkija HCH, että värikylläinen Francis olisi luonut uransa luistimilla ja näyttänyt tekemisen mallia itseensä sulkeutuneille.

Onhan myös HCH kritisoinut ja Francis lähtötarinassaan Mohawk juurinen lähtövirran gladiaattori, joten laatikossaan patrioottinen juurialueen boxlasoturi ja ei laukkuja keskelle vaan hupparit reunalle.

Toki nyt hypättiin kiekkopohja Laxiin ja onhan Francis ylittänyt uutiskynnyksen maistettuaan puukkoa, mutta tuo epäolennaista ja olihan se painoarvoinen tiltti MSL:n 2011 lähtövirrassa Kyle Terminin kanssa.

Saa hahmona ytimeen iskevä Francis Houndsin jätkien nostalgiset O:n sotamaalaukset kuulostamaan vitsiltä ja pohjoinen muutenkin boxlaa hylkivää aluetta, mutta ota kovista kovin "Mobird" se lähtökartan kuningas Snider ja tuleettele uhoten tiesi boksiin.

Viihdettä ja puhuttelevia hahmoja, mutta huppareihin sekä tennareihin verhoituneet lähtöfanaatikothan eivät tuollaisesta juuritiedosta välitä ja antaa kaljan virrata sekä jätkien otella.
 
Viimeksi muokattu:
Geoff Snider myös operoinut Peterboroughin ottelevassa viime kierroksilla ja toistaiseksi etenee kohden Mann Cupin matseja lähdöttömänä, mutta onhan siinä Sniderin sekä Francisin kautta lyöty voimaa lähtölistaan ja Bramptonin sauman lähtölistalla tyhjentävät kentän tarvittaessa kahdestaan.

Onhan tuossa taustalla pitkä taistelu sekä vastakkainasettelu rintamalinjoineen ja hylkiikö Brampton alkukantaista sodankäyntiä vai miksei aseita ole ladattu, mutta taivaanrannassa odottaa täydellinen ylikävely, äijäily sekä nolaaminen ja Peterborough taas rakentaa perustotuuksien varaan.

Kunnian päivät missä olette ja ihanhan tässä herkistyy, mutta ottaako Termini sitten tänään Sniderin ja tuhra yrittää roikkua mukana paidan lähtiessä välittömästä sekä oikean jutellessa sen jälkeen murskaavasti.

Toki ammattijätkä tehnyt kotiläksynsä ja eihän luupäällä ole mitään suojeltavaa kupolissaan, joten isku iskusta kohden kuolemaa ja sekaan heitetyllä onnenkantamoisella saattaa aina rikastua.

Tämän hetken järjestyksellä Peterboroughilla vastassa Six Nations panosten kasvettua ja Sniderin sekä O´Brienin kohtaamisen janoamisessa eläimellisen väkivaltaviihteen kutsua, mutta odotusarvossaan potkii kuin Probertin sekä Brownin uusinnan odottaminen sen ensimmäisen vaisun jälkeen ja sarjaan uskomattomat kakkoskortit Francisin sekä Drew Candyn toimesta.

Kulttuurin paloa ja sitten loppuhuipentumana Mann Cupissa NW, joten viimeinkin se varjeltu lähtöpankki räjähtää ja taivaalta sataa verta hurmoksellisessa jytinässä.
 
Ei ottanut Termini Snideria tuossa äärilaidalta hehkutetussa saumassa ja iltojen virrassa riehui kuitenkin takuuvarmaan Gonger tyylin Brooklin illan jälkimainingeissa, mutta huomionarvoisissa Brooklinin vahvuudesta Steve Priolo heitti itseään likoon Six Nationsin Tim O´Brienin kanssa ja NLL:n pysähdyksissä myös suorittanut 1989-syntynyt Priolo nousemassa boxlalähtöjen varteenotettavaksi vaikuttajaksi.

6´5/235 listaus ottelijana heittää myös odotusarvoa hahmoon ja vetää kyllä häkissä kuin iso poika, joten pysähdys pysähdykseltä kohden arvovaltaisempaa asemaa lähtökartalla ja uskottavuuspuolella ehtinyt NLL:ssä jo taistelemaan eloonjäämisestään Sniderin oikeiden alla.

Toki Ontariossa avaa ensi talvikauteen kilpaileva ammattilaisliiga CLAX ja ei nyt kuitenkaan puhuta mistään WHA:sta vaan puhtaasta farmiliigasta, mutta lähtöviihdettä talven kylmään synkkyyteen lajikulttuurisilla sydänmailla ja häiritsevänä sivumakuna onhan kattauksessa joukkue myös Montrealista.

Heittää haasteen O:n lähtötarjonnalle ja tiukemman väkivaltaviihde annoksen tarjoava vieköön massat sekä poimikoon kunnian, mutta Bramptonissa ei ainakaan epäselvyyttä ykkösasemasta suhteessa Troopsiin ja ei kiekkosidonnaisista Ohsweken varmasti lunastaa paikkansa.

OLA:n Jr.A:n boxlassa Whitby raivasi tiensä finaalisarjaan ja Emerson Clark näin isossa urasaumassa, mutta onhan jätkä omanlaisensa lähtökulttuurillinen taistelija poikkeusleimoilla ja keskikaistalla neppailevan visiirinaaman korvaa kuka tahansa.
 
Vaikenemme lähdöttömyydestä ja iso roikkuu edelleen, mutta tiedämme Smithin sekä Sniderin olevan kiinostavin sekä kovin otettava pari luistimilla tai ilman saumaan.

Viljelty valhehan on tuo tuo, että luistimet omaavat lähtökulttuurin ja jääkiekko on ainoa laji johon tämä sisäistettynä totuutena kuuluu.

Toki onhan tuo myös HCH:lle luistinten kautta omaksuttua ja kiekkolähtöjen loogista jatkumoa, mutta sama koskettava henki ja Tyler Matheson pitää itseään aktiivisena luistimilla CHL:ssä.

Nyt visiirinaamat hereillä ja puhuttaan CHL:stä, mutta Matheson kiistatta roolissa Dubissa ja BCHL:n kova poika.

Matheson myös BC:n boxlan puolelta tuttu ja otellut sielläkin, mutta NLL avaa taas tammikuuun alussa ja Matheson jossain CHL:ssä luistimilla.

Aamuyöstä otsa kopisee baaritiskiin ja koko ilta fiestaa, mutta pitäähän sitä arvostaa ja tuolla taustalla todella kova äijä olisi NLL jengin training campilla.

Toki jokaisella kutsumuksensa ja onhan se nykyisellään kovempaa sekä raadollisempaa ilman luistimia, mutta Mathesonin tarinan luomat pelimerkit:

1. Tikit naamaan, nenä poskelle, yölliset kaadot ja kaljaliigojen jumalaksi.

2. Myötähengittävä äijäkulttuuri, pienellä rahalla tajutonta itsensä likoon heittämistä sekä alkukantainen gladiaattorin rooli.

Tässä ei halvenneta vaan HCH olisi ollut se viihdearvoa pile silmäkulmassa kalasteleva Ontarion jätkä, joka olisi aloituksesta yrittänyt sopia kätten sitomisista sekä iskuvuoroista ja Matheson olisi vain nöyrästi halunnut ottaa pois roolin puolesta.

Nll tammikuussa ja hallitseeko Snider edelleen suvereenisti molempia lajeja, mutta CLAX avaa myös emämaassa ja miksi "Poler" on lukittuna?
 
Toki AHL:stä löytyy Kyle Hagel ja helposti tuomittavissa kadotukseen yliopistotaustaisena, mutta vaikka ei omannut luonnetta vetää sekä otella O:ssa on kannuksensa hankkinut ja heittänyt itseään mukavasti likoon luistimilla.

Tässä yhteydessä se kuitenkin epäolennaista ja OLA:n Jr.B:n boxlassa Hagel boksissa Terminin kanssa, joten ovien auettuna Termini uhkuu menohaluja sekä janoaa verta ja onhan se yksipuolinen näytös.

Äijä äijäilee ja kuitenkin Hagel omistaa, joten kädet pystyssä Termininin Halton Hillsin penkin eteen ja jätkän yli oli juuri jyrätty.

Olisi pitänyt rypeä itsesäälissä ja Hagel heitti ilmettä.

Ontarion gonger ja kaikki pahat sanat takaisin, mutta se klassikoiden hyllystä löytyvä lähtö Rory Smithin kanssa ja armotonta tykitystä myös Hagelin osalta.

Istui muutenkin hyvin avoimeen päähänlyöntikisaan ja luistimilla korostuvat nykyisellään muut tekijät, mutta ansaitsee jokaisen Show´n iltansa pelkästään tuolla vittuilevalla pullistelulla vastustajan penkin edessä ja "Term got owned"!

Onhan se kuitenkin lähes "Poleriin" verrattavissa oleva kilipää ja vetikö aikansa kovin iskijä luistimilla Jr.A:n kehissä kuten Smith, mutta MSL 2011 ja Brandon Francis vastaan Kyle termini.

Olihan "Term" kuin juniori tuossa sodassa ja otetaan muutamat kaljat, annetaan ajan tasata.
 
CLAX iskeytyy kartalle ja onko pikaisesti katoava "bush", mutta jengien niminä esim. Oshawa Machine, Brampton Inferno, Ohsweken Demons sekä Iroquois Ironmen ja onhan tuo tulkittavissa lupaukseksi lähtöseikkailusta.

Vöihin ja menoksi, mutta huudettaessa sisään potentiaalisia nimiä Durham Turfdogs imaisi listoilleen Frank Littlejohnin ja jokainen luistimillekin omistautunut tunnistaa.

Kulttistatusta ja pitkäkestoisuutta, mutta toisaalta kiinnostava puolesta/vastaan tyyppi ja Ontariossa maine piikissään boxlan puolella.

Räjähdysalttiutta sekä viihdyttävyyttä ja irtoaisiko kehien veteraanista vielä väriä, mutta kuitenkin viettänyt elämänsä tapahtumien keskipisteessä ja auttaako ennen eläköitymistään uutta liigaa nousemaan siivilleen.

"It`s All Canadian eh!" ja maistuu kyllä suussa, mutta mainoslauseena kuin varastettu O:lta ja siellähän tosin on kaikki arvot nykyisellään myynnissä.

Ahdistavaa vihapuhetta sekä 80-luvun nurkkakuntaista ylpeyttä, mutta vihaisesti tykittävä Littlejohn luistimilla Metron kehissä sekä kesäkauteen Boxlan Jr.A:ssa ja HCH muistaa tämän heittäytymisen kuin eilispäivän.
 
Onhan se meille kaikille palkitsevaa, että on laji jossa edelleen hyväksytään vahingoittaminen sekä satuttaminen ja otteleminen.

CLAX 17.12 ja Ohsweken Demonsin riveissä Chancy Johnson, joka Boxlan vimmainen itsensä likoon heittäjä ja pysähdyksistä kulttihahmoksi.

Tuliset iskujuhlat ja jätkä ei ole koolla pilannut itseään, mutta istuu perinteeseen ja tätä kuitenkin otteleminen parhaimmillaan on.

Stan sekä Kyle ja Oshweken, joten pohjaa on HCH:lle näpytellä, mutta Cashman sekä Schmautz oikeasti pelottivat sekä säväyttivät ja kuka Show´ssa nykyään.

Toki ei pääse Chancyn kanssa helpolla kukaan ja veriset talkoot luvassa sekä kestävyyttä vaaditaan, jos mukaan sydämellään lähtee ja tylsä repijä sekä harmaasti takakädellä moukaroiva ei kuitenkaan anna viihdearvollisesti mitään.

Tiedämme mitä saamme, kun Chancy lähtee ja aina tosissaan mukana.
 
Olemme huono isäntä. Porsaat ruokkimatta, kylvämme tuuleen ja korjaamme juuriheinää. Talo ei elätä ja kattokin vuotaa. Sitten lomakkeet sisään ja heräämme pätemään.

Lähdöt potkii tajuntaan ja saa nukkuvatkin hereille, mutta se on niiden tarkoitus ja bongattavaksi luotu.

Me olemme elementissämme kuin kala vedessä ja ratsastamme aallonharjalla, joten herätyskellona Andrew Suitor ja jätkä tekee itsestään legendaa.

Lähtötykkiä, iskukonetta, sisällöntuottajaa sekä viihdevastaavaa ja kuolleetkin kumartavat. Nousevat haudoistaa levittämään mattoa ja hakkaavat luiset kätensä kipeäksi Suitorin selkään.

Lähetti matkaan pommin ja pudotti Sniderin, joten lähtövuoden ykköstapahtuma ja sai oikeallaan kaikki hämilleen.

Sitä on läsnäolo ja piti puheenvuoron, joka seisautti veret ja lähti päänahka kainalossaan baanalle.

Snider ja kovinta kyykytettiin. Se häpäistiin, nolattiin ja ei pullistellut tai tuuletellut.

Toki todellinen hämäräpää olisi poseerannut tuonkin jälkeen, mutta Suitor ei ollut lopettanut ja tankissa olluut lähtöhaluja.

Viimeksi Dawsonin kanssa matkaan ja painoarvo sai liitokset natisemaaan, mutta mikä tyylikäs square off ja ottivat rauhallisesti.

Kaikki ottivat ja kukaan ei halunnut häiritä, sekaantua tai keskeyttää. Näin sen pitäisi mennä ja se on kohokohta, itseistarkotus.

Kaikki muu epäolennaista ja kintaiden pudotessa on aika ottaa hyvä asento sekä nauttia menosta.

Mukaansatempaava tykitys ja kyllä Suitor ottanut nousun jumalien joukkoon, joten totutusti hattua pois ja lompakkoa auki.

Se on pidettävä juomissa ja on ansainnut. Useat eivät ja tämä on.

Onhan se jo Ontarion lähtöpiireissä ollut tunnettu 15-vuotiaasta ja lähdöt Roryn kanssa perussivistystä, mutta nyt neuvottelee aivan uudella tasolla ja kantaan vyöllää sitä himoittua päänahkaa.

Kaikki kehät, häkit ja lajit huomioiden.

Vetivät jo uusinnankin Minnesota sekä Calgary. Ei palattu asiaan tai tanssittu illan pakollista, mutta näkeehän Snider sen jo unissaankin.

Pieksee Suitorin palasiksi sekä avaruuteen ja tuolla katalogilla sekä maineella sen kyllä äijälle soisi.

Se on ottanut kaikki. Kilipäät, tunnustetut tykittäjät sekä onnenonkijat.

Ei lähdetä paha maku suussa vaan tilataan sirkus kaupunkiin ja kaikki vaihtuu toisiin.
 
Andrew Suitor ja vahvaa tekemistä.

Noussut ottelijana kuningasluokkaan ja tehnyt itsestään huomionarvoisen.

Se hallitsee tämän touhun ja se tiedetään, se tiedetään, että Snider putosi.


Kesäkausi 2012 ja Ontario.

Kesäiset jäähallit, mutta ei unista vaan ilmassa leijuu lupaus seikkailusta.

Gladiaattorinäytöksiä ja mielellään viihdearvollisesti korkeatasoisia sekä vertatihkuvia.

Se on kovaa leikkiä ja kunnioitus osallistuville, sydämellään mukana oleville.

Kukaan ei pääse helpolla, aina sattuu.


Niin melodramaattista, niin melodramaattista, arvon HCH.


Kesäkauden lähtökukintoja, Boxlan sydänmailta.

Suitor vastaan Termini ja aivan huikea mukaansatempaavuus.

Valmiudet itsensä likoon heittämiseen ja sitä löytyi molemmilta.

Uskomaton vimma ja viihdearvo piikissä.

Kovat äijät iskivät yhteen ja tunnemme Terminin.

Se on luupää, täydellinen luupää ja me rakastamme sitä.


Nyanssit, ne nyanssit ja kesäiset jäähallit.
 
Haluat nähdä kovan pojan ja otat tutkaan Paxton Lerouxin.

Löydät sen OLA:n kesäisestä lähtömaisemasta ja pitänyt toki esiintymisensä vähissä.

Kaksi iltaa, kaksi taistelua ja tiedätte, tästä on kysymys.

Näissäkin piireissä se tiedetään ja se osaa homman.

Kaksi taistelijaa ja niin edelleen, te tiedätte.

Nyanssit ja koitte elämyksen, kun se otti Veesin Georgen.

Luistimilla, Jr.A ja se oli seikkailu.

Se tunnekirjo, puhuttelevuus ja mukaansatempaavuus.


Leroux, 1993-syntynyt ja 2012-2013 O:ssa.

Suoraan aloituksesta heittämällä TOP-3 korissa ja tarjoaisi tuollaisen vihkiytyneen hahmon.

Tilttaisi menemään ja heittäisi viihdeavon taivaisiin.

Valitettavasti, se on tuomitti varjoihin, harmauteen sekä kadotukseen.


Ei nyt sentään, on boxla.

Saa nähdä, onko siitä luomaan uraa.

Luomaa nyrkeillään ja tämä taistelja, se on kova poika.

Siinä hetkessä, tilanteessa.

Se elää niiden vuoksi ja sitä on hypetetty jo Midget kiekosta.


Leroux ja heikkoudet.

Se on liian omistautunut, haluaa vain sitä.

Vähän kuin HCH ja toivokaamme, että lacrosse on sen tie.

Poikii jotakin ja antaa sille kruunun.
 
Scott McMichael ja meille se on tärkeä.

Hahmon kädenjäki sekä kosketus, jotain uskomatonta.

Historiallinen merkitys ja se oli kahden lajin kulttitaistelija.

"Psycho" ja sillä nimellähän se tunnetaan ohi piirien, aluerajojen.


Nyt meillä on Emerson Clark ja pystyisikö samaan?

No, McMichael oli hullu..se esiintyi kulta-aikaan.

Silloin nämä olivat arvossaan ja Clark nykypäivä harmauden nekkaaja.

Viihdearvollisesti korkeatasoinen ja näkee, että se on hionut, treenannut.

OLA:n Jr.A ja se pisti Barrieta vastaan palamaan.

No, siinä maisemassa se on mahdollista ja luistimilla tuomittavaa öykkäröintiä.


Sitä McMichalin nostalgista aikaa ja otetaan näkökulmaksi 90-luvun alku.

Ontario ja silloin boxlassa pätivät ne, jotka eivät luistimilla pärjänneet.

Se oli pikkuveli ja bongailu, kulttuuri oli vähemmistöille.

Koodit ja hupparit sekä tennarit ja avoin vastakkainasettelu native vastaan lähdöt.

Kiekosta tuotu myrkky ja joku Brampton, siellä oli sata jätkää roikkuvissa henkseleissä sekä kauluspaidoissa ja Business sekä Cock Sparrel raikasi.

Kuten meillä ja runopoikaa lainaten; sweet and tender hooligans!


2012 ja Smith, Suitor sekä Termini, nehän ovat ikäluokkiensa kovimpia jätkiä.

Show ja siellä vetävät tietävät.

Smith, Suitor sekä Termini ja Ontarion kesäistä lähtömaisemaa.

Tilanne on muuttunut ja boxlassa operoivat kovimmat.



Alex O´Neil ja emme ole kuullet sinusta pariin kesään.

O ja kirkkaiden training campit sekä preseason matsit, mutta mieti tarkoin.

Unelmoit toki isoista rahoista, mutta haluatko istua eurojen sekä visiirinaamojen kanssa muovissa vai otella.

Niiden edessä, jotka rakastavat sitä ja ovat luoneet vahvan alakulttuurin.
 
Viimeksi muokattu:

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse en lacrossesta tiedä paljoakaan, mutta ajattelin lajiin tutustua tämän kuun aikana kun Turussa pelataan nuorten MM-kisat. Tapahtuma vaikuttaisi olevan melko massiivinen ihan Turun mittakaavan mukaan. Turnaus kestää 10 päivää (12.7-21.7) ja tapahtuman sivut löytyvät täältä

Kisat pelataan suurimmaksi osaksi Yläkentällä (urheilupuisto) jonne liput maksavat 10€/päivä. Tosin viimeisen päivän lippu maksaa 15€. Myös koko turnauksen kattava lippu on ostettavissa ja se maksaa 75€. Kuusi ottelua pelataan Kupittaalla jonne käsittääkseni pääsee ilmaiseksi pelejä seuraamaan. Pelit myös streamataan nettiin, mutta niiden hinnoista ei ole vielä tietoa irronnut.

Itse ajattelin siis suunnata suomen turkuun ja katsoa kaikki pelit. Kaikki tieto koskien turnausta tai lajia itsessään olisi oikein tervetullutta. Vaikka itse lajista onkin pari sivua jo tekstiä tähänkin ketjuun tullut, en siitä valitettavasti kauheasti rikastunut. USA ilmeisesti suurimpia suosikkeja ja kenties Kanada haastajana. Ellen ole väärin ymmärtänyt, niin edelliset vastaavat kisat pelattiin Kanadassa ja tuolloin USA oli mestari. Suomen mahdollisuuksista kotikisoissa ei itselläni ole mitään hajua.
 
Tai kun "Poler" tuli ja ne historialliset kirjoitukset sekä kulttuuriilliset nyanssit.

Se tuli boxlan kautta ja se oli jumala, jonka jalkojen eteen vajottiin.

Se Mimicon hirmu, eläimellinen kone.

Ne illat, se sähkö, tarinat.

Ajatelkaa Show ja ei ole ketään.

"Poler" ja sen aikakausi O:ssa.

Kuningas, jalustalla,

Se nostettiin boxlasta ja 76.

Kovin ikäluokastaan Ontariosta ja tämän allekirjoittavat kaikki, luistimilla tai ilman.
 
Suitor, huikea noste ja päänahkoja vyöllä.

Ontarion kesäinen lähtömaisema ja siinäpä mukava bongarin lämmitellä luitaan.

No, ei ole ollut aivan hehkeää ja onhan siellä myös Rory.

Six Nationsin ottelevassa ja ennen sesongin alkua Brampton hommasi "Surgeonin" oikeudet.

Ei iltoja, joten valuuko lupaus seikkailusta hukkaan?


Tim O´Brien ja jotkut kutsuvat boxlan Probertiksi.

Se on 77-syntynyt, joten kolunnut, otellut ja nähnyt.

Sitä kunnioitetaan, arvostetaan.

O ja Tripp, 1996-1997 ja "Surgeon" olise repinyt sen kappaleiksi.

76 ja 77, Ontarion kovimmat luistimilla tai ilman; "Poler" sekä "Surgeon".

Näin uskoo HCH ja makuasioita lähtöpitoisessa maailmankaikkeudessa.
 
Todellakin arvon lähtömaailman vaeltajat sekä tulkitsijat, Ontarion junnukiekko ja "Poler" sekä "Surgeon"! Miten HCH osannutkaan olla noin ytimessä ja maistutellaan sillä vielä hiukan mielissämme.

Kuitenkin Suitor ja se Ontarion leimaaja ei ole enää vain noste vaan kuningas! Muutama huikea tiltti NLL:ssä sesonkiin ja näistä liiga kuin liiga elää. Nuiji Sniderin helmessä aivan palasiksi sekä murusiksi. Huikeat kanalihat, tärinät sekä vapinat ja tätä on lähtöbongailu.

Iso mörkö ei pelota ketään, mutta tuollainen saatanallinen niittaaja, vimmainen iskukone. Suitor ei pelkästää kylvä tuhoa vaan heittää viihdearvon pilviin. Ottaa tyylikkäät square offit ja tuosta on kyse, paketin kokonaisuuden toimivuudesta.

Snider osoitti ettei ole mikään lasileuka tuossa ja otti osansa ennen lopullista notkahdusta. Kova äijähän se on ja sammutellut valoja liukuhihnalta oikeallaan. Ehkä vähän halpa, mutta kuka ei olisi...
 
Välähdyksiä boxla-taivaalta ja meillä kyti lähtöunelma. Clark vastaan Leroux OLA:n Jr.A:n finaaleissa ja nyassien puhuttelevuus tapissa. Harmillisesti Clarkin Whitby meni, mutta Peterborough ei.

Näimme jo sielumme silmin sen mukaansatempaavuudessaan huikean square offin ja kahden käden villin iskuiloittelun. Kananlihat, tärinät sekä värinät ja kaksi kehägladiaattoria lähtöjumalien armosta.

Jr.A:n boxlassa juotettiin tähän kesäkauteen tuota "staged" myrkkyä ja tämä hysteerikkojen rutto levittäytynyt tännekin. Pesiihän se ja vetää lopulta lokaan kaiken.

Leroux luistimilla mukana Memorial Cupissa ja tämä läsnäolo sisältää elementtejä, jotka jaksavat huvittaa sekä innostaa meitä näinä vaikeina aikoina. Niin, Memorial Cupilla on edelleen oma arvonsa lähtökartalla.
 
Otamme lähtökulttuurillisen selviytymispakkauksen, vetäydymme lähtöluolaston syvimpiin koloihin ja löydämme ajelehtimaan jättämämme lähtösaarekkeen.

Lähtöilmiöt ja tyylikkyyden hiotut huippupiikit, mikä onkaan coolimpaa kuin heittää square off ilman paitaa ja taustalla sykkii intohimoisesti vellova bench clearing brawl.

Ontarion boxlaa ja näyttämöllä Steve Priolo sekä Rory Smith, esittävän lähtötaiteen maestrot ja gladiaattorit tuottamassa sirkushuveja.

Lähdön vaiheet, juonikulku ja Priolo heittää muutaman napakan sisään, Smithin paita tullut yli pään ja mennään kuoliniskua odotellessa.

Muutos kurssiiin ja Priolo irrottaa otteensa, ohjeistaa Smithin heittämään paidan takaisin päälleen ja taistelijat ottavat uuden square offin...lähtönäytös, osa 2.

Kukaan ei ui ulkopuolelta väliin ja teatterissa vallitsee yhteisymmärys, nämä jätkä vetävät illan päärooleissa ja tuovat katsojat lehtereille.

Huikeaa tilanteen lukua myös ottelijoilta ja eivät ne syki tai janoa yksipuolista pieksemistä, ne ovat tilanneet pitkän, vauhdikkaan ja värikkään iskujuhlan.

Ne haluavat nähdä gladiaattorien heittävän itseeän likoon, ne haluavat tempautua mukaan ja kokea lähtöseikkailun.

Me tiedämme lähtötaustat ja Smith sammuttanut kertaalleen valot Priolon kupolista, tuhonnut sen leukaan kolahtaneella purkupallolla ja nostanut kätensä kuninkaan elkein.

Sitä lähtöä ei oteltu Ontariossa ja oliko Smith sittenkään ongelmissa, se oli avannut yläkropan suojansa ja pudotti ne näppärästi paidan alta, heti ensimmäisen tanssin alkuun.

Silmiä hivelevää kamojen fiksausta ja hakiko se henkilökohtaisessa ottelusuunnitelmassaan paidattomuutta, täydellistä kaatoa ja vapaata iskureittiä itselleen?

Priolo on 6´5 panssarivaunu ja Smith kahden käden iskupommittaja, suoraan aloituksesta Ontariossa ja sitä heppoisemmat tekijät nekkaavat nyt Show´ssa.

Niin tai näin, se heitti paidan takaisin päälleen ja otti uuden helmeilevän square offin, Priolon napsiessa uskottavuuspisteet ja hillitön lähtöirroittelu, oppimateriaalia kehätilttaamisesta.
 
Puhutaan sankareista, syvään luotaavasta oppimateriaalista ja mystiikkaan taipuvaisista lähtötotuuksista, hulluuden polttavasta sekä mestariteoksia luovasta kipinästä.

Nähdä bench clearing brawlin nousevan illan loisteesta, kokea se sydämestä kumpuava öykkkäröinti ja nähdä sielua peilaava häiriökäyttätytyminen.

Viihteen sekä nautintojen polttoaineet ja kaikki me janoamme penkkien tyhjentymistä, täydellistä kaaosta, sirkusta ja härdelliä.

Se sytyttää kuolleetkin eloon, johdattaa eksyneet kotiin ja tarjoaa kokemuksen onnistumisesta, alkuräjähdyksestä.

Ontarion boxlaa, MSL ja häkissä Brooklin sekä Oakville, täydellisyyttä hamuava lähtönäytelmä ja villit viihdetanssiaiset.

Yhtä timanttia ja moottorina Oakvillen Brendon Niesink, se höyrypää painaa Brooklinin penkille ja lähettää iskua matkaan.

Tätä on anarkia ja tämä hylkii keskikaistaa, me elämöimme ja Niesink puhalsi lähtöpilliin, paukutti noitarumpua.

Meillä kuolat poskilla ja uskomattomat vapinat, tämä hulluuden säväyttämä lähtöpöly potkii ja vedämme vapisevin käsin teippiä ranteeseen.

Nämä tuntemukset, eläimelliset aistimukset pitää taltoida ja se suurmiehen raivoisa askel imaisi penkit tyhjäksi, hamuaminen vastustajan penkille ja se on kiekosta tullutta sisältörikkautta.

Muistateko nostalgian?

Jäällä isot rähinät, hulluuden puuskat sekä bench clearing brawlit ja boxlassa kahdenkeskiset tanssit, tämäkin on päälaellaan ja luistimilla pystyi tekemään mitä vaan...se oli vain arvostettua kulttikamaa.

Boxlan puolella perinnetahot leimasivat nämä tyylikkäät sekoilut kiekon puolelta tulleeksi myrkyksi ja olosuhteet opettavat, O:ssa 10 illan mahtipontinen penkiltä lähtemisestä ja boxlassa et lentänyt edes ulos...pahoitit vain jonkun heimonvanhimman mielen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös