Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat 2017 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Deanwick, 03.04.2017 klo 15.28.

 1. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Hollannin kiekkoilun taso on sellainen, että ilman Saksan sarjassa pelaavia Trappersin pelaajia kyyti on todella kylmää jopa D1B-tasolla. Toisaalta kun Trappersin pelaajat ovat käytettävissä, niin joukkue voi kaiken mennessä napppin taistella noususta D1A tasolle. Kentällisen verran AHL-tason vahvistuksia P-Amerikan hollantilaistaustaisista pelaajista auttaisi asiaa kummasti. Harmi vain ettei AHL:ssa taida olla ensimmäistäkään Hollannin passin omaavaa pelaajaa.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Kroatian sählääminen kyllä ihmetyttää. Noin periaatteessa tuon joukkueen pitäisi olla jopa parempi kuin Slovenia (ainakin jos Anze Kopitar ei ole mukana). Mutta siitä huolimatta hommat sucks isolla kintaalla. Jopa Viro ja Liettuakin olivat selkeästi parempia ja ilman Hollantia olisi käynyt Kroatialle ns. kylmät. Kroatialla on useita KHL-tason pelureita joukkueessaan siinä kun Virolla on Liigassa pelaava Rooba ja Mestiksessä pelaava Embrich ja Liettuan nykystarbat (kun Zubruskin lopetti) pelaavat Norjan tai Valko-Venäjän divareissa.
   
 3. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  USA:ssa ja varmaan Kanadassakin on suhteellisen suuri Korealais-taustainen vähemmistö. Jos joku tai jotkut heistä ovat sattuneet saamaan kohtuullista runsaammassa määrin harjoitusta jääkiekon saralla Amerikassa, niin miksikäs eivät vaihtaisi "takaisin" esi-isiensä maajoukkueeseen. Samoin jos joku jenkki/kanukki on viihtynyt Koreassa (tai jossain muualla ulkomailla) useamman vuoden pelaamassa ammatikseen ja valinta USA:n tai Kanadan paitaan ei ole millään muotoa realismia, niin mikä ettei. Onhan näitä ulkomaaneläviä Suomessakin (mm. Leksa Komarov ja muissa palloilulajeissa vieläkin enemmän). Takavuosina Venäjänkin maajoukkueessa pelasivat ukrainalaiset Tverdovski ja Zhitnik ja Liettualainen Kasparaitis.
   
 4. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Kroatian tavoite on nousta lähitulevaisuudessa, joten kun ekoista peleistä Britanniaa ja Japania vastaan tuli turpiin, joukkueen motivaatio romahti taas vaihteeksi ja homma meni enemmän tai vähemmän surffailuksi. Tuttu ilmiö takavuosilta. Kansallistetuista pelaajista tänä vuonna puuttuivat viimeinkin Macaulay ja Prpic, joka ei tosin viime vuonnakaan enää lopullisessa rosterissa ollut. Kroatialla on potentiaalia kyllä, ehkä joukkue tarvitisisi parempaa valmennusta tai jotain.
   
 5. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Lainaus:
  Kanadassa ja varsinkin Vancouverissa on paljon kiinalaisia ja muita aasialaisia.
   
 6. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Noilla ei toki ollut mitään tekemistä tämäntyyppisen tilanteen kanssa, vaan Neuvostoliiton hajotessa silloiset pelaajat saivat valita sen ex-NL-maajoukkueen, jota edustavat.