Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat 2017 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Deanwick, 03.04.2017 klo 15.28.

 1. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Tehdäänpä uusi ketju tällekin nyt, niin ei tule edellisestä megaketjua.

  Eka peli siis päättyi juuri 2A-divarissa, Australian voittaessa Serbian jatkoajalla 4-3, Josef Rezekin erittäin nätillä osumalla. Reilun tunnin päästä sitten Espanja-Islanti, jännä nähdä miten Espanja pärjää ilman Alcainea, Islanti voi olla taas melkeinpä ihan miten hyvä tai huono tahansa.
   
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Näin juuri.

  Viime yönä olin melkein laittaa tuon muistutuksen tosiaan siitä, että B-sarjojen, C-sarjojen ja D-sarjojen MM-kisojen perillisillä tosiaan ovat jokakeväiset karkelot alkamassa hyvin pian. Ja ovat tietenkin jo alkaneet. Australia-Serbia-peliäkin tuli pitkään katsottua joskin 1-1 tasapelin jälkeen oli kerta kaikkiaan pakko lähteä sen verran kiireisille asioille, että sittemmin jäi näkemättä. Melkein loppuun asti ennen kuin tulin ja sitten näinkin Rezekin maalin. Hieno osuma Rezekiltä.

  Espanjalle todella ikävää kun Alcaine ei näemmä pelaa tässä turnauksessa. Islannilla voi nyt olla tuhannen kruununsa paikka ottaa voitto ja ainakin piristää tunnelmaansa viime kisojen ongelmien jälkeen jo heti alkuun. Suunta on ollut kehittyvään päin joskin jalkapallon nousu maassa voi tuoda ongelmia muutenkin varsin pienelle jääkiekkoelämälle joka pian viettääkin 25-vuotisjuhlaansa liittotasolla vaikkakin ei pelannutkaan useisiin vuosiin heti liityttyään mukaan lajiin tavallaan.

  Uuden-Seelanninkin puolella tulee mielenkiintoista katsottavaa kun joukkueet ovat yllättävänkin vaihtelevia tasoiltaan.
   
 3. Jokeriarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Islannille 3-2 -voitto Espanjasta. HU!-meininki jatkuu siis kaukalon puolellakin.
   
 4. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Romanialta kieltämäti vahva alku kotiturnaukseen. Noin kun jatkavat, niin ei pitäisi olla hädän päivää.
   
 5. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Heh, kahden erän jälkeen Romania johtaa Belgiaa 5-1 ja Ede Mihaly toistaiseksi vaatimattomin tehoin 4+0...Harmi kun ei ehtinyt seurata alusta asti, vaikka eipä tuossa kolmannessa taida enää paljon seurattavaa olla jäljellä.
   
 6. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  2B:kin alkoi siis viime yönä. Meksiko nujersi Pohjois-Korean 5-1 ja Kiina Israelin 5-2. Pulassa tulee Israel olemaan ilman tähtiään, vaikka Kiinalla tietysti mahdollisuudet on hyvällä turnauksella jopa nousuun.
   
 7. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Eipä tule Espanjan turnauksesta tällä menolla mitään. Kolmannen erän puoliväli menossa ja Belgia johtaa 4-0. Eipä Espanja ole mitään ihmeitä kyllä esittänytkään, eikä sen puoleen myöskään Belgia. Kova duuni tällä menolla on Espanjalla edessä, jos meinaavat sarjatason säilyttää.
   
 8. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  2B:ssa alkoi tovi sitten kamppailu Kiinan ja Uuden-Seelannin välillä. Matsista kiinnostuneille tarjolla näyttäisi olevan livestreamiä Ice Blacksin Facebook-sivuilla. Jännä nähdä millainen matsi tulee, alun perusteella tasaista menoa.
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pitkä tie on Kiinalla nousta Olympia-tason lätkämaaksi 2022... Maa rypee kirjaimellisesti pohjamudissa. Tovin saa odoteltua ennen kuin KHL-Kunlunista saadaan kansallistettuja apuvoimia hätiin. Omia pelureita maalla on kyllä suunnaton vaikeus salonkikelpoisiksi vuoteen 2022 mennessä saada. Varsin haastavaa savottaa helpottaisi, jos Kiina pystyisi nyt pykälää korkeammalle nousemaan.

  Muistaakseni Kiina oli vielä 90-luvulla mukana B-sarjan MM-kisoissa..? Thusberg korjatkoon, jos olen väärässä.
   
 10. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Lainaus:
  Et ole väärässä.

  Kiina oli B-sarjan MM-kisoissa vuonna 1979, 1982, 1987 ja vuosina 1992-1994 ja Kiina on lisäksi ollut B-sarjan MM-kisojen perillissarjassa eli jääkiekon MM-kisojen 1-divisioonassa vuosina 2001-2002, 2005 ja 2007.

  Enin osin Kiina oli hissijoukkuemaa B-sarjassa ja jääkiekon MM-kisojen 1-divisioonassa kaikkina edustusvuosinaan joskin joinakin vuosina pitkin 1980-lukua ja 1990-lukua Kiinalla jäi melko niukoista tappioista aina kiinni nousu C-sarjan MM-kisoista B-sarjan MM-kisoihin ja nykypäivänä jääkiekon MM-kisojen 2-divisioonasta jääkiekon MM-kisojen 1-divisioonaan nousu.

  Kiinalla tosin oli myös aikamoinen nippu hyviä pelaajia omaan äärimmäiseen pieneen pelaajamateriaaliin nähden 1980-luvulla ja 1990-luvulla aina suurin piirtein 1990-luvun puoliväliin asti ja noin Naganoon 1998 asti kestäneeseen aikakauteen asti jolloin tosin kaikki aikaisemmat huippupelaajat Kiinalla olivat lopettaneet uransa lukuun ottamatta sitä muuatta maalivahtia josta teki useampikin suomalainen urheilulehti jutun vuonna 1998 ja hänkin lopetti hyvin pian vuoden 1998 jälkeen.

  Toisaalta jo vuodesta 1995 lähtien suhteellisesti ottaen Kiinalla on ollut kyllä vuodesta toiseen melko huono tuo yleinen keskialuepeli kun ei ole ollut sellaista Chunlin Gaon kaltaista kokonaisvaltaista voimakasta tekniikkapelaajaa heillä käytettävissä. Valmennuspuolikaan ei ole koskaan Wu Keqiangin päävalmentajakauden jälkeen Kiinalla ollut hyvä vaikka onhan heillä ollut ulkomaisiakin valmentajia, mutta ilmeisesti kulttuurierot ovat melkoisen suuria niin valmentajien kuin liiton kesken Kiinassa.
   
 11. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Espanja otti myös Australialta takkiin 5-3. Nyt aletaan sitten tarvita jo ihmeitä jotta Espanja säilyisi, jäljellä kun on enää ottelut Serbiaa ja Romaniaa vastaan, jotka ovat sen verran kovia vastuksia, etten usko Espanjan mahdollisuuksiin kyllä yhtään. Australiaakin vastaan Espanja alkoi osumaan tolppien väliin vasta ottelun lopussa, muuten hyökkäyspeli oli todella onnetonta katsottavaa vaikka laukauksia paljon saivatkin. Ausseilla sen sijaan alkaa kiiltämään jo mitali silmissä, tasaisia pelejä takana, jotka aussit ovat onnistuneet kääntämään itselleen. Romaniaa vastaan tulee luultavasti turpiin, mutta Belgia on täysin kaadettavissa. Ihan kivan näköistä kiekkoa Australialta muutenkin.
   
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Islanti teki varsinaisen urosmehiläisen tempun ja kellisti suursuosikki Romanian tämän kotipesässä. Huikea 2-0 voitto. Seurasin ottelu viimeistä kymmenminuuttista ja kyllä oli Romania täysin hukassa. Voitolla Islanti on mukana jopa nousutaistelussa. Tätä kilpaa johtaa nyt kuitenkin yllättäen Australia.

  Nousun kannalta ratkaiseva ottelu käydäänkin perjantai-illan huipennuksena Romanian ja Australian välillä. Periaatteessa Romanian pitäisi homma hoitaa kotiin, mutta ei kyllä torstain tapaisella rähminnällä ole sekään välttämättä ihan niin selvyys.Voittokaan ei vielä pelasta kisaisäntiä, sillä Islanti nousee lopulta edelle, jos se voittaa puhtaasti loput pelinsä. Islannilla riittää tosin työsarkaa pistepussinsa lihottamiseksi. Belgian pitäisi vielä kaatua, mutta viimeisessä pelissä vastaan asettuva Serbia on jo astetta kovempi vastus. Islannin nousu olisi kyllä pieni sensaatio ja toivottu sellainen.
   
 13. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Toisaalla taas Turkki kaatoi vähän yllättäen Meksikon 1-0, joten 2B:n putoamistaistosta on tulossa mielenkiintoinen. Ice Blacks vie Israelia parhaillaan toisessa erässä jo 4-1, joten kolmen matsin jälkeen Kiinan pullat näyttävät nousun kannalta oikein hyvin kohonneilta.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Romaniasta kuuluu kummia. Eilen sensaatiomaisesti Romanian kaatanut Islanti koki murskatappion Belgialle maalein 3-9. Alkoiko nousun mahdollisuus jo jollain tapaa näkyä henkisellä puolella jännityksenä tai ylimielisyytenä... Nousu ratkeaa Romanian ja Australian keskinäisessä kahakassa, joka on ensimmäisen erän lopulla kutkuttavasti 1-1.
   
 15. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Espanja taas vaatisi sensaation viimeisessä pelissä säilyäkseen, eli kolmen pisteen voiton Romaniasta ja sekin edellyttäisi Serbian tappiota varsinaisella Islannille, siitäkin huolimatta että Serbiaa vastaan se hyökkäyspeli viimein löytyi ja turnauksen eka voitto tuli jatkoajan jälkeen 4-5. Eriskummallinen päivä lohkossa, mutta niinhän ne näissä divareissa usein menee.

  Romania puksuttelee hyvää vauhtia kohti nousua, tilanne nyt Australiaa vastaan 3-1 ja pelillisesti Romania hallitsee selkeästi. Matyas Biron osuma äsken oli kyllä komeaa katsottavaa, vähän tietysti oli aussipakisto tilanteessa kujalla.
   
 16. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Joo. Romania sitten voitti Australian maalein 5-1. Päätöspäivän peleissä Australia voitti Belgian maalein 3-0 ja Serbia voitti vuorostaan ilmeisesti jälleen maanpinnalle palautuneen, osin kurittoman ja masentuneenkin tuntuisen Islannin maalein 6-0.

  Romania pelaa vielä Espanjaa vastaan tänä iltana Klo 20 paikallista aikaa ottelun Espanjaa vastaan ja melkoisen vahvasti Espanjan huonon turnauksen takia on Romania menossa yleisesti ottaen yhtä tasoa korkeammalle 1B-tasolle MM-kisojen divisioonien lohkoissa.

  MM-kisojen 2B-tasolla on Uuden-Seelannin omissa kisoissa pelattu paljonkin otteluja ja Kiina voitti oman pelinsä Turkkia vastaan 7-2, Israel voitti Pohjois-Korean maalein 9-2 ja Uusi-Seelanti Meksikon maalein 4-2.

  Päätöspäivän pelit ovatkin vielä edessä, mutta Uudessa-Seelannissa pelaamisen takia niiden aika onkin reilusti Suomen aikaa edellä. Israel kohtaa Turkin, Kiina Meksikon ja Uusi-Seelanti Pohjois-Korean. Israel säilyy jo sarjassa, mutta ilmeisesti Pohjois-Korea, Meksiko ja Turkki taistelevat vielä sarjapaikastaan MM-kisojen 2B-tasolla ja putoaja lähteekin sitten huomenna käynnistyviin MM-kisojen 3-divisioonaan ja sen kilpailuihin joista muuten Bosnia-Hertsegovinan joukkue on vetäytynyt kokonaan pois jolloin sen ottelut ovat jo tuomittu sille tappioiksi ja luovutusvoitoiksi muille.

  Saa nähdä sitten, että miten sille ensi vuonna käy. Kustannukset eivät niin hirveät olisivat olleet kyseiselle maajoukkueelle kun kisat tänä vuonna olisi sen osalta pelattu Bulgariassa.

  Muut maat ovatkin jääkiekon alimmalla MM-tasolla koti-isäntä Bulgaria, Georgia, Hong Kong vihdoin ja viimein sitten vuoden 1987 ainakin näillä näkymin, Luxemburg, Etelä-Afrikka, Hong Kongia vieläkin tavallaan uudempi maa ja ensimmäistä kertaa etenkin virallisesti pelaava Taiwan joka pelasi vuonna 1987 epävirallisesti kertaalleen ja Arabiemiraatit.

  Tosin Hong Kong ja Taiwan ovat kuitenkin pohjustaneet Aasian Challenge Cupeissa tuloaan ja varsinkin Taiwan alkoi olla jo melkein väsyttävän ylivoimainen niissä. Itse olisin ehkä vielä odottanut sen debytoivan vasta ensi vuonna, mutta hyvä tietenkin näinkin. Hong Kongia tosiaan valmentaa näissä kisoissa Herra Liuhuviiksi 30 vuoden takaa vuodelta 1987 maajoukkueesta eli Yeung Kit Kan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017 klo 19.09
 17. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Romania tosiaan otti ja voitti Espanjan ehkä ensimmäisen erän säästelyä tai muuta haparointia huomioimatta tyylipuhtaasti luvuin 6-0 ja nousee ensi vuodeksi MM-kisojen 1B-tasolle kun taas Espanja mielestäni viime vuosien tasonkin tavallaan tietäen jopa yllättävänkin heikosti pelanneena ja jopa Ander Alcainen poissa olemisen huomioidenkin tippui ensi vuodeksi 2B-tasolle MM-kisoissa.
   
 18. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Kiinan nousu on nyt siis varmaan jo ennen päätöskierrosta 2B:ssä ja ilmeisesti myöskin Turkin tipahtaminen. Turkki, Meksiko ja P-Korea ovat tasapisteissä taistelemassa putoamisesta, mutta ilmeisesti tuossa järjestyksen määrää keskinäisten ottelujen maaliero ja siinä Turkki on ehdottomasti heikoimmilla, kun otti P-Korealta pataansa peräti 11-3.

  Kolmosen kisoista tulee tänä vuonna jännät, harmin paikka että Bosnia-Hertsegovina jättäytyi pois. Etelä-Afrikka lienee edelleen se vahvin vaihtoehto nousijaksi, mutta toi kahden lohkon systeemi tekee kisoista todella mielenkiintoiset.
   
 19. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  No, kuten Jatkiksen ennakossa jutusteltiin, Arabiemiraateille on näköjään tulossa tuskainen reissu. Nuoria pelaajia ilman kokemusta, eikä luistelukaan ihan kaikilta vielä suju kunnolla. Pahaa jälkeä tekee Luxemburg avauksessa.
   
 20. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Arabiemiraatit hävisivät maalein 0-17 Luxemburgille tänään.

  Georgian Jään Ristiritarit (Gruusian maajoukkueen kutsumanimi kun esimerkiksi monissa muissa urheilulajeissa kutsumanimi on Ristiritarit.) ottivat melkoisen selätysvoiton Etelä-Afrikasta maalein 6-5!

  Taiwanistakin voi olla ylpeä heikäläisten tappiosta huolimattakin. Huonoimmillaankin 30 vuoden takaista Taiwania valovuosia edellä jäällä kaikkiaankin tekemisessään. Parhaimmillaan oli todella pirteä joskin kun vain Bulgaria sai pelistä kiinni suurin piirtein toisesta erästä loppuun asti niin sitten hommasta olisi voinut tulla rumempaakin.

  Taiwanilla loukkaantui toisen erän loppumetreillä maalivahtikin. Toivottavasti ei vain vaikuttaisi turnaukseen joskin Taiwan saa nyt välipäiviä kaksikin kappaletta kun Bosnia-Hertsegovinan vetäytymisen takia se ei pelaa huomenna ja keskiviikkona on yleinen välipäivä MM-kisoissa 3-divisioonassa kaikilla. Taiwan hävisi kisaisäntä Bulgarialle maalein 0-3 eli vieläkin Taiwanilla on toistaiseksi vain epävirallisia MM-maaleja jääkiekossa...
   
 21. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Georgian ja Etelä-Afrikan matsi oli kyllä mielenkiintoista katsottavaa. Jos nyt tällä kertaa Georgian kaikki pelaajat olisivat edustuskelpoisia, niin Georgialle on helppo tuon esityksen jälkeen ennustaa hyvää turnausta. Toki siellä muutamia aika "mielenkiintoisia" tilanteitakin tuli, mm. Etelä-Afrikan 2-1 -johtomaali, johon syötön tarjoili kunnon E-junnutyyliin oman maalin takaa Georgian maalivahti Ilienko...Harmi, ettei tänään ehdi töiden takia seuraamaan, siellähän olisi tarjolla mm. Georgian ja Luxemburgin välinen kamppailu, josta voi tulla hyvinkin mielenkiintoinen. Kiitos taas IIHF:lle virallisesta streamistä, eteenpäin on tultu muutaman vuoden takaisesta tilanteesta ja paljon.
   
 22. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Luxemburgin ja Georgian välinen kamppailu oli kyllä mielenkiintoinen vääntö loppuun asti. Luxemburg sen siis lopulta vei 6-4, mutta vauhtia piisasi ja maalit oli hienoja! Tällä hetkellä sitten E-Afrikka läpsyttelee aivan puolivaloilla Arabiemiraatteja vastaan, vauhtia on ehkä puolet avausottelusta, eikä Arabiemiraattien pelaajat silti pääse edes kiekkoon kiinni.
   
 23. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Joo.

  Etelä-Afrikka voitti tänään ottelunsa Arabiemiraatteja vastaan 9-0 ja Herra Liuhuviiksen eli Yeung Kit Kanin valmentama Hong Kong otti ja hävisi ensimmäisen MM-ottelunsa 30 vuoteen ja sitten vuoden 1987 Bulgarialle maalein 3-10. Ensimmäinen erä oli varmaankin paras sinänsä Hong Kongille, mutta aika huonolta kyllä tuntui joukkueen ote yleensä tekemiseensä nähden. Taiwanin tapaan kuitenkin 30 vuoden takaiseen nähden sentään jotain edistystä, mutta kuten vuonna 1987 ja tänäkin päivänä ainakin alustavasti näyttäisi Taiwan silti olevan vähän edistyksellisempi jääkiekossa kuin Hong Kong.

  Katsotaan kuitenkin vielä koko turnaus läpi ennen kuin ihan lopullisesti alan näille maille miettiä jotakin vakavaa paremmuusjärjestystä joskin kyllä jo Asian Challenge Cupissa Taiwan aika selvä ykkönen oli monta kertaa joten kai sekin jo jotain kertoo arvojärjestyksestä näiden osalta.

  Huomenna onkin välipäivä ja torstaina kohtaavatkin sitten Georgia-Arabiemiraatit, keskinäisessä ottelussaan juurikin odotetusti Taiwan ja Hong Kong ja Etelä-Afrikka-Luxemburg. Bulgaria pitää taukoa lauantaihin asti koska Bosnia-Hertsegovinan vetäytymisen takia ottelua sitä vastaan ei tietenkään pelata torstaina ja perjantainakin on yleinen välipäivä kaikilla joukkueilla.
   
 24. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Eilen torstaina pelatuissa jääkiekon MM-kisojen 3-divisioonassa nähtiin aikamoisia pelejä. Georgia voitti Arabiemiraatit maalein 19-0 ja Luxemburg voitti lopulta Etelä-Afrikan maalein 3-1, mutta Hong Kong yllätti positiivisesti ja otti ensimmäisen virallisen jääkiekkovoittonsa varsinaisella maajoukkuetasolla MM-kisoissa koskaan koska vuonna 1987 maa vain hävisi pelin toisensa perään ja pelasi yhden epävirallisen 2-2 tasapelin vastustajaansa eli Taiwania vastaan.

  Herra Liuhuviiksen eli Yeung Kit Kanin valmentama maajoukkue otti kuin ottikin lopulta voiton Taiwanista maalein 5-2 ja välillä jopa vastoin olettamaani oli aika yllättävänkin vahvoilla kuin mitä edes ennakoin. Itse ennakoin joko helkkarin kovaa ja vaikeaa peliä Hong Kongille sitä vastaan joka olisi mahdollisesti johtanut ehkä yhden maalin voittoon juuri ja juuri, melko varmaan tasapeliin tai sitten tappioon Taiwanille joko vähemmän tai enemmän selvemmin luvuin.

  Huomenna lauantaina Etelä-Afrikka ei pelaa Bosnia-Hertsegovinan vetäytymisen johdosta, mutta Taiwan-Arabiemiraatit, Luxemburg-Hong Kong ja Bulgaria-Georgia-ottelut pelataan kaikki normaalin järjestyksen mukaan. Peleistä puhuttaessa Taiwan-Arabiemiraatit ovat sijoitusottelu ja Luxemburg-Hong Kong ja Bulgaria-Georgia-ottelut ovat välieräotteluja. Ylihuomenna sunnuntaina pelataan lisää sijoitusotteluja ja pronssiottelu ja loppuottelu sarjanoususta MM-kisojen 2B-tasolle ensivuodeksi.

  Sijoitusotteluista puhuttaessa viimeinen sija menee automaattisesti Bosnia-Hertsegovinalle kisoista vetäytyneenä ja toiseksi viimeinen sija ilmeisesti häviäjälle Taiwan-Arabiemiraatit-ottelusta. Etelä-Afrikka ilmeisesti kohtaa välipäivänsä jälkeen sitten voittajan juurikin tuosta Taiwan-Arabiemiraatit-ottelusta.
   
 25. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Bulgaria-Georgia tulee katsottua varmasti. Siitä ottelusta on tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä Bulgarian puolustusta ja maalivahtipeliä ei ole turnauksessa vielä kunnolla testattu. Kolmesta maalista huolimatta edes Hong Kong ei saanut kuin 13 laukausta kohti Bulgarian maalia ja Taiwan vain 7. Georgian tähän astisen esityksen perusteella kumia on satamassa Dimitrovin maalia kohti huomattavasti enemmän.