Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat 2018 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Deanwick, 22.04.2018 klo 13.13.

 1. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Nyt kun 2B ja kolmonenkin kohta on pelattu alta pois, niin on sitten ykkösdivareiden aika. Näistä luulisi riittävän parranpärinää, joten liveketjua pystyyn siis!

  Viro-Japani 1B:ssä ekan erän jälkeen Virolle 1-0, hyvä alku. Matsiahan pystyy seuraamaan IIHF:n sivuilta sekä liiton Youtubesta löytyvän livestreamin välityksellä ilmaiseksi.
   
 2. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Viro sählää kyllä hyvän ekan erän ihan totaalisesti nyt näihin jäähyihin. Vielä on Shumikhin kestänyt, mutta kyllähän Japani väkisinkin kohta kajauttaa tällä menolla.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hienosti kuitenkin taistelee jokainen Viron pelaaja. Jos pisteenkin tästä ottelusta kairaavat, niin olen kyllä supertyytyväinen.

  Mutta ehdottomasti pitää vähentää jäähyilyä viimeisessä erässä.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Slovenia tasoitti brittejä vastaan tilanteeksi 1-1.

  Go UK!
   
 5. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Shumikhin nollaa Japanin yritykset toisensa jälkeen kyllä hienosti. Olisi kyllä makea startti kisoille, jos Viro pystyisi tämän tilanteen säilyttämään tai menemään vielä peräti johtoon.
   
 6. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Petrovin umpityhmä jäähy kostautuu ja Japani vie pelin lopulta jatkoajalla. Shumikhin 42 torjuntaa. Tappiosta huolimatta tuloksellisesti hyvä aloitus Virolle kisoihin!
   
 7. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä! Pisteen ryöstämiseen Japanilta pitää olla tyytyväinen. Etenkin kun tavoitteena on vain sarjapaikan säilyttäminen.

  Britit näköjään johtavat jälleen Sloveniaa. Kahden erän jälkeen tilanne 2-1.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  3-1 briteille!
   
 9. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Hieno tunnelma Unkari - Kazakhstan pelissä.
   
 10. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Unkari-Kazakstan 0-0 40minuutin jälkeen. Mitä olen seurannut sivusilmällä, niin aika tasaista on ollut.


  Kun katsoo kokoonpanoja, niin silmiinpistävää on se, että Kazakeilla on vain 2 ostopelaajaa (hiljalleen vanheneva Kevin Dallman ja naurettavan nopeasti Kazakiksi siirretty Henrik Karlsson)! Normaalisti he ovat eläneet kovan ykköskentän varassa, mutta nyt pitäisi löytyä tehoja muualta. Varsinkin tällä alemmalla tasolla herrat Boyd, Dawes, Bochenski ja jopa St Pierre ovat olleet kovaa valuuttaa. Toki jos pelattaisiin ylimmän sarjan kisoja, saattaisi ryhmä olla aivan erinäköinen.

  Kun vielä Savchenko ja Krasnoslobodtsev loistavat poissaolollaan, niin Roman Starchenko taitaa olla ainut hieman paremman tason KHL-pelaaja näistä oikeista kazakeista. Tällä sarjatasolla se voi vielä riittää, mutta nousun ei pitäisi olla niin helppoa kuin muutamissa turnauksissa.

  Kolmannen erän alkuun Kazakstan onkin jo napauttanut pelin 2-0 ja vielä ylivoima kaupan päälle. Ylivoima tuottaa tulosta, 3-0 ja peli on ohi.
   
 11. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Unkari - Kazakstan olisi voinut päättyä myös Unkarin voittoon, mutta maalinteko sakkasi.
   
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Nyt sitten historian havinan pariin, kun Zubrus ja Kasparaitis pääsevät pelaamaan kotiyleisönsä edessä.

  Mutta nuo Liettuan paidat... Mikä tuo logo on olevinaan? Kenties Trakain linna?
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2018 klo 19.47
 13. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Näillä jaoilla nähtynä tänä vuonna, niin Liettua on paras ehdokas nousemaan.
   
 14. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Viro johtaa 2-0 Ukrainaa vastaan ekassa erässä. Rooba pääsi maalin makuun heti ottelun alussa, sitten erän puolivälissä ylivoiman jälkeen Vasjonkin napautti melkein nollakulmasta kiekon Gaiduchenkon selän taakse. Hienosti on kisat lähteneet Virolta kyllä käyntiin!
   
 15. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Lainaus:
  Viron peli myös näyttää paljon paremmalta kuin vuosi sitten. Enää ei tule puolustuspään paniikkia tai hasardeja, joissa kiekko syötetään suoraan vastustajan lapaan. Kiekkoa myös uskalletaan pitää paljon paremmin kuin viime vuonna Belfastissa.
   
 16. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Kaks erää Slovenia-Puola -ottelua takana ja Puola johtaa 1-3...en nyt ihan tällaista näytöstä olettanut Slovenialta näkeväni.
   
 17. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Chmielewski tällä Puolan jo 4-1 -karkumatkalle. Slovenia on pelannut kyllä järkyttävän huonosti, iso turhautuminen alkaa näkyä otteissa.
   
 18. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  1A:ssa on erittäin mielenkintoiset kisat menossa. Puolan vuoro on kylvettää Sloveniaa. Toivottavasti nousijat ja putoajat ovat pitkään avoinna ja Kazakstan ei karkaa. Slovenia tuskin voitoitta jää näissä kisoissa.
   
 19. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Ei näytä hyvältä Unkarinkaan peli tällä hetkellä. Ekan erän jälkeen Italialle 1-0, mutta tilanteiden perusteella taululla vois olla rumemmatkin lukemat. Jospa Unkari sais vähän ideasta paremmin kiinni tokassa erässä...
   
 20. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Unkari voitti lopulta 3-2 hienon taistelun päätteeksi. Ei voi kuin ihailla noita Unkarin faneja. Hienoa kannustusta läpi ottelun sekä eilen että tänään.
   
 21. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Italia yllätti Kazakstanin 3-0. Todella yllättävä tulos ja lukemien perusteella yllättävän selvä peli. Britit siirtyivät juuri Puolaa vastaan 2-1 johtoon ja leipovat uutta yllätystä, mutta peli on vielä kesken.
   
 22. Jaska T Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes
  Viro teki Romaniaa vastaan 0-1 voittomaalin ajassa 59 ja osia.

  Äärimmäisen tärkeät pisteet B)
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Hei, mitäs? Näkyykö muilla tuo Iso-Britannia - Puola peli? Ite koitin kääntää sinne Viro - Romania pelin jälkeen ja ilmeoittaa vaan, että odotetaan käyttäjää IIHF worlds 2018. Onko joku, jonka on pitänyt painaa jotain nappia, lähtenyt kesken kaiken kaljalle?
   
 24. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  On voinut lähteä, eli ei näy täälläkään ja samaa herjaa.
   
 25. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Mulla näkyy ihan normaalisti.