Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 18.04.2019 klo 07.43.

 1. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Tarkemmin kun asiaan perehtyi niin Blashillin aika voisi hyvinkin tulla päätökseen tänä vuonna. Ei siksi, että sillä välittömästi parannettaisiin vaatimattoman rosterin pelillisiä otteita vaan nimenomaan siksi, että hän on ollut jo virassaan aika pitkään ja voi olla aika antaa yleisölle illuusioita paremmasta huomisesta. Maksavaa yleisöä pitää kunnioittaa, ja sen tiedetään olevan huonojen tuloksien äärellä aika kriittistä.
   
 2. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Mielenkiintoinen kysymys tämä Blashillin tilanne. Toisaalta Blashillilla on kuitenkin näyttöä pelaajien kehittämisestä jo AHL:n puolelta (vaikka mielellään ei enää jaksaisi sitä Calder Cupin voittoa liikaa jalustalle nostaa kun siitä on jo vuosia), ja pelaajistosta mm. Mantha on antanut kehuja Blashillin tavasta käsitellä nuorta kehittyvää pelaajaa. Hyvinhän esim. Manthan lisäksi on kehittynyt Larkin, Athanasiou, Hronek, Bertuzzi. Saisko se kehitettyä myöskin Zadinasta top3 hyökin? Rasmussen, Veleno top6? Cholosta top4-pakki? Valmentanut myös keväisin jo muutamaan otteeseen Jenkkejä MM-kisoissa, joten kai siitä muutkin tykkää kuin Red Wingsin front office. Myöskään Blashilla ei ole vielä kertaakaan ollut Red Wingsin peräsimessä sellaista jengiä, että sillä olisi nykyisessä Atlantin divisioonassa kauheesti mahkuja mennä pitkälle post-seasonilla - jos materiaali ei olisi NHL:n heikoimpia, olisiko jälki ollut parempaa? Eli pitäisikö sittenkin antaa vielä jatkoa pariksi vuodeksi?

  Toisaalta... Blashillin johtamana jengi ei ole nyt pariin vuoteen mennyt enää pleijareihin, ja NHL on tulosurheilua kummiskin vaikka rebuildissä ollaankin vielä vaiheessa. Huippukoutsit kun tekee tulosta materiaaliltaan ennalta heikommallakin jengillä (Trotz ja Islanders 2019, Jalonen ja Leijonat 2019, varauksin myös Gallant ja Golden Knights 2018). Muutenkin ne merkittävät näytöt koutsiuralta jää toistaiseksi siihen Calder Cup-mestaruuteen, sen jälkeen on ollut hiljaista niin NHL- kuin maju-puolellakin kun pokaaleita ei olla keväällä paljoa nosteltu. Ehkä se on päässyt johtamaan Yhdysvaltojen jengiä MM-kisoissa kun parempiakaan ei ollut tarjolla. Ja onko mahdollisesti ne nuoret kehitystarinat vaan enemmänkin yksittäisiä onnistumisia - onko enää tarjottavaa pelaajakehityspuolella ainakaan päävalmentajan positiossa? Onko enää syytä antaa jatkoa?

  Yzerman on moneen otteeseen sanonut että haluaa rauhassa katsoa organisaation nykytilanteen, ja tässä päästään nyt siihen mehukkaaseen vaiheeseen kun nähdään miten nykyvalmennus ja -pelaajisto pärjää NHL puolella. Oma veikkaus olisi että tää kausi mennään ainakin Blashillilla, en usko että potkuja tulisi kesken kauden (pl. worst case scenario jossa ollaan joulukuussa 10 pistettä jäljessä liigan tokapaskinta jengiä ja kärkipelaajat regressoi täydellisesti). Todennäköistä on jopa se että Blash jatkaa nykysopparinsa loppuun joka, yllätys yllätys, kattaa kaksi seuraavaa kautta niin kuin isolla osalla pelaajistossakin.
   
 3. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Niin pitäisikö Blashillin palata sinne AHL:n puolelle kehittämään niitä nuoria lupauksia?! Itse pidän häntä tällä hetkellä Boudreaun tasoiselta valmentajalta, kun kovan paikan tullen on sulaa vahaa eikä oikein osaa tehdä mitään estääkseen totaalisen katastroofin noin niinku yhdenkin ottelun kannalta.Kauden aikana kun montakin "varmaa" voittoa sulaa käsiin niin turha siinä on sitten elätellä sitä PO paikkaa.
   
 4. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  The Detroit #RedWings today acquired forward Adam Erne from the Tampa Bay Lightning in exchange for Detroit’s fourth-round pick in the 2020 NHL Entry Draft.

  Yzermanille tuttu mies, joten tietää varmaankin mitä saadaan.
   
 5. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Oon pettynyt jos missään vaiheessa kautta ei kasata ketjua "Bert-Ehn-Erne".

  Sesame Street Bullies.
   
  KiekkoMes, DTremens, ipaz ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins