Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat 2018 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Deanwick, 22.04.2018 klo 13.13.

 1. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Britannia-Italia ekan erän jälkeen 2-2. Näähän näyttää nämä divaripelit tasoltaan ihan samalta kuin miltä "pääsarjan" MM-kisat näytti 90 luvulla. Kertoo vaan siitä, että jääkiekon taso on nousussa noinniinkuin maailmanlaajuisesti. Toivottavasti Britit ton pelin klaaraa. Andy muuten jatkaa hörppimistä.
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Bernardilla tais jäädä päiväunet välistä tänään, sen verran unista työskentelyä kaikissa kolmessa maalissa. Kaikki Britannian maalit meni Bernardin puikoista ja viimeinen puolesta kentästä... Italia vaihtoi äsköisen imaisun jälkeen odotetusti maalivahtia. Mut meneepähän taas jännäks.
   
 3. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Tätä menoa briteillä lähdetään A-sarjaan.
   
 4. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Huhhuh. Jos Britannia tän hoitaa niin huomisesta Unkari-pelistä tulee kyllä sellaista henkistä napalmia allekirjoittaneelle, ettei tosikaan.
   
 5. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Lainaus:
  Toivottavasti näin!
   
 6. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Oishan se huikeeta nähdä britit MM-kisoissa ens vuonna. Ja jos Korea onnistuu säilyttämään paikkansa siellä ensi vuodeksi niin even better. Toisen erän jälkimmäinen kymppi meni briteiltä vähän puolustustaisteluksi joten erätauko tuli sikäli hyvään paikkaan.

  Samaan aikaan Ukraina tasoitti ilman maalivahtia, ryösti Liettualta pisteen ja varmisti oman sarjapaikkansa. Liettua vei pelin lopulta jatkoajalla mutta kiitos menetetyn pisteen, asetelmat huomiselle divisioonan päätösmatsille ovat herkulliset. Liettuakaan ei voi nyt lähteä varmistelemaan, vaan homman nimi on voitolla tasoa ylemmäs!
   
 7. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Ukrainan loppukiri tarkoitti myös sitä, että kävi huomenna miten kävi, Viro nappaa turnauksesta vähintään hopeamitalit kaulaan, ensimmäiset tällä tasolla lajiaan sitten divariuudistuksen jälkeen.
   
 8. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Kyllä sieltä Japani voi tulla ohitse.
   
 9. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Perhana, totta. Pronssia silti vähintään.
   
 10. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  8 minuuttia jäljellä ja Britit johtaa 4-3. Hyvä peli ollut.
   
 11. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Hyvä on matsi kyllä. Jos britit tästä voiton kairaa ja huomenna vieläpä onnistuvat ylemmäs nousemaan, niin A-sarjan ja divarin välisestä hissistä voidaan jättää Koneelle lopullinen reklamaatio.
   
 12. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  pari minuuttia jäljellä, Britit ollut aika mankelissa viimeset minuutit..
   
 13. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  No niin, Britannia voitti 4-3 ja on nyt piikkipaikalla. Aika hyvin jengiltä, joka nousi tähän divariin viime vuonna!
   
 14. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Melkoinen temppu Briteiltä. Toki matka vielä kesken.
   
 15. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Onpas muuten tämän jälkeen paljon erilaisia skenaarioita jäljellä. Nopeasti vilkuiltuna esim Italian ainut toivo nousemisesta on se, että Puola voittaa Kazakstanin ja Slovenia kaatuu seuraavassa pelissä. Siinä tapauksessa Britannia-Unkari -pelin voittaja nousisi Italian kanssa. Jos Kazakstan voittaa, Italia ei nouse eikä putoa. Ja tämä siis vain varsinaisella peliajalla ratkenneiden tulosten perusteella. Briteille nousemiseen riittää pistekin Unkaria vastaan. Muita erilaisia skenaariota on todella paljon.

  Huima turnaus!
   
 16. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Brittien peli oli kauheata katseltavaa. Italian maalivahdin imaisu toisessa erässä ratkaisi lopulta. Britit olivat täysin altavastaajina kolmannen erän puolivälistä alkaen, mutta jotenkin Italia ei vain onnistunut maalinteossa.
   
 17. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Britannia jaksoi kyydissä puoleenväliin asti, mutta totta puhut että loppu oli selviytymistaistelua. Lätkä on kuitenkin maalintekopeli ja siitä britit ovat olleet tässä turnauksessa kolmesti parempi joukkue.
   
 18. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Viimeksi kun Iso-Britannia piipahti A-sarjassa vuonna 1994, niin itseäni harmitti, etteivät osuneet Suomen lohkoon ja näin Suomen ja Iso-Britannian kaikkien aikojen maaottelusaldo säilyi 0-2-lukemissa. Saadaanko kavennusmahdollisuus ensi vuonna?
   
 19. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Näin on. Jopa niinkin ettei mikään nousija eikä edes putoaja ole selvillä ennen viimeistä peliä tilanteessa, jossa se viimeinen matsi voi ratkaista koko sarjan niin, ettei niistä kumpikaan nouse eikä putoa :) aivan huikea määrä erilaisia lopputuloksia. Viisi jengiä voi vielä nousta ja viisi jengiä voi pudota.
   
 20. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Romania on ottamassa ensimmäistä voittoaan 1B-tasolla sitten 18.4.2013 kun se voitti Liettuan 2-1. Kroatia käytännössä luovutti 4-0 tilanteessa. Peliä on jäljellä nyt kuutisen minuuttia ja Romania johtaa 2-7. Kroatia siis putoaa ensi vuodeksi 2A-divisoonaan sinniteltyään viimeiset viisi vuotta 1B:ssä. Romanian neljä vuotta kestänyt hissiliike 1B:n ja 2A:n välillä puolestaan katkeaa tämän voiton myötä.

  EDIT: Korjattu Romanian edellisen voiton päivämäärä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2018 klo 14.40
 21. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Romania johtaa murskaavasti 7-2 Kroatiaa ja on säilymässä ensikin vuonna C-sarjassa. Kroatian viime vuosien heikot otteet jatkuvat ja he ovatkin tippumassa todellisten kääpiöiden miehittämään D-sarjaan..

  Jyrki Ahon valmentama Kiina taistelee säilymisestä Islantia vastaan D-sarjassa. Peli on 20 minuutin jälkeen 0-0. Molemmat ovat hävinneet kaikki ottelunsa, joten voittaja säilyy. Kiinalla on 4 vuoden päästä Olympialaiset, joten matka on pitkä noin lyhyessä ajassa. Jo Korea oli suuri vitsi koska he eivät pärjää edes Ranskalle tai Itävallalle. Kiina taas ottaa turpiin Serbialta ja Belgialta..

  Kazakstan johtaa Puolaa 4-1, mutta tämä ei välttämättä riitä koska he ovat hävinneet Slovenialle ja Italialle. Olisi ehkä ihan hyvä jos Kazakstan ja/tai Slovenia eivät nousisi. Se nostaisi seuravaan vuoden divarin tasoa kun olisi monta hyvää kääpiötä samoissa kisoissa. Samalla se kostautuisi että nämä molemmat ovat liikeellä aika heikoilla jengeillä. Unkarit ja Italiat ovat kuitenkin sen verran ok joukkueita, että parhaat kääpiöt eivät ole heitä parempia jos kärkipelaajia ei kiinnosta divarikisat samalla tavalla kuin pääsarjan pelit!
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Kiina siirtyi äsken kahdella salamamaalilla 2-1 johtoon Islantia vastaan. Päättyykö Islannin monivuotinen 2A-taival tältä erää tähän kevääseen?
   
 23. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Tällaista tulosta odotinkin, mikä on erittäin tärkeä juttu Kiinan olympiaprojektin kannalta.

  Jos ja kun Kiinan pelaajat saavat ensi kaudella lisää peliaikaa VHL:ssä ja MHL:ssä, niin vuoden kuluttua Kiina taisteleekin sitten noususta ylös päin.
   
 24. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tasoissa ovat nyt Italia ja Slovenia keskenään luvuissa 2-2...
   
 25. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Tälläista tulosta toivovat tosissaan Kazakstan ja Unkari.

  Kazakstanille SLO-ITA tasuri riittää jo nousuun ja Unkari nousisi kaveriksi 3 pisteen voitolla briteistä.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ilves - SaiPa
  • 1.93
  • 3.65
  • 3.40
  Lukko - JYP
  • 1.98
  • 3.60
  • 3.30
  Hermes - KeuPa HT
  • 1.86
  • 4.05
  • 3.20
  Ketterä - Jokipojat
  • 1.94
  • 4.00
  • 3.00
  LeKi - RoKi
  • 1.52
  • 4.50
  • 4.60